مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

از دوستان ممنون می‌شم اگه بنده رو برای خرید مادربرد و سی پی یو amd راهنمایی کنند.سوکت fm2 در حال حاضر در بازار ما موجوده؟مادربرد با ساپورت sata 3 و usb 3 مد نظرم هست.بودجه هم برای دو قطعه بین 400 تا 450 در نظر گرفتم. کمه؟
خرید همچین سیستمی اشتباه که معلوم نیست ای ام دی میخواد چیکار بکنه این سوکت یک بار مصرف میشه احتمالا
mb MSI A75A-G35
cpu AMD A4-3400 2Core + HD6410
این میشه حدودا 320 اینجورا

mb MSI A75A-G35
cpu AMD A6-3650 4X + HD6530
این میشه 500 حدودا

این مادربرد usb3 , sata3 پشتیبانی میکنه

بوجت رو افزایش بده یه سیستم بر پایه اینتل بخر

بی زحمت یه مقدار توضیح میدید؟
نظرتون در مورد سوکت +am3 چی هست؟
الان amd با معماری جدیدش شکست خورده و هم سوکت fm1 و هم amd 3 دیگه معلوم نیست که با این سوکت ها بخواد سی پی یو بزنه پس شما با خرید اینها در حقیقت قابلیت ارتقا در اینده رو از خودتون میگیرید در ثانی اصلا کارایی خوبی ندارن که ارزش خرید داشته باشه فعلا سمت amd نرید باید دید در اینده میخواد چیکار کنه متاستفانه خبرهای جدیدی که شنیدم در زمینه گرافیک هم قصد درجا زدن داره:(
شما این سیستم بگیری به نفعت هست
mb MSI B75A-G43
cpu core i3 2120
قیمت 600

درود

فرشیدجان هدست Razer Tiamat 7.1 تو بازار کشور موجوده؟ قیمتش چنده؟

سپاس بیکران

من ندیدم، اگر سراغ داشتی بگو خودم هم می خوام!

سلام.هارد اکسترنال 1tb زیر 300تومن الان چی خوبه بخرم؟

زیر 300 تومن نیست الان، بین 305 تا 320 تومن هست، مدلای SEAGATE GoFlex USB 3.0 انتخابای خوبی هستن.

پاور 585 b چه فرقی با 600aeu داره ؟

رم ژل بهتره یا کاسیور یا پاترویت ؟

اگر برندی ذکر شده یعنی بهترین انتخاب بوده که گفته شده
پاور 585 وات سری B مدل قویتری نسبت به 600W EU هست، اما از نظر بازدهی توان فرق زیادی ندارن، مدل 600 وات چون ارزونتر هست انتخاب بهتری هست.

من ندیدم، اگر سراغ داشتی بگو خودم هم می خوام!

والا فرشیدجان میشه سفارش داد دوستان وارد کننده هستن وارد میکنن...ولی هم هزینه شیپمنت و گمرک و مالیات و ... زیاد میشه و هم حدود 2 هفته تا 40 روز طول میکشه...

دیگه شما که سراغ نداری پس یعنی هیچی دیگه:d

مگالودون فقط تو بازار ما هستش که 7.1 واقعی نیستش مثل بقیه شبیه سازی نرم افزاری میکنه

دوستان الان بهترین رم موجود بازار چی هستش . حرفه ای باشه .

اینجوری نمیشه جواب داد...

شما مشخصات سیستمتو بگو و بودجه و اینکه ظرفیتی که مد نظر داری چقدره؟ مثلا 2 تا 8 گیگ یا 4 تا 2 گیگ یا 2 تا 3 گیگ و ....

دوستان الان بهترین رم موجود بازار چی هستش . حرفه ای باشه .

بهترین از چه نظر؟ سرعت یا امکان اورکلاک؟ بهترین مدلهای بازار ما رو CORSAIR و G.Skill با مدلهای VENGEANCE/DOMINATOR و SINPER/TRIDENT دارند، بیاد بدونی برای چه کاری می خوای که بی جهت هزینه نکنی.

والا فرشیدجان میشه سفارش داد دوستان وارد کننده هستن وارد میکنن...ولی هم هزینه شیپمنت و گمرک و مالیات و ... زیاد میشه و هم حدود 2 هفته تا 40 روز طول میکشه...

دیگه شما که سراغ نداری پس یعنی هیچی دیگه:d

اون رو که خودمم می تونم بیارم، من منظورم به قیمت مناسب و تعداد بود، تک بیاری که گرون درمیاد و نمی ارزه.

سلام
قيمت Asus P8Z77V چنده ؟ ارزون ترين مدل Z77 كه فناوري DLNA رو ساپرت ميكنه همينه؟
Asus 660Ti Du2 چنده؟

من مودمم الان Wag120n هاما ميخوام عوضش كنم چون انتن دهيش اصلا جالب نيست نصف خونه ١٤٠ متري رو بيشتر ساپرت نميكنه.*يه Dlink 2750 هم داشتم كه از نظر انتن دهي مناسب بود اما ٢٠ تا به پينگم اضافه ميكرد. حالا شما يه مودم مناسب تا ٢٠٠ يا ٢٥٠ معرفي كنين كه هم پينگ رو تغير نده هم انتن دهي خوب داشته باشه.

يه سوال ديگه : اگه از اين مودم هايي كه ميشه يهشون هارد وصل كرد (usb) داشته باشيم ديگه چه نيازي به NAS هست؟*

سلام دوستان.میخوام تا 2.5 میلیون بدم برای سیستم گیم.اینا رو خودم انتخاب کردم.نظرتون چیه؟؟
cpu:intel core i5 3570
MB:asus p8 h61
VGA:msi GTX 660 ti
ram:2*4G 1600
power:580w
hdd :500G
این مادربورد جواب میده دیگه؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.میخوام تا 2.7 میلیون بدم برای سیستم گیم.اینا رو خودم انتخاب کردم.نظرتون چیه؟؟
cpu:intel i5 3570
cpu:core i5 3570
mb:msi B75A-G43
vga:gtx 670
ram:2x 4gb corsair
power:530w green
hdd:500gb segate
این میشه 2750
مادربردت رو ید انتخاب کرده بودی گرافیکم میتونی 670 رفرنس بخری پاورتم 530 بسه هاردتم که هیچ

cpu:core i5 3570
mb:msi B75A-G43
vga:gtx 670
ram:2x 4gb corsair
power:530w green
hdd:500gb segate
این میشه 2750
مادربردت رو ید انتخاب کرده بودی گرافیکم میتونی 670 رفرنس بخری پاورتم 530 بسه هاردتم که هیچ
2500 میتونم بدم.اشتباه شده.
مادربورد مشکل داره؟
670GTX چنده؟؟
ممنون

سلام
قيمت Asus P8Z77V چنده ؟ ارزون ترين مدل Z77 كه فناوري DLNA رو ساپرت ميكنه همينه؟
Asus 660Ti Du2 چنده؟

من مودمم الان Wag120n هاما ميخوام عوضش كنم چون انتن دهيش اصلا جالب نيست نصف خونه ١٤٠ متري رو بيشتر ساپرت نميكنه.*يه Dlink 2750 هم داشتم كه از نظر انتن دهي مناسب بود اما ٢٠ تا به پينگم اضافه ميكرد. حالا شما يه مودم مناسب تا ٢٠٠ يا ٢٥٠ معرفي كنين كه هم پينگ رو تغير نده هم انتن دهي خوب داشته باشه.

يه سوال ديگه : اگه از اين مودم هايي كه ميشه يهشون هارد وصل كرد (usb) داشته باشيم ديگه چه نيازي به NAS هست؟*

Asus P8Z77V اگه پیدا بشه حدود 550 تومن هست، DLNA رو هم از همین مدل به بالا می تونی تو سری Z77 پیدا کنی، بقیه WI-FI ندارن که بخواد DLNA داشته باشه
برای مودم هم می تونی از مدلهای دو یا 3 آنتنه ی TP LINK انتخاب کنی که برد زیادی دارن، سرعتشون هم خوب هست، اگر سیگنال خوب باشه پینگت با مودم از 1 یا 2 میلی ثانیه بالاتر نمیره هیچ وقت

ساپورت مودم از Storage یا Flash با NAS تفاوت ساختاری داره، NAS برای مدیریت داده ها و با کنترلر مستقل و سرعت بالا هست، کارکرد مودم و ذخیره روی هارد اکسترنال قضیش تفاوت داره

سلام دوستان.میخوام تا 2.7 میلیون بدم برای سیستم گیم.اینا رو خودم انتخاب کردم.نظرتون چیه؟؟
cpu:intel i5 3570

همشون خوبن بجز اون مادربرد که به نسبت بقیه ی قطعات ضعیف هست از نظر امکانات، بهتره دست کم مدل P8B75V رو برداریکه یه 100 تومنی گرونتره، بقیه ی قطعات مخصوصا گرافیک رو هم اصلا دست نزن.

2500 میتونم بدم.اشتباه شده.
مادربورد مشکل داره؟
670GTX چنده؟؟
ممنون
پس چرا نوشتی 2700 گذاشتی منو سرکار:d
این سیتمی که خودت اول نوشتی میشه 2500
ولی مادربرد رو همین مدلی که گفتم بزار اون اصلا جالب نیست
670 هم 1360 اینجوراست
در مورد سی پی یو میتونی بیاریش پایینترم جواب میده مثلا core i5 3450 قیمتشم 100 تومن ارزونتره ولی خب پولت این وسط زیادی میاد بهتر هزینش کنی بره:d
cpu:intel core i5 3570
MB:
msi B75A-G43
ram:2*4G 1866
این شکلیش کن اختلاف قیمتم با سیستم که خودت گفتی 30 تومن اینجوراست ولی این مادربرد خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or