مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

معذرت میخوام فرشید جان. چرا عصبی میشی برادر؟
ایشون کارت 670 رفرنس دارن. ارتقا این کارت به 770 لایتینگ چون به بودجشون میخوره فکر نمیکنم کار مسخره ای باشه؟ درسته؟
چه از نظر قدرت خود کارت چه از نظر کولینگ عالی و چه از نطر توانایی اورکلاک بیشتر به مراتب کارت بهتری هست.

نه آقا مسعود، رفرنس و غیر رفرنس برای ایشون ارزش ارتقا نداره، چون فاصلشون کم هست، واسه یه کولینگ هم یهو اینقد هزینه نمی کنن!
عصبی هم نشدم، منطقی گفتم، خودمم باشم سر 10 یا 15 درصد افزایش راندمان اینکارو نمی کنم.

با تشکز از همه دوستانی که تو این مدت کمکم کردن
من این سیستم رو انتخاب کردم و قسط خریدشو دارم. نظرتون چیه؟

VGA = GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2 GIG
RAM = KINGSTONE HYPERX BLUE 1600 2X4 GIG
MOTERBOARD = ASUS H87-PRO
CPU = INTEL 4770
POWER = GREEN GP600A-EU
CASE = GREEN X5 FUSION

یه چند روزی هم صبر میکنم ببینم قیمت ها معتدل میشه یا نه و مادر برد های دیگه 1150 هم وارد بشن+770 های برند های دیگه.
امید وارم این سیستم رو با قیمت 4200 ~4400 بتونم بخرم
اگه گرون تر شد یا پولم کم اومد قسط دارم گرافیک رو 670یا 7970بگیرم. اگه به این شرایط بر خوردم به نظرتونasus gtx 670 dcu2خوبه یا 7970 sapphire? یه مدل دیگه ای تو همین رنج که خودتون صلاح میدونید.
به نظرتون اگه گرون تر بودند قطعات خوبه که پردازنده رو ارزون بگیرم مثلاi5 یا گرافیک رو ارزون بگیرم؟
در مورد کیس قیمت هایx5 وx6 به هم نزدیکند ولی از لحاظ قیاقهx5رو بیشتر دوست دارم-گیمری تره و رنگ بندی قرمزش عالیه ولی رنگ نارجی و به خصوص قسمت جلویx6 جالب نیست برام-نظرتون چیه؟
ممنون از همه که تو این مدت کمک کردند (به خصوص اقا فرشید عزیز)

با تشکز از همه دوستانی که تو این مدت کمکم کردن
من این سیستم رو انتخاب کردم و قسط خریدشو دارم. نظرتون چیه؟

VGA = GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2 GIG
RAM = KINGSTONE HYPERX BLUE 1600 2X4 GIG
MOTERBOARD = ASUS H87-PRO
CPU = INTEL 4770
POWER = GREEN GP600A-EU
CASE = GREEN X5 FUSION

یه چند روزی هم صبر میکنم ببینم قیمت ها معتدل میشه یا نه و مادر برد های دیگه 1150 هم وارد بشن+770 های برند های دیگه.
امید وارم این سیستم رو با قیمت 4200 ~4400 بتونم بخرم
اگه گرون تر شد یا پولم کم اومد قسط دارم گرافیک رو 670یا 7970بگیرم. اگه به این شرایط بر خوردم به نظرتونasus gtx 670 dcu2خوبه یا 7970 sapphire? یه مدل دیگه ای تو همین رنج که خودتون صلاح میدونید.
به نظرتون اگه گرون تر بودند قطعات خوبه که پردازنده رو ارزون بگیرم مثلاi5 یا گرافیک رو ارزون بگیرم؟
در مورد کیس قیمت هایx5 وx6 به هم نزدیکند ولی از لحاظ قیاقهx5رو بیشتر دوست دارم-گیمری تره و رنگ بندی قرمزش عالیه ولی رنگ نارجی و به خصوص قسمت جلویx6 جالب نیست برام-نظرتون چیه؟
ممنون از همه که تو این مدت کمک کردند (به خصوص اقا فرشید عزیز)
شما بهتره یک مقدار صبر کنید که سری 700 و سی پی یو های 4000 کامل وارد بازار بشه و قیمت بهتر بشه.
ضمنا برای سیستم گیم می تونی از سی پی یو Core i5 4670K استفاده کنی که تفاوتی با 4770 نداره در بازی ها.
مادربورد هم می تونی Z87 بگیری. البته نه الان که قیمت بالای 1 میلیون اکثرا هست.
اگر اهل Overclock نیستی می تونی core i5 4570 تهیه کنی با مادبورد Asus H87 PRO
4570+asus h87 pro -----> حدودا میشه 1280
می تونی یکم صبر کنی سری 700 از برند های دیگه بیاد و یک 770 تهیه کنی.
بقیه قطعاتی هم که گفته Okay هست.

اگر بودجت به 770 نرسید، می تونی یک 670 رفرنس یا 7970 رفرنس تهیه کنی.(من خودم 670 رفرنس توصیه می کنم)
asus gtx 670 dcu2 کلا نسبت به 7970 کارایی بیشتری داره.

ببینم با 800 تومن چه رم و کارت گرافیکی می شه گرفت .

گرافیک تا 800 هزار تومن می تونی gtx 650 ti boost تهیه کنی یا sapphire 7850.
رم هم kingstone hyperx DDR3 1600، یک ماژول 4 گیگابایتی حدودا 110 هزار تومن هستش.

معذرت میخوام فرشید جان. چرا عصبی میشی برادر؟
ایشون کارت 670 رفرنس دارن. ارتقا این کارت به 770 لایتینگ چون به بودجشون میخوره فکر نمیکنم کار مسخره ای باشه؟ درسته؟
چه از نظر قدرت خود کارت چه از نظر کولینگ عالی و چه از نطر توانایی اورکلاک بیشتر به مراتب کارت بهتری هست.

مسعود جان برای مقایسه دو تا کارت گرافیک که نمیشه فقط به یک یا دو تا تست اکتفا کرد.
از مجموع تست ها جمع بندی صورت می گیره و تفاوت
به درصد بیان میشه.
تفاوت 670 و 770 در تست های مختلف بین 15 تا 20 درصد هستش.
برای فردی که 670 داره قصد ارتقا به 770 داره، منطقی نیست کارت دسته 2 خودش رو بفروشه و به جاش 700-800 هزار تومن روی پولش بگذاره بخاطر تنها 15-20 درصد تفاوت.
ولی با اومدن کامل سری 700 در بازار برای خرید سیستم های Gaming ، خرید 770 توصیه خواهد شد.البته اونم برا کسی که کارت گرافیک ضعیفی داره و می خواد یک کارت high-end برای بازی تهیه کنه.

آخرین ویرایش:
TO POWER هم از برند های نسبتا شناخته شده پاور هستش.
برند های خوب دیگه هم برای پاور اینا هستن.
Green
thermaltake
coolermaster
enermax
خب آقا امیر مطمئنی برند معتبری هست با قیمت مناسب برا پسر عموم افتاده می خواد هم این رو بگیره هم یک کارت 580 گفتم ببینم ریل هست و میشه اعتماد کرد؟! 700 وات هست اگه اشتباه نکنم!

خب آقا امیر مطمئنی برند معتبری هست با قیمت مناسب برا پسر عموم افتاده می خواد هم این رو بگیره هم یک کارت 580 گفتم ببینم ریل هست و میشه اعتماد کرد؟! 700 وات هست اگه اشتباه نکنم!
برند TOPOWER نسبت به اونایی که ذکر کردم کمتر شناخته شده هستش.
شما اگر می خوای خیالت راحت باشه و اطمینان داشته باشی، می تونی پاور 650 وات یا 685 وات برای کارت 580 از برند Green خریداری کنید.
برند Green رو خیلی از ما ها تجربه کردیم و پاور مطمئنی هستش.

مسعود جان برای مقایسه دو تا کارت گرافیک که نمیشه فقط به یک یا دو تا تست اکتفا کرد.
از مجموع تست ها جمع بندی صورت می گیره و تفاوت
به درصد بیان میشه.
تفاوت 670 و 770 در تست های مختلف بین 15 تا 20 درصد هستش.
برای فردی که 670 داره قصد ارتقا به 770 داره، منطقی نیست کارت دسته 2 خودش رو بفروشه و به جاش 700-800 هزار تومن روی پولش بگذاره بخاطر تنها 15-20 درصد تفاوت.
ولی با اومدن کامل سری 700 در بازار برای خرید سیستم های Gaming ، خرید 770 توصیه خواهد شد.البته اونم برا کسی که کارت گرافیک ضعیفی داره و می خواد یک کارت high-end برای بازی تهیه کنه.

پس با این حساب هر کسی که الان توی سری 600 هست باید صبر کنه تا سری 800 بیاد تا فروش کارت خودش و خرید کارت جدید منطقی به نظر بیاد؟
پس با این حساب و کتاب کسی که با وجود مثلا کارت 660TI POWER EDITION OC با قیمت مثلا 1380 میره کارت 670 رفرنس با قیمت 1750 میرخه یک ..... محسوب میشه! :دی
یا با وجود 670 پاور ادیشن میره 680 رفرنس میخره و کلی پول زیادی میده! نه اینطوریام نیست! همین 15 20 درصد هم خودش خیلیه و ارزش ارتقا رو داره به نظر من. همونطور که در سراسر دنیا گیمر ها هر سال کارت های گرافیکشون رو ارتقا میدن.

یه سوال از دوستانی که کیس x6 دارن یا اطلاعی در این مورد دارن.
اون قسمت نارنجی رنگ جلوی کیس رو میشه عوض کرد؟ تو سایت گرین چند تا رنگ هست میخوام بدونم که انتخاب زنگ با خودمونه یا چند تا پنل با اون رنگ ها به همراه کیس هست که میتونیم عوض کنیم؟
و اینکه قسمت جلوی کیس هیچ فن با نوری نداره؟ یا اینکه قابلیتشو داشته باشه یا فن باled نصب کنیم؟

پس با این حساب هر کسی که الان توی سری 600 هست باید صبر کنه تا سری 800 بیاد تا فروش کارت خودش و خرید کارت جدید منطقی به نظر بیاد؟
پس با این حساب و کتاب کسی که با وجود مثلا کارت 660TI POWER EDITION OC با قیمت مثلا 1380 میره کارت 670 رفرنس با قیمت 1750 میرخه یک ..... محسوب میشه! :دی
یا با وجود 670 پاور ادیشن میره 680 رفرنس میخره و کلی پول زیادی میده! نه اینطوریام نیست! همین 15 20 درصد هم خودش خیلیه و ارزش ارتقا رو داره به نظر من. همونطور که در سراسر دنیا گیمر ها هر سال کارت های گرافیکشون رو ارتقا میدن.
ببین مسعود جان، شما از دید یک فروشنده کارت گرافیک( به هیچ عنوان قصد توهین ندارم) به قضیه نگاه می کنید و ما هم از دید یک مشاور به قضیه نگاه می کنیم.
ببین به طور کلی سه دسته افراد وجود دارند که کامپیوتر می خرند:
1- دسته اول افرادی هستند که خب یا بودجه خیلی زیادی دارند یا شده از شکم شون می زنن که هر سال قطعه عوض کنن و خلاصه خیلی به روز باشن.خب طبیعتا کسی که بودجه خیلی زیادی داره و براش اهمیتی نداره این مبالغ. به راحتی کارت گرافیک یا سی پی یو خودش رو می فروشه و قطعه جدید تر رو با قیمت خیلی بالا خریداری می کنه.
2-دسته دوم افرادی هستند که بودجه متوسطی دارند و هر 2-3 سال یک بار قطعه عوض می کنند و همیشه دنبال قطعات HIGH هستند مثل کارت 670.
3-دسته سوم افرادی هستند که خب یک کامپیوتر جمع می کنند و به قول معروف حداقل ازش 5 تا 7 سال استفاده می کنند تا وقتی که کامپیوتر دیگه حتی Boot نشه دیگه.
خلاصه اینکه هر کسی با توجه به نیاز و بودجه خودش خرید می کنه.
الانم خودت بهتر می دونی با این وضع قیمت ها، ارتقا فقط زمانی منطقی هست که درصد قابل توجه ای کارایی PC افزایش پیدا کنه.
اکثر افراد هم از دسته 2 و3 هستند، خب این دوستان باید توجه به بودجه محدود شون خرید های منطقی داشته باشند.

در سراسر دنیا گیمر ها هر سال کارت های گرافیکشون رو ارتقا میدن.
همه جا اینطوری نیست. فقط کشور های توسعه یافته اروپا و امریکا اینجوری هستش. اون هم با توجه به درامد های نسبتا بالایی که دارند می تونند به راحتی هر سال 400-450 دلار برای یک کارت گرافیک High-end پرداخت کنند.
اما در کشور عزیزمون ایران این امکان برای اکثر افراد وجود نداره.(دلیلش بخاطر قیمت ارز هستش.)

-------------------------------
لطفا مسعود جان این بحث رو دیگه اینجا ادامه ندیم بهتر هستش،این تاپیک فقط مشاوره برای خرید قطعه هستش نه بحث های توجیهی!

آخرین ویرایش:

مسعودجان مگه قدرت همه کارت های سری 600 برابره که این حرف رو معطوف به همه دارندگان سری 600 کنیم؟ اتفاقاً فرشیدجان حرف درستی زد.کسی که 670 داره نیازی نیست بره 770 بخره.مثل این میمونه که کسی که 670 داشته به 680 غیررفرنس تغییر بده(کاری که خود من هم چند ماه پیش انجام دادم) ولی عملاً تغییر آنچنانی وجود نداره.باز اگه 780 باشه چرا ارزش داره حتی 680 هم بفروشیم و ارتقاع بدیم

گیمری هر سال گرافیکش رو ارتقاع میده که اطلاعات فنی درست نداره.وگرنه کسی که دو سال پیش 590 یا 6990 خریده الان بیاد به 780 آپدیت کنه,ارتقاع داده؟ یا پولشو دور ریخته؟بحث سراسر دنیا هم با ما فرق میکنه.چون به ریال در میاریم و به $ خرج میکنیم :d بحث نیاز و الزام یه چیزه,بحث علاقه یه چیز دیگه

درود.
یه سیستم میخواستم واسه یکی از فامیل هامون. تا 2.5 میلیون بودجه داره. گیم هم میخواد بازی کنه ولی نه در حد 1080p !
یه کیس کامل بعلاوه مانیتور
ممنون

دوستان الان بخوام CPU رو خنک کنم بهترین راه حل چیه؟ خرجشم بیشتر 100 نباشه.
راستی یه سوال: این لگ زدن بازی ها وقتی که فریم ریت بالای 30 ه دلیلش همین داغ شدن CPU ه دیگه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or