شلغمالدین
کاربر سایت
یه سیستم گیمینگ خوب در حد 3 تومن (بدونِ مانیتور) میتونین بهم معرفی کنین؟ مانیتور رو بطور جداگانه چی پیشنهاد میکنید؟
سپاس
سپاس
CPU:INTEL CORE I5 3470یه سیستم گیمینگ خوب در حد 3 تومن (بدونِ مانیتور) میتونین بهم معرفی کنین؟ مانیتور رو بطور جداگانه چی پیشنهاد میکنید؟
سپاس
با 15 تومن بالاتر میشه Thermalright Macho رو در نظر گرفت.بهترین کولر CPU تا 150ت !
بهترین انتخاب که بیشترین کارایی رو در قبال قیمت داشته باشه ، بنحوی بهترین انتخاب ها .
سوکت 1366 .
کیس NZXT Apollo
این چطوره ؟
Deepcool Ice Matrix 400
من الان در حالت عادی ، دمای CPU روی 60 درجه هست !!
با این بودجه بهترین کاری که میشه کرد خرید یه کارت گرافیک درست و حسابی مثل GTX660 یا HD7870 هستش البته با این قطعات افت کارایی شدید خواهد داشت ولی حتی با افت کارایی هم تفاوت ش خیلی زیاده و بعد دوباره بودجه جمع کنی و تو فکر تعویض قطعات اصلی مثل CPU , Main و RAM باشی !Intel core 2 Quad Q9400
Gigabyte EP45-UD3R
OCZ Platinum 2GB*2 1066
Zotac 250GTS
GREEN 785-B
اقا با 1 تومن یه دستی به سر و گوشه این بکشید.موس کیبرد و کیسم میخوام![]()
من از عمق کیست اطلاعی ندارم ولی اگه کمتر از 164mm باشه جا نمیشه تنها راهش هم اینه که یا پنل کناری کیس رو باز بذاری (توصیه نمیشه چون گردش هوایی رو بهم میریزه) یا تو فکر یه کیس جدید باشی !کیسم Green Zest هست...فکر کنم جا بشه...
حالا بین Green Falcon و Green X3 کدومو پیشنهاد میدید؟...
چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟خوب پس یه کارت که دایرکس 11 باشه و از کارته خودمم یکم بهتر باشه معرفی میکنید؟چون من با همین کارتم راحت بازی میکنم:dIntel core 2 Quad Q9400
Gigabyte EP45-UD3R
OCZ Platinum 2GB*2 1066
Zotac 250GTS
GREEN 785-B
اقا با 1 تومن یه دستی به سر و گوشه این بکشید.موس کیبرد و کیسم میخوام![]()
دوستان کیس من X-3 هستش میخوام این 2 فن اضافی رو که میشه روش نصب کرد رو بخرم و نصب کنم (اگه میشه بگید که کجاش باید نصب کرد )
چه مدلی خوبه بخرم ؟ فقط صداش در حد همین فن های X-3 باشه زیاد هم تو خرج نیفتیمچه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
Green 120mm Turbo LED این چطوره؟ ممنون از دوستان
خوب پس یه کارت که دایرکس 11 باشه و از کارته خودمم یکم بهتر باشه معرفی میکنید؟چون من با همین کارتم راحت بازی میکنم:d
پیرو سوال قبلیم..
از اون دو مدل مادربورد به جایی نرسیدم!
خودتون یا مادربورد رو معرفی کنیدکه بعدا از نظر ارتقا به مشکل بر نخوردم
بودجه:1 تومن.
عزیز الان قرار شد کارت بگیرم فعلا دیگه!Intel core 2 Quad Q9400
Gigabyte EP45-UD3R
OCZ Platinum 2GB*2 1066
Zotac 250GTS
GREEN 785-B
----------------------------------------------------------------------------------------
در اینصورت باید یه کارت GTX 650Ti یا بهتر GTX 660 بخری که به ترتیب 600 و 900 تومن کمترین قیمتها رو دارن.
هست.
CPU رو خدا میدونهشما همیشه بحث قبلی رو نقل قول کن برای مشاور یادآوری بشه که اصلا بحث سر چی بوده، اینطوری باید کل پستای قبلی رو بررسی کرد که وقت نمیشه.
چرا به جایی نرسیدید؟ قطعات دیگه چی هست؟ اینا رو باید بدونیم که بتونیم پیشنهاد بدیم، وگرنه مدل که زیاده و موجود هم هست.
مادربورد رو باید عوض کنی چون ضریب انلاک شدن CPU فقط روی سری Z77 هست.میشه یه پیشنهادی در مورد این سیستم پایین بدین ؟ بنظرتون بهتره قطعه رو عوض کنم یا چیز بهتری میشه گذاشت ؟
نهایت بودجه 5,800,000 تومن.
GPU : GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5
CPU : Intel® Core™ i5-3570K Ivy Bridge Processor
MotherBoard : ASUS P8H77-V LE 1155 MB
Ram : Kingstone HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3 (از این 2 تا میگیرم)
H.D.D : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
S.S.D : Corsair Force GS 128GB SATA3 SSD
Case : Green X6 Challenger
O.D.D : ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
Keyboard : Razer DeathStalker Gaming Keyboard
Mouse : Razer Imperator Gaming Mouse
Mouse Pad : Razer Goliathus Medium Speed Mouse Pad
Power : Power Green GP750B-OC
CPU Cooler : Thermalright HR-02 Macho