مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان من بازی با لب تاپ میکنم و کم کم داره سیستم لپ تاپم قدیمی میشه ... نمیشه هم ارتقا داد که..!!! هیچی از قطعات کامپیوتر نمیدونم میخوام یک کامپیوتر خیلی خیلی خیلی قوی داشته باشم ..
فقط باید یک مادربورد . رم . کارت گرافیک . سی پی یو . پاور .. بخرم ؟؟ اگه بشه میخوام تمام قطعات از یک برند باشه مشکلی نداره/؟؟ قیمت کیث چقدره یک قیمت کلی از این قطعات بدید بهترین و جدیدترین بدید درضمن فقط برای بازی نمیخوام برای کار های حرفه ای هم میخوام ؟
قیمت مهم نیست قدرت و کیفیت برام مهمه..

این سیستم توصیه میشه که خیلی قوی هست:

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

حدود 3860 میشه

اینم چون 3 بار گفتی قوی از سیستم قبلی هم قویتر هست و برای کار فوق حرفه ای هم مناسبتر:

CPU:INTEL Core I7 3930K
FAN:CORSAIR H80
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79
VGA:MSI Geforce GTX 680 2GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 4 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X9

حدود 7 تومن میشه.

سلام فرشید جان ، یه کیس (بدون مانیتور، ماوس کیبورد و ... فقط خود کیس) ، با بودجه 2 تومن میخواستم. البته هارد هم اگه بشه از هاردهای قبلی استفاده کرد مشکلی نیست ، یه 120 گیگ SSD هست و یدونه 1TBـه ساتا.
فقط بودجه بیشتر از 2-2.200 نشه . ممنون.

سلام فرشید جان ، یه کیس (بدون مانیتور، ماوس کیبورد و ... فقط خود کیس) ، با بودجه 2 تومن میخواستم. البته هارد هم اگه بشه از هاردهای قبلی استفاده کرد مشکلی نیست ، یه 120 گیگ SSD هست و یدونه 1TBـه ساتا.
فقط بودجه بیشتر از 2-2.200 نشه . ممنون.

CPU:INTEL Core I5 3330
M/B:ASUS P8B75-LE
VGA:GEFORCE GTX 650Ti 1GB DDR5
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

حدود 2250 میشه. هاردای قبلی هم OK هستن.

دوستان سیستم من به صورت زیر میباشد
cpu:corei 3 2100 3.1gh
mother board: p61-usb3 -b3
graphic: geforce 9800 gt ddr3
ram: 4gig ddr3 1333
hard: 1tr
power:480w green
میخوام الان cpu عوض کنم و cori5 2500بگیرم و برای گرافیک هم 600 تومان بودجه دارم.نظرتون برای این تغییر چیه و کارت گرافیک چی پیشنهاد میکنید.فقط nvidea باشه
یه سوال دیگه اینکه پاور و مادربرده من تحمل این تغییرو داره یا نه.مرسی

دوستان سیستم من به صورت زیر میباشد
cpu:corei 3 2100 3.1gh
mother board: p61-usb3 -b3
graphic: geforce 9800 gt ddr3
ram: 4gig ddr3 1333
hard: 1tr
power:480w green
میخوام الان cpu عوض کنم و cori5 2500بگیرم و برای گرافیک هم 600 تومان بودجه دارم.نظرتون برای این تغییر چیه و کارت گرافیک چی پیشنهاد میکنید.فقط nvidea باشه
یه سوال دیگه اینکه پاور و مادربرده من تحمل این تغییرو داره یا نه.مرسی

شما می تونی بدون ارتقای مادربرد ، فقط پردازنده رو تعویض کنی، البته ارتقای بایوس هم توصیه میشه، می تونی بجای 2500 مدل 3570 رو هم بگیری
اما پاورت کفایت نمی کنه و باید مدل 585 وات یا بالاتر رو بخری

گرافیک هم با این بودجه یا یکم بالاتر مدل GTX 650Ti توصیه میشه، کمتر از این رو برای بازی نخر.

سلام
اینجا میشه پیشنهاد سیستم هم ازتون گرفت؟
میخواستم سیستمی معرفی کنین در حدود 3-4 میلیون فقط کیس صرفا برای گیم نیست میخوام یه سری نرم افزار نجوم رو اجرا کنه برنامه های سنگینی هستن
مرسی

سلام بچه ها
من یه مادربرد ASUS P5LD2-X دارم و میخوام روش کارت گرافیک Piont of View GT 610 2GB DDR3
یا
VGA SAPPHIRE 6450 2G DDR3
رو بذارم نظر شما چیه؟

می تونی نصب کنی، اما اگر برای بازی می خوای باید بگم که این دو کارت اصلا و ابدا به درد بازی کردن حتی با تنظیمات پایین هم نمی خورن
در شرایط فعلی خرید کارت زیر 300 تومن برای بازی ارزشی نداره.

در ضمن مادربرد و پردازنده ی شما هم برای بازیهای جدید بسیار قدیمی و کند هستند، به این معنی که حتی اگر گرافیک رو هم ارتقا بدید باز بخاطر پردازنده سرعت مطلوب رو نمی گیرید.

سلام
اینجا میشه پیشنهاد سیستم هم ازتون گرفت؟
میخواستم سیستمی معرفی کنین در حدود 3-4 میلیون فقط کیس صرفا برای گیم نیست میخوام یه سری نرم افزار نجوم رو اجرا کنه برنامه های سنگینی هستن
مرسی

مگه این تاپیک برای کار دیگه ای هم ایجاد شده دوست عزیز؟ داریم همین کار رو می کنیم دیگه!

CPU:INTEL Core I5 3770K
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

حدود 4 تومن میشه

سلام. قیمت قطعات زیر رو می خوام و این که آیا میشه قطعات رو به نحو مناسب تری انتخاب کرد؟
Intel Core i7 - 3.9GHz - 3770
mainboard : ASUS - SABERTOOTH Z77
RAM : KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) -
Hyper
HDD: Western Digital - SATA 3 - 500 GB / 64mb buffer
VGA:SAPPHIRE HD 7950
Case : GREEN - X-5
power : GREEN - GP585B
البته تو کارت گرافیک شک دارم . فعلا کارت گرافیکی می خوام که تو بازی ها کم نیاره ، می خوام بعدا کارت گرافیکای سری جدید رو بگیرم.
اهل اورکلاک کردن هم نیستم ولی کراس فایر یا SLI رو شاید استفاده کنم.

والا ما زیاد خبره نیستیم هرچی میدونیم نظرای حرفه ای اقا رامین و فرشید و سعید جان بوده.به هرحال CPU ت خوبه حالا که میگی میخوای بعدا کارتای قدرتمندی بخری لازم میشه که این CPU کاملا جوابگوئه.
مادر برد رو هم گفتی که اهل اورکلاک نیستی پس بهتره P8Z77 V-PRO رو برداری.رم رو هم خوبه فقط از برند Corsair بردار.(Corsair 8 gb dual channel 1600)توصیه من همین مدل فقط سری Vengeance از Corsair.
هارد رو هم اگه از WD سری Caviar Black برداری میداری خوبه در غیر اینصورت Seagate 7200 توصیه میشه.
کارت رو به نظر من GTX 660 Ti بردار با این که کمی (خیلی کم)ضعیفتره ولی ساپورت انویدیا برای بازیهای جدید که خوب اوپتیمایز نشدن سریعتر و بهتره)تازه این کارت هم برای همه بازیهای روز جوابگوئه تا حدودی.
کیس انتخاب خودته ولی من X7 رو پیشنهاد میکنم.
پاور که حداقل باید 600 برداری اگه میخوای کراس فایر یا اسلای کنی که بیشتر!من یه 685 توصیه میکنم(برای این سیستم نه CF یا SLI )

آخرین ویرایش:
P8Z77 V-PRO از چه نظر بهتره؟ چه ویژگی های مناسب تری داره ؟ یا چه ویژگی های بی استفاده ای نداره؟
اتفاقا این مادربرد برای آورکلاک فوق العادس
12+4 فاز هست
اگه اهل آورکلاک نیستید P8Z77-V یا P8Z77-V LK خوبن
اینجا میتونی مشخصات مدل ‏PRO‏ رو ببینی:
ASUS - - ASUS P8Z77-V PRO

آخرین ویرایش:
P8Z77 V-PRO از چه نظر بهتره؟ چه ویژگی های مناسب تری داره ؟ یا چه ویژگی های بی استفاده ای
نداره؟
این مادربورد از نظر رنج قیمت هم ردس ولی ویزگی های جانبی مثل وایفای داره و قابلیت اورکلاک خوبی هم داره ولی به نظر منم Z77-V رو بخری بهتره!
(دوستان دوباره چیزهای جدیدی رو برامون روشن کردن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or