مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من مادربرد msi b75a-g43 هستش و میخوام یک کارت صدا تهیه کنم مصارف هم بیشتر موزیک و فیلم و بازی هستش اسپیکرم هم در حال حاضر c3 هستش و در آینده اگه شد Logitech Z906 میگرم هزینه هم تا 300-400 تومن آخرش پایینتر هم بود چه بهتر
آیا خرید کارت صدا در قدرت و کیفیت صدا تاثیر میزاره یا خرج الکی هستش؟باتشکر

فقط در صورتی که کارت صدای آنبرد شما کیفیت خوبی نداشته باشه خرید کارت صدای مجزا برای اسپیکرهای حرفه ای تفاوت کیفیت ایجاد می کنه
کارت صدای مادربرد شما معمولی هست و توی این رده از مادربردها معمولا به کیفیت بالا اهتمامی ندارن، بنابراین خرید یه کارت خوب از برند Creative مثل AUDIGY 2 ی قدیمی یا X-Fi جدیدتر توصیه میشه. مدلهای ASUS XONAR DX هم می تونه انتخاب خوبی باشه.

دوست عزیز gtx 280 برای سال 2008 هست و یک جورایی منسوخ شده.زمان خودش کارت قوی ای بوده اما الان دیگه خیلی ضعیف هستش. ضمنا از dx11 هم پشتیبانی نمی کنه.

آره میدونم منسوخ شده ولی هنوز هم درست کار می کنه و بازیا رو بالا 30-40 فریم اجرا می کنه ... نمیدونم والا از dx11 پشتیبانی می کنه یا نه اما بازی های جدید رو که به خوبی اجرا می کرد ... مثل sniper elite zombies که لپ تاپ من با کارت 610اش با کم فریمی اجرا می کرد اما اون gtx خیلی روون تر اجرا می کرد

آره میدونم منسوخ شده ولی هنوز هم درست کار می کنه و بازیا رو بالا 30-40 فریم اجرا می کنه ... نمیدونم والا از dx11 پشتیبانی می کنه یا نه اما بازی های جدید رو که به خوبی اجرا می کرد ... مثل sniper elite zombies که لپ تاپ من با کارت 610اش با کم فریمی اجرا می کرد اما اون gtx خیلی روون تر اجرا می کرد
خب ببین کارت 610 برای بازی کردن اصلا مناسب نیست.مشخص هستش که کارت 280 از 610 در بازی بهتر عمل می کنه.چون 280 زمان خودش کارت high-end بوده.
کارت 280 هم از Directx11 هم پشتیبانی نمی کنه.
--------------------------

شما برای خرید کارت گرافیک،سری های AMD 7000 و 700-nvidia 600 رو مد نظر داشته باشید.
با توجه به بودجه ای که داشتی همون 7950boost edition یا 660ti توصیه میشه.

کیبردی که بدرد بازی بخوره تا 100 T چیزی هستش ؟

تا 100 تومن نمیشه ارزونترین مدل مخصوص گیمینگ رو از یه برند معتبر گرفت، مگر محصولات Genius یا A4tech که کیفیت اسباب بازی رو دارن
تا 200 تومن ولی انتخابهایی از برند RAZER وجود داره.

خب ببین کارت 610 برای بازی کردن اصلا مناسب نیست.مشخص هستش که کارت 280 از 610 در بازی بهتر عمل می کنه.چون 280 زمان خودش کارت high-end بوده.
کارت 280 هم از Directx11 هم پشتیبانی نمی کنه.
--------------------------

شما برای خرید کارت گرافیک،سری های AMD 7000 و 700-nvidia 600 رو مد نظر داشته باشید.
با توجه به بودجه ای که داشتی همون 7950boost edition یا 660ti توصیه میشه.
آره سراغ gtx nvidia میرم دیگه ! ati رو پیدا نکردم متاسفانه ...

ببخشید بنده قسط ارتقاء سیستم داشتم جایی دیدم که یک کارت گرافیک Asus 440 gt رو با قیمت 320هزار تومن می فروشن . بعد دیدم یک رم Hyperx 8 Gig هم 215 هزار تومن . می خواستم بدونم که آیا این دو قطعه کشش این رو دارن که بتونم بازی ها رو با فریم دهی خوب بازی کنم . ( بازی های این نسل و نسل بعد )
اینم مشخصاتشون .
کارت گرافیک : میهن مارکت - جدول مشخصات کارت گرافیک VGA/Graphics Card - اسوس Asus ENGT440 1G DDR5
رم :میهن مارکت - جدول مشخصات رم Ram DDR2 - DDR3 - کینگستون Kingston HyperX 8Gb

- - -ویرایش - - -

البته ببخشید این سوال رو می کنم . ولی هزینه یک ایکس باکس 360 با کینکت چقدر در میاد ؟ باز ببخشید من از ایکس باکس سر در نمیارم .

آخرین ویرایش:
ببخشید بنده قسط ارتقاء سیستم داشتم جایی دیدم که یک کارت گرافیک Asus 440 gt رو با قیمت 320هزار تومن می فروشن . بعد دیدم یک رم Hyperx 8 Gig هم 215 هزار تومن . می خواستم بدونم که آیا این دو قطعه کشش این رو دارن که بتونم بازی ها رو با فریم دهی خوب بازی کنم . ( بازی های این نسل و نسل بعد )
اینم مشخصاتشون .
کارت گرافیک : میهن مارکت - جدول مشخصات کارت گرافیک VGA/Graphics Card - اسوس Asus ENGT440 1G DDR5

- - -ویرایش - - -

البته ببخشید این سوال رو می کنم . ولی هزینه یک ایکس باکس 360 با کینکت چقدر در میاد ؟ باز ببخشید من از ایکس باکس سر در نمیارم .
با اجازه اساتید فقط به اون قسمت مربوط به کنسول جوابتون رو میدم.
من بعد 4 سال گیمری حرفه ای که تو کنسول داشتم به این نتیجه رسیدم ارزشی نداره و اگه پول دستتون باشه که یه سیستم خوب بخرید قطعا کامپیوتر بهتره به خسوس از نسل قدیمی.
البته این تاپیک جاش نیست و زیاد بحث نمیکنم و فقط تجربه خودمو گفتم.

دوستان از نسل چهارم کدوم مدلi5 ها موجود هست؟ قیمتشون چه قدره؟

اینم مشخصاتشون .

- - -ویرایش - - -

در مورد گرافیک خیر, به درد بازی نمی خوره, حتی مدل 450 هم ددیگه مناسب نیست!
در مورد رم هم باید دوتا ماجول 4 گیگی بخرید. اما برای بازی گرافیک اولویت هست.

با عرض معذرت خدمت جناب آقای ساجد از اینکه اینو به من گفتید ممنون ولی وقتی می بینم هرچی هم می خوام برا پی سی خرج کنم ولی بازم می بینم به کارم نمیاد مجبورم کنسول بخرم . من که آرزومه ,Ryse,وRead dead redemption رو بازی کنم .
حالا ببخشید که سوالم به موضوع ربطی نداره ولی می شه بهم بگید که ارزون ترین نوع ایکس باکس هم به کینکت وصل می شه . یا مناسب ترین قیمت برای یک ایکس باکس 360 چنده ؟ بازم ببخشید.

با عرض معذرت خدمت جناب آقای ساجد از اینکه اینو به من گفتید ممنون ولی وقتی می بینم هرچی هم می خوام برا پی سی خرج کنم ولی بازم می بینم به کارم نمیاد مجبورم کنسول بخرم . من که آرزومه ,Ryse,وRead dead redemption رو بازی کنم .
حالا ببخشید که سوالم به موضوع ربطی نداره ولی می شه بهم بگید که ارزون ترین نوع ایکس باکس هم به کینکت وصل می شه . یا مناسب ترین قیمت برای یک ایکس باکس 360 چنده ؟ بازم ببخشید.

ارزونترین مدل فابل ابتیاع بسته ی کنسول 360 مدل 4 گیگابایتی+دستگاه کینکت هست که حدود 1400 تومن هست اگر پیدا بشه. به نظرم اگر برای کنسولهای نسل بعدی منتظر باشید می تونید خرید ارزشمندتری انجام بدید.

سلام وقتی بازی می کنم کامپیوتر خاموش میشه به نظرتان مشکل از چیه?

- - -ویرایش - - -

سلام سیستم زیر رو چند بفروشم خوبه اگه میشه قیمت قطعات رو به صورت جدا بگید CPU amd Athlon 3800VGA 9500gt hard 160 gbram 2 ddr2power 380w monitor flatron 19 inch LG

سلام دوستان
با خودم گفتم اگه قراره 735 تومن پول cpu core i5 3570k رو بدم از سری amd بگیرم بهتر و با صرفه تر نیست ؟ این مدل خوبه ؟
amd - fx 4170 4.2 GHz به نظرتون از اون core i5 اینتل که الان بهش اشاره شد بهتر ؟
دیگه از amd چه سی پی یو هایی سراغ دارید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or