مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب اگر بخوایم کارایی peak رو در نظر بگیریم، دو تا 660ti به اندازه یک titan کارایی داره و حتی اندکی بیشتر! فقط در شرایطی که SLI Scale به 90-95 درصد برسه که خب در بازی های مختلف این رقم ثابت نیست. ضمنا برای هر بازی باید منتظر درایور و پچ باشید که SLI کارایی خودش رو نشان بده.
اما در کل یک Single GPU بسیار قوی مثل 780 و TITAN بهتر از SLI کردن دوتا کارت MID-END مثل 660 هستش.

از نظر به صرفه بودن هم خب شما باید مادربورد SLI Support حرفه ای و پاور قدرتمند( حداقل 885 وات ) بخرید.

تقریبا برابر کارت 780 میشه قدرتش شاید هم اندکی بیشتر. به صرفه بودن یا نبودن بر میگرده به قیمت تمام شده برای شما با در نظر گرفتن میزان پاور مورد نیاز و برخی مشکلات درایوری!
آخه 1 تومن دیگه بدم میتونم 660 رو بگیرم ولی برای تایتان باید تقریباً 2/500 به بالا پیاده بشم براش (با فروش کارت خودم)
مادربورد که مشکلی ندارم باهاش SLI SUPPORT هم گرفتم مدل MSI Z77A GD65 پاور رو 350 دادم ENERMAX 650W گرفتم روش هم زده SLI SUPPORT گفتم SLI کنم بهتره
یعنی چی دراویر و پچ برای هر بازی داشته باشم > ؟ مثلاً بتل 3 درایورشو نداشته باشم فقط از یک کارت گافیک استفاده میشه ؟
مشکلات درایوی چیا هستن ؟ مگه انویدیا برای این مشکلات و sli راه حلی رو در نظر نگرفته ؟

آخه 1 تومن دیگه بدم میتونم 660 رو بگیرم ولی برای تایتان باید تقریباً 2/500 به بالا پیاده بشم براش (با فروش کارت خودم)
مادربورد که مشکلی ندارم باهاش SLI SUPPORT هم گرفتم مدل MSI Z77A GD65 پاور رو 350 دادم ENERMAX 650W گرفتم روش هم زده SLI SUPPORT گفتم SLI کنم بهتره
یعنی چی دراویر و پچ برای هر بازی داشته باشم > ؟ مثلاً بتل 3 درایورشو نداشته باشم فقط از یک کارت گافیک استفاده میشه ؟
مشکلات درایوی چیا هستن ؟ مگه انویدیا برای این مشکلات و sli راه حلی رو در نظر نگرفته ؟

از نظر مادربورد مشکلی نداری. اما پاور 650 وات برای دو تا 660ti لب مرز هستش. حداقل پاور پیشنهادی برای دوتا 660ti یک 885 وات هستش که چهار تا خروجی 6 پین داره.
بازی های قدیمی مثل بتل3 که خب پچ های زیادی براشون اومده و پروفایل SLI اش خیلی وقته منتشر شده اما وقتی بازی جدیدی عرضه میشه مثلا BF4. شما باید منتظر انتشار SLI Profile برای بازی مورد نظرتون بشید. البته خوشبختانه nvidia سریع درایور های مربوطه رو عرضه می کنه و با انتشار Driver جدید باعث افزایش راندمان در حالت SLI میشه و از این نظر جای نگرانی نیست.

از نظر مادربورد مشکلی نداری. اما پاور 650 وات برای دو تا 660ti لب مرز هستش. حداقل پاور پیشنهادی برای دوتا 660ti یک 885 وات هستش که چهار تا خروجی 6 پین داره.
بازی های قدیمی مثل بتل3 که خب پچ های زیادی براشون اومده و پروفایل SLI اش خیلی وقته منتشر شده اما وقتی بازی جدیدی عرضه میشه مثلا BF4. شما باید منتظر انتشار SLI Profile برای بازی مورد نظرتون بشید. البته خوشبختانه nvidia سریع درایور های مربوطه رو عرضه می کنه و با انتشار Driver جدید باعث افزایش راندمان در حالت SLI میشه و از این نظر جای نگرانی نیست.
sli profile چیه ؟ من تو باغ پروفایل نیستم کلاً نمیدونم چجوری کار می کنه ! چرا می گن sli بهتر از crossfire کار می کنه ؟

sli profile چیه ؟ من تو باغ پروفایل نیستم کلاً نمیدونم چجوری کار می کنه ! چرا می گن sli بهتر از crossfire کار می کنه ؟
SLI پایداری و ثبات بیشتری نسبت به CFX داره!یه جورایی "انحراف از معیار"برای SLI خیلی کمتر از CFX هست!!
در ضمن بعد از هر بازی بزرگی که منتشر میشه nVIDIA برای کارت های خودش آپدیت میده کارایی افزایش پیدا کنه!!متاسفانه AMD تو این زمینه ضعیف عمل میکنه!

سلام

من میخاستم ببینم کولینگ سی پی یو کورسیر بهتره یا کولر مستر؟

بستگی به مدل و رده بندی کولینگ داره، رده ارزان قیمت کولینگ هوایی، رده حرفه ای، کولینگ آبی...

کولر مستر همین اواخر به جمع تولید کنندگان خنک کننده های آبی پیوسته و تجربه ی کمی در این زمینه داره، اما در زمینه ی کولینگ های هوایی معمول بسیار خبره هست!
در عوض CORSAIR در زمینه ی کولینگ آبی بسیار با تجربه هست و معدود مشکلاتی رو که در نسل اول واترکولینگ ها بوده در نسل جدید برطرف کرده و مدلهای خوبی داره.

بستگی به مدل و رده بندی کولینگ داره، رده ارزان قیمت کولینگ هوایی، رده حرفه ای، کولینگ آبی...

کولر مستر همین اواخر به جمع تولید کنندگان خنک کننده های آبی پیوسته و تجربه ی کمی در این زمینه داره، اما در زمینه ی کولینگ های هوایی معمول بسیار خبره هست!
در عوض CORSAIR در زمینه ی کولینگ آبی بسیار با تجربه هست و معدود مشکلاتی رو که در نسل اول واترکولینگ ها بوده در نسل جدید برطرف کرده و مدلهای خوبی داره.

ببخشید مزاحم شما ممنون از پاسخ دهی .

یه چیزی من مشکل مالی ندارم و حدود 450 الی 500 براش هزینه میکنم بین کولینگ حرفه ای میشه با این هزینه؟ و میشه مدلشو بگین اگه میشه؟

ببخشید مزاحم شما ممنون از پاسخ دهی .

یه چیزی من مشکل مالی ندارم و حدود 450 الی 500 براش هزینه میکنم بین کولینگ حرفه ای میشه با این هزینه؟ و میشه مدلشو بگین اگه میشه؟
اگر یک CPU Cooler خوب می خوای می تونی از نوع AIR مدل Nocuta NH-D14 رو تهیه کنی.
نوع Water هم Corsair H90

Nocuta NH-D14 حدودا 4 درجه سلسیوس خنک تر هستش. (در حالت Load)
ببینم مدل سی پی یو 7300 E خوبه؟ یعنی برا نسل بعد در حد مطلوبی هست ؟
سی پی یو E7300، یک پردازنده ضعیفی هستش و جوابگوی بازی های نسل بعد به هیچ عنوان نیست.
برای بازی های نسل بعد باید به فکر پردازنده های Ivy Bridge یا hasswell باشین.

Corsair H90 که نیس
در بازار موجود هستش.

آخرین ویرایش:
دوستان قصد جمع کردن سیستمی با مشخصات زیر را دارم

i7-4770
h87-pro
16 گیگ رم به صورت دوال چنل (2 تا ماژول 8 گیگا بایتی با فرکانس 1600)

سوالم اینجاست: به نظر شما از چه برند و مدلی برای رم استفاده کنم؟
البته این سیستم برای صدابرداری و ساخت موزیکه و قصد بازی و کارهای گرافیکی ندارم.
احتمالا از یک کارت گرافیک معمولی در حد 300 تا 400 تومن استفاده کنم.
سوال 2: از چه پاوری با چه میزان واتی استفاده کنم؟
ممنون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or