victor hogo
کاربر سایت
واقعا ار راهنمایی هاتون بی نهایت سپاسگزارم
توضیحات چند روز پیشتون مجابم کرد تا سی پی یو ای که می خ.ام بعد عید ببندم core i7 3770 باشه. در کنارش هم 8 گیگ رم ببندم که البته تا پییز میشه 12 گیگ مین هم اسوس p8z77-v باشه پاور هم فک کنم 700 وات یا 800 کفایت کنه.
در کل سیستمم برای نسل بعد میشه :
core i7 3770
p8z77-v
12 gig ram
monitor :led samsung syncmaster bx2285 که 2 میلی ثانیه هست و روزلوشن 1920 در 1080 رو ساپورت میکنه
فقط میمونه گرافیک که اونم راهنمایی کنید
دقت کنید من سیستم قدرتمند نسل بعدی میخوام و دوست دارم بازی های نسل بعد رو مثل بتلفیلد 4 و کرایسیس 4 و ویچر 3 و... رو در بالاترین سطح جزئیات ( حداقل رزولوشن 1920 در 1080 یعنی فول اچ دی و فریم 60 بازی کنم)
اگه اون گرافیکی که پیشنهاد میکنید رو در کنار این قطعات بزارم می تونم به اون چیزی که می خوام برسم ؟؟
با تشکر
توضیحات چند روز پیشتون مجابم کرد تا سی پی یو ای که می خ.ام بعد عید ببندم core i7 3770 باشه. در کنارش هم 8 گیگ رم ببندم که البته تا پییز میشه 12 گیگ مین هم اسوس p8z77-v باشه پاور هم فک کنم 700 وات یا 800 کفایت کنه.
در کل سیستمم برای نسل بعد میشه :
core i7 3770
p8z77-v
12 gig ram
monitor :led samsung syncmaster bx2285 که 2 میلی ثانیه هست و روزلوشن 1920 در 1080 رو ساپورت میکنه
فقط میمونه گرافیک که اونم راهنمایی کنید
دقت کنید من سیستم قدرتمند نسل بعدی میخوام و دوست دارم بازی های نسل بعد رو مثل بتلفیلد 4 و کرایسیس 4 و ویچر 3 و... رو در بالاترین سطح جزئیات ( حداقل رزولوشن 1920 در 1080 یعنی فول اچ دی و فریم 60 بازی کنم)
اگه اون گرافیکی که پیشنهاد میکنید رو در کنار این قطعات بزارم می تونم به اون چیزی که می خوام برسم ؟؟
با تشکر

چون بیشتر برای بازی میخوام مخصوصا که GTA V ووو بازی های سنگینی به زودی میاد و میخوام حوصله ارتقا سخت افزار ندارم هر از چند مدت و میخوام دیگه با اخرین حالت گرافیک بازی کنم.. بازی های سنگینی مثل craysis 3 :d برای مانیتور هم میخوام با تی وی وصل کنم برای بازی بهتره صفحه هم بزرگتر هست بیشتر حال میده..؟ مشکلی که نداره به samsung smart LED tv وصل کنم کامپیوتر الان بهترین کامپیوتر فقط کیث و قطعات داخلش خیلی قدرت مند باشه چقدر میشه .. اگه میشه قیمت تک تک قطعات بگید . و یک کیث خوب که زیبا هم باشه خلاصه میخوام خیلی قدرتمند باشه..