مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ssd چنده؟من 2 تا 120 دارم دوتا 60 میخوام بفروشم دوتا 500 بگیرم.

مدلای موجود در بازار داخلی از برندهای معتبر و مدلهای سرعت بالا نهایتش ظرفیت 240 یا 256GB دارن که بین 900 تا 1200 قیمتشون هست، مدل 512 گیگابایتی پیدا نمیشه

در مورد اون سوالی که بالا پرسیدم قیمت تا 2 میلیون.. فکر نکنم کیث و قطعات بیشتر از 2 میلیون بشه.. ولی همینطور که گفتم قدرت خیلی برام مهم تر است.. فرشاد جان شما این سیستم پیشنهاد میکنی.. یعنی این دیگه اخرشه..؟ راحت میتونم جدیدترین بازی ها رو با اخرین گرافیک اجرا کنم ..؟؟ مقاله ای نیست که من با قطعات اشنا بشم بدونم چی به چی هست؟ ممنونم
CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA: Geforce GTX 690
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:OCZ VERTEX 4 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:885W GREEN
CASE:COOLER MASTER HAF-X​

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:02 PM ارسال شده بود ----------

من که فقط برای بازی میخوام اصلا بهتر نیست کنسول بگیرم xbox? تا همون 2 میلیون..؟

با 2 تومن نهایتش بشه یه سیستم در حد متوسط برای بازی جمع کرد. قدرت همیشه واسه سیستم بازی مهم بوده و هست، چون بیشترین قدرت رو همیشه همین بازیها طلب می کنند!
سیستمی که پیشنهاد شد در بالا، فعلا بهترین ترکیب قطعات موجود در بازار دنیا هست.
برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی اینجا مقاله ی قدیمی خودم رو مطالعه کنی که با چند و چون قطعات آشنا بشی.

کنسولهای فعلی دیگه به خر خط رسیدن و ارزش خرید ندارن، کنسولهای نسل بعدی هم در بدو ورودشون در آخر 2013 می تونن رقیب PC ها باشن اما بعدا دوباره از نظر قدرت با PC های رده متوسط یا پایین برابری خواهندکرد.

1200 حجمشون چقدره و چه برندی هستن؟
ocz چی؟

همون256 گیگابایتی ها منظورم بود، ارزونترین برندا ADATA و Transcend هستن، گرونترین و سریعترین مدلها هم از برندهای CORSAIR و OCZ، الان OCZ دیگه وارد نمیشه، اگه بخوای باید سفارشی بدی بفرستن.
سریعترین مدلهای دنیا الان CORSAIR Neutron GTX و OCZ VECTOR هستن، VERTEX 4 هم رده ی بعدی هست. اما متاسفانه هیچ کدوم توی بازار داخلی موجود نیستن.

اساتید،چیپست های Z77 ، H77 ، B75 ، H61 اینا فرقشون با هم چیه ؟!

در نمودار پایین می تونید امکانات این چیپ ست ها رو با هم مقایسه کنید:

[TABLE="width: 100%"]
[TR="bgcolor: #05408F"]
[TH="width: 16%"]Option[/TH]
[TH="width: 14%"]Z77[/TH]
[TH="width: 14%"]Z75[/TH]
[TH="width: 14%"]H77[/TH]
[TH="width: 14%"]Q77[/TH]
[TH="width: 14%"]Q75[/TH]
[TH="width: 14%"]B75[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Overclocking[/TD]
[TD]CPU + GPU + RAM[/TD]
[TD]CPU + GPU + RAM[/TD]
[TD]GPU[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]No[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #EDF4F8"]
[TD]Supports built-in GPU[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]Optional[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SSD caching[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]No[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]No[/TD]
[TD]No[/TD]
[/TR]
[TD]Max. USB 2.0/3.0[/TD]
[TD]10 / 4[/TD]
[TD]10 / 4[/TD]
[TD]10 / 4[/TD]
[TD]10 / 4[/TD]
[TD]10 / 4[/TD]
[TD]8 / 4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Max SATA II/III[/TD]
[TD]4 / 2[/TD]
[TD]4 / 2[/TD]
[TD]4 / 2[/TD]
[TD]4 / 2[/TD]
[TD]5 / 1[/TD]
[TD]5 / 1[/TD]
[/TR]
[TD]PCIe Config[/TD]
[TD]1 x16 or 2 x8 or
1 x8 + 2 x4 PCIe 3.0[/TD]
[TD]1 x16 or
2 x8 PCIe 3.0[/TD]
[TD]1 x16 PCIe 3.0[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]1 x16 PCIe 3.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RAID[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

کاملترین چیپ ست Z77 و ساده ترین مدل B75 هست که از نظر پشتیبانی از اورکلاک پردازنده، خروجی گرافیک آنبرد و تعداد پورتها و اسلاتها با هم تفاوت دارند.

سلام دوستان!
آقا من 10 روز پیش یه پست تو تاپیک _مشاوره در امر خرید لپتاپ_ زدم ولی کسی جواب نداد! حالا همون پستو میذارم ،خواهشا یه کمکی بکنید!
یکی از دوستام میخواد لپتاپ بگیره! بودجش هم 4200 هست! میخوام ببینم چی پیشنهاد میدین؟ البته به قصد گیمینگ نیست ها! ولی خب میخواد که تو گیم هم مشکلی نداشته باشه!
بعد اینکه کارت گرافیک 550gf قویتره داخل لپتاپ یا gf 630 ؟

پ.ن: یه سوال دیگه هم داشتم... میخواستم ببینم که در حال حاضر قویترین کارت گرافیک ، 7990 هست ؟

آخرین ویرایش:
خب سیستمی که مد نظرم بود رو قراره طی دو سه روز آینده ببندم و تقریبا همه چیزش مشخص و قطعی هست الا مین بورد
شما به من asus p8z77V_ رو پیشنهاد دادید ولی این مدل یک نوع دیگه رو داره با این تفاوت که آخرش پسوند LK هستش و چیزی در حدود 150 تومن ارزونتر هست. خواستم ببینم تفاوتشون در چیه تا اگه زیاد فرق نداشتن من همین که پسوند LK داره رو ببندم و 150 باقی رو خرج قطعات دیگه بکنم
سی پی یوم CORE I7 3770 و گراف هم 680 GTX خواهد بود با 8 گیگ رم....
ممنون از راهنماییتون

سلامی دوباره
بچه ها یه 6850 دست دو پیدا کردم
به نظرتون اونو بخرم یا 7770؟

خب تقریبا همرده هستن، البته 6850 عرض باند حافظه ی بیشتری داره که برای رزولوشن HD مناسبترش می کنه، اگه روی رزولوشن 1600*900 بازی می کنید 7770 توی بازیهای جدیدتر ممکنه راندمان بهتری بده، اما اگر رزولوشن HD دارید انتخاب 6850 توصیه میشه.

سلام دوستان!
آقا من 10 روز پیش یه پست تو تاپیک _مشاوره در امر خرید لپتاپ_ زدم ولی کسی جواب نداد! حالا همون پستو میذارم ،خواهشا یه کمکی بکنید!
یکی از دوستام میخواد لپتاپ بگیره! بودجش هم 4200 هست! میخوام ببینم چی پیشنهاد میدین؟ البته به قصد گیمینگ نیست ها! ولی خب میخواد که تو گیم هم مشکلی نداشته باشه!
بعد اینکه کارت گرافیک 550gf قویتره داخل لپتاپ یا gf 630 ؟

پ.ن: یه سوال دیگه هم داشتم... میخواستم ببینم که در حال حاضر قویترین کارت گرافیک ، 7990 هست ؟

دوست عزیز تا بازار لپ تاپ بطور رسمی آغاز بکار نکنه نمیشه نظر داد، انتخاب لپتاپ با PC تفاوت داره و مدلهاش هم خیلی متنوع هست
در مورد گرافیک هر دو مدلی که گفتید ضعیف هستن برای بازی اما 550 کمی قویتره، واسه بازی باید مدلی برابر یا بالاتر از 560M یا 650M رو انتخاب کنید

خب سیستمی که مد نظرم بود رو قراره طی دو سه روز آینده ببندم و تقریبا همه چیزش مشخص و قطعی هست الا مین بورد
شما به من asus p8z77V_ رو پیشنهاد دادید ولی این مدل یک نوع دیگه رو داره با این تفاوت که آخرش پسوند LK هستش و چیزی در حدود 150 تومن ارزونتر هست. خواستم ببینم تفاوتشون در چیه تا اگه زیاد فرق نداشتن من همین که پسوند LK داره رو ببندم و 150 باقی رو خرج قطعات دیگه بکنم
سی پی یوم CORE I7 3770 و گراف هم 680 GTX خواهد بود با 8 گیگ رم....
ممنون از راهنماییتون

مدل LK امکانات جنبی کمتری داره و کلا جمع و جورتر شده، اما مزیتش اینه که هنوز از SLI پشتیبانی می کنه. از نظر راندمان تفاوتی با برادر بزرگتر نداره. همینو بردار.

شرمنده اقا فرشید
این رو هم بگم الان گرافیکم gt 9800 calibre هست و پاورم 380 وات.به نظرتون می تونه 6850 یا 7770 رو ساپورت کنه این پاور ؟؟؟(پاورم مدلش alfex هست)

آخرین ویرایش:
شرمنده اقا فرشید
این رو هم بگم الان گرافیکم gt 9800 calibre هست و پاورم 380 وات.به نظرتون می تونه 6850 یا 7770 رو ساپورت کنه این پاور ؟؟؟(پاورم مدلش alfex هست)

خیر، پاور رو حتما باید عوض کنی، یه 600 وات GREEN توصیه میشه.

درود بر همه ی دوستان
احتیاج به پیشنهاد دارم برای یک سیستم برای گیمینگ و ادیت عکس ( لایت روم نه فوتوشاپ)
درضمن اگه گرافیکی باشه که بتونه دو تا مانیتور فول اچ دی ۲۲ اینچ رو به راحتی هندل کنه بهتره
قطعات مورد نیاز گرافیک - سی پی یو - مین بورد - رم - گرافیک - هارد ( خودم یه اس اس دی دارم - پس اچ دی دی خوب برا استورج میخوام )
بودجه دو میلیون نیم
یه مانیتور خوب حم در حد ۵۰۰ تومن پیشنهاد بدید
با تشکر فراوان​

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 650Ti 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB

اینا حدود 2570 تومن میشن، سیستم قدرت پردازشی بالا، قدرت گرافیکی خوب( نه خیلی بالا) و قدرت ساپورت 3 مانیتور رو همزمان داره
مانیتور هم می تونید مدلی مثل SAMSUNG S22B315 رو انتخاب کنید.

توصیه میشه که 300 تومن دیگه به بودجه اضافه کنی و یه GTX 660 برای گرافیک برداری، توی بازیها تاثیر زیادی داره،

راستی یه سوال در مورد این هاردهای جدید Seagate سری 7200 دور و SATA3.
ظاهرا این سری هاردهای جدید این شرکت که دارای پلاترهای 1 ترابایتی هستن و در مدلهای 2،1 و 3 ترابایتی تولید میشن یه مشکلی دارن یه سری هاشون! بعضی ها که خریدن موقع کار بعضی وقتا یه صدای بیق مانند میده و اونایی که اینجوری بوده بعد از 3-4 ماه مرخص شدن و اطلاعات طرف هم پر!
تو خود فروم Seagate هم عنوان شده و ظاها یه فرم ویر ارائه دادن برای حل این مشکل اما مشکل همه رو حل نکرده! توی یو ت.یوب هم ویدئو از اون صدای غیر عادی هست!
حالا میخواستم ببینم کسی خریده جدیدا Seagate و آیا اون صدا رو میده یا نه؟!

راستی یه سوال در مورد این هاردهای جدید Seagate سری 7200 دور و SATA3.
ظاهرا این سری هاردهای جدید این شرکت که دارای پلاترهای 1 ترابایتی هستن و در مدلهای 2،1 و 3 ترابایتی تولید میشن یه مشکلی دارن یه سری هاشون! بعضی ها که خریدن موقع کار بعضی وقتا یه صدای بیق مانند میده و اونایی که اینجوری بوده بعد از 3-4 ماه مرخص شدن و اطلاعات طرف هم پر!
تو خود فروم Seagate هم عنوان شده و ظاها یه فرم ویر ارائه دادن برای حل این مشکل اما مشکل همه رو حل نکرده! توی یو ت.یوب هم ویدئو از اون صدای غیر عادی هست!
حالا میخواستم ببینم کسی خریده جدیدا Seagate و آیا اون صدا رو میده یا نه؟!

مشکل خاصی که روی راندمان یا کاربری تاثیر گذاشته باشه ندیدیم، تعداد زیادی از مدلهای با پلات 1 ترابایتی فروخته شده و مشکل خاصی گزارش نشده، هر چند مدلای موجود در بازار داخلی از مدلهای قدیمی هنوز زیادتر هستن
مشکلات مربوط به فریم ور فبلا هم وجود داشته و چیز جدیدی نیست و با آپدیت برطرف میشه، اگر خیلی حاد بود کارخونه اعلان رسمی میداد و یا درخواست ارجاع مدلها رو میداد.

اخه من یه سر رفتم سایت گرین تو یه قسمتش توان های مصرفی رو زده بود
تو اونجا گفته بود 9800 gt _ صد و بیست و پنج125 وات مصرف می کنه
6850 هم 125 وات

دوست عزیز، ملاک مصرف کل سیستم هست، مگه فقط کارت گرافیک شما هست که برق مصرف می کنه؟!
کل قطعات رو باید محاسبه کرد+ اورهدی که ممکنه ایجاد بشه+ ضریب فرسودگی و کاهش توان خروجی بر اثر کار مداوم و گذشت زمان،

بنابراین شما حداقل یه 550 وات به بالا لازم داری که توی بازر از برند گرین 600 واتش هست که قیمتش هم خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or