مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسی داداش واقعا مفت میده اتفاقا گفت مهلت تست و سلامت و تمیزیش رو تضمین میکنه!
یه کاربر دیگه هم هست که 8ماه گارانتیش مونده میگه 154ت!!
آکش 220ت؟

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

بله، آکبندش بالای 200 تومن هست

سلام این سیستم سیستم خوبی برای بازی هست؟یا نیاز به تغییراتی داره؟اگه نیاز به تغییراتی داره شما خودتون درستش کنید.بعد قیمت این قطعات چه قدر میشه؟
Mother Board : ASUS Maximus V Formula
C.P.U : Intel Core i7 3770
Ram : CORSAIR Vengeance 16 GB (4GBx4) DDR3 1866 MHz
Graphic Card : SAPPHIRE HD 7970 3 GB GDDR5 GHZ Edition
H.D.D : Seagate ST2000DM001
S.S.D : CORSAIR Force Series GT 240 GB SATA 3 6Gb/s
DVD Writer : LiteOn 24X iHAS524
Blu-Ray Writer : LiteOn 12X iHES212
Sound Card : ASUS Xonar DX
Case : Green X-9
Power متناسب با مصرف این سیستم
Fan

سیستم خوبیه، مشکلی نداره
برخی قطعاتش توی بازار نیست که بخوام قیمت دقیق بدم

سلام من یه سوال داشتم من مادربرد giga z77x d3h گرفتم که وقتی به bios میرم موس و کیبرد از کار می افته قبلش کار می کنه فقط دفه اول این طور نشد به نظر شما چی کار کنم درست شه؟

باید بری توی تنظیمات بایوس و Legacy Keyboard/Mouse/ USB Support رو روشن کنی، اگر نشد بایوس رو آپدیت کن.

سلام این سیستم سیستم خوبی برای بازی هست؟یا نیاز به تغییراتی داره؟اگه نیاز به تغییراتی داره شما خودتون درستش کنید.بعد قیمت این قطعات چه قدر میشه؟
Mother Board : ASUS Maximus V Formula
C.P.U : Intel Core i7 3770
Ram : CORSAIR Vengeance 16 GB (4GBx4) DDR3 1866 MHz
Graphic Card : SAPPHIRE HD 7970 3 GB GDDR5 GHZ Edition
H.D.D : Seagate ST2000DM001
S.S.D : CORSAIR Force Series GT 240 GB SATA 3 6Gb/s
DVD Writer : LiteOn 24X iHAS524
Blu-Ray Writer : LiteOn 12X iHES212
Sound Card : ASUS Xonar DX
Case : Green X-9
Power متناسب با مصرف این سیستم
Fan

مادربورد و پردازنده شما رم Quad Channel ساپورت نمی کنه که می خوای روش رم Quad Channel بندازی
از این هفته Asus مادربورد های سوکت 1150 اش رو وارد بازار ایران می کنه می تونی یکمی صبر کنی ببینی قیمتش چه جوریاست، یکمی صبر کنی قیمتش متعادل می شه می تونی 1150 بگیری

مادربورد و پردازنده شما رم Quad Channel ساپورت نمی کنه که می خوای روش رم Quad Channel بندازی
البته اینکه Main از پیکربندی چهار کاناله پشتیبانی نمیکنه دلیل نمیشه که نشه 4 تا ماژول یکسان انداخت چون قبل از معرفی پلتفرم 2011 و Quad Channel بودن این سری ، Main با 4 اسلات Ram موجود بوده.
متشکرم
دوتا سوال دیگه برام پیش اومده
تفاوت مدل ddr5 با ddr3 در قیمت و کارایی در کارت های 6670 و 630 چقدر هست؟
کدام برند رو توصیه میکنید
خواهش
حدودا 6 یا %7 و از نظر قیمت هم در کمترین حالت 50 55 تومن اختلاف قیمت دارن.(البته اگه GDDR5ش گیر بیاد)
برای 6670 میتونی XFX یا Sapphire و برای GT630 هم میتونی MSI یا Inno3d رو در نظر بگیری.

آخرین ویرایش:
سلام لطفا یک فن سی پی یو برای i7 3960x معرفی کنید مدل مادربرد هم Gigabyte GA-X79-UP4 هست کیس هم green x9 هست , قیمتش مهم نیست فقط موجود باشه و داخل کیس جا بشه ممنون

سلام
پاور 685 وات
z68 gd55 b3
i5 2500 k
ram 4 gb
آیا می تونم از از 660 ti استفاده کنم با تمام قواش با این سیستمم؟
بله بدون مشکل کار میکنه.
سلام
الان با حدود ۴تا۴/۵ میلیون بهترین سیستمی که میشه جمع کرد چیه؟
پیشاپیش ممنون
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3570k
RAM : corsair vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v lx
VGA : msi gtx660ti pe
HDD : seagate 500gb 16mb
SSD : corsair force gs 128gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7

حدودا 4,620 در میاد این در صورتی هستش که برای بازی بخوای چون جای تغییرات داره.
سلام لطفا یک فن سی پی یو برای i7 3960x معرفی کنید مدل مادربرد هم Gigabyte GA-X79-UP4 هست کیس هم green x9 هست , قیمتش مهم نیست فقط موجود باشه و داخل کیس جا بشه ممنون
اگه قیمت مهم نیست میتونی XSPC Raystorm 750 RS240 رو در نظر بگیری Watercool هستش و حدودا 850 تومن در میاد.

golden phonix
دوست عزیز اینجا تاپیک مشکلات نیست برای این منظور تاپیک جداگانه هست !

آخرین ویرایش:
سلام
خسته نباشید
بنده مشخصات سیستمم اینه
گرافیک 6850
مادربرد فاکس کان (مدلش یادم نیس)
رم 4 گیگ
پاورم 380 real
cpu amd athlon 2 x2 250

سلام
خسته نباشید
بنده مشخصات سیستمم اینه
گرافیک 6850
مادربرد فاکس کان (مدلش یادم نیس)
رم 4 گیگ
پاورم 380 real
cpu amd athlon 2 x2 250

مدل مادربرد رو نگفتید، اما اگر 130 وات رو پشتیبانی کنه می تونید سریعترین پردازنده های سری (PHENOM II X6(1055/1075 رو که روی سوکت AM3 ( نه AM3+) کار می کنند رو هم روش نصب کنید
اما بهترین کار اینه که بدون ارتقای همزمان مادربرد، CPU و RAM فکر ارتقا نباشید.

اگه قیمت مهم نیست میتونی XSPC Raystorm 750 RS240 رو در نظر بگیری Watercool هستش و حدودا 850 تومن در میاد.

خیلی ممنون اگه از این پیدا کنم که خیلی عالی میشه راستی این Watercool در طول زمان مشکلی براشون پیش نمیاد مثلا بعد از چند سال استفاده ؟ و اینکه اگه لطف کنید یکی دو مدل دیگه هم معرفی کنید خیلی عالی میشه که اگر این رو پیدا نکردم اونا رو بگیرم باز هم ممنون

خیلی ممنون اگه از این پیدا کنم که خیلی عالی میشه راستی این Watercool در طول زمان مشکلی براشون پیش نمیاد مثلا بعد از چند سال استفاده ؟ و اینکه اگه لطف کنید یکی دو مدل دیگه هم معرفی کنید خیلی عالی میشه که اگر این رو پیدا نکردم اونا رو بگیرم باز هم ممنون
خواهش
خیر اگه مشکل خاصی ایجاد نشه در شرایط عادی هیچ مشکلی براش پیش نمیاد تنها چیزی که باید تعویض بشه مایع خنک کننده یا Coolant هستش که معمولا هر 1 سال باید تعویض بشه !
طبق آخرین اطلاعات موجود عقیق رایانه ، وارد کننده ی این برند در حال حاضر از این مدل موجود دارن ، اگر هم پیدا نکردی میتونی Corsair H100 یا اگه گیر اومد H110 رو در نظر بگیری.(البته کاراییشون به مراتب کمتر از مدل XSPC هستش که خوب به نسبت قیمت کمتری هم دارن)

آخرین ویرایش:

کیت های XSPC موجودیشون توی ایران تموم شدن به طور کامل، باید صبر کنید تا چند ماه دیگه کیت هاش وارد بشن، اگر بخواید می تونید خودتون قطعاتش رو جدا بگیرید جمعش کنید که 1 به بالا در میاد، اما واتربلاک و رادیات و پمپ و ... اش به صورت جدا موجوده
واترکولینگ های Open Loop یک مقداری درد سر اوایل کار داره البته، الاخصوص در زمینه Bleeding اش

در مدل های Close Loop می تونید از Corsair H100i یا Corsair H110 استفاده کنید، من Corsair H100 رو پیشنهاد نمی دم چون این سری کلا مشکل داره و کنترلر فن اش و پمپش دارای ایراد هستند و خود Corsair اون ها رو با Corsair H100i عوض می کنه، این نکته رو مد نظر داشته باشید که Water Cooling های Close Loop بعد حدود 3 سال افت کارایی شدیدی پیدا می کنن و باید کولانت داخل اون ها عوض بشه که کار بسیار سختی هست و احتمال خرابی کولر در صورت درست انجام ندادن این کار بسیار بالاست

در Air Cooling ها می تونید از Thermalright Sliver Arrow و Noctua NH-D14 استفاده کنید که در بازار ایران موجودن، البته کولر های بهتری هم هست که توی ایران نیستن متاسفانه

در کل اگر برای Over می خواید پیشنهاد من به شما دستی جمع کردن یک کیت هست به همراه نصب و راه اندازی درست و خمیر سیلیکون با کیفیت بالا

در ضمن اینتل در این سری پردازنده ها از خمیر سیلیکون به جای لحیم کردن استفاده کرده و دمای TCase اون ها 66.8 هست پس ممکنه نیاز داشته باشید خمیر سیلیکون بین پردازنده و IHS رو عوض کنید تا در کار های سنگین در زمانی که پردازنده Over شده از این مرز عبور نکنید

آخرین ویرایش:
واقعا ممنون از هر دو دوست خوبم که راهنمایی کردین امروز میرم ببینم چیزی توی مشهد پیدا میکنم یا نه
از این مدل های Air Cooling چیزی حتی کوچکتر از Thermalright Sliver Arrow و Noctua NH-D14 گرفته بودم برای تست مشکلی که هست اینه که بقدری اندازه بزرگی دارن که رسما دیگه رم رو نمیتونم بزارم روی مادربرد اگه ارتفاع کمی بزرگتری هم داشته باشن دیگه در کیس بسته نمیشه رم هم با توجه به اینکه kingston هست و ارتفاع زیادی داره زیر فن جا نمیشه و البته من از 8 تا رم 4 گیگ استفاده میکنم و دیگه جای خالی هم باقی نمیمونه وگرنه برای اور نمیخوام بهرحال ممنون از پیشنهاد هایی که دادین

واقعا ممنون از هر دو دوست خوبم که راهنمایی کردین امروز میرم ببینم چیزی توی مشهد پیدا میکنم یا نه
از این مدل های Air Cooling چیزی حتی کوچکتر از Thermalright Sliver Arrow و Noctua NH-D14 گرفته بودم برای تست مشکلی که هست اینه که بقدری اندازه بزرگی دارن که رسما دیگه رم رو نمیتونم بزارم روی مادربرد اگه ارتفاع کمی بزرگتری هم داشته باشن دیگه در کیس بسته نمیشه رم هم با توجه به اینکه kingston هست و ارتفاع زیادی داره زیر فن جا نمیشه و البته من از 8 تا رم 4 گیگ استفاده میکنم و دیگه جای خالی هم باقی نمیمونه وگرنه برای اور نمیخوام بهرحال ممنون از پیشنهاد هایی که دادین

اگر مشکل تداخل سینک خنک کننده با ماجولها رو داری فقط از یه خنک کننده ی آبی مثل CORSAIR H80/H110 استفاده کن، کلا روی مادربردایی که هر دو طرف سوکت پردازنده اشغال هست کاری بهتر از این نمیشه کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or