مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

cpu: core i3 - 3.2GHz -3210
ram : 4 gig 1333
Vga :Ati radeon 5550 Hd 1 gig ddr3
power :380 green
Hdd: 500 sagate
Mb:asus p8h61-m
سلام فرشید جان اینجا سوالم رو مطرح می کنم !!
در کل زیاد برای بازی نمی خوامش نه که بازی انجام ندم ولی در کل برای بازی سنگین نمی خوام به نظرت رم و پاور خوبه ؟؟؟
الان این مادربرد خوبه و این سی پی یو جواب گو هست تا مثلا ماه دیگه یه گرافیک اضافه کنم؟؟؟گرافیک پیشنهادی شما چیه؟

cpu: core i3 - 3.2GHz -3210
ram : 4 gig 1333
Vga :Ati radeon 5550 Hd 1 gig ddr3
power :380 green
Hdd: 500 sagate
Mb:asus p8h61-m
سلام فرشید جان اینجا سوالم رو مطرح می کنم !!
در کل زیاد برای بازی نمی خوامش نه که بازی انجام ندم ولی در کل برای بازی سنگین نمی خوام به نظرت رم و پاور خوبه ؟؟؟
الان این مادربرد خوبه و این سی پی یو جواب گو هست تا مثلا ماه دیگه یه گرافیک اضافه کنم؟؟؟گرافیک پیشنهادی شما چیه؟

رم و پردازنده و مادربرد خوبن، اما پاور ضعیف و برای هیچ گرافیکی جوابگو نیست.

گرافیک رو هم گفتم حداقل AMD 7770 یا NVIDIA 550Ti رو در نظر بگیر، حدود 500 قیمت دارند.

دسته 2 این گرافیک چقدر در میاد تقریبا؟؟؟
پاور مثلا 600 به بالا بگیرم چقدر در میاد و یه چیز دیگه اینکه کیس من پاور معکوس نیست کیسش کولر مستر ولی پاور بالا مثل قدیمیا!!!

مبلغ خیلی کمه، اما میشه اینو خرید که فقط در تنظیمات و رزولوشن پایین بازیها رو اجرا کنه:

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

میشه 1220 تومن
این هم کمترین سیستمی که واسه بازی توصیه میشه و قدرت مناسب( نه بالا) در اجرای گرافیک بازیها داره:

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2

حدود 2150 میشه.
اقا ممنون.
اما چند مسئله.
سی پی یو i3 میخوام اما با فرکانس پایینتر.
کارت گرافیک انویدیا میخوام.مثلا سری ۴ ti(اگه اشتباه نکنم همون جی تی ایکس میشه دیگهدرسته؟)
میدونید چیه.میخوام یه سیستمی جمع کنم که باهاش بشه یه نیم نگاهی به بازیها هم داشت.نه اینکه حر فه ای برای بازیها باشه.
هارد هم ۵۱۲ باشه.چون یکی دیگه هم دارم
الان اون سیستم اولی که گفتین خوبه فقط میخوام اینتل باشه و اینکه گرافیکش جی تی ایکس یا همون تی ای.حالا سری ۴ هم بود زیاد فکر نکنم مشکلی پیش بیاره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
دسته 2 این گرافیک چقدر در میاد تقریبا؟؟؟
پاور مثلا 600 به بالا بگیرم چقدر در میاد و یه چیز دیگه اینکه کیس من پاور معکوس نیست کیسش کولر مستر ولی پاور بالا مثل قدیمیا!!!

شما دست دومش رو پیدا کن بعدا سر قیمت با فروشنده توافق کن، چون جدید هستن خیلی تفاوتی با قیمت آکبند نمی کنه
پائر 600 وات گرین هم 220 تومن به بالاست، جای پاور هم فرقی نمی کنه که بالا باشه یا پایین.

اقا ممنون.
اما چند مسئله.
سی پی یو i3 میخوام اما با فرکانس پایینتر.
کارت گرافیک انویدیا میخوام.مثلا سری ۴ ti(اگه اشتباه نکنم همون جی تی ایکس میشه دیگهدرسته؟)
میدونید چیه.میخوام یه سیستمی جمع کنم که باهاش بشه یه نیم نگاهی به بازیها هم داشت.نه اینکه حر فه ای برای بازیها باشه.
هارد هم ۵۱۲ باشه.چون یکی دیگه هم دارم
الان اون سیستم اولی که گفتین خوبه فقط میخوام اینتل باشه و اینکه گرافیکش جی تی ایکس یا همون تی ای.حالا سری ۴ هم بود زیاد فکر نکنم مشکلی پیش بیاره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پردازنده با فرکانس پایینتر چه فرقی می کنه؟! از نظر قیمت تفاوت زیادی ندارن
کارت NVIDIA همرده ی 7770 میشه 550Ti که البته سرعتش کمی پایینتر هست، سری 4 هم تولید نمیشه.
همین سیستم که گفته شده خودش نیم نگاهه!، با این بودجه اگرم بخوای نمی تونی سیستم قوی ببندی دوست عزیز.

اونی که بهترین بود رو توصیه کردم، دیگه اگه قرار باشه شما بخوای هر قطعه ای رو مشروط به برندی بکنی دیگه توصیه ی ما معنی نداره، خودت انتخاب کنی بهتره.

سلام من می خوام یه هدست حرفه ای بگیرم که یه مدل از محصولات genius مدنظرم هست.یه عکس ازش گذاشتم .
می خواستم ببینم کجا گیر می یاد .در ضمن قیمتش هم 79.90 دلار هستش که تقریبا می شه 270. می خوام خودمو برای آخرین ساخته استاد میکامی یعنی the evil within آماده کنم.:x
مشخصات:
صدای فراگیر 7.1 کاناله- درایور 40 میلیمتری - هدبند بزرگ ولی راحت - میکروفون تاشو- قرارگیری دکمه های حجم صدا بر روی گوشی سمت چپ - LED آبی - اتصالگر usb با کابل 2.5 متری - فرکانس پاسدهی 20 هرتز تا 20 کیلو هرتز - حساسیت صدا 95 دسی بل - آمپرانس 32 اهم
اینم عکس:
viewer.php
[/URL][/IMG]
قیافش که خیلی جیگره.
می خواستم ببینم با این مشخصات اینو بگیرم یا نه؟ کجا گیر می یاد؟
در ضمن برای پشتیبانی از صدای 7.1 کاناله باید main هم 7.1 رو ساپورت کنه دیگه درسته؟کدوم main ها ساپورت میکنه؟
شرمنده سوالا زیاد شد:d
این یکی چطوره؟
logitech g35
اینم 7.1هست
viewer.php
[/URL][/IMG]
7770 قیمتش چنده؟

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم واسه تابستون یه سری قطعات آپگرید کنم
الان سیستم خودم اینه core i3 2100
Xfx 6770
Gigabyte p75 d3
Power 530 green
Ram 4 gig
قصد آپگرید گرافیک و سی پی یو و رم دارم + خرید کیس مناسب
تا حداکثر قیمت 1.600 چیو پیشنهاد میدین
واسه گیم و رندرینگ می خوام

ممنونم

سلام من می خوام یه هدست حرفه ای بگیرم که یه مدل از محصولات genius مدنظرم هست.یه عکس ازش گذاشتم .
می خواستم ببینم کجا گیر می یاد .در ضمن قیمتش هم 79.90 دلار هستش که تقریبا می شه 270. می خوام خودمو برای آخرین ساخته استاد میکامی یعنی the evil within آماده کنم.:x
مشخصات:
صدای فراگیر 7.1 کاناله- درایور 40 میلیمتری - هدبند بزرگ ولی راحت - میکروفون تاشو- قرارگیری دکمه های حجم صدا بر روی گوشی سمت چپ - LED آبی - اتصالگر usb با کابل 2.5 متری - فرکانس پاسدهی 20 هرتز تا 20 کیلو هرتز - حساسیت صدا 95 دسی بل - آمپرانس 32 اهم
اینم عکس:
viewer.php
[/URL][/IMG]
قیافش که خیلی جیگره.
می خواستم ببینم با این مشخصات اینو بگیرم یا نه؟ کجا گیر می یاد؟
در ضمن برای پشتیبانی از صدای 7.1 کاناله باید main هم 7.1 رو ساپورت کنه دیگه درسته؟کدوم main ها ساپورت میکنه؟
شرمنده سوالا زیاد شد:d
این یکی چطوره؟
logitech g35
اینم 7.1هست
viewer.php
[/URL][/IMG]
7770 قیمتش چنده؟

دوست عزیز، محصول Genius تازه معرفی شده و نمیشه روش نظر داد تا وقتی که بررسیهای حرفه ای ازش منتشر بشه، به صرف مقایسه ی مشخصات که نمیشه محصول رو انتخاب کرد و بهش جایزه داد
اما محصول Logitech G35 خیلی وقته معرفی شده و یکی از بهترینهای رده ی خودش هست، اگر می تونید حدود 600 هزینه کنید بهترین گزینست.

کارت 7770 هم حدود 500 تا 550 قیمت داره.

سلام میخواستم واسه تابستون یه سری قطعات آپگرید کنم
الان سیستم خودم اینه core i3 2100
Xfx 6770
Gigabyte p75 d3
Power 530 green
Ram 4 gig
قصد آپگرید گرافیک و سی پی یو و رم دارم + خرید کیس مناسب
تا حداکثر قیمت 1.600 چیو پیشنهاد میدین
واسه گیم و رندرینگ می خوام

ممنونم

توصیه میشه با این بودجه فعلا رم و کیس رو دست نزنی و اینا رو بخری که حدود 1690 تومن میشه:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:AMD 7850 DDR5

دوست عزیز، محصول Genius تازه معرفی شده و نمیشه روش نظر داد تا وقتی که بررسیهای حرفه ای ازش منتشر بشه، به صرف مقایسه ی مشخصات که نمیشه محصول رو انتخاب کرد و بهش جایزه داد
اما محصول Logitech G35 خیلی وقته معرفی شده و یکی از بهترینهای رده ی خودش هست، اگر می تونید حدود 600 هزینه کنید بهترین گزینست.

کارت 7770 هم حدود 500 تا 550 قیمت داره.

توصیه میشه با این بودجه فعلا رم و کیس رو دست نزنی و اینا رو بخری که حدود 1690 تومن میشه:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:AMD 7850 DDR5

خودتون که رم پیشنهاد دادین پس رم به هشت ارتقا بدم؟
کیس هم کولینک خوبی نداره
در ضمن من می خوام تا حد امکان کیسم سایلنت باشه

چه کیسیو پیشنهاد میدین و چه گرافیکی هم خنکه هم ساکته؟

سلام
اقا من چند ساله منتظرم hl3بیاد بعد سیستم ارتقا بدم نزدیک6سالی میشه ارتقا ندادم ولی با این گرونی بیخیالش شدم و الان سیستم خیلی داغونه میخوام با کمترین خرج یه کم سرعتشو بالا ببرم
پاور:tonb:sang 350w
رم:2گیگ
سی پی یو:amd athlon64 x2 dual core 4200 1.00 ghz
md:msi k9n neov2
گرافیک و جدیدا عوض کردم
حالا میخواستم بدونم بااینmdوپاور قویترین سی پی یو که میشه روش گذاشت چیه؟؟یا رمشو بیشتر کنم.خلاصه یه کم بهتر شه ولی زیاد خرج نکم
کارم فقط فیلم دیدن و بعضی وقتا تبدیل.ولی با پخش فول اچ دی مشکل داره
ممنون

سلام
اقا من چند ساله منتظرم hl3بیاد بعد سیستم ارتقا بدم نزدیک6سالی میشه ارتقا ندادم ولی با این گرونی بیخیالش شدم و الان سیستم خیلی داغونه میخوام با کمترین خرج یه کم سرعتشو بالا ببرم
پاور:tonb:sang 350w
رم:2گیگ
سی پی یو:amd athlon64 x2 dual core 4200 1.00 ghz
md:msi k9n neov2
گرافیک و جدیدا عوض کردم
حالا میخواستم بدونم بااینmdوپاور قویترین سی پی یو که میشه روش گذاشت چیه؟؟یا رمشو بیشتر کنم.خلاصه یه کم بهتر شه ولی زیاد خرج نکم
کارم فقط فیلم دیدن و بعضی وقتا تبدیل.ولی با پخش فول اچ دی مشکل داره
ممنون
این سیستم دیگه جای ارتقاء نداره یعنی قطعه ش هم پیدا بشه دیگه ارزش خرید نداره !
باید تو فکر تعویض هر 3 قطعه اصلی (CPU, Main و Ram) باشی و در کمترین حالت 900 تومن هزینه میخواد چیزی که ارزش ارتقاء داشته باشه و مثل قطعات قبلی تا چند سال کار کنه وگرنه با هزینه کمتر در حد 650 هم میشه بست ولی بدرد آینده نمیخوره !

آخرین ویرایش:
این سیستم دیگه جای ارتقاء نداره یعنی قطعه ش هم پیدا بشه دیگه ارزش خرید نداره !
باید تو فکر تعویض هر 3 قطعه اصلی (CPU, Main و Ram) باشی و در کمترین حالت 900 تومن هزینه میخواد چیزی که ارزش ارتقاء داشته باشه و مثل قطعات قبلی تا چند سال کار کنه وگرنه با هزینه کمتر در حد 650 هم میشه بست ولی بدرد آینده نمیخوره !
خب پس بیخیالش تا وقتی اوضاع مملکت خوب شه قیمت ها پایین بیادیه سیستم درست حسابی جمع کنم.ولی شاید هیچوقت:دی
ممنون داداش

سلام آقا فرشید . داداش برای قطعات زیر چه پاوری پیشنهاد میشه ؟ ( اگه میشه مدل دقیق به همراه قیمت رو بگید , زیادم گرون نباشه , دیگه پولم ته کشیده :D ) :

Kingston HyperX 8GB 2x4GB DDR3 1600 Ram
Intel® Core™ i5-3570 Ivy Bridge Processor
SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5
Asus P8B75-V 1155
CASE GREEN MAGNUM 2

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید . یه سوال این قطعه زیر کار کرده دسته دوش چقد ارزش داره برا خرید . تر تمیز هستش و میخام بدونم چقد بابتش پول بدم .

لینک

CPU هم مگه تمیز و غیر تمیز داره؟!
چون دو هسته ای هست باید همرده ی پردازنده های Core i3 فعلی در نظر بگیریش، البته سرعتش پایینتر هم هست، اما چون سوکت 1156 قدیمی هست میشه 200 تا 250 روش قیمت گذاشت، بازم بگم چون موجود نیست شاید فروشنده قیمت بالاتری طلب کنه.

سلام آقا فرشید . داداش برای قطعات زیر چه پاوری پیشنهاد میشه ؟ ( اگه میشه مدل دقیق به همراه قیمت رو بگید ) :

Kingston HyperX 8GB 2x4GB DDR3 1600 Ram
Intel® Core™ i5-3570 Ivy Bridge Processor
SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5
Asus P8B75-V 1155
CASE GREEN MAGNUM 2

یه پاور GREEN 600W به بالا توصیه میشه، البته با 550 وات به بالا هم کار می کنه اما به لحاظ تفاوت کم قیمتی بین مدلهای موجود همون 600 وات توصیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or