خب حالا چرا میزنین :d ! چون خودش میگه 30 فریم میگیره اساسین 3 رو TV 55 Inch .
دوستان با توجه به اینکه بوجم محدوده و 1 تومن دارم (فقط کیس ) نظرتون چیه دست دوم بگیرم؟؟؟
سلام دوستان
این مشخصات سیستم من هست
من اگر بخوام بازی هایی در حد بتلفیلد 3 رو روی سیتمم اجرا کنم باید چه چیزایی از سیستمم رو ارتقا بدم؟
(یه سوال: افزایش رم در اجرای بهتر بازی کمک میکنه؟)
با سلام...میخواستم بدونم سی پی یو AM3 - FX-8120 - 3.1GHz - X8 گرافیک داخلی داره؟ اگه داره تا چه حد میشه روش حساب کرد؟ اگه این cpu رو واسه یه سیستم واسه گیم بخوام انتخاب خوبی کردم؟ کلا چقد تاییدش میکنید واسه گیم های روز؟حالا حالاها جواب میده؟ میشه حدودی پفت اگه کارت گرافیک واسه این سیستم نذارم گرافیک داخلیش حکم چه نوع کارت گرافیکی رو داره؟البته اگه گرافیک داخلی داشته باشه
اینا پیشنهاد میشه :سلام لطفا یه سی پی یو و مادربورد و گرافیک به من معرفی کنید که روی هم نهایتا 700 بشه برای گیم ممنون
پس دوست عزیز اگه واسه این سیستم که میخوام بخرم راهنمایی کنی بسیار ممنون میشمIntel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K....ASUS - P8H61-M LE.....Seagate - SATA 3 - 500 GB .....KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1333-(2x4GB)..... GREEN - GP430
این سیستم مناسب گیم هست؟کارت گرافیکشو بعدا میخرم....راستی موقتا با گرافیک داخلی cpu میشه یه سوکر 13 اجرا کرد یا نه؟ در کل توانایی گرافیک داخلیش چقده؟ و چقد این کیس رو تایید میکنید؟
سلام
دوستان یه کیس واسه گیم میخواستم تا 2.700 نهایتا ... بدون هارد
سلام و خسته نباشید.
لطف میکنید یه کیس با بودجه 1 تومن معرفی میکنید.
جالبه نمیدونم چرا گفتین سیستمی که انتخاب کردی درهمه؟آخه فکر میکردم سیستم بدی نباشه....گفتین بودجه میخوام بدون کارت گرافیک کیس بشه حدود یک و 300...یعنی رم و مادربرد و cpu و پاور و هارد
GTX660 تا جایی که اطلاع دارم فقط با برد ASUS ش موجوده که اینم بسته به فروشنده بین 1.080 تا 1.200 متغیره !سلام
قیمت Geforce GTX 660 2GB DDR5 چقدر هست ؟