مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دوستان قصد خرید یه CPUرو دارم ... بودجه من هم 700 تومن هستش ...فقط میخوام این CPU بازیها رو خوب ساپورت کنه لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
پردازنده ی INTEL CORE I5 3470

سلام دوستان .میتونم با یه تومن یه کیس ببندم(فقط کیس) که برای بازی در حد نرمال مناسب باشه ؟؟ بازیهایی مثل pes , iv , ..

سیستم اداری هم بسختی میشه بست، چه برسه به سیستم بازی، حتی پایینترین سطح!

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

این سیستم حدود 1250 میشه، فقط می تونه بازیها رو با رزولوشن پایین و تنظیمات متوسط اجرا کنه، ولی اصلا روی راندمانش حساب نکن! 500 تومن دیگه لازمه که مناسب بازی در حد پایین یامتوسط بشه.

سلام دوستان .میتونم با یه تومن یه کیس ببندم(فقط کیس) که برای بازی در حد نرمال مناسب باشه ؟؟ بازیهایی مثل pes , iv , ..
یک کلام
میتونی سیستم انبرد ببندی.1 تومن پول فقط 3 تا قطعه میشه مادربرد.پاور سی پی یو .....حداقل 2 میلیون باید هزینه کنی

PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
msi gt630
که برات 1100 میوفته شاید هم کمتر
پاور هم یدنه معمولیش رو بخری کارت رو راه می ندازه

سی پی یو Core i5 دست دوم می شه با قیمت 450 الی 500 تومن گیر آورد؟
دست دوم خوبش رو تا یک ماه پیش قیمت داشتم 580 تومن، زیاد مهم نیست چی باشه فقط i5 باشه و زیر 500 تومن.
اگه به Core i5 نمی رسه بودجه ام مینم رو عوض کنم یه amd چهارهسته ای بندازم یا Core i3 قوی بندازم؟ Core i3 قوی در حد کوآد amd هست؟

دوستان یکی این سی پی یو های اینتل رو بر اساس قدرت رده بندی میکنه ببینم نیاز به تعویض دارم یا نه؟فقط این سری CORE I رو رده بندی کنید بر اساس قدرت.ممنون

سی پی یو Core i5 دست دوم می شه با قیمت 450 الی 500 تومن گیر آورد؟
دست دوم خوبش رو تا یک ماه پیش قیمت داشتم 580 تومن، زیاد مهم نیست چی باشه فقط i5 باشه و زیر 500 تومن.
اگه به Core i5 نمی رسه بودجه ام مینم رو عوض کنم یه amd چهارهسته ای بندازم یا Core i3 قوی بندازم؟ Core i3 قوی در حد کوآد amd هست؟

دست دوم پردازنده های نسل فعلی با باکس آکبندش خیلی تفاوت نداره، اما اگه تونستی یکی از مدلای نسل جدید رو ا 500 تومن بگیری توی خریدش شک نکن.
Core i3 هم برای بازی از 4 هسته ایهای AMD در بیشتر عناوین بهتر عمل می کنه.

دوستان یکی این سی پی یو های اینتل رو بر اساس قدرت رده بندی میکنه ببینم نیاز به تعویض دارم یا نه؟فقط این سری CORE I رو رده بندی کنید بر اساس قدرت.ممنون

یعنی چی رده بندی کنیم؟!
شما مدل قطعاتت رو بگو و کارکرد سیستم رو توضیح بده تا بگیم نیاز به تعویض داری یا نه!

با سلام خدمت دوستان
من میخواستم بدونم کسی اطلاعی در مورد پاور Topower FATALITY 750W Gaming داره و کلا برند Topwer چطوری هست ؟ چون بودجه من اصلا برای خرید Enermax و Cooler Master نمیخوره . تا قیمت 300 چه Power دوستان پیشنهاد میکنند ؟
کیس خوب هم بغیر از CoolerMaster و Green اگر برند خاص دیگه ای که کمی قیمتش منطقی تر هست معرفی کنید ممنون میشم.

با سلام و خسته نباشید سیستم زیر برا بازی مناسی هست بودجه ای که میخوام هزینه کنم با مانیتور 3600 هست ممنون
CPU:INTEL Core I5 3550
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 660ti 2GB DDR5
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

با سلام خدمت دوستان
من میخواستم بدونم کسی اطلاعی در مورد پاور Topower FATALITY 750W Gaming داره و کلا برند Topwer چطوری هست ؟ چون بودجه من اصلا برای خرید Enermax و Cooler Master نمیخوره . تا قیمت 300 چه Power دوستان پیشنهاد میکنند ؟
کیس خوب هم بغیر از CoolerMaster و Green اگر برند خاص دیگه ای که کمی قیمتش منطقی تر هست معرفی کنید ممنون میشم.

دوست عزیز، برند متفرقه و شناخته نشده نخرید، بارها یادآوری کردیم
اگر بودجه کم دارید دلیل نمیشه که قطعات حساس سیستم رو در معرض خطر پاورهای ارزونقیمت قرار بدید، ما همون پاور GREEN رو توصیه می کنیم، مدل 650 وات که احتمالا برای سیستم شما هم کفایت می کنه.

با سلام و خسته نباشید سیستم زیر برا بازی مناسی هست بودجه ای که میخوام هزینه کنم با مانیتور 3600 هست ممنون
CPU:INTEL Core I5 3550
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 660ti 2GB DDR5
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

خیلی خوبه، هیچ کاستی یا مشکلی هم نداره، البته اون مدل مادربرد کمیاب هست و قیمتش هم بسیار بالا رفته، می تونید بجاش MSI Z77-GD65 رو خریداری کنید.

دوست عزیز، برند متفرقه و شناخته نشده نخرید، بارها یادآوری کردیم
اگر بودجه کم دارید دلیل نمیشه که قطعات حساس سیستم رو در معرض خطر پاورهای ارزونقیمت قرار بدید، ما همون پاور GREEN رو توصیه می کنیم، مدل 650 وات که احتمالا برای سیستم شما هم کفایت می کنه.

خیلی خوبه، هیچ کاستی یا مشکلی هم نداره، البته اون مدل مادربرد کمیاب هست و قیمتش هم بسیار بالا رفته، می تونید بجاش MSI Z77-GD65 رو خریداری کنید.

فرشید جان این سیستم چه قیمت هست الان اگه لطف کنی مادربرد با برند ایسوس معرفی کنی ممنون میشم

این سی پی یوهای قدیمی مثل Core™ i7-920 تا قبل گرونیا قیمت داشتم زیر 300-400 تومن بودن. فکر کنم همین Core™ i7-920 دست دوش زیر 200 تومن بود. الان کسی قیمت تقریبی دست دو شون رو داره؟ (منظورم Core i7 و Core i5 های قدیمیه)
در مقایسه با کوآدها و Core i3 های جدید و گرونتر این قدیمیایی که گفتم قدرتشون چطوره برای گیم؟

فرشید جان این سیستم چه قیمت هست الان اگه لطف کنی مادربرد با برند ایسوس معرفی کنی ممنون میشم

قیمت سیستم بدون مانیتور حدود 4 تومن میشه، البته با احتساب همون مدل مادربرد ASUS ، مدل پایینتری توی ASUS توصیه نمیشه
با مادربرد MSI هم حدود 100 تومن پایینتر درمیاد.

این سی پی یوهای قدیمی مثل Core™ i7-920 تا قبل گرونیا قیمت داشتم زیر 300-400 تومن بودن. فکر کنم همین Core™ i7-920 دست دوش زیر 200 تومن بود. الان کسی قیمت تقریبی دست دو شون رو داره؟ (منظورم Core i7 و Core i5 های قدیمیه)
در مقایسه با کوآدها و Core i3 های جدید و گرونتر این قدیمیایی که گفتم قدرتشون چطوره برای گیم؟

دیگه هر کی داره زیر خاکیشو داره بعد از این همه سال
در مقایسه با Core i3 های جدید هنوز هم سریعترن ، مخصوص Core i7 920/930 که برای بازی هم راندمان بالاتری میدن، مشکل اینه که دیگه اون پردازنده و مادربرد منقرض شدن و راه ارتقا ندارن.

سلام
یه مادربرد میخواستم برای یه سیستم گیم رنج قیمت 400 ترجیحا از برند ایسوس باشه 1155 ساپورت

400 تومن واسه یه مادربرد حرفه ای گیمینگ کمه،
اما شاید بشه MSI Z77 GD45 رو توصیه کرد، از برند ASUS چیز همسطح این و با چیپ ست Z77 پیدا نمیشه، اگرم بشه بالای 600 تومن هست حداقل.

سلام آقا نظرتون راجب مینgigabyte h77-d3h چیه که قراره روش یک کور آی سون و جی تی ایکس 680 و شاید 7970 سوار شه؟؟
و سوال دیگه اینکه پردازنده ی گرافیکی 3770 قویتره یا ای ام دی 8350 ؟؟؟؟ برا 3770 که اچ دی 4000 هستش برا 8350 رو نمیدونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or