مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

واقعا ار راهنمایی هاتون بی نهایت سپاسگزارم
توضیحات چند روز پیشتون مجابم کرد تا سی پی یو ای که می خ.ام بعد عید ببندم core i7 3770 باشه. در کنارش هم 8 گیگ رم ببندم که البته تا پییز میشه 12 گیگ مین هم اسوس p8z77-v باشه پاور هم فک کنم 700 وات یا 800 کفایت کنه.
در کل سیستمم برای نسل بعد میشه :
core i7 3770
p8z77-v
12 gig ram
monitor :led samsung syncmaster bx2285 که 2 میلی ثانیه هست و روزلوشن 1920 در 1080 رو ساپورت میکنه
فقط میمونه گرافیک که اونم راهنمایی کنید
دقت کنید من سیستم قدرتمند نسل بعدی میخوام و دوست دارم بازی های نسل بعد رو مثل بتلفیلد 4 و کرایسیس 4 و ویچر 3 و... رو در بالاترین سطح جزئیات ( حداقل رزولوشن 1920 در 1080 یعنی فول اچ دی و فریم 60 بازی کنم)
اگه اون گرافیکی که پیشنهاد میکنید رو در کنار این قطعات بزارم می تونم به اون چیزی که می خوام برسم ؟؟
با تشکر

سلام دوستان
قصد خرید کارت گرافیک داشتم
یه دو سه روزی تو سایت ها چرخیدم و بنچ مارک ها رو دیدم ولی به نتیجه نرسیدم بعد یکی از دوستان گفت بیا این قسمت سایت سوالت رو بپرس
_________________________________________________________________________________________________________________
من الان بین این 4 تا کارت گیر کردم نمی دونم کدوم رو بگیرم
ATI HD6850
ATI HD 7770
GTX470
gtx480
اگه میشه قیمت های روز این کارت هارو هم لطف کنید

واقعا ار راهنمایی هاتون بی نهایت سپاسگزارم
توضیحات چند روز پیشتون مجابم کرد تا سی پی یو ای که می خ.ام بعد عید ببندم core i7 3770 باشه. در کنارش هم 8 گیگ رم ببندم که البته تا پییز میشه 12 گیگ مین هم اسوس p8z77-v باشه پاور هم فک کنم 700 وات یا 800 کفایت کنه.
در کل سیستمم برای نسل بعد میشه :
core i7 3770
p8z77-v
12 gig ram
monitor :led samsung syncmaster bx2285 که 2 میلی ثانیه هست و روزلوشن 1920 در 1080 رو ساپورت میکنه
فقط میمونه گرافیک که اونم راهنمایی کنید
دقت کنید من سیستم قدرتمند نسل بعدی میخوام و دوست دارم بازی های نسل بعد رو مثل بتلفیلد 4 و کرایسیس 4 و ویچر 3 و... رو در بالاترین سطح جزئیات ( حداقل رزولوشن 1920 در 1080 یعنی فول اچ دی و فریم 60 بازی کنم)
اگه اون گرافیکی که پیشنهاد میکنید رو در کنار این قطعات بزارم می تونم به اون چیزی که می خوام برسم ؟؟
با تشکر

رم دستگاه شما یا باید 8 گیگ باشه یا 16 گیگ، پلاتفرم و پردازنده ی شما رم ترکیب 12 گیگ رم نداره.
مانیتور مدل 2285 هم دیگه توی بازار موجود نیستريال بجاش S22B375H اومده

برای گرافیک هم فقط میشه قویترین مدلی رو که در حال حاضر موجود هست پیشنهاد داد که GTX 690 هست، البته برای بازیهای آینده هیچ تضمینی وجود نداره که حتی روی این کارت با 60 فریم یا بالاتر اجرا بشن! چون اواخر 2013 یا اوایل 2014 دوباره کارتهای جدیدتری وارد بازار میشن. البته SLI کردن دوتا کارت GTX TITAN راندمان بالاتری نسبت به همین 690 هم میده، اما حدود 7600 هزینه برمیداره!

سلام دوستان
قصد خرید کارت گرافیک داشتم
یه دو سه روزی تو سایت ها چرخیدم و بنچ مارک ها رو دیدم ولی به نتیجه نرسیدم بعد یکی از دوستان گفت بیا این قسمت سایت سوالت رو بپرس
_________________________________________________________________________________________________________________
من الان بین این 4 تا کارت گیر کردم نمی دونم کدوم رو بگیرم
ATI HD6850
ATI HD 7770
GTX470
gtx480
اگه میشه قیمت های روز این کارت هارو هم لطف کنید

شما اول بودجه رو بگو تا بشه پیشنهاد داد، این مدلایی که گفتی هیچ کدوم همسرعت یا همرده نیستن.

رم دستگاه شما یا باید 8 گیگ باشه یا 16 گیگ، پلاتفرم و پردازنده ی شما رم ترکیب 12 گیگ رم نداره.
مانیتور مدل 2285 هم دیگه توی بازار موجود نیستريال بجاش S22B375H اومده

برای گرافیک هم فقط میشه قویترین مدلی رو که در حال حاضر موجود هست پیشنهاد داد که GTX 690 هست، البته برای بازیهای آینده هیچ تضمینی وجود نداره که حتی روی این کارت با 60 فریم یا بالاتر اجرا بشن! چون اواخر 2013 یا اوایل 2014 دوباره کارتهای جدیدتری وارد بازار میشن. البته SLI کردن دوتا کارت GTX TITAN راندمان بالاتری نسبت به همین 690 هم میده، اما حدود 7600 هزینه برمیداره!

شما اول بودجه رو بگو تا بشه پیشنهاد داد، این مدلایی که گفتی هیچ کدوم همسرعت یا همرده نیستن.
با تشکر از فرشید خان
سوای بحث گرافیک. در سایر قطعات چی سیستمم نسل بعد رو حداقل تا نصفه های نسل در بالاترین سطح جواب میده؟

بودجه ی زیادی ندارم
شما همون 500 فرض کن

با 500 تومن می تونی کارت 7770 یا GTX 550Ti رو برداری.
البته توصیه میشه 100 تومن بیشتر بزاری و یه GTX 650 برداری

آقا فرشید قیمت مانیتور S22B375H plus چه حدودی هست؟

قبل از عید حدود 550 تومن بود.

با تشکر از فرشید خان
سوای بحث گرافیک. در سایر قطعات چی سیستمم نسل بعد رو حداقل تا نصفه های نسل در بالاترین سطح جواب میده؟

بقیه ی قطعات سیستم که مشکلی ندارن، همشون بهترین ها هستن، پردازندتون هم فعلا بالاترین مدل هست. 3 ماه دیگه هم 4770K میاد که فقط 5 تا 15 درصد قویتره.

زیر 200 تومن بهترین کارت گرافیکی که میتونم بگیرم چه مدلیه.
بیشتر برای کار با فتوشاپو... میخوام. برای بازی فقط بعضی بازی های استراتژی و ... که روی کامپیوتر میشه بازی کرد رو میخوام بتونم بازی کنم.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان گل

من میخوام یه سیستم گیم بگیرم هر چند سال یک بار یه سیستم میگیرم
بین 10/000/000 تا 12/000/000 تومن
شما رو به خدا یه چیزه خوب جمع و جور کنید که همه پس اندازم دارم میدم

و یه سیستم باشی که
واتر کولینگ داشته باشه واسه cpu گرافیک ونمیدونم مادربرد هم واتر کولینگ روش سوار بشه یا نه
در کل خواهش میکنم خوب باشه
ممنون میشم

سلام دوستان من با لپ تاپ بازی میکنم ولی دیگه اروم اروم داره قدیمی میشه و نمیشه هر بازی درست با گرافیک بالا اجرا کرد مثلا کرایسیس 3 نمیشه چون مشکل دایرکس دارم.. خب اطلاعی هم از کامپیوتر ندارم میخوام یک کیث کاملا با سی پی یو . پاور . کارت گرافیک . مادربورد . وو.ووو بخرم ولی مانیتور نمیخوام و نمیخوام هزینه بیشتر کنم ندارم پول.. :"> چون بیشتر برای بازی میخوام مخصوصا که GTA V ووو بازی های سنگینی به زودی میاد و میخوام حوصله ارتقا سخت افزار ندارم هر از چند مدت و میخوام دیگه با اخرین حالت گرافیک بازی کنم.. بازی های سنگینی مثل craysis 3 :d برای مانیتور هم میخوام با تی وی وصل کنم برای بازی بهتره صفحه هم بزرگتر هست بیشتر حال میده..؟ مشکلی که نداره به samsung smart LED tv وصل کنم کامپیوتر الان بهترین کامپیوتر فقط کیث و قطعات داخلش خیلی قدرت مند باشه چقدر میشه .. اگه میشه قیمت تک تک قطعات بگید . و یک کیث خوب که زیبا هم باشه خلاصه میخوام خیلی قدرتمند باشه..
یا نمیخرم یا یک کیث خیلی قوی میخرم که به راحتی بتونم هر بازی با اخرین گرافیک و اخرین فریم اجرا کنم؟؟ درضمن دلار یکم امده پایین برای قیمت در نظر بگیرید.. با تشکر از شما ..

زیر 200 تومن بهترین کارت گرافیکی که میتونم بگیرم چه مدلیه.
بیشتر برای کار با فتوشاپو... میخوام. برای بازی فقط بعضی بازی های استراتژی و ... که روی کامپیوتر میشه بازی کرد رو میخوام بتونم بازی کنم.

زیر 200 تومن به درد هیچ بازی و هیچ سبکی نمی خوره که بهترینش رو انتخاب کنیم،هر مدلی بگیری برای فتوشاپ فرقی نمی کنه،این برنامه فقط برای بعضی از پلاگین هاش از گرافیک استفاده می کنه و کار معمولیش گرافیک خاصی لازم نداره.

کسی می تونه قیمت دقیق اینارو به من بده
ATI HD6850
ATI HD 7770
GTX470
GTX480
GTX550TI

کارتای 470 و 480 و 6850 دیگه نو ندارن،مگر دست دوم پیدا بشن
کارت 550Ti که خیلی ضعیفتر هست هم حدود 500 تا 530 تومن هست.

سلام خدمت دوستان گل

من میخوام یه سیستم گیم بگیرم هر چند سال یک بار یه سیستم میگیرم
بین 10/000/000 تا 12/000/000 تومن
شما رو به خدا یه چیزه خوب جمع و جور کنید که همه پس اندازم دارم میدم

و یه سیستم باشی که
واتر کولینگ داشته باشه واسه cpu گرافیک ونمیدونم مادربرد هم واتر کولینگ روش سوار بشه یا نه
در کل خواهش میکنم خوب باشه
ممنون میشم

شما بهترین سیستم روز رو هم بگیری، وقتی که زمان ارتقا برسه مجبوری که قطعه یا قطعاتی رو عوض کنی.

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA: Geforce GTX 690
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:OCZ VERTEX 4 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:885W GREEN
CASE:COOLER MASTER HAF-X

واتر کولینگ فقط برای CPU ممکنه بشه پیدا کرد( توی بازار داخلی) که قیمتش بین 250 تا 500 متغیر هست. گرافیک هم یه برند INNO3D هست که خنک کننده ی آبی اختصاصی داره، اما زیاد حرفه ای نیست. دیگه خودت باید بگردی پیدا کنی یا سفارش بدی برات نصب کنن.

سیستم بالا حدود 8650 درمیاد. برای گرافیک اگه بجای 690 دوتا GTX TITAN در نظر بگیری سیستم حدود 11500 درمیاد!

سلام دوستان من با لپ تاپ بازی میکنم ولی دیگه اروم اروم داره قدیمی میشه و نمیشه هر بازی درست با گرافیک بالا اجرا کرد مثلا کرایسیس 3 نمیشه چون مشکل دایرکس دارم.. خب اطلاعی هم از کامپیوتر ندارم میخوام یک کیث کاملا با سی پی یو . پاور . کارت گرافیک . مادربورد . وو.ووو بخرم ولی مانیتور نمیخوام و نمیخوام هزینه بیشتر کنم ندارم پول.. :"> چون بیشتر برای بازی میخوام مخصوصا که GTA V ووو بازی های سنگینی به زودی میاد و میخوام حوصله ارتقا سخت افزار ندارم هر از چند مدت و میخوام دیگه با اخرین حالت گرافیک بازی کنم.. بازی های سنگینی مثل craysis 3 :d برای مانیتور هم میخوام با تی وی وصل کنم برای بازی بهتره صفحه هم بزرگتر هست بیشتر حال میده..؟ مشکلی که نداره به samsung smart LED tv وصل کنم کامپیوتر الان بهترین کامپیوتر فقط کیث و قطعات داخلش خیلی قدرت مند باشه چقدر میشه .. اگه میشه قیمت تک تک قطعات بگید . و یک کیث خوب که زیبا هم باشه خلاصه میخوام خیلی قدرتمند باشه..
یا نمیخرم یا یک کیث خیلی قوی میخرم که به راحتی بتونم هر بازی با اخرین گرافیک و اخرین فریم اجرا کنم؟؟ درضمن دلار یکم امده پایین برای قیمت در نظر بگیرید.. با تشکر از شما ..

دوست عزیز، سوالتون رو مفید و مختصر مطرح کنید! آخر نگرفتم که بودجه دارید یا ندارید، سقف بودجه رو تعیین کنید که پیشنهاد سیستم بدیم و مطلب به درازا نکشه.

بدون بحث هزینه بهترین سیستم همونی هست که بالا معرفی شد.( البته از نظر راندمان فقط- از لحاظ امکانات شاید بشه مدلهایی رو جایگزین قطعات بالا کرد که خیلی گرونتر باشن، اما توی راندمان تاثیر زیادی نداره)

در مورد اون سوالی که بالا پرسیدم قیمت تا 2 میلیون.. فکر نکنم کیث و قطعات بیشتر از 2 میلیون بشه.. ولی همینطور که گفتم قدرت خیلی برام مهم تر است.. فرشاد جان شما این سیستم پیشنهاد میکنی.. یعنی این دیگه اخرشه..؟ راحت میتونم جدیدترین بازی ها رو با اخرین گرافیک اجرا کنم ..؟؟ مقاله ای نیست که من با قطعات اشنا بشم بدونم چی به چی هست؟ ممنونم
CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA: Geforce GTX 690
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:OCZ VERTEX 4 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:885W GREEN
CASE:COOLER MASTER HAF-X

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:02 PM ارسال شده بود ----------

من که فقط برای بازی میخوام اصلا بهتر نیست کنسول بگیرم xbox? تا همون 2 میلیون..؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or