CPU:Core i5 3470
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8B75V
VGA:AMD 7870 DDR5
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600W
CASE:MAGNUM2
حدود 2550 درمیاد.برای بازی با تنظیمات بالا مناسبه. رم رو هم با 100 تومن بالاتر به 8 گیگی ارتقا بدید دیگه کم و کسری نداره.
اگر کیس تهویه ی مناسب نداره حتما عوضش کنید، مهمتر از اون باید پاورتون رو اگه برند نامشخص و تقلبی هست عوض کنید تا گرفتار خرابی و سوختن قطعات و از جمله کارت گرافیک نشید!
صدای کارت هم هم می تونه از خرابی یا کثیفی فنش باشه و هم از تغذیه کننده های ولتاژش. باید بررسی کنید.
در حال حاضر اگر برای ارتقا بخواید تصمیم بگیرید باید تمام قطعات اصلی رو با هم عوض کنید(پردازنده، مادربرد و گرافیک)، در غیر اینصورت تغییر محسوسی ایجاد نمیشه.
میتونی اینارو در نظر بگیری :با سلام و خسته نباشید لطفا یک سیستم کامل(کیس مانیتور اسپیکر) با بودجه 2 تومن برای هردو پلتفرم اینتل و ای ام دی معرفی کنین و اینکه کدوم مناسبتره با تشکر
CPU با سوکت AM3 خیلی وقته که نایاب هستش مگر دست 2 که بسته به وضعیتش و قیمت ممکنه ارزش خرید نداشته باشه !دوستان یه بنده خدایی مادربورد asrock 870 extreme 3 داره که میخواد براش یه سی پی یو در حد 300 تا 350 بخره!!بنظرتون چه سی پی یویی بخره خوبه تو این رنج قیمت؟
راستی این مادربورد از نظر خوردن سی پی یو با مادربورد asrock 770 extreme 3 فرق داره؟یعنی منظورم اینه که اگه یه سی پی یو خریداری بشه میتونیم به طور دلخواه رو هر کدومشون نصب کنیم؟
با سلام و خسته نباشيد ممنون از راهنمايی شما خوب حالا اگه بخوام سيستم رو عوض کنم کل قطعاتش رو چقدر بايد هزينه کنم يعنی این وسيلها رو با چه وسيله هايی عوض کنم که بهترين کاربرد رو داشته باشه کيس هم که اصلاً اوراقه بايد حتما عوض کنم
دوستان یه بنده خدایی مادربورد asrock 870 extreme 3 داره که میخواد براش یه سی پی یو در حد 300 تا 350 بخره!!بنظرتون چه سی پی یویی بخره خوبه تو این رنج قیمت؟
راستی این مادربورد از نظر خوردن سی پی یو با مادربورد asrock 770 extreme 3 فرق داره؟یعنی منظورم اینه که اگه یه سی پی یو خریداری بشه میتونیم به طور دلخواه رو هر کدومشون نصب کنیم؟
بچه ها به نظرتون قیمت ها تا چند ماه دیگه با توجه به افت دلار میاد پایین یا اینکه الکی صبر نکنیم!!
دوستان يکي از رفقاي من ميخواد يه سيستم بگيره واسه بازي
بودجه اش ۴_۵ تومنه ولي عجله نداره
ازم پرسيد به نظرم ارزش داره صبر کنه براي نسل جديد کارت هاي گرافيک يا الان بگيره؟
اصلا تا اخر تابستون ميان اين کارت ها تو بازار؟
اخه الان همچژن عجله اي نداره ولي ميترسه اگر الان نخره قيمت ها بالاتر هم بره
کارت که همین الان هم کم و بیش موجوده ولی در مورد قیمت چیزی رو نمیشه پیشبینی کرد شاید بالاتر بره (احتمالش زیاده) شاید هم کاهش پیدا کنه !دوستان يکي از رفقاي من ميخواد يه سيستم بگيره واسه بازي
بودجه اش ۴_۵ تومنه ولي عجله نداره
ازم پرسيد به نظرم ارزش داره صبر کنه براي نسل جديد کارت هاي گرافيک يا الان بگيره؟
اصلا تا اخر تابستون ميان اين کارت ها تو بازار؟
اخه الان همچژن عجله اي نداره ولي ميترسه اگر الان نخره قيمت ها بالاتر هم بره
شما تمام قطعاتت بجز هارد و کارت گرافیک رو باید عوض کنی، حالا اینکه بهترین گزینه ها برای شما چی باشه بستگی به بودجه ی شما داره، ولی باری یه ترکیب متناسب با قدرت گرافیک شما و در نظر گرفتن جای ارتقا برای آینده بهتره که حدود 2 تومن کنار بزارید
با سلام ممنون از راهنمايی شما اما من 4 تا رم 4 گيگ دی دی ار 3 رو کمتر از 3 ماه ميشه که خريداری کردم يعنی اینها رو هم بايد تعويض کنم و اینکه شما چ قطعاتی رو پيشنهاد ميکنيد واسه تعويض مدل کيس رو هم اگه بگيد ممنون ميشم که قويترين سيستم خنک کننده رو داشته باشه