مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سوال دیگه . رو این مادربرد ها میشه قطعات قدیمی مثل رم های ddr2 و گرافیک 9500 gt و cpu قدیمی نصب کرد؟
گرافیک رو میتونی ولی بقیه نمیشه!!

- - -ویرایش - - -

سلام
این قطعات رو برای اجرای BF4 پیشنهاد بدید که بتونه بر روی High یا Normal بازی رو اجرا کنه:
کارت گرافیک
سی پی یو
مادر بورد
رم

ممنون
بودجه؟؟!!
سیستم مورد نیاز برای اجرای BF4 به صورت رسمی اعلام نشده!به نظرم اینا برای نرمال کافی باشن:
CPU:core i5 3470
VGA:GTX 660
MB:MSI B75A43
RAM:2*4 CORSAIR
اینا حدوده 2400 میشن.با 300تومن بیشتر میتونی GTX 660TI بخری که بهتره.

بودجه؟؟!!
سیستم مورد نیاز برای اجرای BF4 به صورت رسمی اعلام نشده!به نظرم اینا برای نرمال کافی باشن:
CPU:core i5 3470
VGA:GTX 660
MB:MSI B75A43
RAM:2*4 CORSAIR
اینا حدوده 2400 میشن.با 300تومن بیشتر میتونی GTX 660TI بخری که بهتره.

بودجم حدود 4تومنه
سیستمbf4
Battlefield 4 system requirements

The minimum PC system requirements for Battlefield 4 are expected to be:

• Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
  • At least 2 GB main system memory
  • Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
  • 20+ GB of harddrive space
  • Windows Vista

Recommended system requirements

The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:

• Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
  • 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
  • A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
  • Windows 7 64-bit operating system
  • 20+ GB of free harddrive space

سلام بچه ها من میخوام سیستم جدید جم کنم لطفا راهنمایی کنید که شامل این قطعه ها میشن(cpu،ram،مادربرد،گرافیک،پاور)
بودجه ی من سه میلیونو سیصد هزار تومانه

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:MSI Z77-GD45
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
POWER:600W GREEN

بودجم حدود 4تومنه
سیستمbf4
Battlefield 4 system requirements

The minimum PC system requirements for Battlefield 4 are expected to be:

• Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
  • At least 2 GB main system memory
  • Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
  • 20+ GB of harddrive space
  • Windows Vista

Recommended system requirements

The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:

• Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
  • 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
  • A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
  • Windows 7 64-bit operating system
  • 20+ GB of free harddrive space

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 670 OC 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

سلام
یه فن معمولی برای cor 2 چنده ؟

فن استوک مثل فن BOX خود پردازنده رو بخوای که حدود 25 تومن هست، اما دیگه فن 775 اصلی توی بازار پیدا نمیشه و همگی متفرقه هستن که اصلا نباید خرید
فن های سری DEEPCOOL GAMMA برای این پردازنده با حدود قیمت 30 تومن مناسبن، اگرم نه که همون فن GREEN BUFFALO هم میشه روش نصب کرد و بعد از ارتقا روی سوکتهای جدیدتر هم نصب کرد.

البته اگه خیلی قانع باشی تا 3 سال جواب میده!
آره من با بدتر از ایناش قانع بودم دادا :d
راستی gtx 280 هم داریم ؟‌فکر کنم پسر عموم داشت از این مدل کامپوترشم مال ۳-۴ سال پیش ولی همه بازیا رو بازم رند اجرا میکنه .. ....

آره من با بدتر از ایناش قانع بودم دادا :d
راستی gtx 280 هم داریم ؟‌فکر کنم پسر عموم داشت از این مدل کامپوترشم مال ۳-۴ سال پیش ولی همه بازیا رو بازم رند اجرا میکنه .. ....
دوست عزیز gtx 280 برای سال 2008 هست و یک جورایی منسوخ شده.زمان خودش کارت قوی ای بوده اما الان دیگه خیلی ضعیف هستش. ضمنا از dx11 هم پشتیبانی نمی کنه.

دوستان شرمنده زیاد سوال میپرسم یه cpu تا حدود 200 تومن چه مدلی خوبه؟
cpu من الان اینه (CPU Type DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz (14 x 200:d

متاسفانه مادربردی که شما داری بهترین پردازنده ای که می خوره همونه که داری، سالهاست دیگه از رده خارجه و نمی تونی پردازنده رو به تنهایی ارتقا بدی، تقریبا باید تمام قطعات اصلی رو با هم و یکجا ارتقا بدی و با هزینه ای حداقل 3 یا 4 برابر بیشتر از این! شایدم بهتر باشه بزاریش کنار و یه سیستم دیگه برای مورد مدنظر بخری.

متاسفانه مادربردی که شما داری بهترین پردازنده ای که می خوره همونه که داری، سالهاست دیگه از رده خارجه و نمی تونی پردازنده رو به تنهایی ارتقا بدی، تقریبا باید تمام قطعات اصلی رو با هم و یکجا ارتقا بدی و با هزینه ای حداقل 3 یا 4 برابر بیشتر از این! شایدم بهتر باشه بزاریش کنار و یه سیستم دیگه برای مورد مدنظر بخری.
دوستان چند تا مادربرد جدید معرفی کردن، بیشتر مد نظرم msi b75a-g43 هست .رم هم که ارزونه. 200 تومن هم میمونه که میخوام یه سی پی یو بخرم و اگه میشه تو این رنج یه مدل خوب معرفی کنین.

سلام دوستان یه سوال فوری داشتم . من بین انتخاب دو مادر بردmsi bigbang xpower 2 و asus rampage iv formula بد جوری گیر کردم به نظر شما اساتید با زکر دلیل کدوم یکی سر تره

دوستان چند تا مادربرد جدید معرفی کردن، بیشتر مد نظرم msi b75a-g43 هست .رم هم که ارزونه. 200 تومن هم میمونه که میخوام یه سی پی یو بخرم و اگه میشه تو این رنج یه مدل خوب معرفی کنین.

دوست عزیز، درست و درمون و یه جا بگو می خوای چیکار کنی تا راهنماییت کنن، نمیشه که مادربرد رو توی یه سری پست جواب بگیری، پردازنده رو یه سری پست دیگه! باید یکجا، متناسب با هم و با توجه به بودجه انتخاب بشن، شما از کجا می دونی که احیانا پردازنده رو نباید گرونتر برداری و مادربرد رو ارزمنتر؟! بودجه ی کلی+ قطعات رو بگو خودت رو راحت کن

سلام دوستان یه سوال فوری داشتم . من بین انتخاب دو مادر بردmsi bigbang xpower 2 و asus rampage iv formula بد جوری گیر کردم به نظر شما اساتید با زکر دلیل کدوم یکی سر تره

چند نمره داشت این سوال؟!

بستگی به بودجه ی کلی و قطعات دیگه داره، هر دو مدلهای High End هستن و هر دو حرفه ای ، بقیه ی قطعات چیه؟ سیستم برا چه کاریه؟

سلام. مدل و قیمت ارزان ترین کارت گرافیکی که DX11 رو ساپورت میکنه چیه؟:-/

کارت 5450 که حدود 100 تومن هست،
ساپورت به تنهایی فقط بدرد دیدن تصاویر DX11 می خوره، یه وقت فکر بازی با این کارت نباشی!!

سلام من مادربرد msi b75a-g43 هستش و میخوام یک کارت صدا تهیه کنم مصارف هم بیشتر موزیک و فیلم و بازی هستش اسپیکرم هم در حال حاضر c3 هستش و در آینده اگه شد Logitech Z906 میگرم هزینه هم تا 300-400 تومن آخرش پایینتر هم بود چه بهتر
آیا خرید کارت صدا در قدرت و کیفیت صدا تاثیر میزاره یا خرج الکی هستش؟باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or