خواهش میکنماقا سعید واقعا ممنون از راحنماییت.خودم تو فکر amd fx 4100 بودم.
اگه میخوای در حد core i3 2120 باشه باید amd 6100 بگیری که حدودا 40 تومنی از اون مدل intel گرونتره
خواهش میکنماقا سعید واقعا ممنون از راحنماییت.خودم تو فکر amd fx 4100 بودم.
خواهشsupra
میشه قیمت این سیستم رو هم بگید الان چنده : ( سیستم یکی از بچه ها ست )
CPU : Intel Core i5 2500K @3.3
Ram : 8192 G Skill Sniper 1600
VGA : Asus GTX 670 DCII TOP
Motherboard : Asus P67 Sabertooth
Case : Green X9 Predator
Power Supply : Green 885
Monitor : Samsung 23720 LED PLUS 23''
Mouse : Logitech G9X
Speakers : HP SP-2018
H.D.D : Seagate 1 Tera Byte 64 MB Buffer
اونوقت این کیس بهتره یا اونی که معرفی کردید ؟
(آها راستی کارم یه جوریه که 24 ساعت سیستم باید رو شن باشه شاید تو هفته کلن 10 ساعت زوری آف باشه )
فرشید عزیز نظر خودتون بیشتر رو کدوم یکی ازین دوتا کارت هستش .
احتمالا اون بعضی ها زمانی ای ام دی داشتن که مدلهای خوبی نبودن کلا کسی میره دنبال ای ام دی که با پول کم قدرت بالا بخواد .شما همین 7850 رو 1 ماهه روش داری مانور میدی اگه میخوای بگیر موج گرونی تا شب عید داره شروع میشه.الان نگیری تا خرداد قیمتها میترکهo:-)بعد بعضی ها می گن فلان Nvidia رو بگیر بهتره ؟ چرا آخه بعضی ها میگن کلا AMD خوب نیست و فلان و ... در صورتی که تو لینک بالا 3dmark point ـش بالاست
یه 430 گرین هم کفایت میکنهآقا برای این سیستم چه پاوری مناسبه ؟
cpu : intel core 2 du e7300
ram : 2gig ddr2 patriot
motherboard : p5kpl/1600
hard : 320 gig
vga : gtx260 core216 gainward
dvd/rw
فرشید من هم یه همچین سوالی دارم !
7850 که به نظرم خیلی خوبه
AMD Radeon HD 7850 Review - Performance
فرق قیمتیش بین 660 چقدره ؟
بعد بعضی ها می گن فلان Nvidia رو بگیر بهتره ؟ چرا آخه بعضی ها میگن کلا AMD خوب نیست و فلان و ... در صورتی که تو لینک بالا 3dmark point ـش بالاست
آقا من خیلی وقته میخوام GTX 590 بگیرم؛ الان اونی که میخواد برام این مدل رو بیاره میگه این موجود نیست و بالاترین مدلی که در حال حاضر موجوده هست Asus GTX 560 Ti / DDR5 1 GB. حالا نمیدونم همین رو بگیرم یا 590 رو؟ (پردازندم هم قویه. core i7 2600k 3.40 GHz)
مطمئن باشم ؟ چون فردا میخام بخرم ، بعدش سوال دیگم این بود که چه مارکی بگیرم که بهتر باشه ؟ چه مدلی ؟[/QUOTE]یه 430 گرین هم کفایت میکنه
سلام.
یک کولر برای HD 5850 که تو بازار هم گیر بیاد معرفی میکنید؟ DeepCool V90 مناسبه؟
اقا فرشید فلش usb3 میخاستم که از لحاظ سرعت و کیفت جنس بدنه و برند و... بهترین باشه 32 گیگ ؟ قیمت هم بگو ؟ ممنون
قیمت این خنک کننده چنده NH-U12P SE2 ؟نسبت به ترمال رایت چجوریه؟
خیر مشکلی نداره !سلام به دوستان
يه سوال دارم خواهشا فوري جواب بديد چون ميخوام بخرم
ميخوام cpu intel 3570 بخرم و كارت گرافيك 7770 مشكلي پيش نمياد يكي اينتله اونيكي Amd ?
اگه مشكل داره يه كارت گرافيك تو همون رده معرفي كنيد يا يه cpu amd تو همون رده
ممنون