smoker
کاربر سایت
ممنون كاملا قانع شدم!فقط فكر كردم كه ايشون از دست من ناراحتن....دوست عزیز من به عنوان کسی که یه شناخت کوچیکی داره از بچه های فروم دارم میگم که اقا فرشید یک ذره هم به خاطر خریدتون ناراحت نیست. براشون فرقی نداره و اینکه از خودشون خرید نکنید به هیچ عنوان به نظرم مد نظرشون نیست.
ایشون مگه گفتن که شما دروغ میگین؟
این لینکی که دادین چه ربطی به بحث داره؟ یه 660 sli رو دارین مقایسه میکنید! مگه شماsli گردین؟ اصلا چه ربطی به بحث داره.
در مورد کیس هم همه میدونن که گرین جر بهترین هاست و این قضیه که پاور قسمت پایین کیس هست یکی از بهترین خوبی هاش هست! اولا کیس پایدار تره و سنگینیش پایینه-دوما اینکه قضیه گرما از طریق کولینگ عالی ای که داره کلا مطرح نیست! پیشنهاد میکنم خودتون حتما سیستمو یه بار روی کیس خودتون و بار بعد رویx3 ببندید(با توجه به اینکه به گفته خودتون پاور پایینه) بعد از اون تست کنید ببینید روند برون رفت گرما و دمای داخلی چه قدر در گرین بهتره.
کسی با شما دشمنی نداره و خرید شما هم هیچ ضرری برامون نداره فقط به عنوان یک دوست خواسنتد شما رو راهنمایی کنند.
در مورد cpu هم باید عرض کنم خدمتتون که نسل جدید بودن همیشه دلیل برتری نیست! (بخصوص بینivy bridgeوhaswell) احتمالا اقا فرشید برای cpu 3570k رو پیشنهاد کردن درسته؟(اطلاع ندارم چه سیستمی پیشنهاد کردن بهتون) باید بدونید که3570k از4570 بهتر هستش! هم اینکه سری k هست و ضریب انلاک میشه رو برد هایz و هم اینکه فرکانس بالاتری داره!
این دو تا لینک رو پیشنهاد میکنم حتما ببینید!
ARK | Intel Core™ i5-3570K Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz)
ARK | Intel Core™ i5-4570 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)
قضیه اینکه خودش اورکلاک میشه دیگه چیه؟ تکنولوژی جدیده؟اگه منظورتون ضریب انلاک بودن هستش که فقط سریk این قضیه رو دارند!
موفق باشید!
جهت اینکه اسپم نباشه یه سوالمیشه یه قیمت برای این لپ تاپ بدین؟دست دوم و ک املا تمیزه(جای این سوال اگه اینجا نیست کجا مطرحش کنم؟
)
Sony VAIO E Series VPC-EB2FFX/B Overview & Specs - Laptops - CNET Reviews