مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
می خواستم بدونم برای سیستم زیر پاور GREEN GP585B مناسب هست؟ منظورم اینه براش زیاد نیست؟
سیستم هم برای گیم هست.

Core i3 3220
Gainward GeForce GTX 560 Ti Phantom
CORSAIR Vengeance 1600 2x4GB
Asus P8H77-V
کیس: Green X7

سلام دوستان عزیز من ئو سال پیش سیستمی با مشخصات زریر گرفتم
cpu:core i5
main:asus p7h55-m
چند روز پیش با تنوسان جریان برق مادربردم دودی ازش بلند شد و وقتی بردم متخصص گفتن سوخته. حالا سئوالم اینه ایا قابل تعمیره یا بایس یکی نوشو بخزم. در ضمن مادربرد سوخته من lga1156بوده ایا این مادربردا هنوز تو بازار هست چون من تو سایتا گشتم اکثرا 1155 هستن. اگه هستن چه مذل رو پیشنهاد می کنید قیمتش چنذه؟

اگه پاور تقلبی نمی گرفتی دود ازش بلند نمیشد! بنظر نمیاد قابل تعمیر باشه اگرم باشه ارزشش رو نداره
مادربردای 1156 ممکنه هنوز تک و توک توی بازار پیدا بشن، اما با قیمتایی که بازم ارزش خرید نداره، پردازندت رو بفروش و مادربرد و پردازنده ی 1155 بخر.

سلام
می خواستم بدونم برای سیستم زیر پاور GREEN GP585B مناسب هست؟ منظورم اینه براش زیاد نیست؟
سیستم هم برای گیم هست.

Core i3 3220
Gainward GeForce GTX 560 Ti Phantom
CORSAIR Vengeance 1600 2x4GB
Asus P8H77-V
کیس: Green X7

585 وات زیاد نیست، مناسب هم هست.

سلام دوستان
یه سیستم تا سقف 1.5 میلیون تومان برای دفتر فنی میخواستم.بدون مانیتور و کیبورد و اینا.فقط کیس و متعلقاتش:d
بسیار ممنون

CPU:Core i5 3330
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M-LX
VGA:GEFORCE 610
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

اینا میشه 1600
چون واسه دفتر فنی هست اگه یه چهار هسته ای باشه توی نرم افزارای مهندسی خیلی راحتتر و سریعتر می تونی خروجی بگیری. گرافیک هم عمدا گذاشتم چون حافظه ی اصلی برای کار شما ضرورت داره.

يه سوال.
تفاوت كارايي كارت Radeon HD 7870 با دو سي پي يو AMD A8 3870K و Intel Core i7 3770K چقدره؟
منظورم اينه كه تو بازيهاي مدرن و جديد و سنگين با اين كارت گرافيك اين دو تا سي پي يو چند درصد تفاوت كارايي دارن؟
ممنون.

آقا با 2500 الان چه سیستم پیشنهاد میدین ؟
بجز دی وی دی رایتر باقی قطعات
کار هم بازی هست و گه گداری کار با اتو کد و این جور برنامه ها

آخرین ویرایش:
يه سوال.
تفاوت كارايي كارت Radeon HD 7870 با دو سي پي يو AMD A8 3870K و Intel Core i7 3770K چقدره؟
منظورم اينه كه تو بازيهاي مدرن و جديد و سنگين با اين كارت گرافيك اين دو تا سي پي يو چند درصد تفاوت كارايي دارن؟
ممنون.

برای همچین مقایسه ای بررسیها و بنچمارکهای متعدد و بازیهای زیادی باید انجام بشن و به هیچ وجه هم تفاوت یکسان نیست، ممکنه تفاوت در یکجا زیاد و 60 تا 70 درصد باشه و یکجا هم 20 یا 30 درصد، اما تفاوت بین این دو مدل که یکی رده ی ارزونقیمت هست و یکی حرفه ای بسیار زیاد هست و حتما وجود داره، این مقایسه ی سرعت بازی CRYSIS 3 BETA بین پردازنده ها هست:

crysis_3-beta%20proz.jpg

آقا با 2500 الان چه سیستم پیشنهاد میدین ؟
بجز دی وی دی رایتر باقی قطعات
کار هم بازی هست و گه گداری کار با اتو کد و این جور برنامه ها

CPU:INTEL Core I5 3330
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V-LE
VGA:GEFORCE GTX 650Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 2490 تومن میشه.

دوستان پاور کولر مستر تو ایران گیر میاد ؟؟ اگر گیر بیاد، تقلبی و اصلی و ... از این صحبت ها داره؟؟؟
بله موجوده وارد کننده ش هم دریا کامپیوتر هستش ، یه زمانی متفرقه هم داشت ولی خوب الان با وجود وارد کننده ش به راحتی میشه جنس اصل رو از فرع تشخیص داد !
در کل شما پاوری که میگیری گارانتی دریا کامپیوتر باشه حله !

سلام
رم کامپیوترم 4 بود که میخواستم به 8 ارتقا بدم . چند جا که سرچ کردم گفته بودن که هرچه تعداد ماژول کمتر باشه بهتره. منم یک پک دوتا 4 گرفتم.
الان همه رم هارو گذاشتم که شده 12GB .
به نظرتون اون دوتا 2 قبلیمو بردارم و تنها 8 باشه بهتره ؟که تعداد رمها کمتر باشه و رو MB فشار نیاد؟!
رمها هم Corsair 1600 هستند همگی .

سلام
رم کامپیوترم 4 بود که میخواستم به 8 ارتقا بدم . چند جا که سرچ کردم گفته بودن که هرچه تعداد ماژول کمتر باشه بهتره. منم یک پک دوتا 4 گرفتم.
الان همه رم هارو گذاشتم که شده 12GB .
به نظرتون اون دوتا 2 قبلیمو بردارم و تنها 8 باشه بهتره ؟که تعداد رمها کمتر باشه و رو MB فشار نیاد؟!
رمها هم Corsair 1600 هستند همگی .
خیر ارتباطی نداره زمانی مد نظر قرار میگیره که شما بخوای وارد مبحث OC بشی و خوب هر چی تعداد ماژول ها کمتر باشه (مخصوصا زمانی که ماژول ها متفاوت باشن از نظر برند ، cl , ولتاژ و...) شانس ثبات سیستم تو آزمون و خطا بالاتره !
در کل مشکلی پیش نمیاد !

آخرین ویرایش:
سلام
سیستم من در حال حاضر اینه:
cpu: ci3 540 socket1156
main: Asus p8p55d-e
ram:4 gig corsair xms
hdd:500 wd caviar black
graphic card: gainward gtx 460 1gig
power:585 green
حالا میخوام بدون عوض کردن گرفیک و رم تا سقف 2T هزینه کنم با کمترین هزینه روی هارد و مانیتور و کیس

سلام
سیستم من در حال حاضر اینه:
cpu: ci3 540 socket1156
main: Asus p8p55d-e
ram:4 gig corsair xms
hdd:500 wd caviar black
graphic card: gainward gtx 460 1gig
power:585 green
حالا میخوام بدون عوض کردن گرفیک و رم تا سقف 2T هزینه کنم با کمترین هزینه روی هارد و مانیتور و کیس

خب برای چه هدفی می خوای ارتقا بدی؟؟
اگه برای بازی نیست که تعویض پردازنده و مادربرد توصیه میشه، بقیه ی قطعات رو خودت می گی که نمی خوای عوض کنی،

اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V

اینا حدود 1200 تومن میشه، یه ماجول 4 گیگی هم به اونی که داری و عین همون باشه اضافه می کنی، دیگه بجز اینا ارتقای دیگه ای نمیشه انجام داد، مگر اینکه واسه بازی گرافیکت رو هم ارتقا بدی.

هدف؟ احتمالا تا یه مدت دیگه کامپیوتر هم کوپنی میشه
رم الانم 2*2 هستش
نظرت در مورد مادربورد asrock z77 pro4 چیه؟

رم رو می تونی با دوتا ماجول 4 گیگی عوض کنی یا اگه مادربردت 4 تا اسلات داشته باشه 2 تا دو گیگی دیگه بخری کنار ماجولای فعلی بزاری

مادربردی که گفتی هم مدل بدی نیست ولی از نظر قطعات در حد مدل پیشنهادی ASUS و حتی مدلای MSI نیست. اگر بودجت رسید مدل ASUS P8Z77V-LK رو می تونی بخری.

سلام دوستان من بازی با لب تاپ میکنم و کم کم داره سیستم لپ تاپم قدیمی میشه ... نمیشه هم ارتقا داد که..!!! هیچی از قطعات کامپیوتر نمیدونم میخوام یک کامپیوتر خیلی خیلی خیلی قوی داشته باشم ..
فقط باید یک مادربورد . رم . کارت گرافیک . سی پی یو . پاور .. بخرم ؟؟ اگه بشه میخوام تمام قطعات از یک برند باشه مشکلی نداره/؟؟ قیمت کیث چقدره یک قیمت کلی از این قطعات بدید بهترین و جدیدترین بدید درضمن فقط برای بازی نمیخوام برای کار های حرفه ای هم میخوام ؟
قیمت مهم نیست قدرت و کیفیت برام مهمه..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or