سلام
ماردبورد خوب تا حدود 250 که بتونه CrossFire هم ساپورت کنه و دوتا pci-e 2.0 x16 یا pci-e 2.0 x14 و x8 باشه چی دارم ؟ راستی سی پی یو amd سوکت +AM3 هم ساپورت کنه
کیفیت مادربود هم مهمه برام .
باتشکر
فرشید خان سلام
عذر زحمت بابت لطفای قبلیتون
یه سوال دارم ازتون.برای وصل کردن مودم adsl به یه کیس قدیمی مشکل دارم چرا که نه ورودی برای کابل مودم داره و نه وایرلس
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید و یه راه حل پیش روم بزارین تا بتونم با این کیس از adsl استفاده کنم
الان مدلهای ارزون قیمت و زیر 300 تومن با این سوکت توی بازار خیلی کم شده، مدلهای ارزون هم CF رو ساپ.رت می کنن اما در حالت 16*4 که سرعت کمتری نسبت به 8*8 یا سرعت کامل 16*16 داره
مثلا ASUS M5A97-PRO هست که حدود 350 تومن هست و سرعت کامل CF رو هم می ده./QUOTE]
MSI 970A G46 حدودا زیر 200 هست و فکر کنم یکیش x8 باشه و اون یکی x16 خوب هست ؟
ASRock 970 Extreme4چطور ؟ خوب هست ؟
باتشکر
بله هستش همون کنترولر SATA 3 بصورت PCIe میشه متاسفانه تا اونجایی که اطلاع دارم نیست تو بازار ما !سلام
از کاربران عزیز کسی در مورد وجود تبدیل یا کارت PCI و یا هر چیزی برای تبدیل مادر برد ساتا 2 ، به ساتا 3 اطلاعاتی داره ؟
در کل چیزی میخوام که بشه روی مادر برد SATA2 ساپورت ، هارد (SATA3 - SSD) رو بدون مشکل و با سرعت واقعی استفاده کرد !
( آقا فرشید و رامین خان همچین چیزی امکان پذیره ؟ شما تست کردید ؟ )
بله هستش همون کنترولر SATA 3 بصورت PCIe میشه متاسفانه تا اونجایی که اطلاع دارم نیست تو بازار ما !
فقط یه نکته هست این کنترولرها معمولا بصورت X1 هستش یعنی سرعت نهایی 500MB/s میشه (در صورتیکه پهنای باند SATA 3 حدودا 750MB/s هستش) یعنی شما یه VERTEX 3 128GB بندازی روش یه مقداری افت کارایی داره ولی خوب نسبت به SATA 2 تفاوت محسوسه !
سلام خدمت اقا فرشید چندتا سوال داشتم ازتون
ممنون الان میشه یه کیس و مانیتور بگید جوری که با 660 ti خوب کار کنه ssd هم نمیخوام هارد 500 هم کافیه(خرج اضافی نکنم) برای gaming قیمتش زیاد بالا نشه همچنینا محدود نکنه کارتو قطات با هم خوب کار کنن با قیمت تقریبی هر کدوم بی زحمت که من بسپرم به رفیقم که اگه ارزون تر بود بگیره برند قطعات رو هم که اگه لطف کنید دیگه واقعا شرمنده میکنید مارو
در ضمن اگه کسی از بازار ارمنستان خبر داره یه pm بده به من
اقا فرشید عزیز
هارد SSD رو میشه SATA3 بگیریم و روی مادر برد SATA2 ساپورت استفاده کنیم ؟ یعنی کلا کار نمیکنه ؟ یا سرعتش نصف میشه ؟ ( فکر کنم با نصف سرعت هم بد نباشه ! )
که بعدا یه مدت برد رو عوض کنیم .
خواهشخیلی ممنون .
قیمت تقریبی هم میدونید ؟
جایی سراغ دارید سوال کنیم ؟ میشه سفارشی هم تهیه کرد ؟ کدوم کشور موجود هست ؟
برند 660ti رو هم لطف کنید بگیدتفاوت قیمت هارد 500 با 1 ترابایت اونقدر نیست که بخوای 500 رو بجاش بخری، سیستم هم این حداقل چیزیه که توصیه میشه:
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77-LE
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 22A360
بدون گرافیک حدود 1780 تومن میشه، قیمت ریز هم بخاطر نوسان نمیشه داد.
برند 660ti رو هم لطف کنید بگید
خیلی ممنون قیمت تقریبی هم نمیتونی بدی ؟حتی با تقریب بالا چون این رفیقم بگم از بازار اونور قیمت بگیر اگه نشد که دوباره مزاحم میشه برام قیمت گرفتن تو بازار داخل خیلی ممنون به هر حال
ر
بله، میشه، خوب هم کار می کنه اما سرعتش به 275 مگابایت بر ثانیه محدود میشه، در صورتی که مدلهای نسل جدید تا 550 مگابایت بر ثانیه هم سرعت دارند. در واقع تقریبا نصف میشه.
با این حال باز هم از هارد معمولی بسیار سریعتر عمل می کنه. بعدا هم می تونی روی سیستم جدید نصب کنی.
ممنون دوست عزیز
پس فعلا همین کار رو میکنیم .
در ضمن هارد های SSD :
با این موارد مشکلی ندارند ؟ :
استفاده 24 ساعته
وارد شدن ضربه ضعیف
گرمای زیاد داخل کیس و محیط
و
این مدل ها OCZ VERTEX 4 و CORSAIR Force 3 GT
60 گیگ و 120 گیگ دارند ؟ ( فقط برای ویندوز سیستم هامون میخوام ، حجم بالا به دردم نمیخوره 30 ، 40 گیگشو استفاده میکنیم که همونم خالی می مونه )
قیمت هم بگید ممنون میشم