مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
این سیستم منه
cpu :phenom2 x4 965
ram:8 gig 1600 corsair
main:ma770 giga byte
vga:7870 2gb ddr5
میخواستم بدونم اگر main و cpu رو عوض کنم و به جاش i5 3570 k و z77 asus بگیرم .از لحاظ فریم دهی خیلی بهتر میشه یا اینکه نسبت به هزینه ای که میکنم زیاد تغییر نمیکنه؟
برای مثال فریم tomb raider =38
فریمmedal of honor =55
فریم assassins creed3=40
البته با بهترین تنظیمات بازی این فریم هارو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان
این سیستم منه
cpu :phenom2 x4 965
ram:8 gig 1600 corsair
main:ma770 giga byte
vga:7870 2gb ddr5
میخواستم بدونم اگر main و cpu رو عوض کنم و به جاش i5 3570 k و z77 asus بگیرم .از لحاظ فریم دهی خیلی بهتر میشه یا اینکه نسبت به هزینه ای که میکنم زیاد تغییر نمیکنه؟
برای مثال فریم tomb raider =38
فریمmedal of honor =55
فریم assassins creed3=40
البته با بهترین تنظیمات بازی این فریم هارو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پردازنده شما هنوز هم قوی هست و هر چند که ارتقا به پردازنده های جدید اینتل باعث افزایش فریم و قدرت پردازش محسوس میشه اما اونقدر تفاوت نخواهد داشت که ارزش پرداخت تفاوتش رو داشته باشه. مخصوصا اگر توی رزولوشن 1920*1080 بازی می کنید

البته بهرحال برای ارتقا باید قطعات اصلی رو ارتقا بدید ام هنوز اونقدر ضروری نیست و می تونید تا رسیدن نسل بعدی پلاتفرم اینتل صبر کنید.

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

این سیستم ارزونترین ترکیب با قابلیت DX11 هست که می تونه بازیها رو اجرا کنه، نه بیشتر، یعنی رزولوشن پایین و تنظیمات پایین یا متوسط.
حدود 1260 درمیاد.
نه هنوزم خیلی گرونه، مثلا هارد یک ترابایت 7200 دور خودش 230 قیمتشه، قیمت تک تک قطعاتش چنده؟

آخرین ویرایش:
نه هنوزم خیلی گرونه، مثلا هارد یک ترابایت 7200 دور خودش 230 قیمتشه، قیمت تک تک قطعاتش چنده؟

دیگه گفتم کمترین سیستم! یعنی پایینتر از این نداریم، مگر اینکه قطعاتی رو که داری حذف کنی.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من با حدود 2 ملیون بودجه میخوام قطعات زیر رو بگیرم . خواهشا در مورد اینکه خوب گزینه هایی انتخاب کردم یا نه و در مورد نصل 4 اینتل که ارزش صبر کردن داره یا نه نظربدین :|
cpu : intel core i5 3470 3.2 Ghz
vga: Radeon HD7870 SAPPHIRE 2 GB GDDR5
mobo: Asus p8b75-M LX 1555 MB
ram : kingston 4 GB DDR3 hyperX blu 1600 mhz
power : Green GP530A-eu
بقیه قطعات( کارت صوتی.هارد.رایتر) رو هم از پی سی قبلیم میندازم تا از 2 تمن نره بالاتر!

آخرین ویرایش:
مثلاََ میخوای با 1 میلیون تومن کرایسیس3 رو حداکثر تنظیمات بازی کنی ؟ همچین چیزی امکان نداره
من خودم یه لپتاپ دارم با گرافیک gt650 2gb و ram8 و cpu i7 3610 نمی تونم کرایسیس 3 رو روی حداکثر تنظیمات بازی کنم، الانم فقط یه pc می خوام که بازی رو بالا بیاره، همین، یه سیستمی هم می خوام که حداقل کارت گرافیک radeon 5550 داشته باشه، همین، ضمن اینکه قیمت هر قطعه رو هم جدا جدا ذکر کنید که خیلی عالی میشه

سلام دوستان من با حدود 2 ملیون بودجه میخوام قطعات زیر رو بگیرم . خواهشا در مورد اینکه خوب گزینه هایی انتخاب کردم یا نه و در مورد نصل 4 اینتل که ارزش صبر کردن داره یا نه نظربدین :|
cpu : intel core i5 3470 3.2 Ghz
vga: Radeon HD7870 SAPPHIRE 2 GB GDDR5
mobo: Asus p8b75-M LX 1555 MB
ram : kingston 4 GB DDR3 hyperX blu 1600 mhz
power : Green GP530A-eu
بقیه قطعات( کارت صوتی.هارد.رایتر) رو هم از پی سی قبلیم میندازم تا از 2 تمن نره بالاتر!
قطعات انتخاب خوبیه ولی یه 170 180 تومنی بالاتر در میاد !
فقط Power بهتره با کمی هزینه ی بالاتر با GP600A-EU تعویض بشه نسبت به قیمت کارایی بهتری داره.

GPSY و فرشید عزیز پست ها به تاپیک مشکلات منتقل شد.

آخرین ویرایش:
180 تومان مشکل خاصی ایجاد نمیکنه و فقط به خاطر اینکه کم کم داره ارزون میشه نوشتم 2 تمن :D
از چند نفر دیگه پرسیدم اونا هم Power GREEAN GP585B رو معرفی کردن اما نمیدونم چرا ؟ :( من که مقدار وات همه قطهات رو جمع بستم تقریبا شد 450 وات چرا600 یا 585 وات بگیرم ؟ من تا 2400000 بودجه دارم اما بخاطر اینکه ال سی دی هم میخوام بگیرم میخوام از 2150000 تمن بالا تر نره دیگه . لطفا بگین لازمه پاور قوی تر بگیرم ؟ اگه پاور قوی تر بگیرم نمیتونم ال سی دی بگیرم خووووب :|

180 تومان مشکل خاصی ایجاد نمیکنه و فقط به خاطر اینکه کم کم داره ارزون میشه نوشتم 2 تمن :D
از چند نفر دیگه پرسیدم اونا هم Power GREEAN GP585B رو معرفی کردن اما نمیدونم چرا ؟ :( من که مقدار وات همه قطهات رو جمع بستم تقریبا شد 450 وات چرا600 یا 585 وات بگیرم ؟ من تا 2400000 بودجه دارم اما بخاطر اینکه ال سی دی هم میخوام بگیرم میخوام از 2150000 تمن بالا تر نره دیگه . لطفا بگین لازمه پاور قوی تر بگیرم ؟ اگه پاور قوی تر بگیرم نمیتونم ال سی دی بگیرم خووووب :|
فقط جهت اطلاع بود نه بیشتر !
اگه بخوایم رو اصول و قواعد پیش بریم ممکنه این قطعات با یه 500w هم بدون مشکل کار کنه ولی بحث سر کارایی نسبت به قیمت هستش (حداقل تو بازار ما) یعنی از نظر قیمت 45 تومن (تا این لحظه) اختلاف دارن ولی از اونطرف 70w بیشتر در اختیار میذاره و همینطور از نظر ساپورت قطعات پر مصرفی مثل کارت گرافیک ، آینده ی بهتری برای خریدار داره قاعدتا شما نمیخوای هر سری Power عوض کنی درسته ؟!
در کل مشاورها معمولا بهترین حالت رو در نظر میگیرن (ساده بگم مشاور خودش رو جای خریدار قرار میده و همون انتخاب خوبی که برای خودش در نظر میگیره رو هم برای خریدار در نظر میگیره) حالا ممکنه درخواست کننده از هر پیشنهادی خوشش نیاد که اون میشه یه بحث دیگه و کاری از دست ما ساخته نیست.

فقط در صورت امکان ال سی دی هم معرفی کنید تا 300 هزار تومان . مارک مهم نیس 19 اینچ باشه و زود خراب نشه. بازم مرسی
میتونی Samsung S19B315 یا LG E1940S رو در نظر بگیری البته اینا بالاتر از 300 دقیقتر 360 و 375 فی میخوره.(کمتر از این متاسفانه چیزی موجود نیست)
خواهش

آخرین ویرایش:
فقط جهت اطلاع بود نه بیشتر !
اگه بخوایم رو اصول و قواعد پیش بریم ممکنه این قطعات با یه 500w هم بدون مشکل کار کنه ولی بحث سر کارایی نسبت به قیمت هستش (حداقل تو بازار ما) یعنی از نظر قیمت 45 تومن اختلاف دارن ولی از اونطرف 70w بیشتر در اختیار میذاره و همینطور از نظر ساپورت قطعات پر مصرفی مثل کارت گرافیک آینده ی بهتری برای خریدار داره قاعدتا شما نمیخوای هر سری Power بگیری !
در کل مشاورها معمولا بهترین حالت رو در نظر میگیرن (ساده بگم مشاور خودش رو جای خریدار قرار میده و همون انتخاب خوبی که برای خودش در نظر میگیره رو هم برای خریدار در نظر میگیره) حالا ممکنه درخواست کننده از هر پیشنهادی خوشش نیاد که اون میشه یه بحث دیگه و کاری از دست ما ساخته نیست.
فقط در صورت امکان ال سی دی هم معرفی کنید تا 300 هزار تومان . مارک مهم نیس 19 اینچ باشه و زود خراب نشه. بازم مرسی

Last edited by a moderator:

الان 19 اینچای بازار داخلی 360 تا 420 تومن هستن، ارزونتر نداریم
از برند SAMSUNG یا LG بگیری می تونی روی پشتیبانی و دوامشون حساب کنی. SAMSUNG S19B315 یا LG1941

سلام دوستان
دوستم میخواد یه کیس بگیره تا سقف 3 تومن واسه بازی.
لطفا یه سیستم بر پایه cpu intel پیشنهاد بدید
با تشکر

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:7870 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟