king of north
کاربر سایت
سلام
اگه کارت های radeon رو رو سیستمی که intel هستش بزاری و یا برعکس کارت nvidiya رو رو سیستم amd ایا مشکلی پیش میاد
نه هیچ مشکلی نیست .
سلام
اگه کارت های radeon رو رو سیستمی که intel هستش بزاری و یا برعکس کارت nvidiya رو رو سیستم amd ایا مشکلی پیش میاد
سلام
Laptop Y510 تو ایران اومده ؟ قیمت ؟
Lenovo Y500 چنده ؟
سلام
می خواستم بدونم این رم های کینگستون و کورسیر خیلی با هم تفاوت دارن تو عملکرد؟؟
کدوم رو توصیه میکنین؟
سلام دوستان.
شرمنده یه چند تا سوال.
فرق مدل 7970معمولی باghz edition چیه که باعث انقدرز تقاوت شده؟ ساختارشون چه فرقی داره؟
بعد اینکه 680 بهتره یا 7970 گیگاهرتز؟
یه مدل با قیمت متعادل هم از 7970 گیگاهرتز معرفی کنید (2300-2400 تومن)
خبری از ورود هاسول و مادربرد هاش به ایران نشد؟
فرکانسهای بالاتری داره حدودا %13 برای هسته و %9 برای حافظه دقیقتر :سلام دوستان.
شرمنده یه چند تا سوال.
فرق مدل 7970معمولی باghz edition چیه که باعث انقدرز تقاوت شده؟ ساختارشون چه فرقی داره؟
بعد اینکه 680 بهتره یا 7970 گیگاهرتز؟
یه مدل با قیمت متعادل هم از 7970 گیگاهرتز معرفی کنید (2300-2400 تومن)
خبری از ورود هاسول و مادربرد هاش به ایران نشد؟
اینا پیشنهاد میشه :یه کیس تو مایهایه 1 تومن چی پیشنهاد میدین ... ( با همه چیش )
یعنی کارت گرافیک نداره.نمنه ؟ یعنی چی؟![]()
اگر vga نداشته باشه چطوری پس کار می کنهسوال فنی
خودش مادربردش داره ؟
با vga مناسبش چن در میاد ؟
سلام خسته نباشید میخواستم ببینم اوضاع هارد درایو های اکسترنال چجوریه قیمتاش چجوری هستش
مثلا 1 ترا الان بهترین چنده معمولیش چنده :d
کلا چنده :d
سلام اقا رامین و اقا فرشید عزیز من جدیدا یه سیستم LGA 2011 و i7 3930k بستم اما کولری که قبلا روی سیستم AMD خودم استفاده میکردم جوابگوی این پردازنده نیست و من شنیدم باید روی این پردازنده لیکویید کولینگ نسب کرد حالا به نظر شما اگه یه Corsair H100 بگیرم چه طوره؟پیشنهاد شما واسه کولینگ چیه؟
سلامسلام اقا رامین و اقا فرشید عزیز من جدیدا یه سیستم LGA 2011 و i7 3930k بستم اما کولری که قبلا روی سیستم AMD خودم استفاده میکردم جوابگوی این پردازنده نیست و من شنیدم باید روی این پردازنده لیکویید کولینگ نسب کرد حالا به نظر شما اگه یه Corsair H100 بگیرم چه طوره؟پیشنهاد شما واسه کولینگ چیه؟