مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام عزیزان
من سوالی داشتم با radeon hd 7870 ، میشه یه مادربوردی که lga 1156 زو ساپورت کنه و بشه با این کارت گرافیک xfire کرد رو معرفی کنید!
همچنین یه cpu عالی 4 هسته ای (اگه شد بهتر!) و پاور رو معرفی کنید و اگه میشه بگین رو bf3 و ultra و 1050p، فریم بالای 60 میگیره یا نه؟
قیمتشونم بگین
اگه میشه حدس بزنید اگه با فرپس ضبط کنیم، رو چه رزولوشنی فرپس 60 تا صبط میتونه بکنه بدون اگه لگ باشه
مرسی

شما میتونی P8Z77 V-LK برداری به قیمت 610 .cpu هم بسته به بودجت میتونی i5 3550 (بین 730 تا 770) یا i5 3570 (قیمت بین ر760 تا 800)برداری.اینا نه تنها جوابگوی 7870 بلکه بالاتر هم هستند.پاور رو هم برای این سیستم میتونی 685 گرین برداری که دستت یکم تو اورکلاک باز باشه.ولی برای crossfire میتونی 885 گرین رو برداری.
در مورد bf3 باید بگم 7950 هم نمیتونه فریم ثابت بالای 60 بگیره.اگه شما بالای 45 فریم ثابت بتونی بگیری که با 7870 میتونی ,تفاوت اونچنانی با 60 احساس نمیکنی.
ویرایش:تازه دیدم گفتی 1156 !که فرشید جان توضیح دادن)

آخرین ویرایش:
سلام
یه کیس با 700-800 تومن می خوام
برای اینترنت و فیلم و کارهای معمولی
ممنون

CPU:INTEL PENTIUM 530
RAM:2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LX
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 330w
CASE:GREEN PARS

حدود 880 تومن میشه و از این پایینتر هم نمیشه چیزی خرید.

سلام
هدفون گیم تا حدود 200 تومن چی هست ؟
قیمت Logitech G35 رو هم اگه میشه لطف کنید .

هدفون ها تاپیک اختصاصی دارن، اونجا بپرسید بهتره
G35 هم اگر پیدا بشه زیر 300 تومن نیست. تا 250 تومن میشه برخی مدلهای RAZER رو پیدا کرد.

سلام عزیزان
من سوالی داشتم با radeon hd 7870 ، میشه یه مادربوردی که lga 1156 زو ساپورت کنه و بشه با این کارت گرافیک xfire کرد رو معرفی کنید!
همچنین یه cpu عالی 4 هسته ای (اگه شد بهتر!) و پاور رو معرفی کنید و اگه میشه بگین رو bf3 و ultra و 1050p، فریم بالای 60 میگیره یا نه؟
قیمتشونم بگین
اگه میشه حدس بزنید اگه با فرپس ضبط کنیم، رو چه رزولوشنی فرپس 60 تا صبط میتونه بکنه بدون اگه لگ باشه
مرسی

چرا 1156؟ مگه پردازندت چیه؟
مادربرد 1156 که دیگه توی بازار نیست و پردازنده ی 4 هسته ای مناسب که به اون سوکت بخوره هم Core i5 760 بود، اگه اشتباه گفتی و منظورت 1155 هست که دوستمون توضیح داد
بعدم حتی اگه GTX 680 هم داشته باشی نمی تونی توی مولتی و روی 1080*1920 فریم دائم بالای 60 بگیری، اما روی 1680*1050 چرا، بر اساس تجربه ی من 60 فریم توی بتل واقعا با 45 فریم هم از نظر اجرا تفاوت محسوسی داره . حدس زدن هم با خودت!

آخرین ویرایش:
هدفون ها تاپیک اختصاصی دارن، اونجا بپرسید بهتره
G35 هم اگر پیدا بشه زیر 500 تومن نیست. تا 250 تومن میشه برخی مدلهای RAZER رو پیدا کرد.
فرشید جان G35 رو دیروز قیمت کردم 350 تومن و G930 هم بود 550! قیمت ها هر دو از پاساژ ایران گرفتم!

ممنون از جوابتون
1. منظورتون intel celeron G530 هست؟
2. رم 1333 ؟

1- بله
2-بله! برای این سیستم دیگه بالاتر معنی نداره.

فرشید جان G35 رو دیروز قیمت کردم 350 تومن و G930 هم بود 550! قیمت ها هر دو از پاساژ ایران گرفتم!

اشتباه شد!، منظورم همون G930 بود، G35 ارزش خرید نداره، نه قیمتش مناسبه و نه کیفیتش در حد انتظار
واسه همین گفتم توی تاپیکش بپرسید، من تمام مدلاش رو حضور ذهن ندارم اما بیششترشون رو میشناسم.

درود Gaming Rig ـمو که دیدید
اگر ندیدی تو پروفم هست .

اما یه سری سوال می خوام 3 تا چیز رو تا اردبیهشت عوض کنم ... حالا کاری با اختلاف قیمت نداشته باشید قیمت الان رو بگی

1 . CPU ـم رو عوض کنم که در صددش باش Mainboard هم عوض شه

2 . کیس رو عوض کنم ( کلا با Green حال نمی کنم )

فقط بسته به هر 2 تاش بگید ... و سیستم ... یهو دیدی کارت گرافیک توش جا نشد یا مثلا I/O کیس به مادربورد نمی سازه و ...

+ یه سیستم سرمایشی مایع هم بگید بسته بهش ... با تشکر !

خیلی تشکر ...

درود Gaming Rig ـمو که دیدید
اگر ندیدی تو پروفم هست .

اما یه سری سوال می خوام 3 تا چیز رو تا اردبیهشت عوض کنم ... حالا کاری با اختلاف قیمت نداشته باشید قیمت الان رو بگی

1 . CPU ـم رو عوض کنم که در صددش باش Mainboard هم عوض شه

2 . کیس رو عوض کنم ( کلا با Green حال نمی کنم )

فقط بسته به هر 2 تاش بگید ... و سیستم ... یهو دیدی کارت گرافیک توش جا نشد یا مثلا I/O کیس به مادربورد نمی سازه و ...

+ یه سیستم سرمایشی مایع هم بگید بسته بهش ... با تشکر !

خیلی تشکر ...

1- می تونی اینا رو بگیری:

CPU:INTEL CORE I7 3770K
M/B:ASUS P8Z77V-LK

حدود 1680 تومن میشن.

2- کیس رو می تونی از X6 یا X7 انتخاب کنی که 300 و 350 تومن قیمت دارن، مشکل فضای داخلی ندارن.
3- واتر کولینگ فعلا هر مدلی بوده تموم شده، از 250 تومن به بالا بود قبلا.

سلام
یه کیس با 700-800 تومن می خوام
برای اینترنت و فیلم و کارهای معمولی
ممنون

دوست گرامی؛ با بودجه ای که شما دارید خرید دسکتاپ با قطعات نو به هیچ عنوان به صرفه نیست. خرید نت بوک و تبلت با کارایی که شما از سیستم انتظار دارید منطقی تر هست ضمن این که تبلت اندرویدی 7 اینچ با مبلغی به مراتب کمتر هم قابل تهیه است. خرید سیستم دسته دوم با قیمت مناسب هم توصیه میشه.

با سلام می خواستم یک پردازنده ی خوب و مادر بردخوب تهیه کنم ودر ضمن می خواهم که پردازنده 6 هسته ای باشد ویا بیشتر وهمچنین اینتل باشد بودجه هم 1100 است
درضمن یک سوال دیگر می خواستم ببینم amd 6790 قویتنر است یا 6850 چون از لحاظ قیمت قیمت بعضی از برند ها برای 6790 بیشتر از 6850 است ممنون می شوم که به این سوال جواب بدین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or