مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
این مشخصات سیستم من هست
من اگر بخوام بازی هایی در حد بتلفیلد 3 رو روی سیتمم اجرا کنم باید چه چیزایی از سیستمم رو ارتقا بدم؟
(یه سوال: افزایش رم در اجرای بهتر بازی کمک میکنه؟)
ss7b6kgfgn1ieuqv4bbq.jpg

با سلام...میخواستم بدونم سی پی یو AM3 - FX-8120 - 3.1GHz - X8 گرافیک داخلی داره؟ اگه داره تا چه حد میشه روش حساب کرد؟ اگه این cpu رو واسه یه سیستم واسه گیم بخوام انتخاب خوبی کردم؟ کلا چقد تاییدش میکنید واسه گیم های روز؟حالا حالاها جواب میده؟ میشه حدودی گفت اگه کارت گرافیک واسه این سیستم نذارم گرافیک داخلیش حکم چه نوع کارت گرافیکی رو داره؟البته اگه گرافیک داخلی داشته باشه

خب حالا چرا میزنین :d ! چون خودش میگه 30 فریم میگیره اساسین 3 رو TV 55 Inch .

خودش شاید خیلی چیزا بگه خب، ممکنه اصلا داره روی یه TV با رزولوشن 720 بازی می کنه!! یا تنظیمات پایین گذاشته ،دلیل نمیشه که بگیم بدرد بازی می خوره

دوستان با توجه به اینکه بوجم محدوده و 1 تومن دارم (فقط کیس ) نظرتون چیه دست دوم بگیرم؟؟؟

بستگی داره چه سیستم یا قطعاتی باشه، باید موردی بررسی کرد. با 1 تومن که نمیشه سیستم نو برای بازی خرید.

سلام دوستان
این مشخصات سیستم من هست
من اگر بخوام بازی هایی در حد بتلفیلد 3 رو روی سیتمم اجرا کنم باید چه چیزایی از سیستمم رو ارتقا بدم؟
(یه سوال: افزایش رم در اجرای بهتر بازی کمک میکنه؟)

شما تمام قطعات رو باید یکجا ارتقا بدی، در واقع هیچ کدوم از قطعات اصلی سیستم مناسب بتل 3 با تنظیمات آخر نیستن و باید ارتقا پیدا کنن، رم به تنهایی هم تاثیری نداره
شما مادربرد، پردازنده، رم و کارت گرافیک رو باید همزمان تعویض کنی. شایدم پاور

با سلام...میخواستم بدونم سی پی یو AM3 - FX-8120 - 3.1GHz - X8 گرافیک داخلی داره؟ اگه داره تا چه حد میشه روش حساب کرد؟ اگه این cpu رو واسه یه سیستم واسه گیم بخوام انتخاب خوبی کردم؟ کلا چقد تاییدش میکنید واسه گیم های روز؟حالا حالاها جواب میده؟ میشه حدودی پفت اگه کارت گرافیک واسه این سیستم نذارم گرافیک داخلیش حکم چه نوع کارت گرافیکی رو داره؟البته اگه گرافیک داخلی داشته باشه

خیر ، گرافیک داخلی نداره ، الان سری A8 و A10 گرافیک داخلی دارن که سرعتشون خیلی کمتر و رده ی ارزان قیمت هستن. تازه 8120 برای سیستم بازی هم مناسب نیست، در واقع پردازنده ی Core i5 3470 بیشتر جاها بهتر از این پردازنده ی د AMD عمل می کنه توی بازیها، بنابراین یه Core i5 معمولی اینتل هم بگیری بهتر از این پردازنده جواب میده، پردازنده های 3570K هم بهترین انتخاب هستن.

پس دوست عزیز اگه واسه این سیستم که میخوام بخرم راهنمایی کنی بسیار ممنون میشمIntel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K....ASUS - P8H61-M LE.....Seagate - SATA 3 - 500 GB .....KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1333-(2x4GB)..... GREEN - GP430
این سیستم مناسب گیم هست؟کارت گرافیکشو بعدا میخرم....راستی موقتا با گرافیک داخلی cpu میشه یه سوکر 13 اجرا کرد یا نه؟ در کل توانایی گرافیک داخلیش چقده؟ و چقد این کیس رو تایید میکنید؟

سلام لطفا یه سی پی یو و مادربورد و گرافیک به من معرفی کنید که روی هم نهایتا 700 بشه برای گیم ممنون
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
MAIN : asus p8h61-m lx plus
VGA : powercolor hd6670 1gb

حدودا 710 تومن در میاد البته کارت گرافیک مناسب نیست ولی میتونه اکثر بازیها رو تو Resـه 1024x768 با تنظمیات و جزئیات متوسط رو به پایین خوب و روون اجرا کنه !

پس دوست عزیز اگه واسه این سیستم که میخوام بخرم راهنمایی کنی بسیار ممنون میشمIntel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K....ASUS - P8H61-M LE.....Seagate - SATA 3 - 500 GB .....KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1333-(2x4GB)..... GREEN - GP430
این سیستم مناسب گیم هست؟کارت گرافیکشو بعدا میخرم....راستی موقتا با گرافیک داخلی cpu میشه یه سوکر 13 اجرا کرد یا نه؟ در کل توانایی گرافیک داخلیش چقده؟ و چقد این کیس رو تایید میکنید؟

شما بگو چقدر بودجه داری تا پیشنهاد بدیم، اینایی که شما داری می گی درهم و نامتناسب هست، فایده نداره.
اگه بخوای پردازنده و مادربرد قوی بدون گرافیک مجزا هم بخری میشه، اما بودجه مهم هست.

سلام
دوستان یه کیس واسه گیم میخواستم تا 2.700 نهایتا ... بدون هارد

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

حدود 2800 میشه، از هیچ چیزیش هم کم نکن که ترکیبش خراب میشه!

جالبه نمیدونم چرا گفتین سیستمی که انتخاب کردی درهمه؟آخه فکر میکردم سیستم بدی نباشه....گفتین بودجه میخوام بدون کارت گرافیک کیس بشه حدود یک و 300...یعنی رم و مادربرد و cpu و پاور و هارد

سلام و خسته نباشید.
لطف میکنید یه کیس با بودجه 1 تومن معرفی میکنید.

CPU:INTEL Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-LX
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

فقط اینکه مناسب بازی نیست.

جالبه نمیدونم چرا گفتین سیستمی که انتخاب کردی درهمه؟آخه فکر میکردم سیستم بدی نباشه....گفتین بودجه میخوام بدون کارت گرافیک کیس بشه حدود یک و 300...یعنی رم و مادربرد و cpu و پاور و هارد

چون اون مادربرد برای پردازنده های پرسرعت و سری K جوابگو نیست، برای سری K نباید مادربرد با تراشه ی H67/61 خرید

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LE
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:600W GREEN

اینا حدود 1730 میشن، دیگه کمتر نمیشه برداشت که پردازندش هم قوی باشه. گرافیک خودش هم از پس اجرای ابتدایی بازیها-نه با آخرین تنظیمات- برمیاد.

سلام.

میخواستم بدونم قطعات سیستم زیر باهم همخوانی دارن؟ برا بازیای سنگین مناسب هستش؟

ram:corsair-triple channel kit 12gb -1600
vga: asus gtx 690 4gb
cpu:
Intel Core i7-3930K Sandy Bridge-E 3.2GHz (3.8GHz Turbo) LGA 2011 130W Six-Core
motherboard:asus rampage-iv formula
hard:seagate 2 tb sata3-64mb buffer 7200rpm
ssd:adata xpg sx900 asx 900s3 -128 gb
power:green gp 1000b-oc
case:green - x9
sound card:creative sound blaster x-fi surround 5.1
dvd rom : pioneer blueray burner bdr-207LBK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند