سلام خدمت اساتید من نظر دوستان رو میخوام برای بستن یک سیستم کامل کیس - مانیتور - ..... تا 2.5 میلیون ولی دیکه 1 ریال هم از این گرون نشه دیگه این ته ته بود برای بازی هم مناسب باشه
یک سیستمی هم الان دارم میبندم برا پسر عموم بودجه اون 1 میلیون بود تقریبا برا یه کیس اینا رو گرفتیم نظر بدین ببینیم خوب بوده انتخابمون یا نه
mb ; msi a75 -g35
cpu :A8-3870k
ram :4gb 1600 geil
hdd: 500 gb segate barcuda
dvd-rw :liteon 24x ihs524
power : green gp530a-eu
CPU:INTEL Core I3 2120
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61
VGA:MSI Geforce GTS 560 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W EU GREEN
CASE:GREEN DRAGON
MONITOR:SAMSUNG 20A360
حدود 2500 میشه
کیس پسر عموی شما هم فقط برای بازیهای سبک و بازیهای سنگین با تنظیمات متوسط یا پایین جوابگو هست. کلا با 1 تومن نمیشه سیستم گیمینگ بست، زیر 1.5 میلیون الان کافی نیست
سلام بین مادربورد asus p8z77v با asuso8z77v-lx کدوم بهتره؟برای انجام بازی و اینترنت و فیلم وخلاصه هر کاری اونم برای مدت طولانی مثلا سیستم در هریک هفته 1ساعت خاموش بشه
مشخصه که مدل p8z77v امکانات بیشتری داره اما برای بازی فرقی نمی کنن، مگر اینکه بعدا بخوای SLI کنی که داستانش سواست
تا الان خوب پیش رفتم با راهنمایی هاتون منتها تا میام سیستمو ببندم بودجه افزایش پیدا میکنه ولی بیش ازین نمیتونم صبرکنم وهزینه کنم...فقط و فقط و فقط اولویت اول گیمه:asuse z77-v pro... intel core i7 3770....ram corsair 8gb 1600(2*4gb)...hdd 1tb....power green 600-EUحالا فقط میمونه چندتا سوال نهایی:مادربرد asuse sabertooth هم قیمت همین مادربوردو داره دقیقا...فرقشون چیه کدوم بهتره؟2-برند پاور خیلی مهمه؟چون برند تاپ پاور ولی 700 واتش هست هم قیمت 600 گرین...چه کارکنم؟3-این سیستم نهایت کارت گرافیکی که ظرفیت پذیرش و راندمان 100درصدشو داره چیه؟ از سری انویدیا...رادءون نمیخوام4-در کل این سیستم واسه گیم در چه حدی هست حال جدا از کارت گرافیک؟خودتون نمره ی خوبی بش میدین که تو گیم ها اصلا کم نیاره؟فقط 2 تا نکته نظرخودم gtx 660 هستش و اگه واقعا ارزش هزینه داره نهایت نهایتش 670تا شما چی دستور بفرمایین....و اینکه رم ها در چه چیزهایی باید یکسان باشن تا مثلا 2 یا 3 کاناله کار کنن؟البته نمیدونم رو این سیستم تا چند تا رم میشه همزمان استفاده کرد؟واقعا واقعا واقعا شرمنده ازین همه سوال......
شما همون مدل PRO رو بگیر، تفاوتشون جزیی هست اما برای سیستم بازی سری V/PRO/DELUXE مناسبتر هست از نظر امکانات
برند پاور مهمه، مدلش هم همینطور، داخلی فقط گرین
سریعترین گرافیک دنیا هم الان روی سیستم جوابگو هست
.....
شما چرا وارد جزییات میشی حالا؟! بگو بودجت چقدر هست تمام این مسائل رو موقع پیشنهاد سیستم خودمون دقیق و کامل لحاظ می کنیم.

هاردش رو که بالا واسه خودم پرسیدم این بقیه مشخصاتش