مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

دوست من تصمیم گرفت کل سیستمش رو عوض کنه و تا 1600 میتونه هزینه کنه البته بدون کارت "اونو قبلا تو اون یکی تاپیک پرسیدم و رفت همونو گرفت hd7850 "

و اینکه amdبازه و کلا ندیدم سمت اینتل رفته باشه ...

و یه سوال دیگه cpu الانش phenom II x4 955 هست ، شاید بخرمش، چند بخرم خوبه ؟!

دوستان من دو تا رم 1 گيگ ocz باس 800 ddr2 دارم ميخوام دوگيگ ديگه رم بهش اضافه كنم(بشه 4 گيگ) چكار بايد بكنم؟

حتما بايد ocz بخرم؟ يا حتما بايد دوتا 1 گيگ بخرم يا يدونه دوگيگ هم ميشه؟ بهترين رم پيشنهادي شما واسه من چيه؟

خیلی ممنون دوست عزیز.
امکانش هست لطف کنید قیمت هر قطعه رو هم بگید یا سایتی برای پیدا کردن قیمتاشون معرفی کنید؟
خواهش
قیمتا ثبات مشخصی نداره ولی خوب حدودا همیناس :arrowd:
CPU : intel celeron g550 >> 130~135
CPU : intel i3 2120 >> 340~350
RAM : patriot g2 2x2gb ddr3 1600 >> 80
MAIN : asus p8h61-m lx plus >> 175~185
MAIN : asus p8b75-v >> 270
VGA : club3d hd7770 >> 435~445
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb >> 180~185
ODD : samsung 24x sata >> 57
POWER : green gp480a-eu >> 140
POWER : green gp600a-eu >> 200~205
CASE : green magnum 2 >> 110~118
MONITOR : lg e1941s >> 315~325
KEYBOARD : logitech wireless mk-220 mouse & keyboard >> 70~80
SPEAKER : microlab m580 >> 50
SPEAKER : logitech s220 >> 60
سلام

دوست من تصمیم گرفت کل سیستمش رو عوض کنه و تا 1600 میتونه هزینه کنه البته بدون کارت "اونو قبلا تو اون یکی تاپیک پرسیدم و رفت همونو گرفت hd7850 "

و اینکه amdبازه و کلا ندیدم سمت اینتل رفته باشه ...

و یه سوال دیگه cpu الانش phenom II x4 955 هست ، شاید بخرمش، چند بخرم خوبه ؟!
بهتره بهش بگی این دفعه سمت اینتل بره !
خوب پس بدون VGA اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3570k
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3

حدودا 1.730 در میاد !
دوستان من دو تا رم 1 گيگ ocz باس 800 ddr2 دارم ميخوام دوگيگ ديگه رم بهش اضافه كنم(بشه 4 گيگ) چكار بايد بكنم؟

حتما بايد ocz بخرم؟ يا حتما بايد دوتا 1 گيگ بخرم يا يدونه دوگيگ هم ميشه؟ بهترين رم پيشنهادي شما واسه من چيه؟
خیر حتمی در کار نیست فقط باید از نظر حجم و باس یکی باشن همین از نظر قیمت هم الان Kingstone 2GB 800 فک میکنم 75 تومن معامله میشه !
ممنون رامین جان

فقط اون سوال که واسه خودم پرسیدم هم جواب بدی ممنون میشم
خواهش
در مورد CPU هم نوش که موجود نیست ولی بخوایم با همرده های بروزش مقایسه کنیم فک میکنم 190 200 مناسب باشه !

آخرین ویرایش:
سلام برا همچین cpuوگرافیکی ایا یه پاور گرین مدل
GP480A-EU خوبه؟با توجه به اینکه خیلی هزینه کردم وبودجم ته کشیده
CPU:INTEL Core I5 3550
VGA: Geforce GTX 560Ti DDR5
RAM:12GBD3 corsair1600
HDD:2TB segate
مین هم هنوز نخریدم چون قیمتا رفت بالا وایمیستم بعد از عید میخرم
میتونید یه مین اسوس که چهار تا رم بخوره وقیمتش زیاد نباشه معرفی کنید؟

سلام برا همچین cpuوگرافیکی ایا یه پاور گرین مدل
GP480A-EU خوبه؟با توجه به اینکه خیلی هزینه کردم وبودجم ته کشیده
CPU:INTEL Core I5 3550
VGA: Geforce GTX 560Ti DDR5
RAM:12GBD3 corsair1600
HDD:2TB segate
مین هم هنوز نخریدم چون قیمتا رفت بالا وایمیستم بعد از عید میخرم
میتونید یه مین اسوس که چهار تا رم بخوره وقیمتش زیاد نباشه معرفی کنید؟

خیر، یه پاور 585 وات به بالا باید بگیری، 480 کفایت نمی کنه. بعد از عید هم معلوم نیست گرونتر نشده باشه، نمی دونم با چه ارزیابی فکر می کنید که قراره ارز پایینتر بیاد!
مادربرد هم برای پردازنده ی شما یه ASUS P8B75V یا بهتر یه مادربرد با تراشه ی Z77 از ASUS یا MSI توصیه میشه.

تا 4 تومن سیستم گیم چی پیشنهاد میکنین؟

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z68V
VGA:ASUS Geforce GTX 670 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X9

حدود 4070 درمیاد

سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم یه کارت صدا بگیرم اگه لطف کنید یه مشاوره بدین که چه کارتی بگیرم ممنون میشم
کارته صدا رو واسه استفاده خونگی میخوام واسه موزیک گوش دادن و فیلم های دالبی و بازی میخوام صدای 5.1 رو با بهترین کیفیت تجربه کنم البته خروجی اپتیکالم داشته باشه
قیمتشم مهم نیست ولی ارزونترین چیزی باشه که بتونه این نیازامو برطرف کنه
در ضمن من به جای اسپیکر سینما خانگی سونی مدل dav-dz777 رو به کامپیوتر وصل کردم ایا واسه این خواسته هام کافیه یا اونم عوض کنم
ممنون از دوستان عزیز

سلام من میخوام یه سیستم برا بازی جمع کنم که هر بازی رو بیاره فقط مادر بورد - سی پی یو - گرافیک - رم میخوام داکثر پولم 850 تومن هستم .
کسی میتون جمع کنه ؟تو رو خدا کمک کنید سیستم خوب جمع کنید فیلم اهنگ اینا هم سریع اجرا کنه
پاور من green 380 w هست لازم هست بخرم dvd rw هم سونی ای دی هست باید بخرم یا نه ؟
لطفا سریع جواب بدید .

سلام من میخوام یه سیستم برا بازی جمع کنم که هر بازی رو بیاره فقط مادر بورد - سی پی یو - گرافیک - رم میخوام داکثر پولم 850 تومن هستم .
کسی میتون جمع کنه ؟تو رو خدا کمک کنید سیستم خوب جمع کنید فیلم اهنگ اینا هم سریع اجرا کنه
پاور من green 380 w هست لازم هست بخرم dvd rw هم سونی ای دی هست باید بخرم یا نه ؟
لطفا سریع جواب بدید .
بودجه محدوده نباید انتظار زیادی داشته باشی در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
RAM : patriot g2 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m lx plus
VGA : evga gts450

حدودا 900 تومن در میاد پاور هم ضعیفه باید تعویض شه کمترین مدل پیشنهادی GREEN GP480A-EUـه و حدودا 144 145 تومن در میاد Mainهای جدید هم اکثرا دیگه از IDE پشتیبانی نمیکنن در نتیجه باید تو فکر رایتر جدید هم باشی !

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم یه کارت صدا بگیرم اگه لطف کنید یه مشاوره بدین که چه کارتی بگیرم ممنون میشم
کارته صدا رو واسه استفاده خونگی میخوام واسه موزیک گوش دادن و فیلم های دالبی و بازی میخوام صدای 5.1 رو با بهترین کیفیت تجربه کنم البته خروجی اپتیکالم داشته باشه
قیمتشم مهم نیست ولی ارزونترین چیزی باشه که بتونه این نیازامو برطرف کنه
در ضمن من به جای اسپیکر سینما خانگی سونی مدل dav-dz777 رو به کامپیوتر وصل کردم ایا واسه این خواسته هام کافیه یا اونم عوض کنم
ممنون از دوستان عزیز

می تونی از مدلای ASUS SONAR DX انتخاب کنی که خروجی با کیفیتی داره و 150 تومن میشه خرید و نیاز شما رو برطرف می کنه.
مدلای حرفه ای و با کیفیت CREATIVE X-Fiکه دیگه لازم به تعریف نیست و مدلای موجودش بین 200 تا 400 قیمت دارن و برای موزیک و بازی عالی هستن.

اسپیکرهای خانگی برای محیط های بزرگ و رنج صدای متفاوتی از اسپیکرهای کامپیوتر بهینه میشن و ممکنه به آمپلی خارجی هم نیاز داشته باشن، در صورتی که اسپیکرهای PC نیازی به این تجهیزات ندارن.

لطفا سریع جواب بدید .

اصل قیمت PC هم به همین قطعات هست، دیگه فقطی نداره!

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H67-M
VGA:Geforce 550Ti 1GB/AMD 6770

اینا حدود 1 تومن میشن. پاور شما هم جوابگو نیست، یه 435 وات واسه این سیستم توصیه میشه، مادربردت هم اگه پورت IDE داشته باشه که جدیدا ندارن، به خرید رایتر جدید احتیاجی نیست. مدلی که معرفی کردم این پورت رو داره.

ممنون. اگه گرافیک رو 680 بزاریم چقدر میشه؟

حدود 300 تا 400 تومن گرونتر میشه در حالی که فقط 10 تا 15 درصد تفاوت سرعت دارن.

با سلام.دوستان عزیز اطلاع دارن قیمت هارد اکسترنال دو ترابایت چنده؟

بستگی به مدل بین 370 تا 400 تومن قیمت دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or