مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

برگشتیم :دی با سیستم جدید

اول از همه ممنون از دوستانی همچون

رامین و فرشید

این سیستمی که بستم ... منتظر نظراتتونم !

جمعا . 3 تومن ( بدون مانیتور )

کارت گرافیکم غول بود جا نمیشد :دی

Gaming Rig

Processor
550T................................. AMD FX 8150 I5 3570K.............................710

Motherbo
300....................300T ....................... MSI 970A G46 MSI Z77 G43

Memory
Hyper X Kingston 8GB

Graphic
sapphaire hd 7970............................1.750
1.450................... msi n670 pe

Hard Drive
Segate 500GB

Monitor
Samsung SyncMaster BX2285

Power Supply
GX 560 BRONZE

Case
GREEN HUNTER Operating System

این چرا جابجا شد...خوابم میاد ولش کن|-)

آخرین ویرایش:
این مینبوردم دیگه داره زیادی بازی در میاره !.... اساتید یه main با cpu می خوام ... واسه این دو تا 550 تومن میتونم هزینه کنم ... چی پیشنهاد میدید .... این دوتا چطورن ؟ [h=2][h=1]ASUS - M5A78L-M LX & AM3 - FX-6200 - 3.8GHz - X6[/h][/h]

سلام اقا فرشید مادر بوردasusP8Z77-V LX انبورده میشه یه مادربورد دیگه بگین که انبورد نباشه و4رم بخوره ودارای2پی سی ای هم باشه(برای نصب کارت دی وی بی) معرفی کنید

حالا بعدا مادربرد یا CPu رو عوضش می کنم !

"یا" نمی تونه باشه، چون پردازنده ی قویتر 8350 هست که اونم چندان تفاوتی نمی کنه و AMD بالاتر از این نداره فعلا، بنابراین هم مادربرد و هم پردازنده رو باید عوض کنی اگر بخوای سیستم رو ارتقا بدی، که فعلا نیازی نیست
فقط برای راندمان بهینه ی پردازندت حتما ویندوز 8 نصب کن.

این مینبوردم دیگه داره زیادی بازی در میاره !.... اساتید یه main با cpu می خوام ... واسه این دو تا 550 تومن میتونم هزینه کنم ... چی پیشنهاد میدید .... این دوتا چطورن ؟ ASUS - M5A78L-M LX & AM3 - FX-6200 - 3.8GHz - X6

خیر، اینا توصیه میشه:

CPU:Core i3 2120
M/B:ASUS P8H61M-LX

بعدا اگر بتونی پردازنده ی 4 هسته ای رو بگیری توی بازیها راندمان بهتری می گیری.

سلام اقا فرشید مادر بوردasusP8Z77-V LX انبورده میشه یه مادربورد دیگه بگین که انبورد نباشه و4رم بخوره ودارای2پی سی ای هم باشه(برای نصب کارت دی وی بی) معرفی کنید

پاسخ در پیام خصوصی داده شد.

سلام یه سوال دیگه فرق بین دو سی پی یوi5-3470باi5-3550درچیه هر دو6مگ هستند وسرعتشون0.1باهم فرق داره وقیمتشون 100تومان اختلاف داره میشه توضیح کامل بدین
اگه سی پی یو بسوزه ایا میشه تعمیرش کرد

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال دیگه فرق بین دو سی پی یوi5-3470باi5-3550درچیه هر دو6مگ هستند وسرعتشون0.1باهم فرق داره وقیمتشون 100تومان اختلاف داره میشه توضیح کامل بدین
اگه سی پی یو بسوزه ایا میشه تعمیرش کرد
به غیر از تفاوت جزئی تو فرکانس فرق خاصی ندارن !
خیر امکانش نیست !

سلام خدمت اساتید من نظر دوستان رو میخوام برای بستن یک سیستم کامل کیس - مانیتور - ..... تا 2.5 میلیون ولی دیکه 1 ریال هم از این گرون نشه دیگه این ته ته بود برای بازی هم مناسب باشه

یک سیستمی هم الان دارم میبندم برا پسر عموم بودجه اون 1 میلیون بود تقریبا برا یه کیس اینا رو گرفتیم نظر بدین ببینیم خوب بوده انتخابمون یا نه
mb ; msi a75 -g35
cpu :A8-3870k
ram :4gb 1600 geil
hdd: 500 gb segate barcuda
dvd-rw :liteon 24x ihs524
power : green gp530a-eu

سلام بین مادربورد asus p8z77v با asuso8z77v-lx کدوم بهتره؟برای انجام بازی و اینترنت و فیلم وخلاصه هر کاری اونم برای مدت طولانی مثلا سیستم در هریک هفته 1ساعت خاموش بشه

تا الان خوب پیش رفتم با راهنمایی هاتون منتها تا میام سیستمو ببندم بودجه افزایش پیدا میکنه ولی بیش ازین نمیتونم صبرکنم وهزینه کنم...فقط و فقط و فقط اولویت اول گیمه:asuse z77-v pro... intel core i7 3770....ram corsair 8gb 1600(2*4gb)...hdd 1tb....power green 600-EUحالا فقط میمونه چندتا سوال نهایی:مادربرد asuse sabertooth هم قیمت همین مادربوردو داره دقیقا...فرقشون چیه کدوم بهتره؟2-برند پاور خیلی مهمه؟چون برند تاپ پاور ولی 700 واتش هست هم قیمت 600 گرین...چه کارکنم؟3-این سیستم نهایت کارت گرافیکی که ظرفیت پذیرش و راندمان 100درصدشو داره چیه؟ از سری انویدیا...رادءون نمیخوام4-در کل این سیستم واسه گیم در چه حدی هست حال جدا از کارت گرافیک؟خودتون نمره ی خوبی بش میدین که تو گیم ها اصلا کم نیاره؟فقط 2 تا نکته نظرخودم gtx 660 هستش و اگه واقعا ارزش هزینه داره نهایت نهایتش 670تا شما چی دستور بفرمایین....و اینکه رم ها در چه چیزهایی باید یکسان باشن تا مثلا 2 یا 3 کاناله کار کنن؟البته نمیدونم رو این سیستم تا چند تا رم میشه همزمان استفاده کرد؟واقعا واقعا واقعا شرمنده ازین همه سوال......

سلام من یه چند تا سوال داشتم که میخواستم Farshidstar2012 یا supra جواب بدن چون بقیه آدمو گمراه میکنن:d
سوالم در مورد چیپست های sandy bridge اینتل,تا جایی که میدونم سری H این چیپست ها بیشتر واسه سیستم معمولی اداری و کارهای خونگیه حالا میخواستم یه توضیحی واسه چیپستهای p67,z68 ,z77 بدید که واسه چه رنج کاری مورد استفاده هستن؟
حالا سیستمی که من دنبالش هستم میخوام تا سقف 2 تومن بدون هارد هزینه کنم که سی پی یو intel باشه و مادربورد هم asus و یه کارت گرافیک متوسط رو به بالا ولی اولویت اول با cpu و main

سلام خدمت اساتید من نظر دوستان رو میخوام برای بستن یک سیستم کامل کیس - مانیتور - ..... تا 2.5 میلیون ولی دیکه 1 ریال هم از این گرون نشه دیگه این ته ته بود برای بازی هم مناسب باشه

یک سیستمی هم الان دارم میبندم برا پسر عموم بودجه اون 1 میلیون بود تقریبا برا یه کیس اینا رو گرفتیم نظر بدین ببینیم خوب بوده انتخابمون یا نه
mb ; msi a75 -g35
cpu :A8-3870k
ram :4gb 1600 geil
hdd: 500 gb segate barcuda
dvd-rw :liteon 24x ihs524
power : green gp530a-eu

CPU:INTEL Core I3 2120
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61
VGA:MSI Geforce GTS 560 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W EU GREEN
CASE:GREEN DRAGON
MONITOR:SAMSUNG 20A360

حدود 2500 میشه
کیس پسر عموی شما هم فقط برای بازیهای سبک و بازیهای سنگین با تنظیمات متوسط یا پایین جوابگو هست. کلا با 1 تومن نمیشه سیستم گیمینگ بست، زیر 1.5 میلیون الان کافی نیست

سلام بین مادربورد asus p8z77v با asuso8z77v-lx کدوم بهتره؟برای انجام بازی و اینترنت و فیلم وخلاصه هر کاری اونم برای مدت طولانی مثلا سیستم در هریک هفته 1ساعت خاموش بشه

مشخصه که مدل p8z77v امکانات بیشتری داره اما برای بازی فرقی نمی کنن، مگر اینکه بعدا بخوای SLI کنی که داستانش سواست

تا الان خوب پیش رفتم با راهنمایی هاتون منتها تا میام سیستمو ببندم بودجه افزایش پیدا میکنه ولی بیش ازین نمیتونم صبرکنم وهزینه کنم...فقط و فقط و فقط اولویت اول گیمه:asuse z77-v pro... intel core i7 3770....ram corsair 8gb 1600(2*4gb)...hdd 1tb....power green 600-EUحالا فقط میمونه چندتا سوال نهایی:مادربرد asuse sabertooth هم قیمت همین مادربوردو داره دقیقا...فرقشون چیه کدوم بهتره؟2-برند پاور خیلی مهمه؟چون برند تاپ پاور ولی 700 واتش هست هم قیمت 600 گرین...چه کارکنم؟3-این سیستم نهایت کارت گرافیکی که ظرفیت پذیرش و راندمان 100درصدشو داره چیه؟ از سری انویدیا...رادءون نمیخوام4-در کل این سیستم واسه گیم در چه حدی هست حال جدا از کارت گرافیک؟خودتون نمره ی خوبی بش میدین که تو گیم ها اصلا کم نیاره؟فقط 2 تا نکته نظرخودم gtx 660 هستش و اگه واقعا ارزش هزینه داره نهایت نهایتش 670تا شما چی دستور بفرمایین....و اینکه رم ها در چه چیزهایی باید یکسان باشن تا مثلا 2 یا 3 کاناله کار کنن؟البته نمیدونم رو این سیستم تا چند تا رم میشه همزمان استفاده کرد؟واقعا واقعا واقعا شرمنده ازین همه سوال......

شما همون مدل PRO رو بگیر، تفاوتشون جزیی هست اما برای سیستم بازی سری V/PRO/DELUXE مناسبتر هست از نظر امکانات
برند پاور مهمه، مدلش هم همینطور، داخلی فقط گرین
سریعترین گرافیک دنیا هم الان روی سیستم جوابگو هست
.....

شما چرا وارد جزییات میشی حالا؟! بگو بودجت چقدر هست تمام این مسائل رو موقع پیشنهاد سیستم خودمون دقیق و کامل لحاظ می کنیم.

مشخصه که مدل p8z77v امکانات بیشتری داره اما برای بازی فرقی نمی کنن، مگر اینکه بعدا بخوای SLI کنی که داستانش سواست

سلام میشه درمورد SLIکردن توضیح بدین یعنی چی

خب گفتین بودجه....2500حداکثر فقط کیس بدون کارت گرافیک البته....همونی که خودم گفتم خیلی چشممو گرفته...با توجه به پیشنهادات خودتون انتخابش کردم...امیدوارم کمبود و نقصی نداشته باشه به عنوان یه سیستم گیم

سلام

یه هارد 250 گیر اوردم، چند بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب ؟!

ویرایش:
خب بزارید پست رو کامل بدم
این سیستم رو بهم دادن میگن آبش کن :| هاردش رو که بالا واسه خودم پرسیدم این بقیه مشخصاتش

vga: 9300gs
cpu: intel celeron 430 1.80ghz
mb: p33t-a
ram: 2*512
odd: asus cb-5216a

با یه سری خنزر اضافه مثل مانیتور از این قدیمیا CRT ، اسپیکر و موس و ...

این چند ردش کنم خوبه ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or