مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
این سیستمیه که تصمیم گرفتم ببندم .
اگه میشه قیمت سیستم رو بگید . اگه مشکلی هم داشت واسم تصحیح کنین .

MSI 760GTX TF
MSI Z78 G45
Core i5 4570
Corsair 2*4GB Vengeance 1600
Seagate 1 TB bracudda
CoolerMaster Silent pro 600W
CoolerMaster N600

قیمت تک تک رو بگین بهتره .
ممنون

سلام
این سیستمیه که تصمیم گرفتم ببندم .
اگه میشه قیمت سیستم رو بگید . اگه مشکلی هم داشت واسم تصحیح کنین .

MSI 760GTX TF
MSI Z78 G45
Core i5 4570
Corsair 2*4GB Vengeance 1600
Seagate 1 TB bracudda
CoolerMaster Silent pro 600W
CoolerMaster N600

قیمت تک تک رو بگین بهتره .
ممنون
سلام
قیمت چند تا از اون قطعه ها رو ندارم.

سیستم مشابه رو بهت معرفی می کنم.

CPU:Core i5 4670
Main:ASUS B85 PLUS
Ram:Corsair 2*4GB Vengeance 1600
VGA: Gigabyte GTX 760 WF OC
HDD:Seagate 1TB
Power:Green650OC
این قطعات حدودا 3200 میشه.
اگر قصد Overclock نداری، مادربورد B85 و 4670 ترکیب بسیار خوبی هستش.

قصد اور ندارم اما سیستمم رو واسه گیم میخوام واسه همین سری گیمینگ MSI رو انتخاب کردم .
Asus B بهتره یا Asus H ?
بین B85 و H87 تفاوتی خاصی وجود نداره.
اگر قصد استفاده از امکانات مادربورد های سری Gaming شرکت MSI رو داری می تونی این مدل رو تهیه کنی.
MSI Z87 G43 Gaming قیمتشم حدودا 550 هزار تومن هستش.
سیستم رو میشه یک تغییر کوچک داد به این شکل:

CPU:Core i5 4670K
Main:MSI Z87 G43 Gaming
Ram:Corsair 2*4GB Vengeance 1600
VGA: Gigabyte GTX 760 WF OC
HDD:Seagate 1TB
Power:Green650OC

این سیستم حدودا 3450 میشه.
ضمنا کارت giga gtx 760 wf oc هم غیر رفرنس هستش. یعنی اینکه اورکلاک کارخانه هستش و کولینگ خوبی هم داره و برای اورکلاک هم مناسب هستش.

آخرین ویرایش:
هر موقع که شما سیستم high-end بخرید، حداکثر تا 2-3 سال جوابگو بازی ها هستش و بعد از 3 سال دیگه افت می کنه و نیاز به ارتقاء مجدد داره.
شما بودجه خودتون رو مشخص کنید تا ما سیستم مناسب معرفی کنیم.
سیستم خاصی هنوز در نظر ندارم بیشتر دنبال این بودم که ببینم یه سیستم خوب چند در میاد.بعدش منظورم از 4-5 سال بطور کامل نبود.الان این سیستمی که دارم حدود 5-6 سال هست دارم که 3-4 سال اول بازی ها زمان خودش رو بدون مشکل باز میکرد ولی به مرور بازی های سالهای بعدش رو یا اصلا نمیتونست اجرا کنه یا بعضی هاش رو با فریم پایین باز میکرد.الان تقریبا یه همچین سیستمی مورد نظرم هست که همینطوری دست و پا شکسته 4-5 سال بکشه تا باز بعدش ببینیم وضع چطوریه و خلاصه همینجوری پیش برم.خوب یه همچین سیستمی چند در میاد؟
بعدش یه مانیتور خوب چه برند و چه مدلی هستش؟ اگه LG باشه بهتر ولی خوب برندهای دیگه هم بود عیبی نداره؟
فعلا روز خوش.

سیستم خاصی هنوز در نظر ندارم بیشتر دنبال این بودم که ببینم یه سیستم خوب چند در میاد.بعدش منظورم از 4-5 سال بطور کامل نبود.الان این سیستمی که دارم حدود 5-6 سال هست دارم که 3-4 سال اول بازی ها زمان خودش رو بدون مشکل باز میکرد ولی به مرور بازی های سالهای بعدش رو یا اصلا نمیتونست اجرا کنه یا بعضی هاش رو با فریم پایین باز میکرد.الان تقریبا یه همچین سیستمی مورد نظرم هست که همینطوری دست و پا شکسته 4-5 سال بکشه تا باز بعدش ببینیم وضع چطوریه و خلاصه همینجوری پیش برم.خوب یه همچین سیستمی چند در میاد؟
بعدش یه مانیتور خوب چه برند و چه مدلی هستش؟ اگه LG باشه بهتر ولی خوب برندهای دیگه هم بود عیبی نداره؟
فعلا روز خوش.
سیستم هایی که ما معرفی می کنیم بازی ها رو دست و پا شکسته اجرا نمی کنه!! البته منظورم سیستم های حرفه ای و قوی هستش.
سیستم های gaming که معرفی میشه حداکثر تا 2-3 سال جوابگو هستش.
مانتیور LED و FULL HD هم سامسونگ و LG هر دو خوب هستند.
معمولا سیستم های حرفه ای Gaming بین 3 میلیون تومن تا 6 میلیون تومن هزینه داره.

سیستم هایی که ما معرفی می کنیم بازی ها رو دست و پا شکسته اجرا نمی کنه!! البته منظورم سیستم های حرفه ای و قوی هستش.
سیستم های gaming که معرفی میشه حداکثر تا 2-3 سال جوابگو هستش.
مانتیور LED و FULL HD هم سامسونگ و LG هر دو خوب هستند.
معمولا سیستم های حرفه ای Gaming بین 3 میلیون تومن تا 6 میلیون تومن هزینه داره.
من نگفتم که شما سیستم ضعیفی معرفی میکنید منظور از دست و پا شکسته این بود که مثل همین سیستمی که دارم 3-4 سال بدون مشکل و 1-2سال بعدشم دست و پا شکسته پشتیبانیم کنه.
حالا پس از گفتهات سیستمی معرفی نکردی رنج قیمت هم متوسط در بیاد.بعدشم یه مدل خوب هم از مانیتور بگید که پیشنهادت چیه؟

من نگفتم که شما سیستم ضعیفی معرفی میکنید منظور از دست و پا شکسته این بود که مثل همین سیستمی که دارم 3-4 سال بدون مشکل و 1-2سال بعدشم دست و پا شکسته پشتیبانیم کنه.
حالا پس از گفتهات سیستمی معرفی نکردی رنج قیمت هم متوسط در بیاد.بعدشم یه مدل خوب هم از مانیتور بگید که پیشنهادت چیه؟
رنج قیمت سیستم gaming رو خدمت تون عرض کردم. در واقع اون رنج قیمت معقول و متداول هستش.
لطفا حداکثر بودجه خودتون رو مشخص کنید. چون من اگر به شما سیستم معرفی کنم، ممکن هستش که بودجه شما برای اون کافی نباشه یا برعکس بودجه بیشتر داشته باشین و بتونین سیستم قوی تر تهیه کنید.

آقا این سیستم یکیه الان رفتیم خونشون وظعیت سی پیوش چطوره ؟ البته میدونم و می دونه که ظعیفه ولی می خوام بدونم از سی پی یو e2180 بهتره ؟
91010479314479052632.jpg
عکس از CPU-Z باید کامل بگذارین که مدل CPU کامل معلوم بشه تا بتونیم با سایر سی پی یو ها مقایسه کنیم.
در ویندوز سی پی یو clock اش کم میشه تا مصرف کاهش پیدا کنه. ضریب روی 6x در ویندوز هستش و در حالت load روی 10x قرار می گیره.

آخرین ویرایش:
آقا این سیستم یکیه الان رفتیم خونشون وظعیت سی پیوش چطوره ؟ البته میدونم و می دونه که ظعیفه ولی می خوام بدونم از سی پی یو e2180 بهتره ؟
91010479314479052632.jpg

به نظر میاد از Core 2 Duo نسل دوم ضعیفتر هست ، احتمال داره از نسل اولش باشه، مثلا اگر پردازنده ای مثل E5700 اگه باشه که قویتره. در هر صورت فقط مناسب کار اداری هست.

کامپیوتری که شما مد نظرتونه حداقل 3.5 میلیون باید خرجش بشه, ولی اگه بتونید تا 4.5 یا 4 میلیون خرج کنید خیلی بهتره.

سلام خدمت اقا فرشید و امیر
میخواستم مانیتور بگیرم تا رنج 300$
از امریکا قراره برام بیارم....
مانیتور فعلیم Samsung px23
هست
شما چی پیشنهاد میکنید و فرقش با مانیتور خودم محسوسه؟
ممنون

هست
ممنون

مانیتور خودت خیلی خوبه و دلیلی نداره بخوای تعویضش کنی!
مگر اینکه بخوای یه مدل 3D یا یه مدل با ابعاد بالاتر و البته رزولوشن بالاتر مثل 2560*1980 که PPIبیشتری داشته باشه بخری که اونا هم هنوز برای بازی بهینه نشدن.

هست
ممنون
سلام
تا 300 دلار به اون صورت مانیتور بهتر از مال خودت پیدا نمیشه.
مگر بودجه رو افزایش بدی و مانتیور 120 هزتر بگیری با 3D Vision Kit. یا مانیتور با رزولوشن 2560 تهیه کنی. هر دو نیاز به کارت های گرافیک بسیار قوی دارند یا حتی نیاز به استفاده از دو تا کارت high-end میشه.
این مدل از شرکت asus با 3d vision pack حدودا 500 دلار قیمتش هست.
Asus VG278H 27-Inch 3D Full-HD

دوستان میشه یه واتر کولر برای این پردازنده معرفی کنید intel pentinuim duel core e5700 میخوام تا 3800 اورش کنم اگرچه واتر کولر برای همچین پردازنده ای زیادی ولی کلا یکم سیستم دااغه .الته دو تا فن هم دارم بعد یه سوال دیگه اینکه میشه مثلا از واتر کولر به صورت ازاد استفاده کرد یعنی اون لوله ای که باید به پردازنده وصل بشه را بهش وصل نکنم همین طوری ازاد بزارم تا باعث خنکی تمام سیستم بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or