Thomas_Anders
کاربر سایت
با سلامدوستان یکی از بچه ها میخاد با 900 تومن کل کیس رو عوض کنه...اگه میشه یه سیستم خوب برای بازی معرفی کنید که عصر بگیره...فقط کیس عوض میکنه
میتونه اینارو در نظر بگیره :با سلامدوستان یکی از بچه ها میخاد با 900 تومن کل کیس رو عوض کنه...اگه میشه یه سیستم خوب برای بازی معرفی کنید که عصر بگیره...فقط کیس عوض میکنه
شما که خودت قطعات رو انتخاب کردی ، جزئیات رو هم در نظر گرفتی دیگه چه نیازی به مشاور داری ؟سلام بعد از 3 سال میخوام سیستمم رو عوض کنم
یه سیستم تو رنج قیمت 1 م 200 تا .. 1 م 400 میخوام
case + power green باشه .
cpu intel باشه
motherboard هم میخوام nforce بالایی داشته باشه یا اگه چیز جدیدی برا شبکه جاش اومده
ram 2x4 یا kingston یا patriot باشه .. corsair گرونه.
vga geforce
500gb HDD Seagate سرعتش بالا و اینترنال باشه
مانیتور سامسونگ led 20 باشه
mouse+keyboard هم برا بازی ترجیحا خوب و ارزون باشه نمیخوام زیاد بالاش پول بدم
اسپیکر هم دارم.
دوستان لطفا قیمت بزارید روی هر کدوم سیستم هم برا بازی در حد متوسط به بالا میخوام
عجله هم دارم میخوام زود بخرم در ضمن جای معتبری در سایتها میشناسید که بتونم بخرم همه رو
و خودشون اسمبل کنن اگه موردی داره pm بدید لطفا فقط معتبر باشه جاش ممنون.
سلام 1 ماهه که مانیتور 19" سامسونگ sa300 گرفتم و میدونم که اشتباه کردم optimize res 1366*768 هست که res خوبی نیس.2 تا سوال دارم: اینکه نوی این مانیتور چنده و من چند ردش کنم خوبه؟ و اینکه 2 تا مدل 22" سامسونگ HD که قیمت مناسب و کیفیت خوبی داشته باشه با ذکر قیمت بهم معرفی کنید لطفا".
نظر خاصی نیست ، مساعده یه مین با چیپ Z77 امکاناتش هم مشخصه.سلام دوستان نظرتون در مورد مادربرد z77-v le چیه. برای بازی نمیخوام و میخوام یه cpu معمولی روش بندازم فعلا.
اما میخوام قابل ارتقا باشه ...
بین 310 تا 400 بسته به برند و مدل متغیره.کسی قیمت 6870 رو داره؟؟
سلام دوستان نظرتون در مورد مادربرد z77-v le چیه. برای بازی نمیخوام و میخوام یه cpu معمولی روش بندازم فعلا.
اما میخوام قابل ارتقا باشه ...
من اسپیکر لاجیتک z506 دارم میخوام ساند کارت براش بگیرم .کارتهای pci کریتیو حدود 40-50 هست و usb حدود 160-170 چرا اینقدر فرق قیمت دارن و کدوم و بگیرم .استفاده من برای موزیک و گیم هست
سلام یه کیس تا 500 ای 600 تومن میخوام ببندم . سی پیو و گرافی ک بالا باشه . بشه باهاش بازی کرد . ممنون بدون کیب.ر و مئس و مانیتور و اسپیکر . مر30
dear gamers,
با 1,200T براي game چه خريداري كنم...
ليست هم تهيه كردم كه نظرات را ببينم, قرار ميدم.....سپاس.
---------- نوشته در 09:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 AM ارسال شده بود ----------
راسي Monitor 24 LED SAMSUNG دارم...
دوست عزیز،با 500 تومن یه گرافیک و پردازندش رو هم نمیشه خرید، چه برسه به یه کیس کامل، تازه می خوای بالا هم باشه؟؟
واسه مانیتوری که شما داری این بودجه کمه، باید 200 تا 250 تومن افزایشش بدی.
CPU:INTEL Core I5 2310
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67-M
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3
این حدود 1450 تومن درمیاد