مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تو رو خدا دونه دونه قطعاتی که میخوان نام ببرید اینجوری نمیشه مثلا هارد میخوای رایتر داری ؟

کامپیوترم مال 5سال پیشه واسه همین میخوام یه سیستم بخرم که همه چیزش نو باشه تا دو میلیون مشکلی ندارم از اون بیشتر هم تا دویست هزارتومن رو هم اشکال نداره فقط من خودم تازه شروع کردم به خوندن رشته انیمیشن وترم دومم چیری سنگین ازمون نخواستن که بگم یه سیستم خیلی قویتر باشه خوبه البته این حدسیان خودمه ولی اگه باز شما صلاح میدونین سیستم واسه کار انیمیشن مناسب باشه بگین یه چیزی باشه که دوسال دوم بیاره بعد اون باز لازم شد یه سیستم قویتر میخرم اینم بگم دوست دارم یه هارد جامد ssdهم باشه روش برای اجرای بازیها درضمن مانیتور هم ایسوس 5228H رو دارم باتشکر
اهان پس یه کیس کامل میخوای صفحه قبل فرشید خان لطف کردن براتون یه سیستم معرفی کردن

CPU:INTEL Core I5 3330
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V-LE
VGA:AMD 7770 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN PARS

منم چیزی تو دست نمیزنم فقط گرافیکت رو چون برای انیمیشن سازی میخوای بهتره انویدیا برداری به خاطر هسته های cuda ولی از طرف انویدیا 550ti هست که از این کارت ضعیفتره بنابر این چون شما از اون بیشتر تا 200 تومن هم اشکال نداره حالا یه جوری جورش کن چون ضروریه تا 300 هزارتومن:d
و این کارت رو بزار جای 7770
gtx 560ti قیمت 720 فقط مدل رفرنس بخر و تو همین قیمت بالاتر نخری
در اخر اینم بگم اگر نتونستی انقدر هزینه کنی همون سیستمی که فرشید گفته رو بگیر

اهان پس یه کیس کامل میخوای صفحه قبل فرشید خان لطف کردن براتون یه سیستم معرفی کردن

منم چیزی تو دست نمیزنم فقط گرافیکت رو چون برای انیمیشن سازی میخوای بهتره انویدیا برداری به خاطر هسته های cuda ولی از طرف انویدیا 550ti هست که از این کارت ضعیفتره بنابر این چون شما از اون بیشتر تا 200 تومن هم اشکال نداره حالا یه جوری جورش کن چون ضروریه تا 300 هزارتومن:d
و این کارت رو بزار جای 7770
gtx 560ti قیمت 720 فقط مدل رفرنس بخر و تو همین قیمت بالاتر نخری
در اخر اینم بگم اگر نتونستی انقدر هزینه کنی همون سیستمی که فرشید گفته رو بگیر

باتشکر از راهنمایی کاملتون سیستم پیشنهادی شما روسفارش میدم حتما :)فقط درمورد هارد ssd نظری ندارین؟ قیمتاش چه جوری بخرم نخرم ؟بازم تشکر میکنم

باتشکر از راهنمایی کاملتون سیستم پیشنهادی شما روسفارش میدم حتما :)فقط درمورد هارد ssd نظری ندارین؟ قیمتاش چه جوری بخرم نخرم ؟بازم تشکر میکنم
خواهش میکنم عزیز
سیستمون خوب شد کلا با افزایش قیمتی که انجام دادیم و قبول کردی هزینشو بپردازی الان گیمم جواب میده با کیفیت خوب:d
در مورد ssd الان نخری بهتره چون برای 60 gb باید نزدیک 300 تومن هزینه کنی و از اونجایی که ضروری نیست برای سیستمت میتونی نخری بعدا که پول دستت اومد بخری(منم دوست دارم اصلا کل اطلاعات ssd بریزم hdd بکنم بندازم دور برای همیشه ای hdd خیلی زخم ها به من زده:d ولی پولش نیست)
حالا اگه قبول کردی هزینشو بپردازی:))
OCZ Vertex 3 60GB SATA III
قیمت 290 تا 310 هستش

دوستان تظرتون راجع به این سیستم چیه؟
Intel Core i3 3220-3.3GHz
Asus P8B75-V
CORSAIR Dual Channel 8GB-1600
Gainward GeForce® GTX 560 Ti 2048MB Phantom
اگه میشه یه پاور با یه کیس قیمت مناسب معرفی کنین :دی
پ.ن: سیستم رو برای گیم میخوام، ولی max بودن و ایناش برام مهم نیست، تا جایی که قابل بازی کردن باشه ! :دی

آخرین ویرایش:
دوستان تظرتون راجع به این سیستم چیه؟
Intel Core i3 3220-3.3GHz
Asus P8B75-V
CORSAIR Dual Channel 8GB-1600
Gainward GeForce® GTX 560 Ti 2048MB Phantom
اگه میشه یه پاور با یه کیس قیمت مناسب معرفی کنین :دی
پ.ن: سیستم رو برای گیم میخوام، ولی max بودن و ایناش برام مهم نیست، تا جایی که قابل بازی کردن باشه ! :دی

خوبه، مشکل نداره و قطعاتت انتخابای برترن
پاور هم می تونی یه GREEN 600EU برداری که کفایت می کنه.

شما وقتی بازی میکنی اطلاعات روی RAM ذخیره میشه و نه هارد .اگه میخوای در داخل بازی فریم بیشتر بگیری پولت رو صرف رم یا کارت گرافیک کن. هارد SSD تنها کاری که توی گیم برات میکنه اینکه اون صفجه LOADING که قبل از بازی میاد رو ممکنه چند ثانیه ای کمتر کنه
در ضمن شما اگه برای کار گرافیکی میخوای باید کارت های Quadro انویدیا رو انتخاب کنی .در پردازش ها شاید 10 برابر کارت gtx 690 عمل کنه و عملا مخصوص کارهای گرافیکیه مخصوصا برای رندر که خیلی وقت گیره .ولی دو مشکل داره اولا اینکه گرونه و دوما اینکه به درد بازی نمیخوره .
سراغ کارت های ati هم نرو که گفته میشه ابدا به درد انیمیشن نمیخوره

سعید جان مانیتور یادت رفت؟
قیمت یه 22" hd?
مانیتور 22 اگه بخوای بخری اکثرا fullhd هستن و قیمت هم 450 500 اینجوراست
ولی شما مثل اینکه مانیتور hd میخوای
aoc 2036s
هستش قیمتش 310 320 هستش 20 اینچ و اچ دی 900 1600 هست led
در مقابل این مانیتورم خیلی خوبه lcd هست 22 اینچ فول اچ
lg w2261vp قیمت 350 360
حالا یه مانیتور رد بالا هم بهت میگم
lg ips226v
این مانیتورم که خیلی عالیه همه چیش تکمیله و یه مانیتور خیلی خوبه
قیمت 500

به نظرتون ترکیب MSI Z77A-G43 و kIntel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz و CLUB - ATI RADEON 7950 - 3GB
ترکیب مناسبیه ؟( با رم 8 گیگ و ssd )
سی پی یوت خیلی گرونه که زیادیم میاد
قیمتش 1200 هست!!:d
شما با این کارت میتونی core i5 3550 برداری قیمتشم 630
یا اگرم دوست داشتی core i5 3570 قیمت 700
بقیه قطعاتتم خوبه

Last edited by a moderator:
شما وقتی بازی میکنی اطلاعات روی RAM ذخیره میشه و نه هارد .اگه میخوای در داخل بازی فریم بیشتر بگیری پولت رو صرف رم یا کارت گرافیک کن. هارد SSD تنها کاری که توی گیم برات میکنه اینکه اون صفجه LOADING که قبل از بازی میاد رو ممکنه چند ثانیه ای کمتر کنه
در ضمن شما اگه برای کار گرافیکی میخوای باید کارت های Quadro انویدیا رو انتخاب کنی .در پردازش ها شاید 10 برابر کارت gtx 690 عمل کنه و عملا مخصوص کارهای گرافیکیه مخصوصا برای رندر که خیلی وقت گیره .ولی دو مشکل داره اولا اینکه گرونه و دوما اینکه به درد بازی نمیخوره .
سراغ کارت های ati هم نرو که گفته میشه ابدا به درد انیمیشن نمیخوره

یه تصور عمومی هست که کارت QUADRO رو برای کار گرافیکی توصیه می کنن، در صورتی که این سری کارتها فقط در عملیات Port View یا Preview گرفتن از کار سه بعدی تاثیر بسزایی ایجاد می کنه و در عملیات رندر نهایی هیچ تاثیری نداره، تمام بار پردازش بدوش CPU هست.

با این توضیح کارت QUADRO فقط برای سیستمهای فوق حرفه ای رندر توصیه میشه، برای کار معمولی یا سیستم 3 یا 4 میلیونی صحبتی ازش نمی کنیم.

سلام دوستان اگر زحمتی نیست.
قیمت یک سیستم معقول با بودجه یک میلیون هفتصد هزار تومن (صد تومان بالا پایین نهایتاً) رو به من معرفی کنید.
همراه با مونیتور.
پیشاپیش ممنون!

سلام دوستان اگر زحمتی نیست.
قیمت یک سیستم معقول با بودجه یک میلیون هفتصد هزار تومن (صد تومان بالا پایین نهایتاً) رو به من معرفی کنید.
همراه با مونیتور.
پیشاپیش ممنون!
سلام
صفحه قبلی یه بنده خدایی مثل شما بودجش همینقدر بود یه سیستم میخواست با مانیتور

بودجت خیلی کمه جالب نمیشه برای گیم من سعی خودم رو کردم این قطعات:
cpu:core i3 2120
mb:asrock h61m
ram 4gb corsair
vga hd7770
hdd 500 gb segate
power 435b green
monitor aoc 2036s
خب این قطعات میشه 1630
حالا اگه خود کیسم میخوای که موقع خرید خودت یه کیس ساده بخر 60 70 هم پولشه
و یه dvdrw اگه داری که هیچ نداری یه pionner بخری قیمتش حدودا 50 60 هست
که اینا رو اضافه کنیم به اون 1630 نزدیک 1750 میشه
راستی در مورد مانیتور lg w2261vp هستش که 30 40 تومن از اون گرونتره و lcd هستش نه led یه فرق دیگش فول اچ دی بودنشه
به هر حال با این سیستم بدردت نمیخوره چون نمیتونی fullhd بازی کنی ولی برای اینده بهتره

سلام
قيمت تك تك اين قطعات رو ميخواستم

Asus p8z77
Msi 660 ti pe
Corsair 2*4 gb 1600
Seagate 1 tb 7200 baracudda
Ocz 60gb vertex4
Intel core i7 3570k
CoolerMaster haf xm or haf 922

يه پاور و رايتر مناسب برا اين سيستم هم بگيد.
يه مانيتور 23 ازبرند اسوس هم معرفي كنين ممنون ميشم.
قيمت پاور و مانيتور و رايتر هم بگين.
با تشكر

سلام
قيمت تك تك اين قطعات رو ميخواستم

Asus p8z77
Msi 660 ti pe
Corsair 2*4 gb 1600
Seagate 1 tb 7200 baracudda
Ocz 60gb vertex4
Intel core i7 3570k
CoolerMaster haf xm or haf 922

يه پاور و رايتر مناسب برا اين سيستم هم بگيد.
يه مانيتور 23 ازبرند اسوس هم معرفي كنين ممنون ميشم.
قيمت پاور و مانيتور و رايتر هم بگين.
با تشكر

سلام
قیمت کولرتو نمیدونم!
مادربردت p8z77 خیلی مدل داره باید مدل دقیقش بگی
رمتم 165 تومن
هاردتم 230
اس اس دی هم 300 تومن
سی پی یوتم 720 تومن
پاورم
گرین 530a-eu قیمت 170
گرین 600a-eu قیمت 200
رایترم مدلای pionner , sumsung خوبن
مانیتورم ایسوس نگیری(تو بازارم کم شده قیمتم بالاس) بهتره lg بخر
ولی این خوبه
asus vs228h قیمت 600تومن
ولی این مدل lg پیشنهاد میشه
lg ips226v قیمت 500

سی پی یوت خیلی گرونه که زیادیم میاد
قیمتش 1200 هست!!:d
شما با این کارت میتونی core i5 3550 برداری قیمتشم 630
یا اگرم دوست داشتی core i5 3570 قیمت 700
بقیه قطعاتتم خوبه
core i5 ها هم خوب هستند ولی HT ندارن. تاثیر HT )Hyper threading) دقیقا کجاست و در چه صورتی تاثیر بودن و نبودنش مشخص میشه؟ و Core i5 ها کش کمتری نسبت به core i7 ها دارن. آیا این اختلاف کش ، محسوس خواهد بود؟( بین 6 مگ و 8 مگ)
می خوام یه سیستم ببندم که سرعتش زیاد باشه و برای این کار می خوام از هارد SSD هم استفاده کنم. ولی دقیقا نمیدونم که پولی که میدم روی این فاکتور مهم ، یعنی سرعت ، تاثیری میزاره یا نه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or