La-Li-Lu-Le-Lo
کاربر سایت
سلام دوستان من بازی با لب تاپ میکنم و کم کم داره سیستم لپ تاپم قدیمی میشه ... نمیشه هم ارتقا داد که..!!! هیچی از قطعات کامپیوتر نمیدونم میخوام یک کامپیوتر خیلی خیلی خیلی قوی داشته باشم ..
فقط باید یک مادربورد . رم . کارت گرافیک . سی پی یو . پاور .. بخرم ؟؟ اگه بشه میخوام تمام قطعات از یک برند باشه مشکلی نداره/؟؟ قیمت کیث چقدره یک قیمت کلی از این قطعات بدید بهترین و جدیدترین بدید درضمن فقط برای بازی نمیخوام برای کار های حرفه ای هم میخوام ؟
قیمت مهم نیست قدرت و کیفیت برام مهمه..
سلام فرشید جان ، یه کیس (بدون مانیتور، ماوس کیبورد و ... فقط خود کیس) ، با بودجه 2 تومن میخواستم. البته هارد هم اگه بشه از هاردهای قبلی استفاده کرد مشکلی نیست ، یه 120 گیگ SSD هست و یدونه 1TBـه ساتا.
فقط بودجه بیشتر از 2-2.200 نشه . ممنون.
دوستان سیستم من به صورت زیر میباشد
cpu:corei 3 2100 3.1gh
mother board: p61-usb3 -b3
graphic: geforce 9800 gt ddr3
ram: 4gig ddr3 1333
hard: 1tr
power:480w green
میخوام الان cpu عوض کنم و cori5 2500بگیرم و برای گرافیک هم 600 تومان بودجه دارم.نظرتون برای این تغییر چیه و کارت گرافیک چی پیشنهاد میکنید.فقط nvidea باشه
یه سوال دیگه اینکه پاور و مادربرده من تحمل این تغییرو داره یا نه.مرسی
سلام بچه ها
من یه مادربرد ASUS P5LD2-X دارم و میخوام روش کارت گرافیک Piont of View GT 610 2GB DDR3
یا
VGA SAPPHIRE 6450 2G DDR3
رو بذارم نظر شما چیه؟
سلام
اینجا میشه پیشنهاد سیستم هم ازتون گرفت؟
میخواستم سیستمی معرفی کنین در حدود 3-4 میلیون فقط کیس صرفا برای گیم نیست میخوام یه سری نرم افزار نجوم رو اجرا کنه برنامه های سنگینی هستن
مرسی
اتفاقا این مادربرد برای آورکلاک فوق العادسP8Z77 V-PRO از چه نظر بهتره؟ چه ویژگی های مناسب تری داره ؟ یا چه ویژگی های بی استفاده ای نداره؟
این مادربورد از نظر رنج قیمت هم ردس ولی ویزگی های جانبی مثل وایفای داره و قابلیت اورکلاک خوبی هم داره ولی به نظر منم Z77-V رو بخری بهتره!P8Z77 V-PRO از چه نظر بهتره؟ چه ویژگی های مناسب تری داره ؟ یا چه ویژگی های بی استفاده ای نداره؟