dude
کاربر سایت
خب اگر بخوایم کارایی peak رو در نظر بگیریم، دو تا 660ti به اندازه یک titan کارایی داره و حتی اندکی بیشتر! فقط در شرایطی که SLI Scale به 90-95 درصد برسه که خب در بازی های مختلف این رقم ثابت نیست. ضمنا برای هر بازی باید منتظر درایور و پچ باشید که SLI کارایی خودش رو نشان بده.
اما در کل یک Single GPU بسیار قوی مثل 780 و TITAN بهتر از SLI کردن دوتا کارت MID-END مثل 660 هستش.
از نظر به صرفه بودن هم خب شما باید مادربورد SLI Support حرفه ای و پاور قدرتمند( حداقل 885 وات ) بخرید.
آخه 1 تومن دیگه بدم میتونم 660 رو بگیرم ولی برای تایتان باید تقریباً 2/500 به بالا پیاده بشم براش (با فروش کارت خودم)تقریبا برابر کارت 780 میشه قدرتش شاید هم اندکی بیشتر. به صرفه بودن یا نبودن بر میگرده به قیمت تمام شده برای شما با در نظر گرفتن میزان پاور مورد نیاز و برخی مشکلات درایوری!
مادربورد که مشکلی ندارم باهاش SLI SUPPORT هم گرفتم مدل MSI Z77A GD65 پاور رو 350 دادم ENERMAX 650W گرفتم روش هم زده SLI SUPPORT گفتم SLI کنم بهتره
یعنی چی دراویر و پچ برای هر بازی داشته باشم > ؟ مثلاً بتل 3 درایورشو نداشته باشم فقط از یک کارت گافیک استفاده میشه ؟
مشکلات درایوی چیا هستن ؟ مگه انویدیا برای این مشکلات و sli راه حلی رو در نظر نگرفته ؟