ببخشید فرشید جان به عنوان اخرین سوال اینطور که شما میگید کارت 670 تقریبا قیمتی در حدود 1.750.000 داره و با توجه به این که کارت CLUB - ATI RADEON 7970 دارای قیمت 1.600.000 هست به نظرتون بهتر هست کدوم رو بگیرم ؟کدوم یکی از کارتها از دیگری برتری داره؟البته با توجه به قیمتشون؟!
بعد در مورد پاور اگه برای مثال بخوام کارت دوم رو بگیرم ایا باز هم پاور 685 کفایت میکنه با توجه به پرمصرف تر بودنش؟
ببخشید که این همه سوال ازتون پرسیدم
مادربوردی نگرفتم می خواستم بورد و سی پی یو با هم تقریبا 750 بشه که با توجه به قیمت ها فکر کنم AMD نسبت به قیمتش سرعت بهتری داشته باشه و اینکه یه گرافیک 128بیت با 256 بیت چقدر در راندمان تفاوت داره
ممنون
دوستان ممنون میشم اگه یک سیستم برای میکس و مونتاژ تا 4500 با ذکر قیمت هر قطعه برام لیست کنن !
6870 سریعتره ، موجود هم نیست !ممنون بابت توضیاتی که میدین
گرافیک 6870 GDDR5 1G 256B بهتره یا 7770 128BIT
قیمت 6870 چنده؟
فرشید جان بابت سیستم پیشنهادی خیلی ممنونم ازت ! یه زحمت دیگه هم برات داشتم که اگر کمک کنی منت رو سر ما گذاشتی داداش
میشه واسه همون میکس و مونتاژ 2 تا سیستم دیگه هم معرفی کنی ؟
یکی تا ماکسیمم 5 تومن و یکی هم ماکس 4 تومن ؟؟
دستت درد نکنه ! بازم شرمنده زحمت زیادی دادم بهت
سلام...
ببخشید نمیدونم جای این سوال این جاست یا نه...
فقط یه سوالی من رفتم مانیتور بگیرم ولی ال ای دی ها هیچ کدوم زمان پاسخ دهیشون 2 میلی ثانیه نیست همه 5 هستن ینی اونایی که من دیدم این جوری بودن
حالا میخوام ببینم این قضیه اذیت میکنه یا مشکلی نداره؟
البته من مانیتورهای رده پایین سامسونگ و ال جی رو دیدم بودجم به همینا میرسه ...
ممنون میشم یکی ما ر و راهنمایی کنه یا جایی معرفی کنه که ال سی دی داشته باشه...
دنبال یه کارت همرده یا قوی تر از Nvidia هستم که جایگزین 7870 کنم. نظرتون در مورد 660ti یا 670 چیه؟ الان میشه با یک و شیشصد 670 خرید؟
با عرض سلام
من یک سی پی یو Phenom 2 X4 965 دارم الان. می خوام تا 3.8 یا 3.9 اورش کنم. دنبال یک cooler می گردم که صدا نداشته باشه اصلا و از طرفی هم داخل کیسم هم جا بشود ( CM 690 )
دوستان چی پیشنهاد می کنند ؟ ( در مورد بودجه هم هیچ ذهنیتی ندارم که باید چقدر در نظر بگیرم ولی می دونم زیر 100 تومن که اصلا چیز خوب گیر نمی آید دوستان پیشنهاد بدهند حالا هر چه کمتر بهتر. )
ممنون
می تونی از مدلهای CoolerMaster یا DEEPCool انتخاب کنی، یا از برند ThermalRight که همگی حرفه ای هستن، اما مدل زیر 100 تومن اصلا برای شما مناسب نیست
مدلای حرفه ای هم حدود 200 تومن هستن، فوق حرفه ای ها هم تا 300 تومن،
ممنون
آره همون طور که گفتم زیر 100 تومن که هیچی کلا چیز بدرد بخور پیدا نمی شود.
حالا شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید با حداقل قیمت ممکن که کار من رو هم انجام بدهد. (اگر چند مدل از چند برند معرفی کنید چه بهتر .)
ممنون.
ممنون مسعود. چون تو چند بنچ مارکی که دیدم 660 از 7870 ضعیف تر بوده پس فکر کنم بهترین انتخابم 660ti باشه.
سلام خسته نباشید
من میخوام یه اسپیکر بگیرم
تا 170/000 تومن
ساب برام خیلی مهمه
اینم یکی از دوستام پیشنهاد داده نظرتون چیه
Genius SW-G2.1 1250
![]()
GENIUS SW-V2.1 1250 - Genius SW-G2.1 1250 - Video