مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.میخواستم گرافیکم رو عوض کنم.اگه از GT220 به یه 630 یا 640 مدل 2 گیگابایت ارتقا بدم به همراه یه رم 2 گیگابایت اضافه آیا باید پاورم رو عوض کنم؟البته الان GT630 گرفتم ولی هنوز روی مین نذاشتمش چون از پاورم مطمئن نیستم.
سیستم فعلی من:
مادربردP41t-D3
Ram:2gigabyte
CPU:E5800
DVD RW drive
شش تاUSB device(البته همیشه فعال نیستن)
H.D.D 500GB SATA Seagate(نمیدونم چند RPM هستش ولی فکر کنم 7200 باشه)
GT 220 1GB gddr3

این هم پاور من:
558a9c55691708b5bcd9873a32747a72a590531a68cd78cf21dd6cd3cf1cda3b6g.jpg

آیا باید پاور رو برای ارتقا به GT630 یا 640 عوض کنم؟(البته اون 850 واتی که روش نوشته دروغه ولی درمورد خروجی واقعیش حرفی نزده اما فکر میکنم با توجه با چیزایی که روش نوشته 300 وات خروجی در 12 ولت و 260 وات هم در 5 ولت و 3.3 ولت داره که میشه تقریبا 500 وات)اگه میدونین خروجی واقعیش چقدره لطفا بگین(میدونم برندش چرته ولی 2 ساله خوب کار میکنه.)

آخرین ویرایش:
درود

فرشیدجان من قید raid0 زدم و میخوام یک SSD ظرفیت 240 یا 256 بخرم.تا حدود 850 چی تو بازار ما پیدا میشه؟

به نظر خودم AData XPG SX900 256GB گزینه خوبیه.سرعت write کمتر از ورتکس4 هست ولی نسبت به مدل هایی که تو بازار ما هست فکر میکنم از بقیه سریعتر باشه.

حالا نظر شما چیه؟ چی توصیه میکنید؟

این دو مدلی که شما گفتی تراشه های کنترل کنندشون تفاوت داره SX900 هم تراشش SF2281 هست و راندمان خوبی داره ، بنابراین انتخاب خوبی هست. فعلا سری جدیدتر توی بازار ما نیست که بشه انتخاب کرد

سلام.میخواستم گرافیکم رو عوض کنم.اگه از GT220 به یه 630 یا 640 مدل 2 گیگابایت ارتقا بدم به همراه یه رم 2 گیگابایت اضافه آیا باید پاورم رو عوض کنم؟البته الان GT630 گرفتم ولی هنوز روی مین نذاشتمش چون از پاورم مطمئن نیستم.
سیستم فعلی من:
مادربردP41t-D3
Ram:2gigabyte
CPU:E5800
DVD RW drive
شش تاUSB device(البته همیشه فعال نیستن)
H.D.D 500GB SATA Seagate(نمیدونم چند RPM هستش ولی فکر کنم 7200 باشه)
GT 220 1GB gddr3

این هم پاور من:
558a9c55691708b5bcd9873a32747a72a590531a68cd78cf21dd6cd3cf1cda3b6g.jpg

آیا باید پاور رو برای ارتقا به GT630 یا 640 عوض کنم؟(البته اون 850 واتی که روش نوشته دروغه ولی درمورد خروجی واقعیش حرفی نزده اما فکر میکنم با توجه با چیزایی که روش نوشته 300 وات خروجی در 12 ولت و 260 وات هم در 5 ولت و 3.3 ولت داره که میشه تقریبا 500 وات)اگه میدونین خروجی واقعیش چقدره لطفا بگین(میدونم برندش چرته ولی 2 ساله خوب کار میکنه.)

پاور شما معتبر نیست و نمیشه روی توان خروجیش حساب کرد، حالا چه 200 وات لازم داشته باشیم و چه 400 وات، مهم پایداری لاین ها و ایمنی اون هست که در مورد پاور شما صدق نمی کنه، بنابراین یه پاور 400 وات به بالای GREEN برای کارتای ذکر شده توصیه میشه
در ضمن اگر برای بازی می خوای کارتت رو ارتقا بدی نه مدل 630 بدرد بخور هست و نه 640! کمتر از 650 یا 650Ti برای بازی با کیفیت مناسب توصیه نمیشه. بقیه ی قطعات سیستمت هم عمرشون رو کردن و اونا هم گلوگاه بازی هستن، حتی اگر بخوای کارت قویتر روی سیستم بزاری باز هم توان کاملش رو نمی تونی بگیری.

برای رزولوشن 1080 در حال حاضر یه کارت 680 از پس تمامی عناوین بازی با بالاترین تنظیمات برمیاد، 690 برای رزولوشن بالاتر یا بازی روی مانیتور 3 بعدی یا مانیتورهای Sorround توصیه میشه، البته یه استثنا هم بازی Crysis 3 هست که تنها روی 690 میشه بالاترین تنظیماتش رو هم استفاده کرد
کارت 690 راحتی تا 2 یا 3 سال جوابگو هست اما قویترین کارتهای تک هسته ای عمر مفیدی بالاتر از 18 تا 24 ماه برای بالاترین کیفیت ندارن.
ببخشيد فرشيد جان اين کرايسيس بازي خيلي خاص و خفني بوده که نميشه با ۶٨٠ فول اجراش کرد يا کلا بازي هاي خوب امسال همه اينقدر قدرت کيفيت دارن؟ از اون جهت ميگم که اگر بشه واقعا تا يکي دو سال ديگه با ۶٨٠ همه بازي ها رو فول اجرا کرد همون رو بردارم اما اگر هر چي بازي درست و حسابي قراره بياد رو ۶٨٠ نتونه full hd اجرا کنه من ميرم سراغ همون ۶٩٠

ممنون

بابا توی این اوضاع اقتصادی اونم توی یه شهر کوچیک کی میتونه یه سیستم 4 تومنی بخره(این سیستم 4 تومنی رو هم هنوز میگن متوسط باز اگه خواسته باشی High end بخری میشه 10 تومن)یادمه 2.5 سال پیش همین سیستم بالا رو که خریدم جزو سیستم های متوسط به بالا بود فقط 650 تومن اونم با مانیتور و سیستم صوتی در اومد!حالا یه سیستم متوسط به بالا میشه 4 میلیون(وقتی بهترین گرافیک 4 میلیون هست)به نظرتون من میتونم به بابام بگم حقوق امسالت رو بده میخوام یه کامپیوتر High end بگیرم با I7 exterem و GTX690.تازه باز این خارجی ها همین گرافیک 4 میلیونی رو میان SLI میبندن بعضی هاشون!چه فایده ای داره وقتی فقط دارن گرافیک بازی هارو بالا میبرن بشینی بازی کنی.مثلا همین کرایسیس با اون داستان مسخرش(داستان Ceph و آأم فضایی و جنگل و... دیگه خیلی بیخود شده).بازی هایی مثل Black ops II داستان هایی بسیار زیبا دارن که با یه سیستم ضعیف میشه بازیشون کرد.کلا هرکی کرایسیس 3 بازی میکنه فقط برای اینه که از قدرت کامپیوترش مطمئن بشه برای چند ساله آینده.
از ناآگاهی مردم هم واستون بگم اشکتون دربیاد؟دوستم دیروز کامپیوتر گرفته اومده جلو من میگه:پاشو که سیستمت خیلی آشغاله و بعدش میگه من یه گرافیک گرفتم دوبرابر گرافیک تو هستش 2 گیگابایت.بهش میگم مدلش چیه؟میگه نمیدونم.رفتم پای کامپیوترش نشستم و میبینم HD5450 هست.من بهش چیزی نگفتم چون گفتم ناراحت میشه ولی خودتون میدونید دیگه قدرتش نصفه GT220 هست(10Gtexel دربرابر 5.3Gtexel و ...)

آخرین ویرایش:
برای رزولوشن 1080 در حال حاضر یه کارت 680 از پس تمامی عناوین بازی با بالاترین تنظیمات برمیاد، 690 برای رزولوشن بالاتر یا بازی روی مانیتور 3 بعدی یا مانیتورهای Sorround توصیه میشه، البته یه استثنا هم بازی Crysis 3 هست که تنها روی 690 میشه بالاترین تنظیماتش رو هم استفاده کرد
کارت 690 راحتی تا 2 یا 3 سال جوابگو هست اما قویترین کارتهای تک هسته ای عمر مفیدی بالاتر از 18 تا 24 ماه برای بالاترین کیفیت ندارن.

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485w
CASE:GREEN PARS

حدود 1750 تومن میشه.
نمیشه سی پی یو amd گذاشت

ببخشيد فرشيد جان اين کرايسيس بازي خيلي خاص و خفني بوده که نميشه با ۶٨٠ فول اجراش کرد يا کلا بازي هاي خوب امسال همه اينقدر قدرت کيفيت دارن؟ از اون جهت ميگم که اگر بشه واقعا تا يکي دو سال ديگه با ۶٨٠ همه بازي ها رو فول اجرا کرد همون رو بردارم اما اگر هر چي بازي درست و حسابي قراره بياد رو ۶٨٠ نتونه full hd اجرا کنه من ميرم سراغ همون ۶٩٠

ممنون

الان توی دوره زمانی هستیم که بازی های نسل بعدی میان.
همین الانم میشه از روی تیزر های بتلفیلد 4 درک کرد که با چه گرافیکی طرف هستیم!
بعید میدونم 680 تا 1 سال دیگه تمامی بازی هارو روی اخرین تنظیمات با فریم بالای 60 اجرا کنه.

ممنون

بله، موتور این بازی قویترین موتور گرافیکی حال حاضر بازیهای دنیا هست و با فاصله ی زیاد از بازیهای دیگه پیچیده تر و سنگینتر هست و برای همین هم همیشه ملاک یا معیار سنجش قدرت کارتهای گرافیکی PC هست. بازیهای دیگه به این سنگینی نیستن.
در مورد بازیهای آینده چون امسال سال تغییر نسل کنسولها هست من پیش بینی می کنم که بازیهای PC هم سنگینتر و پیشرفته تر بشن، اما 680 یا بهتر از اون TITAN قطعا تا 18 ماه آینده بخوبی جوابگو هست، تا اون زمان بازیهای نسل بعدی هم نهادینه میشن و صنعت بازی از نظر تکنیکی یه مرحله جلوتر میره.

نمیشه سی پی یو amd گذاشت

میشه، اتفاقا مدلای AMD Trinity با سوکت FM1 برای سیستمای بازی خیلی ارزونقیمت مناسب هستن، اما به همون نسبت هم ضعیفترن و در ضمن، شما برای بتلفیلد مولتی به یه پردازنده ی قوی احتیاج داری که تازه همین 2120 رو هم با اغماض توصیه کردم، وگرنه یه 4 هسته ای حداقل پردازنده ی لازم هست و توصیه میشه.

سلام. وقت بخیر به همگی.
آقا من یه گندی زدم دم عیدی بدجور!
میخواستم یه سیستم ارزون جور کنم باهاش fifa11 و cod4 آنلاین بزنم از قضا کارو خراب کردم.
یه سیستم پیدا کردم برداشتم گفتم احتمالا فیفا 11 و کال اف 4 رو جواب بده ولی چشمتون روز بد نبینه روی very low
15 فریم میده! :-s این سیستمه:
CPU: Intel celeron D 347 3.06Ghz
VGA: geforce 8400gs 512 ddr2 64 bit
Ram: 2g ddr3
main: Asrock G41-VS3
خیلی بد فریم میده اصلا قابل تحمل نیست... شرمنده ولی راهی هست یه کم خرج کنیم
حداقل fifa 11 رو روی high حدود 60 تا 70 بده؟ اصلا بازی سنگینتر از fifa11 و cod4 نمیخوام باهاش انجام بدم
واسه همین خرج خیلی نمیخوام براش کنم.
به نظر شما عزیزان اگه این سی پی یو که مال زمانه دایناسوره رو با یه Intel e5500 عوضش کنم و یه گرافیک GT220 بندازم
فریم رو واسه call of 4 و fifa 11 مییاره رو 60 توی رزولوشن 1024*768 ؟ (البته میدونم این کارت و سی پی یو از رده خارج شده اند اساسی ولی
خوب واسه بازیهای قدیمی که نام بردم میخوام.)

سلام. وقت بخیر به همگی.
آقا من یه گندی زدم دم عیدی بدجور!
میخواستم یه سیستم ارزون جور کنم باهاش fifa11 و cod4 آنلاین بزنم از قضا کارو خراب کردم.
یه سیستم پیدا کردم برداشتم گفتم احتمالا فیفا 11 و کال اف 4 رو جواب بده ولی چشمتون روز بد نبینه روی very low
15 فریم میده! :-s این سیستمه:
CPU: Intel celeron D 347 3.06Ghz
VGA: geforce 8400gs 512 ddr2 64 bit
Ram: 2g ddr3
main: Asrock G41-VS3
خیلی بد فریم میده اصلا قابل تحمل نیست... شرمنده ولی راهی هست یه کم خرج کنیم
حداقل fifa 11 رو روی high حدود 60 تا 70 بده؟ اصلا بازی سنگینتر از fifa11 و cod4 نمیخوام باهاش انجام بدم
واسه همین خرج خیلی نمیخوام براش کنم.
به نظر شما عزیزان اگه این سی پی یو که مال زمانه دایناسوره رو با یه Intel e5500 عوضش کنم و یه گرافیک GT220 بندازم
فریم رو واسه call of 4 و fifa 11 مییاره رو 60 توی رزولوشن 1024*768 ؟ (البته میدونم این کارت و سی پی یو از رده خارج شده اند اساسی ولی
خوب واسه بازیهای قدیمی که نام بردم میخوام.)
همین که سایت بازیسنتر برات نشون میده برو دعا کن.شما بگو چقدر خرج کردی تا ببینیم مصیبت تا کجا پیش رفته
البته من زیاد سرم از قطعات در نمیاد ولی شما مثل این میمونه بری پراید چپی جمع کنی بعد موتور 206 بزاری توش توقع احساس روندن مگان رو داشته باشی

همین که سایت بازیسنتر برات نشون میده برو دعا کن.شما بگو چقدر خرج کردی تا ببینیم مصیبت تا کجا پیش رفته البته من زیاد سرم از قطعات در نمیاد ولی شما مثل این میمونه بری پراید چپی جمع کنی بعد موتور 206 بزاری توش توقع احساس روندن مگان رو داشته باشی

:D
حرفتون کاملا درسته... کاملا افتضاح کردم رفت!! واقعا یه آهنگ میذاری سایت هم چک میکنی
هنگ میکنه باید ریست کنم!!! :(((((( روم نمیشد بگم ولی خوب اومدم یه راهنمایی از عزیززان بگیرم.
والا راستش یه رم 2 گیگ ddr3 داشتم... یه مادربرد 775 ddr3 برداشتم 185ت و اون سی پی یو نفتی
رو هم 30ت!! اون کارت هم 40 ت و پاور 500وات هم 30ت دسته دوم. یه 280-290 تومنی خرج کردیم
آخرشم هیچـــــی! یه سی پی یو دو هسته ایی رو گرافیک 1 گیگ 128بیتی بندازم فریم میده؟

سلام .
من میخوام قطعات سیستممو ارتقا بدم که حدود 4 ساله که ارتقاشون ندادم
میخوام مادربرد و رم و سی پی یو رو عوض کنم (یعنی قلب تپنده ی کیس =(():d
پاورم 430 گرین هست و میخوام قطعاتی به این صورت بگیرم :
Main : Asus P8B75-V
CPU : i7 3.9GHZ - 3770
Ram : 8GB(2X4GB) 1600MHz

در ضمن دو تا DVD رایتر دارم : و دو تا کارت شبکه وایرلس (یدونه کارت توسعه هست و یدونه یو اس بی ) گرافیک GT 9500 دارم که نمیخوام عوضش کنم همین
به نظرتون پاور رو باید عوض کنم یه همین خوبه ؟؟
درکل نظرتون رو بهم بگین

در ضمن من خودم چون با متلب زاید کار میکنم و برای رشتم به پردازش سریع احتیاج دارم این سی پی یو رو انتخاب کردم

:D
حرفتون کاملا درسته... کاملا افتضاح کردم رفت!! واقعا یه آهنگ میذاری سایت هم چک میکنی
هنگ میکنه باید ریست کنم!!!
yahoo_20.gif
(((( روم نمیشد بگم ولی خوب اومدم یه راهنمایی از عزیززان بگیرم.
والا راستش یه رم 2 گیگ ddr3 داشتم... یه مادربرد 775 ddr3 برداشتم 185ت و اون سی پی یو نفتی
رو هم 30ت!! اون کارت هم 40 ت و پاور 500وات هم 30ت دسته دوم. یه 280-290 تومنی خرج کردیم
آخرشم هیچـــــی! یه سی پی یو دو هسته ایی رو گرافیک 1 گیگ 128بیتی بندازم فریم میده؟
مشکل اصلی کارت گرافیکه با GT220 هم اتفاق خاصی نمیفته (سریعتر هستش ولی ارزش خرید دیگه نداره) شما تو فکر یه GT630 1GB یا HD6670 باش برای اون بازیهایی که در نظر داری !
سلام .
من میخوام قطعات سیستممو ارتقا بدم که حدود 4 ساله که ارتقاشون ندادم
میخوام مادربرد و رم و سی پی یو رو عوض کنم (یعنی قلب تپنده ی کیس =(():d
پاورم 430 گرین هست و میخوام قطعاتی به این صورت بگیرم :
Main : Asus P8B75-V
CPU : i7 3.9GHZ - 3770
Ram : 8GB(2X4GB) 1600MHz

در ضمن دو تا DVD رایتر دارم : و دو تا کارت شبکه وایرلس (یدونه کارت توسعه هست و یدونه یو اس بی ) گرافیک GT 9500 دارم که نمیخوام عوضش کنم همین
به نظرتون پاور رو باید عوض کنم یه همین خوبه ؟؟
درکل نظرتون رو بهم بگین

در ضمن من خودم چون با متلب زاید کار میکنم و برای رشتم به پردازش سریع احتیاج دارم این سی پی یو رو انتخاب کردم
قطعاتی که در نظر گرفتی مناسبه ، پاور هم مشکلی نداره ولی بهتره که حداقل با یه GREEN GP600A-EU تعویض شه چون تو این 4 سال راندمان نهایی به کمتر از 400w رسیده !

آخرین ویرایش:
ممنون بابت راهنمایی. فقط یه سوال فنی بپرسم,
آیا هارد هم توی فریم بازی تاثیر داره؟
من هارد IDE دارم 7200 هم هست طبق چیزی که روش نوشته... آیا این میتونه به طور کلی توی فریم ندادن
تاثیر داشته باشه؟ برای بازی علاوه بر رم و گرافیک و سی پی یو, هارد حتما باید ساتا باشه یا فرقی نمیکنه؟

مشکل اصلی کارت گرافیکه با GT220 هم اتفاق خاصی نمیفته (سریعتر هستش ولی ارزش خرید دیگه نداره) شما تو فکر یه GT630 1GB یا HD6670 باش برای اون بازیهایی که در نظر داری !

قطعاتی که در نظر گرفتی مناسبه ، پاور هم مشکلی نداره ولی بهتره که حداقل با یه GREEN GP600A-EU تعویض شه چون تو این 4 سال راندمان نهایی به کمتر از 400w رسیده !

پاور رو 6 ماهه که عوض کردم

سلام.
قیمت لپ تاپ دست دوم با مشخصات زیر حدودا چقدره ؟

RAM 2 GB
250 GB
Intel Core Duo 2, 2.1GHz
R400 Lenovo
شرمنده این سوالا تو تاپیک مخصوص هم پرسیده ولی فعلا جواب ندادن
چون یکم عجله دارم اینجا هم مطرح میکنم .
ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or