مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان

یک روتر میخوام که قابلیت Download Master داشته باشه نظر خودم روی RT-N14U از شرکت ایسوسه ولی هر چه گشتم گیر نیاوردم ، قیمتش هم مهم نیست./ باتشکر
[h=3][/h]

آره عزیز، خیلی ضعیفه دیگه.
بستگی به مدل مادربردت داره که بتونی چی بجاش انتخاب کنی، اما بعید می دونم بشه به مدلی ارتقا داد که احتیاج به تعویض مادربرد، پردازنده و رم با هم نداشته باشه.

ممنونم از جوابت مدل سیستمم اینه
mb----msi k9a2cf v2
ram ----6gb ddr2
hard 1t
power ----green 535
cpu----------630amd x4
Vga----------460gtx
خب چیز دیگه ای نمیتونم ارتقاع بدم فقط cpu ببین چقدر درمیاد یه چیز خوب و چی..................

به جان خودم قول میدم دیگه مزاحم نشم...این بار آخر هست...آخه دیگه فردا سیستم رو میبندم :d
فقط این سd پی یو که قبلا گفتم core i7 3770 اونی که من می خام بگیرم آخرش k نداره مشکلی که نیس?!
دوم اینکه core i7 3930 در چه حده الان فک کنم 2 تومن باشه به اندازه ی قیمتش می ارزه ؟؟
سوم هم اینکه تقریبا مشخصات سیستم که این مشه پاور چند واتی میخواد ؟؟؟
core i7 3770
16 g ram
ASUS P8Z77V-LK
gtx 680
بعلاوه ی یک ترا هارد و. ....
البته میخوام کمی پاورش بیشتر باشه که بعد ها هنگام ارتقا مشکل ساز نشه!
tnx

سلام دوستان

یک روتر میخوام که قابلیت Download Master داشته باشه نظر خودم روی RT-N14U از شرکت ایسوسه ولی هر چه گشتم گیر نیاوردم ، قیمتش هم مهم نیست./ باتشکر

می تونی مدلای RT-N13U، RT-N16 و حتی مدل RT-N56 رو بخری، همشون این امکان رو دارن، دوتا از اینا رو توی بازار داخلی هم دیدم، فقط قیمتشون بالاست.

ممنونم از جوابت مدل سیستمم اینه
mb----msi k9a2cf v2
ram ----6gb ddr2
hard 1t
power ----green 535
cpu----------630amd x4
Vga----------460gtx
خب چیز دیگه ای نمیتونم ارتقاع بدم فقط cpu ببین چقدر درمیاد یه چیز خوب و چی..................

همونطور که گفتم خرید پردازنده برای این مادربرد -حتی اگر سریعترین مدل هم باشه- بازم ارزشی نداره، نه تنها برای نرم افزارها و بازیهای روز کافی نیست بلکه باعث تلف شدن پولتون هم میشه، پس یا بودجه ی بیشتری کنار بزارید یا ارتقای اینو کنسل کنید.

به جان خودم قول میدم دیگه مزاحم نشم...این بار آخر هست...آخه دیگه فردا سیستم رو میبندم :d
فقط این سd پی یو که قبلا گفتم core i7 3770 اونی که من می خام بگیرم آخرش k نداره مشکلی که نیس?!
دوم اینکه core i7 3930 در چه حده الان فک کنم 2 تومن باشه به اندازه ی قیمتش می ارزه ؟؟
سوم هم اینکه تقریبا مشخصات سیستم که این مشه پاور چند واتی میخواد ؟؟؟
core i7 3770
16 g ram
ASUS P8Z77V-LK
gtx 680
بعلاوه ی یک ترا هارد و. ....
البته میخوام کمی پاورش بیشتر باشه که بعد ها هنگام ارتقا مشکل ساز نشه!
tnx
اون K فقط باعث میشه که پردازنده رو به سرعتای خیلی بالاتر بشه اورکلاک کرد، اگر قصد اینکارو ندارید همون 3770 کفایت می کنه.
3930 هم فقط برای سیستمای تدوین و سه بعدی مناسب هست و تازه با بودجه ی خیلی بالاتر، اونو خط بزنید
پاور هم یه 650 یا 685 وات گرین به بالا باشه کفایت می کنه. اگر بخواید گرافیک رو دوتایی کنید بعدا بهتره پاور رو 750 یا 850 به بالا بردارید.

سلام
میشه یه راهنمایی در باره این سیستم بکنین کار آمد هستش ؟

VGA Asus GTX 570 DDR 5 یا asus HD7870 2GB DDR5
Ram corsair vengeance 4Gb d3 dual channel kit
cpu intel core i7 4core 10mb cache
MD asus p8z77v
power green GP885B
H.D.D WD caviar green 2tb
قیمت رو 4.5 دادن

سلام
میشه یه راهنمایی در باره این سیستم بکنین کار آمد هستش ؟

VGA Asus GTX 570 DDR 5 یا asus HD7870 2GB DDR5
Ram corsair vengeance 4Gb d3 dual channel kit
cpu intel core i7 4core 10mb cache
MD asus p8z77v
power green GP885B
H.D.D WD caviar green 2tb
قیمت رو 4.5 دادن

لیست قطعات باید دقیق باشه
مثلا اون cpu intel core i7 4core 10mb cache خودش شامل چند مدل پردازنده میشه که حدود 100 تومن اختلاف قیمت دارن
یا اون کارت گرافیک ها نه راندمانشوندر یک سطح هست و نه قیمتشون، راندمان گرافیکی برای سیستم 4 تومنی اصلا با بقیه ی قطعات بالانس نیست

اگر برای بازی می خوای من اینو بجای بالایی توصیه می کنم، فقط همینو بگیر:

CPU:INTEL Core I5 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 680 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN

دوستان یک اتفاق باحال افتاده یکی از آشناهامون گفته هر قطعه ای خواستی بگو از آلمان برات می فرستم منم بهش گفتم cpu و کارت گرافیک .پس کل بودجمو اختصاص میدم به مین و رم و..بودجه 1.500
حالا به نظر شما متخصصین cpu و کارت گرافیک چه مدلی بگم برام بفرسته قیمتشم مهم نیست میخوام بهترین باشه فقط فقط برای game می خوام میدونم یه خورده بد توضیح دادم آخه هل کردم باید فوری مدلمو بگم.تو رو خدا سریع ججواب بدین

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

دوستان شرمنده خودمم گیج شدم بزارین بهتر بگم با 3ملیون تومن بهترین کیسی که برای گیم میشه بست چی خوبه؟

دوستان یک اتفاق باحال افتاده یکی از آشناهامون گفته هر قطعه ای خواستی بگو از آلمان برات می فرستم منم بهش گفتم cpu و کارت گرافیک .پس کل بودجمو اختصاص میدم به مین و رم و..بودجه 1.500
حالا به نظر شما متخصصین cpu و کارت گرافیک چه مدلی بگم برام بفرسته قیمتشم مهم نیست میخوام بهترین باشه فقط فقط برای game می خوام میدونم یه خورده بد توضیح دادم آخه هل کردم باید فوری مدلمو بگم.تو رو خدا سریع ججواب بدین

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

دوستان شرمنده خودمم گیج شدم بزارین بهتر بگم با 3ملیون تومن بهترین کیسی که برای گیم میشه بست چی خوبه؟
باز مشخص نشد !
شما میگی برای CPU و VGA بودجه محدودیتی نداره بعد در آخر میگی بهترین قطعات با 3 تومن !
در کل با 3 تومن میشه اینارو در نظر گرفت :

CPU : intel i5 3570
RAM : corsair vengeance 1600 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : inno3d gtx660 hz
HDD : seagate barracuda 6500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x6

حدودا 3.210 در میاد ، قیمتا دقیق نیست و برای قیمت دقیق باید تا فردا صبر کنی !

خرید موس و یک سوال بی ربط

سلام آقا فرشید و آقا رامین گل
1.میخوام یک موس بگیرم بودجه مهم نیست اما خودم نمیخوام خیلی بیشتر از 50 تومن هزینه کنم به نظرتون چیز خوبی میشه گرفت؟
اگر بخوام یه چیز حرفه ای بگیرم چند در میاد؟
اگر امکان داره ممنون میشم عکس یا لینک بزارید
2. میدونم این سوال به اینجا مربوط نمیشه اما من یک لپتاپ سونی وایو دارم که صفحه نمایشش خورد شده و گارانتیش هم تموم شده
میخوام بدم یک جا درست کنن ، سونی نمایندگی تعمیرات داره ؟اگر داره و آدرس یا تلفن ازش دارید بهم بدین
ممنون میشم

سلام آقا فرشید و آقا رامین گل
1.میخوام یک موس بگیرم بودجه مهم نیست اما خودم نمیخوام خیلی بیشتر از 50 تومن هزینه کنم به نظرتون چیز خوبی میشه گرفت؟
اگر بخوام یه چیز حرفه ای بگیرم چند در میاد؟
اگر امکان داره ممنون میشم عکس یا لینک بزارید
2. میدونم این سوال به اینجا مربوط نمیشه اما من یک لپتاپ سونی وایو دارم که صفحه نمایشش خورد شده و گارانتیش هم تموم شده
میخوام بدم یک جا درست کنن ، سونی نمایندگی تعمیرات داره ؟اگر داره و آدرس یا تلفن ازش دارید بهم بدین
ممنون میشم

1- بودجه اگه مهم باشه دیگه 50 تومن واسه یه موس خوب ارزشی نداره!!
یه مدل حرفه ای گیمینگ بخوای بگیری باید 150 تا 300 تومن هزینه کنی، یه مدل حرفه ای معمولی از یه برند معتبر هم بخوای بگیری بالای 100 تومن هزینه برمیداره، مدلا زیادن، بستگی به اولویت های خرید شما داره.
2-خیر، نمایندگی رسمی برای بیشتر مدلها نداره،
اما اول می تونی به همون شرکت گارانتی کننده ی لپ تاپ خودت زنگ بزنی، اگر با هزینه برات تعمیر کردن که هیچ ، اگر نه باید به یک مرکز تعمیرات معتبر تحویل بدی تا برات تعمیرش کنن.

والا برای یک موس بیشتر از 50 تا 100 به نظرم زیاده مخصوصا الان که دیگه به صورت قبل بازی نمیکنم
توی این رنج قیمت موس ها با همدیگه فرقی دارن؟ یا همینطوری برم یک موس بگیرم
و اگر شماره یا آدرس یک جای معتبر برای تعمیر لپتاپ رو دارید بدید ممنون میشم

سلام من فردا پس فردا میخوام یه cpu در حد 420
و یه مادر بورد در حد 200 بگیرم
مادر بورد asrock [h=1]B75M-GL R2.0 خوبه ؟ چیزی بهتر از این با این قیمتا کسی سراغ نداره[/h]و اینکه سیپیو 3220 خوبه یا تو این رنج قیمت amd چی میشه گرفت با تشکر

سلام دوستان !
من یه 700 تومان میخوام خرج ارتقاء سیستمم کنم که اینه :

CPU
Pentium Dual Core E5300 2.60 GHz

Motherboard
Asus DDR2

RAM
2

Graphic Card
ATI Radeon HD 4350

بدبختانه سیستمه قدیمیه و DDR2 !!! :d:((
سی پی یو و کارت گرافیکه مهمه !

سلام من فردا پس فردا میخوام یه cpu در حد 420
و یه مادر بورد در حد 200 بگیرم
مادر بورد asrock B75M-GL R2.0 خوبه ؟ چیزی بهتر از این با این قیمتا کسی سراغ نداره

و اینکه سیپیو 3220 خوبه یا تو این رنج قیمت amd چی میشه گرفت با تشکر
همین قطعاتی که در نظر گرفتی انتخاب خوبیه فقط در مورد Main اگه Asrock گیر نیومد میتونی ASUS P8B75-M LX هم در نظر بگیری !
سلام دوستان !
من یه 700 تومان میخوام خرج ارتقاء سیستمم کنم که اینه :

CPU
Pentium Dual Core E5300 2.60 GHz

Motherboard
Asus DDR2

RAM
2

Graphic Card
ATI Radeon HD 4350

بدبختانه سیستمه قدیمیه و DDR2 !!!
yahoo_4.gif
yahoo_20.gif

سی پی یو و کارت گرافیکه مهمه !
این Main و سوکت دیگه جای ارتقاء نداره یعنی CPU بهتر هست (شاید گیرت هم بیاد) ولی دیگه ارزش خرید نداره !
باید هر 3 قطعه اصلی >> CPU . RAM و Main با هم تعویض شه تا 700 هم اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 3210
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx

حدودا 790 در میاد !

آخرین ویرایش:
همین قطعاتی که در نظر گرفتی انتخاب خوبیه فقط در مورد Main اگه Asrock گیر نیومد میتونی ASUS P8B75-M LX هم در نظر بگیری !

این Main و سوکت دیگه جای ارتقاء نداره یعنی CPU بهتر هست (شاید گیرت هم بیاد) ولی دیگه ارزش خرید نداره !
باید هر 3 قطعه اصلی >> CPU . RAM و Main با هم تعویض شه تا 700 هم اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 3210
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx

حدودا 790 در میاد !

ممنون !
بعد یه کارت گرافیک خوب و ارزون چی بگیرم ؟
( کارت گرافیک 6770 قیمتش چقدره الان ؟ )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or