مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درودی دیگر بر اساتید مشاور
این سوالم صرفا به خاطر کنجکاوی هست که می پرسم!!
amd fx 8350 میگن ایراد داره و مشکلات باگی داره...راسته؟؟
اگه کسی بخواد از این سی پی یو استفاده کنه کدوم برند رو تهیه کنه که هم اورکلاک شده باشه و هر هشت هستش قابل استفاده باشه و به نوعی قویترین مدل این سی پی یو باشه...لطفا مشخصات دقیق اون برند رو بنویسیید و بگید از کدوم سری باشه بولدوزر یا بلک ادیشن یا....!!
و اینکه آیا درسته اگه اورکلاک شده نباشه این سی پی یو فقط4 هسته ی اون قابل استفاده هست؟؟

سلام دوستان میخوام یه مین و cpu بخرم نظرم توی اینتل روی asus p8h77 و cpu ci5 بود ولی حالا فکر کنم با این هزینه و یا شاید کمتر تو amd بتونم یه مین و cpu خوب وردارم اهل اور کلاک و کراس فایر هم نیستم ولی مایلم مین بردم از نظر پورت مثل usb3 , و شاید esata کامل باشه پردازنده هم یه چیزی تو مایه های core i5 اینتل باشه میشه لطفا یه پیشنهاد مناسب بم بدین

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم بازی سنتر

دوستان قصد ارتقا سیستمم رو دارم.سیستم فعلی من رم : 1 و گرافیم 512 هست. بقیه دم و دستگاهش هم مربوط به 4 سال قبل میشه.

حدود 500 هزار تومن میخوام هزینه کنم..لطفا موارد پیشنهادی رو همراه با قیمت بگید.مرسی

درودی دیگر بر اساتید مشاور
این سوالم صرفا به خاطر کنجکاوی هست که می پرسم!!
amd fx 8350 میگن ایراد داره و مشکلات باگی داره...راسته؟؟
اگه کسی بخواد از این سی پی یو استفاده کنه کدوم برند رو تهیه کنه که هم اورکلاک شده باشه و هر هشت هستش قابل استفاده باشه و به نوعی قویترین مدل این سی پی یو باشه...لطفا مشخصات دقیق اون برند رو بنویسیید و بگید از کدوم سری باشه بولدوزر یا بلک ادیشن یا....!!
و اینکه آیا درسته اگه اورکلاک شده نباشه این سی پی یو فقط4 هسته ی اون قابل استفاده هست؟؟

نخیر، نه ایراد داره و نه باگ!
منظورت از برند چیه؟! این پردازنده که 1 برند بیشتر نداره و اونم AMD هست، هر 8 هستش هم قابل استفاده هست ، نمی دونم این اطلاعات رو از کجا آوردی اما همش اشتباهه!

در کل پردازنده های بولدوزر ارزش خرید ندارن در برابر7 Intel Core i5/i ، مخصوصا اگه سیستم بازی باشه.

سلام دوستان میخوام یه مین و cpu بخرم نظرم توی اینتل روی asus p8h77 و cpu ci5 بود ولی حالا فکر کنم با این هزینه و یا شاید کمتر تو amd بتونم یه مین و cpu خوب وردارم اهل اور کلاک و کراس فایر هم نیستم ولی مایلم مین بردم از نظر پورت مثل usb3 , و شاید esata کامل باشه پردازنده هم یه چیزی تو مایه های core i5 اینتل باشه میشه لطفا یه پیشنهاد مناسب بم بدین

نه عزیز، همون قطعاتی که انتخاب کردی بهترن، دلیلی نداره AMD برداری، بودجه ی خیلی پایین و گرافیک آنبرد تنها دلیل انتخاب پردازنده های AMD می تونه باشه.

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم بازی سنتر

دوستان قصد ارتقا سیستمم رو دارم.سیستم فعلی من رم : 1 و گرافیم 512 هست. بقیه دم و دستگاهش هم مربوط به 4 سال قبل میشه.

حدود 500 هزار تومن میخوام هزینه کنم..لطفا موارد پیشنهادی رو همراه با قیمت بگید.مرسی

مدل دقیق قطعات رو باید بگید، اما اینجور که برمیاد سیستمتون قابل ارتقا نست و باید کل قطعاتاصلی رو عوض کنید، شاید 500 تومن هم کفایت نکنه
لطفا بگید که کاربری مدنظرتون از سیستم هم چی هست.

درود و خسته نباشید خدمت فرشیدجان و رامین عزیز

یکی از دوستانم میخواد لپتاپ گیمینگ بخره.میگه 16 گیگ رم داشته باشه.پردازنده 3610QM باشه و گرافیک هم 675m باشه!(نمیدونم اصن چنین گرافیکی هست یا اشتباه اسمش گفته)

حالا تو بازار لپتاپی که چنین سخت افزاری داشته باشه پیدا میشه؟

مدل و قیمتش هم بگید لطفاً

******این سوالم برا خودم میپرسم.فرق 670m با 675m چیه؟:)******

ممنونم

آقا فرشید منظورم از برند این بود که این پردازنده تحت نام های مختلفی عرضه میشه بعضی ها آخرشون نوشته black edition و برخی ها رو ننوشته فک کنم یک مدل هم هست با نام visera یا همچین چیزی!!
راستش دلیل این پرسشم این بود که خودم کور آی سون 3770 دارم ولی چند نفر بهم پیشنهاد میکنن تغییرش بدم و 8350 ببندم و میگن هر چند 3770 کمی بهتره ولی نسل بعد چون کنسولها هم بر پایه ی ای ام دی هستن اکثر بازی ها با 8350 سازگارتر و بهتر اجرا میشن
ضمنا سایت یوروگیمر هم سیستم نسل بعدی رو که پیشنهاد داده بود همین 8350 بود
خودم هم گرافیک های سری ای ام دی رو دوس دارم و میخوام 7990 ببندم و فک کنم با 8350 بیشتر سازگارتر باشه تا اینتل
خواهشا این راهنمایی رو بکنید که چه کنم!

یکی از دوستانم میخواد لپتاپ گیمینگ بخره.میگه 16 گیگ رم داشته باشه.پردازنده 3610QM باشه و گرافیک هم 675m باشه!(نمیدونم اصن چنین گرافیکی هست یا اشتباه اسمش گفته)

اینجا بخش
لپتاپ نیست ولی به هرحال با این مشخصات msi GT70 رو میتونه تهیه کنه حدودای ۷ تومن ناقابل!
سلام !
دوستان یه سوال :
هارد اکسترنال 320 گیگ . چه مدلی خوبه ؟ حدود 60 70 گیر میاد ؟
اگه هست مارک خوب با قیمت رو اگه میشه بگین
60 70؟!عمرا!مدلای Seagate و WD خوبن !
من یه WD ۳۲۰ چند وقت بیش خریدم 170

آقا فرشید منظورم از برند این بود که این پردازنده تحت نام های مختلفی عرضه میشه بعضی ها آخرشون نوشته black edition و برخی ها رو ننوشته فک کنم یک مدل هم هست با نام visera یا همچین چیزی!!
راستش دلیل این پرسشم این بود که خودم کور آی سون 3770 دارم ولی چند نفر بهم پیشنهاد میکنن تغییرش بدم و 8350 ببندم و میگن هر چند 3770 کمی بهتره ولی نسل بعد چون کنسولها هم بر پایه ی ای ام دی هستن اکثر بازی ها با 8350 سازگارتر و بهتر اجرا میشن
ضمنا سایت یوروگیمر هم سیستم نسل بعدی رو که پیشنهاد داده بود همین 8350 بود
خودم هم گرافیک های سری ای ام دی رو دوس دارم و میخوام 7990 ببندم و فک کنم با 8350 بیشتر سازگارتر باشه تا اینتل
خواهشا این راهنمایی رو بکنید که چه کنم!

شاتگان دم دست داری ؟! اگه آره میتونی باهاش اون چند نفر رو بزنی (شوخی :d)

جدا از شوخی اصلا این کار رو نکن 3770 به مراتب از 8350 بهتره فعلا هم چون نسل بعد نیومده نمیشه گفت با کدوم سازگارتره "که فکر هم نمیکنم تاثیر خاصی داشته باشه"

در مورد کارت هم نه هیچ تفاوتی نداره و کاملا با cpu های اینتل سازگاره و اینکه کارت بسیار قدرتمندیه و تنها رقیبش هم 690ـه ...

پ.ن: البته دوستان خیلی تخصصی تر راهنماییت میکنن ...

******این سوالم برا خودم میپرسم.فرق 670m با 675m چیه؟:)******

ممنونم

بله هست.
MSI GT60

من یه کیس قدیمی delux دارم(رنگ نقره ای) که مادربوردای atx روش نصب میشه
این سیستم رو هم خریدم
آیا میشه کیس نخرم و روی همون کیس قبلیم قطعاتمو ببندم؟
مشکل خنک کندگی وجود نداره؟
cpu: i3
vga:ati7770 1g
m.b:asus p8h77 v le
h d d:wd 1T
power: 600w green
خواهشا زود مشاوره بدید خیلی فوریه

یکی از دوستام میخواد رم سیستم رو بالا ببره یه 2GB اضافه کنه
با برنامه CPU-Z مشخصات سسیتمش رو گرفتم ایناست
CPU : i3 2100
main : ASUS P8H61
ram : Kingston 99P5471-002.A01LF 2GB
رم رو یه سرچ زدم فکر کنم این مدل باشه :
2GB Module - DDR3 1333MHz
Part Number: KVR1333D3S8N9/2G

میدونم بهتره که رم کانالا یکی باشه که راندمان بهتری بده ولی خوب از انجایی که رم کینگستون هست می خواستم بپرسم یه رم crorsair اضافه کنه کنار این بهتر نیست ؟

با سلام خدمت اساتید محترم.
یه CPU و MB تا سقف 700-800 معرفی کنید. هدف اصلی هم بازی هست. اگه با 100 تومن بیشتر، تفاوت محسوسی ایجاد می‌شه، به 900 هم برسه مشکلی نیست.
ممنون.

دوستان من بعد از مدت ها دوباره می خوام سیستم جمع کنم

سوالی داشتم اونم اینه که الان برای خرید سیستم با سوکت LGA2011 زمان خوبیه؟ منظورم اینه که سوکت جدیدی برای جایگزینی اون نمی خواد بیاد؟ چون تا جایی که اطلاع دارم 1150 برای جایگزینی 1155 میاد
مادربورد مد نظرم Asus Rampage IV Extreme هست، مدل خوبیه؟
بعد برای گرافیک حدود 1 تومن می خوام خرج کنم چی بزارم از همه بهتره؟
یک کیس خوب هم اگه می شه معرفی کنید با قیمتش، خودم برای کیس حدود 300 تومن مد نظر دارم اما اگه کمی بالاتر هم شد مشکلی نداره
برای پاور هم 550 کولر مستر پاسخگو هست؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or