مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کیت های XSPC موجودیشون توی ایران تموم شدن به طور کامل، باید صبر کنید تا چند ماه دیگه کیت هاش وارد بشن، اگر بخواید می تونید خودتون قطعاتش رو جدا بگیرید جمعش کنید که 1 به بالا در میاد، اما واتربلاک و رادیات و پمپ و ... اش به صورت جدا موجوده
واترکولینگ های Open Loop یک مقداری درد سر اوایل کار داره البته، الاخصوص در زمینه Bleeding اش

در مدل های Close Loop می تونید از Corsair H100i یا Corsair H110 استفاده کنید، من Corsair H100 رو پیشنهاد نمی دم چون این سری کلا مشکل داره و کنترلر فن اش و پمپش دارای ایراد هستند و خود Corsair اون ها رو با Corsair H100i عوض می کنه، این نکته رو مد نظر داشته باشید که Water Cooling های Close Loop بعد حدود 3 سال افت کارایی شدیدی پیدا می کنن و باید کولانت داخل اون ها عوض بشه که کار بسیار سختی هست و احتمال خرابی کولر در صورت درست انجام ندادن این کار بسیار بالاست
در Air Cooling ها می تونید از Thermalright Sliver Arrow و Noctua NH-D14 استفاده کنید که در بازار ایران موجودن، البته کولر های بهتری هم هست که توی ایران نیستن متاسفانه
در کل اگر برای Over می خواید پیشنهاد من به شما دستی جمع کردن یک کیت هست به همراه نصب و راه اندازی درست و خمیر سیلیکون با کیفیت بالا
در ضمن اینتل در این سری پردازنده ها از خمیر سیلیکون به جای لحیم کردن استفاده کرده و دمای TCase اون ها 66.8 هست پس ممکنه نیاز داشته باشید خمیر سیلیکون بین پردازنده و IHS رو عوض کنید تا در کار های سنگین در زمانی که پردازنده Over شده از این مرز عبور نکنید
مشکل H100ها در رابطه با کنترل فن (پمپش هیچ مشکلی نداره) طبق اعلام کمپانی سازنده فقط و فقط مربوط میشه به بازار US و با پارت نامبر مشخص (یه بخش جزئی از تولیدات برای قبل از 2012) که راه حل پیشنهادی ش هم Reset Firmware (به نوعی Resetـه تنظیمات پروفایل) بوده در نتیجه بازارهای دیگه همچین مشکلی ندارن ، از نظر کارایی هم خوب طبیعیه Closed loop هستش (با توجه به قیمتش و AIO بودنش کاملا مناسبه) و 3 تا 4 سال راندمان مفید مناسب هستش !
در مورد H110 یا H100i به دلیل موجود نبودن پیشنهاد نشدن در غیر اینصورت تو اولویت پیشنهاد برای مدلای Closed loop بود !
در مورد نصب کیت های Open loop هم فقط زمان بیشتری برای نصب نیاز داره در غیر اینصورت و اگه شرایط لازم رو برای نصب داشته باشه (وضعیت کیس) مشکل خاصی نداره !

در آخر بارها گفته شده دوستانی که اینجا مشاوره میدن فقط باید مشاوره بدن نظر کسی رو تائید یا رد نکنن (حالا ممکنه بگی از کجا معلوم هر پیشنهاد یا اطلاعاتی که مشاورها میدن درست باشه ، که در جواب میشه گفت دوستانی که به اینجور موضوع ها اشراف دارن قبل از اینکه شما فکرش رو بکنی به تصحیح توضیحات یا کلا ردش میپردازن) کاربری که درخواست مشاوره داده خودش قدرت انتخاب داره میتونه با جمع بندی بهترین انتخاب رو بسته به وضعیتش در نظر بگیره ، چون شما غیر مستقیم پست من رو نقل قول کردی لازم بود این توضیحات رو بدم !

آخرین ویرایش:
مشکل H100ها در رابطه با کنترل فن (پمپش هیچ مشکلی نداره) طبق اعلام کمپانی سازنده فقط و فقط مربوط میشه به بازار US و با پارت نامبر مشخص (یه بخش جزئی از تولیدات برای قبل از 2012) که راه حل پیشنهادی ش هم Reset Firmware بوده در نتیجه بازارهای دیگه همچین مشکلی ندارن ، از نظر کارایی هم با اینکه Closed loop هستش ولی تا 5 سال تضمین شده ! (با توجه به قیمتش و AIO بودنش کاملا مناسبه)
در مورد H110 یا H100i به دلیل موجود نبودن پیشنهاد نشدن در غیر اینصورت تو اولویت پیشنهاد برای مدلای Closed loop بود !
در مورد نصب کیت های Open loop هم فقط زمان بیشتری برای نصب نیاز داره غیر اینصورت مشکل خاصی نیست !

در آخر بارها گفته شده دوستانی که اینجا مشاوره میدن فقط باید مشاوره بدن نظر کسی رو تائید یا رد نکنن (حالا ممکنه بگی از کجا معلوم هر پیشنهاد یا اطلاعاتی که مشاورها میدن درست باشه ، که در جواب میشه گفت دوستانی که به اینجور موضوع ها اشراف دارن قبل از اینکه شما فکرش رو بکنی به تصحیح توضیحات یا کلا ردش میپردازن) کاربری که درخواست مشاوره داده خودش قدرت انتخاب داره میتونه با جمع بندی بهترین انتخاب رو بسته به وضعیتش در نظر بگیره ، چون شما غیر مستقیم پست من رو نقل قول کردی لازم بود این توضیحات رو بدم !

عزیز زنگ بزن خود عقیق داره می گه ما کیت اصلا موجود نداریم و 2-3 ماه دیگه موجود می شه اگه بیاد!!!
پمپ های h100 رو همه می دونن overvolt می شه و نویزی که ایجاد می کنه حاکی از overvolt شدنشه، سرچ بکنید ، سری ای هم که توی ایران وارد شده این عموما مشکل overvolt رو دارند، توی youtube هم به اندازه کافی ویدئو ازش هست،166 صفحه بحث در overclock.net که جای خود دارد،فعلا هم h100 به مارکت های بزرگی مثل amazon برای این مساله داده نمی شه، الان amazon رو چک کنید کلا 3 تا موجود داره،به جاش h100i می دن فعلا، خود corsair بعد از RMA بهت corsair h100i می ده، آپدیت فرم ویر هم اولا Corsair Link می خواد دوما مشکل نویز و Overvolt رو حل نمی کنه مشکل کنترلر فن رو فقط حل می کنه
فکر نمی کنم برای performance اه close loop ها و بحث bleeding اه open loop ها اصلا نیازی به گفتگو باشه، چیز واضحیه، دردسر != مشکل ;)

خب با تشکر من این دو مدل که پیشنهاد کرده بودین رو پیدا کردم :
xspc raystorm 750 rs240 با قیمت 870 هزار تومن
و Corsair H110 که یکی از دوستان همین سایت آکبندش رو با قیمت 740 هزار تومن پیشنهاد دادن
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ فقط اینا دیگه مشکل تداخل با ماجول ها رو ندارن دیگه ؟ در ضمن میخواستم بدونم داخل کیس x9 گرین جا میشن ؟ اخه بالای کیس خود کیس یک فن بزرگ هم داره همینطور پایین و زیرش
باز هم ممنونم

عزیز زنگ بزن خود عقیق داره می گه ما کیت اصلا موجود نداریم و 2-3 ماه دیگه موجود می شه اگه بیاد!!!
پمپ های h100 رو همه می دونن overvolt می شه و نویزی که ایجاد می کنه حاکی از overvolt شدنشه، سرچ بکنید ، سری ای هم که توی ایران وارد شده این عموما مشکل overvolt رو دارند، توی youtube هم به اندازه کافی ویدئو ازش هست،166 صفحه بحث در overclock.net که جای خود دارد،فعلا هم h100 به مارکت های بزرگی مثل amazon برای این مساله داده نمی شه، الان amazon رو چک کنید کلا 3 تا موجود داره،به جاش h100i می دن فعلا، خود corsair بعد از RMA بهت corsair h100i می ده، آپدیت فرم ویر هم اولا Corsair Link می خواد دوما مشکل نویز و Overvolt رو حل نمی کنه مشکل کنترلر فن رو فقط حل می کنه
فکر نمی کنم برای performance اه close loop ها و بحث bleeding اه open loop ها اصلا نیازی به گفتگو باشه، چیز واضحیه، دردسر != مشکل ;)
من گفتم در مورد Closed loop اون مدلا پیشنهاد میشد حرفی از کیت XSPC نزدم در صورتیکه طبق آمار من (شنبه) کیت XSPC هم موجود بوده.
وقتی شما میگی مشکل داره یعنی طرف ذهنش به خرابی خود قطعه میره در صورتیکه مشکلش ایجاد نویز هستش و باز طبق توضیحات Corsair فقط مربوط میشه به یه بخش از تولیداتشون ، البته این مشکل تنها مربوط به H100 نمیشه H60 و H80 هم این مشکل رو داشتن (تو فروم Corsair کامل و مفصل راجب این موضع بحث شده) در مورد بازار خودمون هم تا الان من در مورد H100 چنین مشکلی رو ندیدم.
در مورد فروم overclock.net هم کامل در جریانش هستم ، یه سری راه حل یا به نوعی Mod هم براش پیشنهاد دادن (که یه سری ش هم ساده و بدون دردسر انجام میشه) ولی همونطور که گفتم این مشکل مربوط به یه سری از تولیدات Corsair میشد (طبق اطلاعات خودشون قبل از 2012) و دیگه الان همچین مشکلی ندارن !
در مورد Firmware هم پست رو دقیق بخون من نگفتم آپدیت ، گفتم Reset ! (منظور Reset تنظیمات پروفایله)
در مورد خط آخر هم اول از همه کلا این مورد بیشتر مربوط میشه به نوع لوله کشی یا لوله کشی های بیشتر در جهت خنک کردن قطعاتی غیر از CPU که در آخر باعث میشه Coolantـه بیشتری هم در مدار قرار بگیره (و بالطبع اگه پمپ مناسب نباشه مشکل شدت پیدا میکنه) و کلا این مورد تو اکثر مدلایی که منبع ذخیره یا Reservoir دارن (مثل همین کیت های XSPC ، اکثر مدلای Koolance و...) بعد از برگشت حباب های هوا به منبع ذخیره و باز کردن پیچ ورود Coolant میشه مشکل رو حل کرد و اگر هم Reservoir نداشته باشه (یا پیچ ورود مایع رو Reservoir نباشه) میشه از رادیاتور برای خروج هوا اقدام کرد !
بخوایم برای هر پیشنهادی اینجوری به سوال ها جواب بدیم برای هر سوال حداقل باید 1 صفحه توضیح بدیم ! (حالا وقتش بماند)
در کل این بحث رو دیگه ادامه نده ربطی به این تاپیک نداره !
خب با تشکر من این دو مدل که پیشنهاد کرده بودین رو پیدا کردم :
xspc raystorm 750 rs240 با قیمت 870 هزار تومن
و Corsair H110 که یکی از دوستان همین سایت آکبندش رو با قیمت 740 هزار تومن پیشنهاد دادن
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ فقط اینا دیگه مشکل تداخل با ماجول ها رو ندارن دیگه ؟ در ضمن میخواستم بدونم داخل کیس x9 گرین جا میشن ؟ اخه بالای کیس خود کیس یک فن بزرگ هم داره همینطور پایین و زیرش
باز هم ممنونم
من همون XSPC رو پیشنهاد میدم فقط تا جایی که یادمه مایع Coolant رو به همراه نداشت و احتمالا شما باید جداگانه تهیه ش کنی.(احتمالا 25 30 تومن هزینه شه)
بله من طبق وضعیت کیس که X9 بود اون مدلارو پیشنهاد دادم رادیاتورش هم به راحتی تو قسمت بالای کیس نصب میشه البته باید قبلش اون فن 230mm رو باز کنی.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تفاوت بین یه رم 2 گیگ 1333 با 1600 چقدر ؟
اگه بخوام رمم به 1600 ارتقا بدم باید چه چیزهایی در نظر بگیرم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
روی کاغد و در حالت تئوری پهنای باندشون تفاوت زیادی داره ولی در عمل تفاوت محسوس نیست در حد 2 یا %3.
این بستگی به مشخصات قطعات فعلی داره دقیقتر مدل CPU و Main باید مشخص بشه ، در کل از نظر اقتصادی به صرفه نیست مگر اینکه شما برای خرید شرایط خاصی داشته باشی.

کدوم قطعاتش توی بازار نیست؟ لطفا جایگزینش را بگویید و از روی اون قیمتش را بگویید.

مادربرد و کیس، البته هر دو هم از همون برندها جایگزین دارن. قیمت رو هم که در پیام خصوصی گفتم.

ببخشید من در حد 1100 بودجه دارم و میخوام فقط cpu , mainboard, ram رو ارتقا بدم نظر شما چیست؟

نظر من اینه که قطعات فعلی رو باید لیست کنی تا ببینیم ارزش ارتقا داره یا نه!

روی کاغد و در حالت تئوری پهنای باندشون تفاوت زیادی داره ولی در عمل تفاوت محسوس نیست در حد 2 یا %3.
این بستگی به مشخصات قطعات فعلی داره دقیقتر مدل CPU و Main باید مشخص بشه ، در کل از نظر اقتصادی به صرفه نیست مگر اینکه شما برای خرید شرایط خاصی داشته باشی.

بردم که صددرصد ساپورت میکنه چون روش نوشته 1600+ ولی cpu نمی دونم
cpu=q8200

سلام دوستان
خواستم ببینم فرق این 2 تا پاور چیه
http://www.mihanmarket.com/Products/22093/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-Power-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-Green-GP750B-OC
http://www.mihanmarket.com/Products/18810/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-Power-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-Cooler-Master-GX-750W

سلام دوستان
خواستم ببینم فرق این 2 تا پاور چیه
http://www.mihanmarket.com/Products/22093/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-Power-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-Green-GP750B-OC
http://www.mihanmarket.com/Products/18810/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-Power-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-Cooler-Master-GX-750W

فرقشون اینه که از دوتا برند مختلف هستن!
شاید بهتر بود می پرسیدی که کدوم رو توصیه می کنیم، همون مدل GREEN توصیه میشه.

بردم که صددرصد ساپورت میکنه چون روش نوشته 1600+ ولی cpu نمی دونم
cpu=q8200
خوب با توجه به توضیحات به نظر میاد Mainت فقط در حالت OC از RAM با باس 1600 پشتیبانی میکنه یعنی شما یا باید از طریق ابزار .X.M.P تو بایوس اقدام کنی یا بصورت دستی تنظیمات رو انجام بدی که باز با توجه به مدل Main و بایوس ممکنه دسترسی ت محدود باشه و نشه به براحتی سیستم رو در کنار RAM با باس 1600 پایدار کرد !

خوب با توجه به توضیحات به نظر میاد Mainت فقط در حالت OC از RAM با باس 1600 پشتیبانی میکنه یعنی شما یا باید از طریق ابزار .X.M.P تو بایوس اقدام کنی یا بصورت دستی تنظیمات رو انجام بدی که باز با توجه به مدل Main و بایوس ممکنه دسترسی ت محدود باشه و نشه به براحتی سیستم رو در کنار RAM با باس 1600 پایدار کرد !
رامین جان در مورد اون تیکه اول تو P8Z77-V هم به همین صورت هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or