حالا یه سوال جدا ، آیا کارت های 560 و 660 و 760 در یک رده هستند تقریباً ؟ چون من دیده بودم تو بنچ مارک ها که مثلاً 660 با 560 مقایسه میشد اول !
در اون رنج قیمت این دو تا توصیه میشه.سلام دوستان بین این چهار مانیتور کدوم برای بازی مناسبتره ؟
1.AOC e2040S
2.AOC e2036v
3.samsung S20b315b plus
4.AOC e2051f
سلامسلام دوستان قسط اضافه کردنWIFI به کیس ام رو دارم. باید چه چیزی تهیه کنم؟ از این کارت هایPCI؟ قیمتشون چه قدره؟ یک مدل خوب معرفی میکنید؟
حالا جدا از کارت گرافیکو اینا تو این سایته داشتم گشت میزدم دیدم یارو کیس رو آورده تو میزش
اون سه تا کارتی که ذکر کردی در نسل خودشون mid-end محسوب می شوند.
مقایسه اون سه تا کارت به این صورت هستش:
1- 660ti حدودا 35 تا 40 درصد از 560ti سریعتر هستش. دلیل این پیشرفت زیاد، متفاوت بودن معماری دو تا GPU هستش. معماری Kepler برای 660ti و معماری Fermi برای 560ti.
2- 760 هم از 660ti حدودا 5 تا 10 درصد سریعتر هستش. دو تا GPU هم دارای معماری Kepler هستند.
وقتی هم که کارت های گرافیک نسل جدید عرضه می شوند، با نسل قبلی شون مقایسه می شوند تا مشخص بشه چقدر پیشرفت داشتند.
مقایسه هم به این صورت هستش که MID-END نسل جدید با MID-END نسل قدیم مقایسه میشه.(مثلا 660TI با 560TI)
اصطلاح هم رده در مقایسه کارت های گرافیک دو تا شرکت AMD و Nvidia به کار برده میشه. مثلا 7950boost با 660ti هم رده هستش.
در اون رنج قیمت این دو تا توصیه میشه.
AOC 2043F LEDsamsung S20b315b plus
----------------------
اندازه این مانتیور ها 20 اینچ هستش و رزولوشن هم 1600x900 هستش.
برای بازی حداقل رزولوشن FULL HD توصیه میشه.
چطوری اینکارو کرده ؟ میزو از جایی سفارش داده >؟ یا خودش ساخته ؟سلام
برای اضافه کردن wi-fi به کامپیوتر باید Lan Adapter بگیری که دو نوع متداولش در بازار موجود هستش.
نوع PCI:
TP-Link TL-WN350G
نوع USB:
TP-LINK TL-WN321G
هر دو هم تا 54مگابیت نرخ تبادل اطلاعات رو پشتیبانی می کنن.
سلام من هم در همین زمینه یک سوال داشتم . الان یک مودم ای د ی اس ال دارم که از طریق کابل لن به سیستم وصل هست . با این روش میشه دیگه مثلا از کابل و تجهیزات خلاص شد. من قصد استفاده از مدل USB رو دارم چون راحت تر هست تا PCI. استفاده از مدل USB تاثیری در پینگ تایم و سرعت دانلود و در کل کیفیت نت که نداره ؟؟ سوال آخر هم این هست که اگر مثلا من مارک دی لینک یا تی پی لینک بخرم و مودم از یک مارک دیگه باشه مشکلی پیش نمیاد و هر مارکی به بقیه مودم ها میخوره ؟؟ چند مدل هست که در پایین نوشتم خدمتتون کدوم از لحاظ کیفیت بهتره لطفا راهنمایی کنید. ممنون
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-125
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-131
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-140
TP-LINK TL-WN727N
Patriot Wireless N300 USB Adaptor
بالا یا پایین بودن دسی بل مهم هست ؟؟
بله که مهم هست، هر چی بیشتر باشه قدرت آنتن دهی و برد آنتن دستگاه بیشتر هست و مسافت بیشتری رو هم می تونه پوشش بده.
سلام
سلام من هم در همین زمینه یک سوال داشتم . الان یک مودم ای د ی اس ال دارم که از طریق کابل لن به سیستم وصل هست . با این روش میشه دیگه مثلا از کابل و تجهیزات خلاص شد. من قصد استفاده از مدل USB رو دارم چون راحت تر هست تا PCI. استفاده از مدل USB تاثیری در پینگ تایم و سرعت دانلود و در کل کیفیت نت که نداره ؟؟ سوال آخر هم این هست که اگر مثلا من مارک دی لینک یا تی پی لینک بخرم و مودم از یک مارک دیگه باشه مشکلی پیش نمیاد و هر مارکی به بقیه مودم ها میخوره ؟؟ چند مدل هست که در پایین نوشتم خدمتتون کدوم از لحاظ کیفیت بهتره لطفا راهنمایی کنید. ممنون
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-125
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-131
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-140
TP-LINK TL-WN727N
Patriot Wireless N300 USB Adaptor
بالا یا پایین بودن دسی بل مهم هست ؟؟
سلامسلام
چندتا سوال داشتم .
این قطعات تو ایران پیدا میشه ؟ اگه اره قیمت ؟
CoolerMaster N400
CoolerMaster N600
CoolerMaster CM690 III
هر سه رو Side Widow Panel میخوام.
Western Digital My Passport Ultra 1TB
مانیتور 22 یا 23 مناسب برای گیم تا 600 چی گیر میاد ؟ بجز Samsung .
Dell یا Asus تو ایران هست ؟
ممنون
اگر توان مصرفی سیستم از توان پاور بالاتر باشد چه مشکلی برای سیستم اتفاق میافتد؟
هر موقع که شما سیستم high-end بخرید، حداکثر تا 2-3 سال جوابگو بازی ها هستش و بعد از 3 سال دیگه افت می کنه و نیاز به ارتقاء مجدد داره.بچه ها یه ارتقاع سیستم بصورتی که تا 4-5 سال راحت باشم چه سیستمی میگید و رنج قیمتش رو اگه میدونید ذکر کنید.سیستمی که راحت و بدون دردسر بازی هایی مثل بتلفیلد،project cars(که البته هنوز نیامده) و خلاصه بگم بازی های گرافیک بالایی که اومده و بازی های آینده و نسل جدید رو اجرا کنه.روز خوش.