خیلی خیلی شرمنده زیاد سوال میکنم:d با کلی مشاوره به این نتیجه رسیدم با بودجه 1700دیم ملاک اصلیمو بزارم رو cpu.کارت گرافیکم میزارم موقعی که پول کافی دستم اومد چون هدف اصلی من یک سیستم حرفه ای گیم که تا 5 سال نیاز به ارتقا نداشته باشه.حالا بین AMD FX-8150 و Intel Core i7-2600K اگه اشتباه نکنم اینا آخرین مدلهای cpu بازارن کدوم برای گیمینگ بهتره؟تا اینجا شد 1000ملیون درسته:d؟میمونه 700-600 مادربورد و رم ومخصوصا پاور که خیلی مهمه(مناسب با cpu)چی انتخاب کنم؟؟!
دوست عزیز، توی گیمینگ FX8350 یا 8150 اصلا همرده ی 3770K نیست که بخوای بینشون انتخاب کنی، قبلا بارها گفته شده
در ضمن سیستم بازی PC مثل کنسول نیست که بخوای 5 سال نگه داری، هر چی هم باشه حداقل کارت گرافیک باید بعد از 2 یا 3 سال ارتقا پیدا کنه.
نخیر، منظورشون بازی نیست، کارهای طراحی و تدوین هم مزیتی روی پردازنده های AMD ندارن، اما بعضی برنامه ها که شدیدا روی پردازش همزمان بهینه هستند راندمانشون روی 8350 هم خوب هست، نه اینکه از 3770K خیلی بهتر باشن. شکی وجود نداره که کدوم بهتر هست.این پیشنهاد شما عالیهه...ولی تا اونجایی که شنیدم میگن amd برای کارهای گارافیکی بهتره منظورشون همون بازیه؟!؟؟حالا من بین intel i7 3770 و amd fx-8320 گیر افتادم چیکار کنم؟؟![]()