مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

supra
میشه قیمت این سیستم رو هم بگید الان چنده : ( سیستم یکی از بچه ها ست )
CPU : Intel Core i5 2500K @3.3
Ram : 8192 G Skill Sniper 1600
VGA : Asus GTX 670 DCII TOP
Motherboard : Asus P67 Sabertooth
Case : Green X9 Predator
Power Supply : Green 885
Monitor : Samsung 23720 LED PLUS 23''
Mouse : Logitech G9X
Speakers : HP SP-2018
H.D.D : Seagate 1 Tera Byte 64 MB Buffer

اونوقت این کیس بهتره یا اونی که معرفی کردید ؟

(آها راستی کارم یه جوریه که 24 ساعت سیستم باید رو شن باشه شاید تو هفته کلن 10 ساعت زوری آف باشه )
خواهش
حدودا 4.150 در میاد بدون Monitor و Speaker چون قیمتشون رو ندارم !
قطعاتی مثل Keyboard , Mouse , Speaker و... حالت سلیقه ای داره ولی قطعات اصلی ش مثل CPU ضعیفتره Main هم با وجود مدلای بروز مثل Z77 دیگه ارزش خرید نداره !
در مورد مدت زمان روشن بودن سیستم هم تا زمانیکه نوسان برق یا قطعی برق نداشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد چه 1 روز روشن باشه چه 5 سال !

فرشید عزیز نظر خودتون بیشتر رو کدوم یکی ازین دوتا کارت هستش .

خوب 7850 سریعتره و البته گرونتر، من حداقل کارتهای موجود در بازار از هر دو برند رو که ارزش خرید دارن توصیه کردم. چون از NVIDIA دیگه 570 توی بازار نیست و 660 هم گرونتره، بستگی به بودجه ی شما داره دیگه. در واقع اگه بخوای همرده ها رو در نظر بگیری باید یا 660 بگیری یا 7850.

فرشید من هم یه همچین سوالی دارم !

7850 که به نظرم خیلی خوبه

AMD Radeon HD 7850 Review - Performance

فرق قیمتیش بین 660 چقدره ؟

بعد بعضی ها می گن فلان Nvidia رو بگیر بهتره ؟ چرا آخه بعضی ها میگن کلا AMD خوب نیست و فلان و ... در صورتی که تو لینک بالا 3dmark point ـش بالاست

بعد بعضی ها می گن فلان Nvidia رو بگیر بهتره ؟ چرا آخه بعضی ها میگن کلا AMD خوب نیست و فلان و ... در صورتی که تو لینک بالا 3dmark point ـش بالاست
احتمالا اون بعضی ها زمانی ای ام دی داشتن که مدلهای خوبی نبودن کلا کسی میره دنبال ای ام دی که با پول کم قدرت بالا بخواد .شما همین 7850 رو 1 ماهه روش داری مانور میدی اگه میخوای بگیر موج گرونی تا شب عید داره شروع میشه.الان نگیری تا خرداد قیمتها میترکهo:-)

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

آقا برای این سیستم چه پاوری مناسبه ؟
cpu : intel core 2 du e7300
ram : 2gig ddr2 patriot
motherboard : p5kpl/1600
hard : 320 gig
vga : gtx260 core216 gainward
dvd/rw
یه 430 گرین هم کفایت میکنه

آقا من خیلی وقته میخوام GTX 590 بگیرم؛ الان اونی که میخواد برام این مدل رو بیاره میگه این موجود نیست و بالاترین مدلی که در حال حاضر موجوده هست Asus GTX 560 Ti / DDR5 1 GB. حالا نمیدونم همین رو بگیرم یا 590 رو؟ (پردازندم هم قویه. core i7 2600k 3.40 GHz)

یه 430 گرین هم کفایت میکنه[/QUOTE]
مطمئن باشم ؟ چون فردا میخام بخرم ، بعدش سوال دیگم این بود که چه مارکی بگیرم که بهتر باشه ؟ چه مدلی ؟

فرشید من هم یه همچین سوالی دارم !

7850 که به نظرم خیلی خوبه

AMD Radeon HD 7850 Review - Performance

فرق قیمتیش بین 660 چقدره ؟

خب بیشتر به خاطر تجربه ی محدود و اطلاعات کم هست، اما بعضی وقتا هم قضاوت از روی مدلهای خاصی به کل برند بست داده میشه، در کل به بنچمارکها، مصرف کارت و سیستم خنک کننده همزمان باید توجه کرد.
موارد جزیی دیگه که واسه حرفه ای ها می تونه مهم باشه کیفیت پشتیبانی و بروز رسانی درایورها و بی عیب بودن درایورها در اجرای بازیهای تازه منتشر شده هست که در این مورد NVIDIA برتری داره.

آقا من خیلی وقته میخوام GTX 590 بگیرم؛ الان اونی که میخواد برام این مدل رو بیاره میگه این موجود نیست و بالاترین مدلی که در حال حاضر موجوده هست Asus GTX 560 Ti / DDR5 1 GB. حالا نمیدونم همین رو بگیرم یا 590 رو؟ (پردازندم هم قویه. core i7 2600k 3.40 GHz)

خب شما از روند بازار جا موندی و دیگه خرید 590 منطقی نیست و باید بجاش GTX 680 یا جانشین مستقیم خودش GTX 690 رو بخری. موجود هم هستن.

560 چه ربطی داره به 590؟؟! کارت GTX 590 خودش دو برابر GTX 570 قدرت داره، دیگه ببین چقدر با هم تفاوت دارن.

یه 430 گرین هم کفایت میکنه
مطمئن باشم ؟ چون فردا میخام بخرم ، بعدش سوال دیگم این بود که چه مارکی بگیرم که بهتر باشه ؟ چه مدلی ؟[/QUOTE]

البته GTX 260 مصرفش کم نیست و بهتره یه 485 وات یا 535 وات براش بخری. حداقل پاور توصیه شده بصورت رسمی 500 وات هست. از GREEN، توی این محدوده برندای وارداتی تفاوتی ندارن.

اقا فرشید فلش usb3 میخاستم که از لحاظ سرعت و کیفت جنس بدنه و برند و... بهترین باشه 32 گیگ ؟ قیمت هم بگو ؟ ممنون

قیمت این خنک کننده چنده NH-U12P SE2 ؟نسبت به ترمال رایت چجوریه؟

آخرین ویرایش:
سلام.
یک کولر برای HD 5850 که تو بازار هم گیر بیاد معرفی میکنید؟ DeepCool V90 مناسبه؟

خنک کننده های گرافیک توی بازار ما خیلی کم هستن، مدلای Deepcool برای کارت گرافیک هم خیلی حرفه ای نیستن و خیلی هم جاگیر هستن، اما اگر انتخاب دیگه ای نباشه از فن استوک بهترن.

اقا فرشید فلش usb3 میخاستم که از لحاظ سرعت و کیفت جنس بدنه و برند و... بهترین باشه 32 گیگ ؟ قیمت هم بگو ؟ ممنون

قیمت این خنک کننده چنده NH-U12P SE2 ؟نسبت به ترمال رایت چجوریه؟

مدلهای Adata و Silicon Power از لحاظ سرعتی خیلی خوبن اما از نظر بدنه مدلهای KINGESTON برتری دارن، اگر مدلهای CORSAIR رو هم پیدا کنی بعضیاشون سرعت بالایی دارن.

از قیمت NH-U12P SE2 هم اطلاع ندارم، اما از لحاظ کیفیت همرده و گاهی بالاتر از مدلهای Thermalright هست، ولی توی بازار ما دومی رو راحتتر و با قیمت خیلی مناسبتر میشه پیدا کرد، چون شرکت GREEN وارد کنندست و گارانتی هم میده.

سلام به دوستان
يه سوال دارم خواهشا فوري جواب بديد چون ميخوام بخرم
ميخوام cpu intel 3570 بخرم و كارت گرافيك 7770 مشكلي پيش نمياد يكي اينتله اونيكي Amd ?
اگه مشكل داره يه كارت گرافيك تو همون رده معرفي كنيد يا يه cpu amd تو همون رده
ممنون

سلام به دوستان
يه سوال دارم خواهشا فوري جواب بديد چون ميخوام بخرم
ميخوام cpu intel 3570 بخرم و كارت گرافيك 7770 مشكلي پيش نمياد يكي اينتله اونيكي Amd ?
اگه مشكل داره يه كارت گرافيك تو همون رده معرفي كنيد يا يه cpu amd تو همون رده
ممنون
خیر مشکلی نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or