tanhatarinn
کاربر سایت
مدلای رده پایین همیشه سرعت پاسخگویی 5 میلی ثانیه یا بالاتر دارند، توی هر رده معمولا گرونترین مدل سرعت 2 میلی ثانیه براش تبلیغ میشه.
البته این دلیل سریع بودن یا کند بودن سرعت نمایش پنل نیست، تستهای آزمایشگاهی باید انجام بشه که صحت سرعت پنل رو تایید کنن، اگر سرعت پنل به همون 5 میلی ثانیه هم نزدیک باشه باز برای بازی قابل قبول هست ولی معمولا اینطور نیست و پنل 5 میلی ثانیه ممکنه برای بعضی از پالتهای رنگی تا 30 میلی ثانیه هم تاخیر داشته باشه.
الان دیگه LCD توی بازار خیلی کمه ودیگه تولیدش هم زیاد نیست.
مدلشم میگفتی خوب بود
ممنون
لطف کردید...مانیتوری تو سری ال جی و سامسونگ هست که تست کرده باشید؟
یه مانیتور 20 اینچ میخوام ...!
سلام
می خواستم بدونم این سیستم نو و دست دومش چند هست
mb : asus p8p67
cpu : core i5 2400
gpu : evga gtx 560
1600 ram : corsiar 4 gig
hdd : wd 500 sata 2
power : silverstone 600
dvd : sony
monitor : lg w2261vp
.................................
یه هارد اکسترنال1t wd دسکتاپ دست دوم چند می ارزه؟
................................
ممنون

اگه حساسی باید یه پرینتر Laserjet بگیری که از 700 تومن بالاتره و روی دیسک هم چاپ ندارن، اگر برای دیسک هم حتما لازم داری که می تونی بین EPSON Stylus P50 یا CANON IP 4700 یکی رو انتخاب کنی که حدود 750 و 900 تومن هم قیمت دارن
.
درود خدمت فرشیدجان و رامین عزیز
من الان دو تا SSD دارم.یکی فورس جی تی 120 گیگ و یک ورتکس4 ظرفیت 120 گیگ.
چون نمیشه ریدشون کرد,تصمیم گرفتم این دو تا رو بفروشم یک ظرفیت بالا مثلا 240 یا 256 بگیرم.ولی مثل اینکه تو بازار ظرفیت بالای خوب نداریم! اینطور که من پرس و جو کردم مدل های خوب بازار الان 240 گیگ Volex V60 سیلیکون پاور و 240 گیگ Force GS کورسیر هستن که هر دو کنترلر سندفورس دارند
من چون الان ورتکس4 هم دارم.واقعاً میدونم پلتفرم Indilinx Everest 2 یک چیز دیگه است.پس اولویتم این هستش که سندفورس نباشه.فعلاً هم خبری از آپدیت جدید سندفورس نیست.مخصوصاً کورسیر که آب پاکی رو ریخت رو دست همه
خوب.حالا با این همه قصه که گفتم:d نظرتون چیه؟ چه مدلی توصیه میکنید؟ هر دو مدلی که گفتم در تست هایی مثل CrystalDiskMark در قسمت رایت قافیه رو به ورتکس4 ظرفیت 256 باختند.ولی Volex V60 در چند عنوان خوب عمل کرده بود.دیگه ریش و قیچی دست خودتون.الان تو بازار چی هست که خوب باشه.
ضمناً Force GS قیمتش خیلی بالاست.یه قطعه 210 $ تا 1300 قیمت میدن.من نهایتش با فروش دو ssd که دارم تا 1100 اینا بتونم هزینه کنم.
خیلی خیلی ممنون![]()
سلام دوستان
کدوم یکی از این دوتا بهتره و چه فرقی دارن ؟
باس کدوم یکی بهتره؟
Genius
SW-G2.1 1250![]()
یا
Genius
SW-G2.1 3000
نظرت در مورد این چیه canon 4840
در مقایسه با اپسون پی 50 چطوره
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همه ی دوستان؛
یه CPU اینتل Core i5-2400 و یه Mainboard ایسوس ph61-USB3.0 بهم قیمت دادن؛ CPU: 620, Mainboard: 300. میخواستم ببینم خوب هستن اینا نسبت به قیمتشون؟ و اینکه دوستان چی پیشنهاد میکنن تو این رینج قیمت؟
مرسی.
سلام عزیزان , میشه لطف کنید یه pc کامل با مانیتور و کیبورد و ... واسه بازی معرفی کنید ؟
2 ترابایت هارد هم برای کارم حتما داشته باشه
قیمت رو هم برای 3.5 میلیون و هم 4 میلیون بگید.
ممنون.
من که سوال تکراری نپرسیدم میگم بی زحمت بگید این دو چه فرقی دارن با هم
ممنون میشم
کدوم باسه بهتری داره؟
GeniusSW-G2.1 1250
یا
Genius
SW-G2.1 3000
یه موس خوب بی سیم برا گیم میخام چی پیش نهاد میدن دوستان تشکر.