کارتت کارت منهالان کارت گرافیک منو چند ازم میخرن?
Evga gtx 460
نه مشکل نداره ولی قویتر میخریدی برای بعدا اگه قصد ارتقاع داشتی بهتر بود ولی رمتو 2 گیگ دیگه اضافه کن
کارتت کارت منه
همین سوال دوتا پست بالایی پرسیدن ندیدی:d 450 تومن اینجورا
در مورد رم که گفتم 2 گیگ دیگه اضافه بکنه فکر میکنم 7850 در حدی نیست که 8 گیگ رم بخواد2 گیگ نه، باید 4 گیگ اضافه کنه، یعنی اگه الان 2 تا 2 گیگی داره باید 2 تا دو گیگی دیگه هم روی سیستم بزاره، یا کلا دوتا ماجول 4 گیگی استفاده کنه.
کارت GTX 460 رو 450 تومن برمیدارن؟ مطمئنی؟

در مورد رم که گفتم 2 گیگ دیگه اضافه بکنه فکر میکنم 7850 در حدی نیست که 8 گیگ رم بخواد
اره چرا نخرن الان اگه بود خوشبینانش 550 قیمت داشت
ولی بازم نظر شما محترمه
راستی فرشید جان رم خیلی دوست داریا 16 گیگ رم برای 670:d
اهان فهمیدم چی میگی dual channel این داستانامنظور فرشید اینه که نیباید اسلات رم ها تک باشن یعنی باید به صورت زوج باشه 2.4.8 جفت جفت از این بهتر نتونستم بگم![]()
چرا انقدر توپت پره کی گفته asus بده:dدیگه ازین بالاتر ضدحال وجود نداره.....این همه اینجا مشاوره کردیم نتیجه گیری کردیم حالا که یه چیزی خریدیم یهو شد بد....حالا شما جناب فرشیدخان یا جناب supra
720 تومن دادیم مادربرد z77_v pro خریدم حالا اومدم اینجایهو asus z77 شد بدترین و msi و بقیه با قیمت زیر 300 شدن مادربرد در حد لالیگا.... الان چه کارکنم یعنی؟ اشتباه کردم خریدم؟ آشغال خریدم؟ اصولا کسی که نظر میده باید مال خودش یا بالاتر باشه یا حداقل مساوی.... به خدا حسابی تو ذوقم خرد اومدم دیدم تو این صفحات اخیر همه زدن تو سر ایسوس که فقط واسه اسمش گرونه

اهان فهمیدم چی میگی dual channel این داستانا
نباید وجود نداره:d
خب اشکال نداره دوتارم که داره احتمالا کیت دو گیه dual cannel میشه اون 2 گیگ اضافه هم سوا کار میکنه
بله میتونه هزینه بیشتر بکنه یه کیت بگیره dual channel بشه ولی احتیاج نبود من گفتم 2 گیگ رم تکی بگیره![]()
دیگه ازین بالاتر ضدحال وجود نداره.....این همه اینجا مشاوره کردیم نتیجه گیری کردیم حالا که یه چیزی خریدیم یهو شد بد....حالا شما جناب فرشیدخان یا جناب supra
720 تومن دادیم مادربرد z77_v pro خریدم حالا اومدم اینجایهو asus z77 شد بدترین و msi و بقیه با قیمت زیر 300 شدن مادربرد در حد لالیگا.... الان چه کارکنم یعنی؟ اشتباه کردم خریدم؟ آشغال خریدم؟ اصولا کسی که نظر میده باید مال خودش یا بالاتر باشه یا حداقل مساوی.... به خدا حسابی تو ذوقم خرد اومدم دیدم تو این صفحات اخیر همه زدن تو سر ایسوس که فقط واسه اسمش گرونه
من مگه گفتم راندمان میاد پایین خوب این معلومه که dual channel رو سرعت خوندن و نوشتن و همچنین latency تاثیر دارهدوست عزیز، وقتی می گیم باید دوتایی باشه یعنی بهترین راندمان با جفت ماجول هست و باید هم داره، احتیاج هم هست، چرا پافشاری بی دلیل می کنی؟!
یکم توی مشاوره دقت کن که تاپیک تعادلش حفظ بشه
شما یا نمی دونی چی خریدی، یا بدون اطلاع از بحث اخیر تاپیک داری بیخودی شلوغ می کنی!
آخه اون مدل مادربرد PRO با اون همه امکانات و توانایی چطوری با یه مادربرد زیر 300 تومن قابل قیاس هست؟! به نظر خودت حرفت منطقی هست؟!
مادربردای ASUS هنوز هم بهترین مدلها هستن، اگر مدلهای مشابه رو مقایسه کنیم، نه اینکه مدل 700 تومنی را به یه مدل ارزونقیمت و بدون امکانات از یه برند دیگه!
اگر هم دوستی اومده مدل MSI یا ASROCK رو ارجحیت داده بخشی به خاطر قیمت بوده و بخشی هم سلیقه ی شخصی، وگرنه از نظر من و بنا به بررسیهای فنی مدلهای ASUS- بسته به مدل - باز هم نسبت به برندهای دیگه اولویت خرید دارن.
منم همین قیمتا خریدم ولی چه فایده الان همه چی چند برابر شدهیادش بخیر من اکبندشو 250 خریدم اگه می دونستم اینقدر گرون میشه یه جعبه ازش می خریدم:d
core i5 3450 قیمتشم 600 هستبی زحمت یه cpu هم amad یا intel پیشنهاد بدین که با msi 660ti مچ باشه..
نمیخام گرون واسته همین که واسش گلوگاه نشه..
در ضمن cpu خودم x4 965 تا 3.8 هم اور شدست..
حداقل نوع کاربری رو میگفتی؟ گیم . اینترنت و دیدن قیلم....اداریسلام
اقا یه سیستم در حد 1600 معرفی کنید با مانیتور باشه