سری لایتینگ ۷۷۰ هم وارد کردند یا فقط گیمینگ هست ؟ اطلاع از حدود قیمت دارید ؟
نپرسیدم راستش اما به طور معمول وارد میشه. البته تعداد کم. کارت های لایتینگ با تعداد کم زده میشن و سهمیه هم دارن. مثلا سهمیه ایران در سری اول فکر نکنم از 20 تا تجاوز کنه.
سری لایتینگ ۷۷۰ هم وارد کردند یا فقط گیمینگ هست ؟ اطلاع از حدود قیمت دارید ؟
نه داداش سیستم فوق العاده قوی هم دارم این سیستم رو فقط برای نت و ... میخوام.یه کارت گرافیکی بگین از مدل nvidia geforce 9600 gso far cry 2 edition که مدل قبلی بود قوی تر باشه نه خیلیبرای چه هدفی قصد خرید کارت گرافیکی دارید؟
اگر برای بازی هستت که کارتهای قوی روی مادربرد شما نصب می شن اما کارایی لازم رو ندارن، چون پردازنده و سخت افزار ضعیفی دارید، پس به فکر ارتقای کل سیستم باشید.
.....
خواهشبا سپاس از پاسخت؛
البته چون زیاد اپتیکال نداشتم روی سیستم.. در حال حاضر بهترین مدل برای DVD Writer چه مارک و مدلی است ؟
در مورد ۷۷۰ گیگابایت فقط مدل GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 باید باشد؛ مدل ۴ گیگ هم در بازار هست ؟ ورژن یک و دو دارند ؟
تفاوت کارایی ناچیز PCIE 3.0 نسبت به PCIE 2.0 تو سریعترین کارتای موجود مثل GTX TITAN , GTX690 , HD7990 و... تائید شده.دوستان استفاده از کارت گرافیکpcie3روی مادربردی کهpcie2هست ولیx16 کار میکنه منطقیه؟ اصلا با همون کارایی میتونه کارشو انجام بده؟
راستی به فرض دسترسی به بازار جهانی چه برندی اخصتصاصیnvidia کار میگنه برای گرافیک؟ منظورم یه برند مثل سافایر هست که هم قیمت خوبی داشته باشه تو بازار جهانی هم کارایی خوبی.
zotac وinno3dوevga چه طورن؟
مشکل داره.[TABLE="width: 296"]
[TR]
[TD]CPU-intel Corei7-3770K[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Motherboard ASUS P8H77-V[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]XFXATI 6870 2Gb DDR5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2*RAM Corsair 4.0 GB DDR3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Power Green GP750B-OC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hard Disk Western Digital 2.0 TB SATA 3.5 inch[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
به نظر شما سیستم بالا از لحاظ تطبیق مشکلی نداره؟
سپاسگزارم
شما مشخصات قطعات فعلی رو بگو تا ببینیم ارزش ارتقاء داره یا نه.یکی از سیستم ها رو که کاره دفتری باهاش انجام میشده رو بخوام یکم ارتقا بدم چقدر هزینه داره؟ گرافیک که آنبرد باشه. فقط مین و سی پی یو . با 500 تا 700 تومن امکانش هست؟؟
سایر قطعات که موجود هست و شاید رم و پاور نیاز باشه.
از بهترین مدلای موجود میشه TP-LINK TD-W8970 یا Linksys X3000 رو نام برد ولی باز بستگی به متراژ و موانعی که سر راه هست هم داره.بهترین مودم adsl بازار (مخصوصا از نظر آنتن ) الان چی هست (بدون توجه به قیمت) ؟
بردش خیلی مهمه و امکانات خاصی مد نظرم نیست.
عزیز شما کجایی؟ ایرانی؟
از دبی عزیز من رفتم خریدم عکسشم میگیرم نگین دروغ میگم
تو یه رده هستن... ولی 7870 بهتره ! این روزاهم که مد شده موتوره بازی ها با amd بیشتر سازگارن . 7870 هم اور کردنش ملسه !دوستان 7870 بهتره یا 660 ؟؟؟:d
عزیز شما کجایی؟ ایرانی؟
از دبی عزیز من رفتم خریدم عکسشم میگیرم نگین دروغ میگم
این حرف ها چیه عزیز فکر کردم وارد کشور شده.
نپرسیدم راستش اما به طور معمول وارد میشه. البته تعداد کم. کارت های لایتینگ با تعداد کم زده میشن و سهمیه هم دارن. مثلا سهمیه ایران در سری اول فکر نکنم از 20 تا تجاوز کنه.
660 ti با 7950 مقایسه میشه بهتر از آب در میاد(تو یوتیوب فیلماش هم هست) بعد شما میگی 7870 بهتره ؟!تو یه رده هستن... ولی 7870 بهتره ! این روزاهم که مد شده موتوره بازی ها با amd بیشتر سازگارن . 7870 هم اور کردنش ملسه !
کی حرف از ti و 7950 زد دوسته من !؟ مقایسه بینه 660 با 7870 هستش ... بنچمارکا میتونن کمکت کنن ( تو اکثر گیم های سنگین 7870 کمی بهتر عمل میکنه )660 ti با 7950 مقایسه میشه بهتر از آب در میاد(تو یوتیوب فیلماش هم هست) بعد شما میگی 7870 بهتره ؟!
خودتون فرمودید 660ti و اون دوستامون 660 عرض کردند660 ti با 7950 مقایسه میشه بهتر از آب در میاد(تو یوتیوب فیلماش هم هست) بعد شما میگی 7870 بهتره ؟!
من قبل از این که سیستممو جمع کنم زنگ زدم ماتریکس ببینم 770 GTX Lightning کی وارد بازار میشه که بهم گفت 2 ماه دیگه منم بیخیالش شدم رفتم همین گیگای خودمونو گرفتم که تو بنچمارک ها با 770 GTX LIghning مو نمیزنه .