ssd چنده؟من 2 تا 120 دارم دوتا 60 میخوام بفروشم دوتا 500 بگیرم.
مدلای موجود در بازار داخلی از برندهای معتبر و مدلهای سرعت بالا نهایتش ظرفیت 240 یا 256GB دارن که بین 900 تا 1200 قیمتشون هست، مدل 512 گیگابایتی پیدا نمیشه
در مورد اون سوالی که بالا پرسیدم قیمت تا 2 میلیون.. فکر نکنم کیث و قطعات بیشتر از 2 میلیون بشه.. ولی همینطور که گفتم قدرت خیلی برام مهم تر است.. فرشاد جان شما این سیستم پیشنهاد میکنی.. یعنی این دیگه اخرشه..؟ راحت میتونم جدیدترین بازی ها رو با اخرین گرافیک اجرا کنم ..؟؟ مقاله ای نیست که من با قطعات اشنا بشم بدونم چی به چی هست؟ ممنونم
CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA: Geforce GTX 690
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:OCZ VERTEX 4 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:885W GREEN
CASE:COOLER MASTER HAF-X
---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:02 PM ارسال شده بود ----------
من که فقط برای بازی میخوام اصلا بهتر نیست کنسول بگیرم xbox? تا همون 2 میلیون..؟
با 2 تومن نهایتش بشه یه سیستم در حد متوسط برای بازی جمع کرد. قدرت همیشه واسه سیستم بازی مهم بوده و هست، چون بیشترین قدرت رو همیشه همین بازیها طلب می کنند!
سیستمی که پیشنهاد شد در بالا، فعلا بهترین ترکیب قطعات موجود در بازار دنیا هست.
برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی اینجا مقاله ی قدیمی خودم رو مطالعه کنی که با چند و چون قطعات آشنا بشی.
کنسولهای فعلی دیگه به خر خط رسیدن و ارزش خرید ندارن، کنسولهای نسل بعدی هم در بدو ورودشون در آخر 2013 می تونن رقیب PC ها باشن اما بعدا دوباره از نظر قدرت با PC های رده متوسط یا پایین برابری خواهندکرد.