مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان عزیز جواب ما رو هم بدنممنونم

quote_icon.png
نوشته شده توسط Farshidstar2012
دوست عزیز، محصول Genius تازه معرفی شده و نمیشه روش نظر داد تا وقتی که بررسیهای حرفه ای ازش منتشر بشه، به صرف مقایسه ی مشخصات که نمیشه محصول رو انتخاب کرد و بهش جایزه داد
اما محصول Logitech G35 خیلی وقته معرفی شده و یکی از بهترینهای رده ی خودش هست، اگر می تونید حدود 600 هزینه کنید بهترین گزینست.

کارت 7770 هم حدود 500 تا 550 قیمت داره.

توصیه میشه با این بودجه فعلا رم و کیس رو دست نزنی و اینا رو بخری که حدود 1690 تومن میشه:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:AMD 7850 DDR5

خودتون که رم پیشنهاد دادین پس رم به هشت ارتقا بدم؟
کیس هم کولینک خوبی نداره
در ضمن من می خوام تا حد امکان کیسم سایلنت باشه

چه کیسیو پیشنهاد میدین و چه گرافیکی هم خنکه هم ساکته؟

CPU هم مگه تمیز و غیر تمیز داره؟!
چون دو هسته ای هست باید همرده ی پردازنده های Core i3 فعلی در نظر بگیریش، البته سرعتش پایینتر هم هست، اما چون سوکت 1156 قدیمی هست میشه 200 تا 250 روش قیمت گذاشت، بازم بگم چون موجود نیست شاید فروشنده قیمت بالاتری طلب کنه.

یه پاور GREEN 600W به بالا توصیه میشه، البته با 550 وات به بالا هم کار می کنه اما به لحاظ تفاوت کم قیمتی بین مدلهای موجود همون 600 وات توصیه میشه.

من چون برا کسی میخامش طرف میگه 400 تومن داداشم موندم چیکار کنم به کل . فکر کنم قیمتش خیلی بالاست درسته یعنی هم رده ای 3 هستش . پس زیادم قوی نیست پس .

سلام دوستان. کارت گرافیک سیستم من Geforce 9400 GT هستش.میخواستم بدونم آیا با همین سخت افزار میتونم یه کارت بهتر بگیرم یا باید کلشو عوض کنم؟
Cpu: AMD Athlon || X4 620
Mainboard: GigaByte GA-MA770-UD3
Ram: 4gig DDR2
VGA: Nvidia Geforce 9400 gt
اینم بگم که من فقط از کارتهای Nvidia استفاده میکنم!
مشخصات کاملو تو این لینک هست!
خیلی ممنون.:x

خودتون که رم پیشنهاد دادین پس رم به هشت ارتقا بدم؟
کیس هم کولینک خوبی نداره
در ضمن من می خوام تا حد امکان کیسم سایلنت باشه

چه کیسیو پیشنهاد میدین و چه گرافیکی هم خنکه هم ساکته؟

رم رو اول نوشتم بعد دیدم به بودجه نمی خوره، فراموش کردم حذف کنم!
برای کیس هم باید مدلی بگیری که به بودجه بخوره، کیس معمولی بخوای GREEN MAGNUM2 هست که فن های کم صدایی داره، 120 هست حدودا

من چون برا کسی میخامش طرف میگه 400 تومن داداشم موندم چیکار کنم به کل . فکر کنم قیمتش خیلی بالاست درسته یعنی هم رده ای 3 هستش . پس زیادم قوی نیست پس .

بله، همینطوره، در پیام خصوصی گفته شد.

سلام دوستان. کارت گرافیک سیستم من Geforce 9400 GT هستش.میخواستم بدونم آیا با همین سخت افزار میتونم یه کارت بهتر بگیرم یا باید کلشو عوض کنم؟
Cpu: AMD Athlon || X4 620
Mainboard: GigaByte GA-MA770-UD3
Ram: 4gig DDR2
VGA: Nvidia Geforce 9400 gt
اینم بگم که من فقط از کارتهای Nvidia استفاده میکنم!
مشخصات کاملو تو این لینک هست!
خیلی ممنون.:x

می تونی فقط کارت رو عوض کنی ولی بقیه ی قطعات هم دیگه قدیم و کند شدن، کار منطقی اینه که کلش رو عوض کنی، اگرم بودجه محدود هست فعلا فقط کارت رو ارتقا بدی
کارت جدید هم لازمش یه پاور قوی و مناسب هست، اینم در نظر بگیر.

درود.
مین
H61MU3B از برند بایواستار مین خوبیه؟منظورم کیفیت ساختشه در مقایسه با ایسوس چطوره؟

من توصیه نمی کنم از این برند بگیری، واقعا از پایینترین کیفیت برخوردار هست، مدلای ارزونش رو که دیگه اصلا مثل محصولات ایران خودرو باید روشون حساب کرد!

یکی از بچه ها میخواد دو تا GTX 670 رو باهم SLI بکنه.
یک پاور خوب پیشنهاد بدید نمیخواد زیاد برای پاور پول بده!!
در ضمن برای اینکار این پیکر بندی 4تا کابل 6 پین لازم داره؟؟

یکی از بچه ها میخواد دو تا GTX 670 رو باهم SLI بکنه.
یک پاور خوب پیشنهاد بدید نمیخواد زیاد برای پاور پول بده!!
در ضمن برای اینکار این پیکر بندی 4تا کابل 6 پین لازم داره؟؟
حداقل یه 700w میخواد میتونه GREEN GP750B-OC یا پیشنهاد بهتر (قیمت به کارایی) GP850B-OC رو در نظر بگیره !
درسته 4 تا کابل 6 پین میخواد !
سلام
آقا 6950 با 7850 خیلی تفاوت ندارن که بخوام 7850 رو با 6950 خودم تعویض کنم مگه نه؟
تفاوت که محسوس نیست ، حالا نمیدونم چجوری میخوای 7850 رو بگیری ولی در شرایط عادی (فروش کارت خودت) شما در هر صورت ضرر میکنی یعنی یه مقدار (شاید هم بیشتر) باید روش بذاری تا بتونی 7850 رو بگیری !

آخرین ویرایش:
آقا فرشید و آقا رامین عزیز . به نظر شما از ترکیب این دوتا کدوم رو بگیرم ( میخوام حدود 1700 برای گرافیک و CPU خرج کنم ) :

این :

Intel® Core™ i5-3570 Ivy Bridge Processor
SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5

یا این :

Club 3D GeForce GTX 660Ti 2GB DDR5
Intel® Core™ i3-3220 ivy Bridge Processor

کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و اینکه بین اینا چی میتونم بگیرم با چه قیمتی ؟

برای یه فلش 8GB چه مدلی رو معرفی میکنید ؟
نظرتون در مورد ADATA UV100 - 8GB چیه ؟ الان تخفیف زده 23ت

از برندای معتبر هر مدلی بگیری زیاد تفاوت نمی کنه، اما توصیه میشه فقط مدل USB 3.0 بگیری، البته اگر سرعت Read/Write برات مهم هست حتما از مدلهای بالاتر از 16 گیگی انتخاب کن، مدل 8 گیگی نمی تونه سرعت بالایی ارائه کنه
اون مدل ADATA هم بد نیست، قیمتش هم خوبه.

آقا فرشید و آقا رامین عزیز . به نظر شما از ترکیب این دوتا کدوم رو بگیرم ( میخوام حدود 1700 برای گرافیک و CPU خرج کنم ) :

من می گم 3570 رو با 660Ti بگیره!

اما اگه واقعا انتخاب بعلت محدودیت بودجه یکی از ترکیب های بالا باشه اولی رو میشه توصیه کرد که بالانس بیشتری داره، هر چند که دومی بعلت گرافیک قویتر ممکنه خیلی بازیها و رزولوشن بالا راندمان بهتری بده
اگه پردازنده رو3470 بگیره شاید بتونی گرافیک رو هم 7870 بگیری که ترکیب بهتری میشه.

از برندای معتبر هر مدلی بگیری زیاد تفاوت نمی کنه، اما توصیه میشه فقط مدل USB 3.0 بگیری، البته اگر سرعت Read/Write برات مهم هست حتما از مدلهای بالاتر از 16 گیگی انتخاب کن، مدل 8 گیگی نمی تونه سرعت بالایی ارائه کنه
اون مدل ADATA هم بد نیست، قیمتش هم خوبه.

من می گم 3570 رو با 660Ti بگیره!

اما اگه واقعا انتخاب بعلت محدودیت بودجه یکی از ترکیب های بالا باشه اولی رو میشه توصیه کرد که بالانس بیشتری داره، هر چند که دومی بعلت گرافیک قویتر ممکنه خیلی بازیها و رزولوشن بالا راندمان بهتری بده
اگه پردازنده رو3470 بگیره شاید بتونی گرافیک رو هم 7870 بگیری که ترکیب بهتری میشه.

رزولیشن مانیتورم 1360x768 هستش .
با این حال شما 3570 با 660Ti پیشنهاد میکنید یا 3470 با 7870 و یا ترکیب اول ( 7850 با 3570 ) که خودم گفتم ؟ ( قیمت کم برام مهمه ) ( و اینکه فریم دهی بتل 3 اولترا با توجه به رزولیشن مانیتورم )
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان و خسته نباشید بابت جواب هایی که به ملت میدی و یک تنه تاپیک رو میچرخونی.

یه راهنمایی می خواستم ازت.

سیستم من اینه:

cpu:AMD Phenom 9950
ram:
3 GB Geil DDR2 800
VGA:
ATI Radeon HD 4850 512MB
پاور 530 گرین
مادربردم هم گیگابایته ولی دقیق نمی دونم جزئیاتشو/

واقعیتش من گیم زیاد بازی می کنم و از سال 87 که این سیستم رو جمع کردم خیلی خیلی خوب جواب داده و حتی بازی های امروزی رو هم با تنظیمات بالا (نه ماکسیمم) اجرا می کنه.
متأسفانه اخیراً کارت گرافیکیم سوخته و به فکر یه کارت جدید افتادم.

به نظر تو بدون ارتقاء سیستم چه کارتی بگیرم مناسب تره و نیاز منو بعنوان یه گیمر متعادل رو به بالا ارضا می کنه؟

این :

Intel® Core™ i5-3570 Ivy Bridge Processor
SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5

یا این :

Club 3D GeForce GTX 660Ti 2GB DDR5
Intel® Core™ i3-3220 ivy Bridge Processor

همونطور که فرشید عزیز گفت اگه بتونی ترکیب 3570 و GTX660 Ti رو در نظر بگیری که عالیه ولی یه نکته هم داره با توجه به مانیتورت به همچین کارتی تو این Res به نوعی فریم سوخته میده چون فریم بالاتر از 60 که بره دیگه بی معنی میشه (تفاوتی حس نمیکنی) در نتیجه 660 برای این Res بیش از حد کافی میشه البته این در صورتی هستش که بعدا نخوای مانیتور رو با یه مدل 1080 ساپورت تعویض کنی در غیر اینصورت این ترکیب پیشنهاد به مراتب بهتری هستش !
در کل اگه مانیتور رو نمیخوای تعویض کنی 3470 یا 3330 به همراه 7870 (یا اگه GTX660 گیر بیاری) انتخاب خوبیه در غیر اینصورت پیشنهاد من GTX660 Ti به همراه 3570 یا 3470 هستش ! (آینده ی بهتری خواهد داشت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or