مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز من به عنوان کسی که یه شناخت کوچیکی داره از بچه های فروم دارم میگم که اقا فرشید یک ذره هم به خاطر خریدتون ناراحت نیست. براشون فرقی نداره و اینکه از خودشون خرید نکنید به هیچ عنوان به نظرم مد نظرشون نیست.
ایشون مگه گفتن که شما دروغ میگین؟:دی
این لینکی که دادین چه ربطی به بحث داره؟ یه 660 sli رو دارین مقایسه میکنید! مگه شماsli گردین؟ اصلا چه ربطی به بحث داره.
در مورد کیس هم همه میدونن که گرین جر بهترین هاست و این قضیه که پاور قسمت پایین کیس هست یکی از بهترین خوبی هاش هست! اولا کیس پایدار تره و سنگینیش پایینه-دوما اینکه قضیه گرما از طریق کولینگ عالی ای که داره کلا مطرح نیست! پیشنهاد میکنم خودتون حتما سیستمو یه بار روی کیس خودتون و بار بعد رویx3 ببندید(با توجه به اینکه به گفته خودتون پاور پایینه) بعد از اون تست کنید ببینید روند برون رفت گرما و دمای داخلی چه قدر در گرین بهتره.
کسی با شما دشمنی نداره و خرید شما هم هیچ ضرری برامون نداره فقط به عنوان یک دوست خواسنتد شما رو راهنمایی کنند.
در مورد cpu هم باید عرض کنم خدمتتون که نسل جدید بودن همیشه دلیل برتری نیست! (بخصوص بینivy bridgeوhaswell) احتمالا اقا فرشید برای cpu 3570k رو پیشنهاد کردن درسته؟(اطلاع ندارم چه سیستمی پیشنهاد کردن بهتون) باید بدونید که3570k از4570 بهتر هستش! هم اینکه سری k هست و ضریب انلاک میشه رو برد هایz و هم اینکه فرکانس بالاتری داره!
این دو تا لینک رو پیشنهاد میکنم حتما ببینید!
ARK | Intel Core™ i5-3570K Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz)
ARK | Intel Core™ i5-4570 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)

قضیه اینکه خودش اورکلاک میشه دیگه چیه؟ تکنولوژی جدیده؟:دی اگه منظورتون ضریب انلاک بودن هستش که فقط سریk این قضیه رو دارند!
موفق باشید!

جهت اینکه اسپم نباشه یه سوال:دی میشه یه قیمت برای این لپ تاپ بدین؟دست دوم و ک املا تمیزه(جای این سوال اگه اینجا نیست کجا مطرحش کنم؟:دی)
Sony VAIO E Series VPC-EB2FFX/B Overview & Specs - Laptops - CNET Reviews
ممنون كاملا قانع شدم!فقط فكر كردم كه ايشون از دست من ناراحتن....

واسه کسی که نمیخواد اور کنه Cpu Cooler کاملا غیر ضروریه؟

بستگی داره چه پردازنده ای و چه مدلی باشه، پردازنده های نسل چدید AMD که همینجوری هم داغن و فن استوکشون هم پر صداست، بنابراین یه کولینگ بهتر بدون اور هم توصیه میشه
برای پردازنده های دو نسل آخر اینتل اگر پردازندهی سری K نداشته باشید ضرورتی نداره، اما اگر بخواین اورکلاک کنید حتما لازمه، نویز رو هم کمتر می کنه.

جهت اینکه اسپم نباشه یه سوال:دی میشه یه قیمت برای این لپ تاپ بدین؟دست دوم و ک املا تمیزه(جای این سوال اگه اینجا نیست کجا مطرحش کنم؟:دی)
Sony VAIO E Series VPC-EB2FFX/B Overview & Specs - Laptops - CNET Reviews

خب اگه باطری سالمی هم داشته باشه میشه تا 800 تومن هم قیمت گذاشت، قیمت دقیق رو دیگه کارشناسای فروشنده ی لپ تاپ باید پیشنهاد بدن.

سلام . یه سئوال داشتم که البته نمی دونستم کجا بپرسم . drr با gddr چه فرقی داره ؟
رم های GDDR روی کارت های گرافیک هستن مثل GDDR5. که پهنای باند بسیار بالایی داره
رم های DDR مثل DDR3 روی خود سیستم نصب می شوند و با سی پی یو در ارتباط هستند و البته پهنای باند کمتری نسبت به GDDR5 دارند.

واسه این سیستم پاور 600 دارم کافیه یا عوض باید بشه؟
Msi 670 refrence:VGA
Pz877-v_lk=MB
16gig 4x4 veganance=Ram
Corei7 3770:CPU
Force Gs128=SSd
1Tb Seagate Baracuda
اگر برند معتبر و مطمئن باشه، اره کافی هستش، اما لب مرز هستش!
برای اون سیستم بهتر هستش پاور 650 وات به بالا بشه.

اقا سلام-یه سوال.
تو این سایت محاسبه توان مورد نیاز گرین اولین قسمت که مربوط به مادر برد هست در مورد کانکتور اش سوال شده. از کجا باید بدونم یک مادربرد چه نوع کانکتوری داره و کدوم قسمت رو انتخاب کنم؟

اقا سلام-یه سوال.
تو این سایت محاسبه توان مورد نیاز گرین اولین قسمت که مربوط به مادر برد هست در مورد کانکتور اش سوال شده. از کجا باید بدونم یک مادربرد چه نوع کانکتوری داره و کدوم قسمت رو انتخاب کنم؟

منظور اون کانکتور برق بالای محل پردازنده روی مادربرد هست، کاملا مشخصه!
مادربردای ارزون و معمولی فقط یه کانکتور 4 پین دارند، مادربردای حرفه ای و مخصوص بازی یا اورکلاک از یه کانکتور 8 پین استفاده می کنند، از روی مدل مادربرد هم براحتی میشه اطلاعاتش رو بدست آورد.

سلام دوستان.
با چیپست B75 میشه Core i7 3770K رو اورکلاک کرد؟؟توی بایوس مادربورد من تب OC Engine2 وجود داره.با فعال کردنش میشه اور کرد؟؟
MSI B75A-G43

خیر، توی این نسل فقط روی مادربردای دارای تراشه ی Z77 میشه اورکلاک کرد، اگر گزینش باشه بیشتر از فرکانس توربو که 3.9 گیگگاهرتز باشه بالا نخواهد رفت.

سلام
اگه میشه یه سیستم تا 3200 با مانیتور برای گیم معرفی کنید . ممنون .

CPU:Core i3 3210
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS P8B75V
VGA:GTX 660/AMD 7870 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600W
CASE:MAGNUM2
MONITOR:SAMSUNG S23A560H

حدود 3290 میشه.

سلام و خسته نباشید
سوال اول : از بین این 5 تا هارد کدام سرعت بهتری نسبت به بقیه داره به ترتیب چیده بشه ؟؟؟ (در بازار موجود باشه)

Code:
[LEFT]WD Black 1 TB SATA Hard Drives (Buffer Size : 64 MB\ 7,200 RPM)
WD Blue 1 TB SATA Hard Drives  (Buffer Size : 32 MB\ 7,200 RPM)
WD Blue 1 TB SATA Hard Drives  (Buffer Size : 64 MB\ 7,200 RPM)
WD Green 1 TB SATA Hard Drives (Buffer Size : 64 MB\ IntelliPower)
WD Red 1 TB Hard Drive for NAS (Buffer Size : 64 MB\ IntelliPower)[/LEFT]

سوال دوم : بر روی این سیستم OC ( اورکلاک) انجام می گیره ؟؟
اگر جواب نه هست چه چیزی باید جایگزین بشه ؟؟

Code:
[LEFT]CPU : Core i7-3770K

M/B : ASUS P8B75-V

VGA : SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5

RAM : 2*4GB Corsair Vengeance 1600[/LEFT]

با تشکر

سلام و خسته نباشید
سوال اول : از بین این 5 تا هارد کدام سرعت بهتری نسبت به بقیه داره به ترتیب چیده بشه ؟؟؟ (در بازار موجود باشه)

Code:
[LEFT]WD Black 1 TB SATA Hard Drives (Buffer Size : 64 MB\ 7,200 RPM)
WD Blue 1 TB SATA Hard Drives  (Buffer Size : 32 MB\ 7,200 RPM)
WD Blue 1 TB SATA Hard Drives  (Buffer Size : 64 MB\ 7,200 RPM)
WD Green 1 TB SATA Hard Drives (Buffer Size : 64 MB\ IntelliPower)
WD Red 1 TB Hard Drive for NAS (Buffer Size : 64 MB\ IntelliPower)[/LEFT]

سوال دوم : بر روی این سیستم OC ( اورکلاک) انجام می گیره ؟؟
اگر جواب نه هست چه چیزی باید جایگزین بشه ؟؟

Code:
[LEFT]CPU : Core i7-3770K

M/B : ASUS P8B75-V

VGA : SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5

RAM : 2*4GB Corsair Vengeance 1600[/LEFT]

با تشکر

توی هاردا مشخصه که سری BLACK از همه سریعتر هس، سری RED هم اصولا برای ذخیره سازهای تحت شبکه طراحی شده و سری GREEN هم فقط برای دستگاههایی که به سرعت بالا برای خواندن و نوشتن احتیاج ندارن و از همه کندتره

توی مشخصات سیستم پایینی هم برای اورکلاک باید مدل مادربرد با یکی از مدلهای دارای تراشه ی Z77 مثل ASUS P8Z77V-PRO/LK/LE یا MSI Z77-GD43/45/65 جایگزین بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or