amirmahmood
کاربر سایت
سلامسلام امیر محمود عزیز.
ما خواستیم این برد و CPU اینتل رو بگیریم که دیدم فعلا با این سیستم کارکنم تا یه چند ماه هم بگزه شاید با این دولت جدید قمتا به مرور کم بشه.
حالا میخوام یه فن CPU برای AMD Phenom ii X6 1090t بگیرم بودجه هم تا 100 تومن دارم ولی یه چیز خیلی خوب میخوام که خوب خنک کنه و از همه مهم تر صدا نداشته باشه.
مدل پاور هم ThunderBolt 650w 80Plus هست.
این دو مدل خوب هستن؟! مدل اول و مدل دوم
راستی کیس هم مارک SilverStone هست ولی مدلش رو نمیدونم.
ممنون
کولر CPU هم می تونی تا 110 تومن Thermarlright True Sprit120 رو تهیه کنی.
سلامسلام
اقا امیر به نظرتون پاور colermaster 550w silentpro برای کارت 760 کم نمیاره؟اگه 760 بخوام بگیرم باید پاورم عوض کنم؟
پاور 550 وات برای 760 لب مرز هستش. 650 وات به بالا توصیه میشه.
پس با این حساب خیلی ضرر کردم 1370 دادم برای 660 اونم 3 هفته پیش ! آقا اون همه از شما و آقا فرشید مشاوره گرفتم چرا یه بار نگفتین صبر کنم یکم 760 بگیرم هم ارزون تر هم بهترعجب شانسی نصیب ما شد !
شما هر موفع که سیستم جدید بخرین، 6 ماه یا 1 سال بعدش قطعات جدید تر و قوی تر عرضه میشه. این موضوع اصلا ناراحت کننده نیستش. سال هاست که کامپیوتر همین بوده و خواهد بود.
من، فرشید عزیز ، اقا رامین و دیگر دوستان مناسب ترین قطعات حال حاضر رو به شخص خریدار توصیه می کنیم. بدیهی هستش که در اینده قطعات جدید تر و قوی تر میاد.
اون موقع هم که شما برای خرید سیستم در اینجا مشاوره می گرفتید، کارت های 770 و 780 در بازار موجود بودند و فقط 760 هنوز در بازار نبود.
ضمنا کارت 760 از 660ti حداکثر بین 5 تا 10 درصد سریعتر هستش. اختلاف قابل توجه ای با هم ندارند. اگر قرار باشه 660ti در بازی ای کم بیاره، کارت 760 هم نمی تونه ضعفش رو جبران کنه.
این هم پست شما در تاریخ 11 ژولای یعنی بیشتر از یک ماه پیش.
شما خودتون هم از اول فصدتون خرید 660ti بود و می خواستید SLI کنید. چند تا سوال هم درباره اورکلاک، مادربورد و اسمبل سیستم داشتید. هر چی گشتم پستی از خودم پیدا نکردم که شما بودجه مشخص کرده باشین و بنده قطعات مناسب رو لیست کنم و 660TI هم جزئش باشه.
سلام دوستان
مادربورد msi z77 g43 gaming مثه مادربوردای دیگه تا دوتا میتونه کارت گرافیک ساپورت کنه برایsli nvidia یا 3 تا هم میتونه ساپورت کنه ؟ فکر کنم تو توضیحاتش نوشته بود سه تا ! اگه سه تا gtx 660 بذارم فریمش تو بازی ها چطور میشه ؟:d تو یوتیو ب دیدم طرف دوتا gtx 660 گذاشته بود یکم مونده بود به 690 برسه!
راستی یک سوال دیگه ! مثلاً وقتی دوتا 660 میذارم تو مادربورد اشکال نداره از این مدل باشن هر دوتاشون ؟ gtx 660 ti pe oc msi? یا مدل sli داره و باید باز خرج جدا کرد براش ؟ اگه بشه دو تا کارت gtx 660 ti pe oc msi بذارم دیگه به درستی کار می کنه دیگه ؟ چیز دیگه ای برای sli شدن لازم نیست بگیرم پس ؟
من یک هارد یک ترابایت اکسترنال دارم ! پس بهتره هارد اینترنال 500 سیگیت 16 مگ نگیرم پس به جاش یک ssd خوب پیشنهاد بدین ...ممنون .
--------------------------
لطفا این موضوع رو هم دیگه اینجا ادامه ندهین. این تاپیک فقط برای مشاوره هستش نه نقد کردن توصیه های من و فرشید عزیز. اگر هم انتقاد نسبت به توصیه ها و پیشنهادات ما دارین می تونید در پروفایل یا پیغام خصوصی در میان بگذارین.
آخرین ویرایش:

عجب شانسی نصیب ما شد !
! 
شما نباشین دیگه آدم سراغ کی بره برای مشاوره ! خیلی صاف و پوسکنده میاین بهترین سیستم رو با اون بودجه مورد نظر میگین