مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
تفاوت یه رم با باس 1600 با یه باس 2133 یا 2400 چقدر میشه ؟! ارزش داره رم رو عوض کنم ؟!
بعد چرا این رم های 2تایی گرون تر در میاد الان من یه Corsair Vengence 1600 4GB خریدم 55 تومن ولی همین رم رو پک 2X4ش رو باید 130 تومن پول میدادم مگه فرق خاصی داره ؟!
الان یکی دیگه از همین رم بگیرم برام مشکلی ایجاد میشه ؟!
من الان یه هارد WD 1TB Black Caviar SATA2 رو سیستمم هست عوضش کنم با یه مدل SATA 3 چقدر تفاوت میکنه تو سرعت بوت شدن سیستم ؟!
بستگی به CPU داره بطور کلی الان رم با باس 1600 پهنای باند کافی در اختیار سریعترین CPUهای موجود میذاره باس های بالاتر تو مبحث OC اهمیت پیدا میکنن !
معمولا اینجور پک ها رو مبحث چند کاناله تولید و عرضه میشن (یعنی بسته به نوع مین Dual , Triple و Quad دسته بندی میشن) دقیقتر با توجه به این داستان یجورایی جنبه ی تبلیغاتی برای سازنده داره که دیگه تبدیل به یه اصل (جا افتاده) شده وگرنه نسبت به مدلای تک شون (با مشخصات یکی) فرق خاصی ندارن.
خیر مشکلی ایجاد نمیشه !
بارها گفته شده این داستان SATA 3 تو HDD فقط جنبه ی تبلیغاتی داره ، سریعترین HDDهای موجود (مدلای 10000 دور) هم پهنای باند SATA 2 رو کامل پر نمیکنن چه برسه به SATA 3 !

بستگی به CPU داره بطور کلی الان رم با باس 1600 پهنای باند کافی در اختیار سریعترین CPUهای موجود میذاره باس های بالاتر تو مبحث OC اهمیت پیدا میکنن !
معمولا اینجور پک ها رو مبحث چند کاناله تولید و عرضه میشن (یعنی بسته به نوع مین Dual , Triple و Quad دسته بندی میشن) دقیقتر با توجه به این داستان یجورایی جنبه ی تبلیغاتی برای سازنده داره که دیگه تبدیل به یه اصل (جا افتاده) شده وگرنه نسبت به مدلای تک شون (با مشخصات یکی) فرق خاصی ندارن.
خیر مشکلی ایجاد نمیشه !
بارها گفته شده این داستان SATA 3 تو HDD فقط جنبه ی تبلیغاتی داره ، سریعترین HDDهای موجود (مدلای 10000 دور) هم پهنای باند SATA 2 رو کامل پر نمیکنن چه برسه به SATA 3 !
من i5 3570k گرفتم اورکلاکر هم نیستم !
پس با این تفاسیر باید برای سرعت بوت حتما SSD گرفت ؟!

این لیست رو خودت دادی، این قیمتای حدوی:

CPU:INTEL Core I5 2400 340T
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600 70T
M/B:ASUS P8H61-usb3 180T
VGA:6770 1G His radeon HD 200T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 31T
POWER:535W GREEN 85T
CASE:GREEN Magnum 2 55T

اگه مشکل بودجه نداری می تونی یه پردازنده ی FX 8120/8150 روش نصب کنی، راندمانت در بازیها خیلی بالاتر میره، اگر بخوای کمتر هزینه کنی یه پردازنده ی Phenom II X4 970/980 کفایت می کنه.

داداش جایی که من هستم فقط 965 پیدا میشه نظرت چیه بگیرم ؟
در ضمن 965 بهتره یا intel core i3 2100 ?
خیلی ممنون

داداش جایی که من هستم فقط 965 پیدا میشه نظرت چیه بگیرم ؟
در ضمن 965 بهتره یا intel core i3 2100 ?
خیلی ممنون

خب دلیلی نداره که فقط خودت رو به خرید از محل سکونتت محدود کنی، می تونی سفارش بدی ازتهران خرید کنی و برات ارسال کنن.

برای سیستم بازی هم پردازنده ی Core i3 2100 انتخاب بهتری هست، اکثر بازیها هم سرعت بیشتری هم میده، امکان ارتقا به سریعترین پردازنده های روز رو هم داره.

سلام فرشید جان یه سیستم میخوام که بتونه بتلفیلد 3 رو رو اولترا و 720p اجر ا کنه همینطور کرایسیس 2 رو روون! مرسی زیر 1300 بدون مانیتور!

CPU:INTEL Core I5 2310
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67M-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

این میشه 1350 تومن و برای رزولوشن 1280*720 هم با تنظیمات اولترا جوابگو هست، البته این رزولوشن روی مانیتور به درد بازی نمی خوره، چون رزولوشن یه مانیتور 17 اینچ قدیمی هست و مناسب بازی نیست.

تا حداکثر 250تومن چند مدل مادربرد با چیپست B75 و Z68 معرفی کنید برای گیمینگ!
برندش هم ایسوز و گیگا باشه!
ممنون

مادربرد B75 که فعلا فقط یه مدل از ASUS بود به اسم P8B75 که تموم شده

از سری Z68 هم ASUS P8Z68V-LE هست که 390 تومنه، ارزونتر هم نداره، از برند گیگا هم تقریبا نمیشه چیزی با این چیپ ست پیدا کرد، اونا هم تموم شدن، کلا اوضاع مادربردا افتضاحه.

فرشید جان راستش رم pc 4 گیگ خوب الان میخام یه 4 گیگم اضافه کنم الان چه رمی بگیرم توپه . برا خودش الان کینگ مکس ddr3 .
پس باید عین همونی رو که داری بخری، رمها بهتره از یک برند و یک مدل باشن، رمهای مختلف باعث کاهش کارایی و کندی سیستم میشن.

سلام. برای دوربین های مدار بسته سیستم میخوام. ارزون ترین سیستمی که میشه بست رو لطفا پیشنهاد بدید. کاراییش اصلا مهم نیست چون هرچقدر هم کم باشه میکشه. تا قبل یه سیستم DDR خیلی قدیمی همش 2-3 درصد لود CPU داشت. بدون مانیتور و هارد و DVD-RW و کیس. فقط CPU-M.B-RAM-POWER در صورت نیاز VGA اگه آنبرد نبود. فقط میخوام دوامش زیاد باشه و گارانتی معتبر باشه چون 24/7 روشنه نمیخوام مثل قبلی خراب بشه. بودجه هم فکر کنم زیر ۵۰۰ کافیش باشه.
خیلی ممنونم.

آقا من core i3 540 دارم!
2 سوال دارم
یکی این که قیمت بهترین مدل gtx 560 ti چنده؟ بیشتر از 450 نشه؟ D:
دومی این که همین core i3 540 + gtx 560 ti تو بتل فیلد 3 تو چه رزولوشنی روون هست؟ low-medium هم بگین واسم مهم نیست!

آخرین ویرایش:
سلام. برای دوربین های مدار بسته سیستم میخوام. ارزون ترین سیستمی که میشه بست رو لطفا پیشنهاد بدید. کاراییش اصلا مهم نیست چون هرچقدر هم کم باشه میکشه. تا قبل یه سیستم DDR خیلی قدیمی همش 2-3 درصد لود CPU داشت. بدون مانیتور و هارد و DVD-RW و کیس. فقط CPU-M.B-RAM-POWER در صورت نیاز VGA اگه آنبرد نبود. فقط میخوام دوامش زیاد باشه و گارانتی معتبر باشه چون 24/7 روشنه نمیخوام مثل قبلی خراب بشه. بودجه هم فکر کنم زیر ۵۰۰ کافیش باشه.
خیلی ممنونم.
برای DVR کارت میخوای درسته ؟
این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
RAM : a-data gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
POWER : green gp480a-eu

حدودا 540 تومن در میاد ، فقط این DVR کارته (حالا من نوع و مدلش رو نمیدونم) اگه قدیمی باشه (مخصوصا از سری سخت افزاری) ممکنه با MAINهای جدید نرمافزارش به مشکل بخوره یا اصلا ران نشه !
آقا من core i3 540 دارم!
2 سوال دارم
یکی این که قیمت بهترین مدل gtx 560 ti چنده؟ بیشتر از 450 نشه؟ D:
دومی این که همین core i3 540 + gtx 560 ti تو بتل فیلد 3 تو چه رزولوشنی روون هست؟ low-medium هم بگین واسم مهم نیست!
در حال حاضر سری DCII از برند ASUS بهترین مدل موجود هستش حدودا 500 تومن در میاد.
تو Resـه 1280x1024 حدودا 40 42 فریم میده و خوب و روون هستش !

آخرین ویرایش:
در حال حاضر سری DCII از برند ASUS بهترین مدل موجود هستش حدودا 500 تومن در میاد.
تو Resـه 1280x1024 حدودا 40 42 فریم میده و خوب و روون هستش !

با این cpu؟
کلا با این core i3 540، و حدود قیمت نهایتا 500، چه کارت گرافیکی فریم خوب میده؟ مثلا رو 720*1280 ؟؟ بازم low باشه هم مهم نیست!

آخرین ویرایش:
برای DVR کارت میخوای درسته ؟
این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
RAM : a-data gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
POWER : green gp480a-eu

حدودا 540 تومن در میاد ، فقط این DVR کارته (حالا من نوع و مدلش رو نمیدونم) اگه قدیمی باشه (مخصوصا از سری سخت افزاری) ممکنه با MAINهای جدید نرمافزارش به مشکل بخوره یا اصلا ران نشه !

مرسی رامین جان. آره دوتا کارت DVR پاناسونیک دارم یه 16 کاناله یه 4 کاناله. ولی سیستم قبلیش خیلی خیلی قدیمی بودا و نرم افزار روش میومد. ولی ۴ گیگ رم خیلی براش زیاده. قبلی با رم DDR ۲۵۶ هم راحت میومد! فکر کنم ۱ یا ۲ گیگ زیادشم هست. مادربورد هم USB3 نداشته باشه ارزون تر چیزی نیست؟ اگه جا داره سیستمو بچلونش :d مثلا P8H61-M LX Rev. 3 MB یا P8H61 Rev. 3 MB باشه چی؟ ولی به شرط اینکه برای استفاده من چیزی از دست ندم.

بازم ممنونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or