مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بعد از 3 سال میخوام سیستمم رو عوض کنم
یه سیستم تو رنج قیمت 1 م 200 تا .. 1 م 400 میخوام
case + power green باشه .
cpu intel باشه
motherboard هم میخوام nforce بالایی داشته باشه یا اگه چیز جدیدی برا شبکه جاش اومده
ram 2x4 یا kingston یا patriot باشه .. corsair گرونه.
vga geforce
500gb HDD Seagate سرعتش بالا و اینترنال باشه
مانیتور سامسونگ led 20 باشه
mouse+keyboard هم برا بازی ترجیحا خوب و ارزون باشه نمیخوام زیاد بالاش پول بدم
اسپیکر هم دارم.
دوستان لطفا قیمت بزارید روی هر کدوم سیستم هم برا بازی در حد متوسط به بالا میخوام
عجله هم دارم میخوام زود بخرم در ضمن جای معتبری در سایتها میشناسید که بتونم بخرم همه رو
و خودشون اسمبل کنن اگه موردی داره pm بدید لطفا فقط معتبر باشه جاش ممنون.

با سلامدوستان یکی از بچه ها میخاد با 900 تومن کل کیس رو عوض کنه...اگه میشه یه سیستم خوب برای بازی معرفی کنید که عصر بگیره...فقط کیس عوض میکنه
میتونه اینارو در نظر بگیره :

CPU : intel i3 2100
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : evga gts450 1gb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum2

حدودا 980 در میاد.
سلام بعد از 3 سال میخوام سیستمم رو عوض کنم
یه سیستم تو رنج قیمت 1 م 200 تا .. 1 م 400 میخوام
case + power green باشه .
cpu intel باشه
motherboard هم میخوام nforce بالایی داشته باشه یا اگه چیز جدیدی برا شبکه جاش اومده
ram 2x4 یا kingston یا patriot باشه .. corsair گرونه.
vga geforce
500gb HDD Seagate سرعتش بالا و اینترنال باشه
مانیتور سامسونگ led 20 باشه
mouse+keyboard هم برا بازی ترجیحا خوب و ارزون باشه نمیخوام زیاد بالاش پول بدم
اسپیکر هم دارم.
دوستان لطفا قیمت بزارید روی هر کدوم سیستم هم برا بازی در حد متوسط به بالا میخوام
عجله هم دارم میخوام زود بخرم در ضمن جای معتبری در سایتها میشناسید که بتونم بخرم همه رو
و خودشون اسمبل کنن اگه موردی داره pm بدید لطفا فقط معتبر باشه جاش ممنون.
شما که خودت قطعات رو انتخاب کردی ، جزئیات رو هم در نظر گرفتی دیگه چه نیازی به مشاور داری ؟
در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 2400
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : sapphire hd6850
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green orbit
MONITOR : lg e1960s
MOUSE : a4tech x7
KEYBOARD : a4tech kl-50p

حدودا 1.460 در میاد !

آخرین ویرایش:
سلام 1 ماهه که مانیتور 19" سامسونگ sa300 گرفتم و میدونم که اشتباه کردم optimize res 1366*768 هست که res خوبی نیس.2 تا سوال دارم: اینکه نوی این مانیتور چنده و من چند ردش کنم خوبه؟ و اینکه 2 تا مدل 22" سامسونگ HD که قیمت مناسب و کیفیت خوبی داشته باشه با ذکر قیمت بهم معرفی کنید لطفا".

بعضی وقتا بخاطر پستای متعدد ممکنه پستی از قلم بیافته متاسفانه

مانیتور اون مدلی که شما داری نهایتش 190 تومن هست، مدل 22 اینچ که HD باشه هم در حال حاضر SAMSUNG BX2280 موجود هست، مدل 2285 هم خوبه ولی کمیاب شده، در هر صورت هر دو LED و با پاسخگویی 2 میلی ثانیه هستن. قیمتشون هم از 280 تا 340 تومن متغیر هست. مدل 22A310 هم زیاد موجوده ولی اصلا HD نیست و برای بازی مناسب نیست.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان نظرتون در مورد مادربرد z77-v le چیه. برای بازی نمیخوام و میخوام یه cpu معمولی روش بندازم فعلا.
اما میخوام قابل ارتقا باشه ...
نظر خاصی نیست ، مساعده یه مین با چیپ Z77 امکاناتش هم مشخصه.
در مورد ارتقاء هم بستگی به اینتل داره که در آینده بخواد از این سری پشتیبانی کنه یا نه.
کسی قیمت 6870 رو داره؟؟
بین 310 تا 400 بسته به برند و مدل متغیره.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان نظرتون در مورد مادربرد z77-v le چیه. برای بازی نمیخوام و میخوام یه cpu معمولی روش بندازم فعلا.
اما میخوام قابل ارتقا باشه ...

در حال حاضر از معدود مدلهای قابل دسترسی هست که تقریبا تمام امکانات مدلهای گرونتر-شامل TPU و EPU و 6 پورت USB 3.0 رو هم داره و از قابلیت آپدیت بایوس بدون نیاز به پردازنده و رم هم برخوردار هست، فقط از SLI پشتیبانی نمی کنه.

من اسپیکر لاجیتک z506 دارم میخوام ساند کارت براش بگیرم .کارتهای pci کریتیو حدود 40-50 هست و usb حدود 160-170 چرا اینقدر فرق قیمت دارن و کدوم و بگیرم .استفاده من برای موزیک و گیم هست

من اسپیکر لاجیتک z506 دارم میخوام ساند کارت براش بگیرم .کارتهای pci کریتیو حدود 40-50 هست و usb حدود 160-170 چرا اینقدر فرق قیمت دارن و کدوم و بگیرم .استفاده من برای موزیک و گیم هست

چون مدلای PCIش از نسل های قبلی هستن، در صورتی که مدلهای USBش از نسل کارتای جدید Creative هستن، برای همین اینقدر گرونتر هستن

شما می تونی یه کار ASUS Sonar DG رو بخری که کیفیت بالایی داره و حدود 80 تومن هست. برای بازی و موزیک هم مناسبه.

سلام یه کیس تا 500 ای 600 تومن میخوام ببندم . سی پیو و گرافی ک بالا باشه . بشه باهاش بازی کرد . ممنون بدون کیب.ر و مئس و مانیتور و اسپیکر . مر30

dear gamers,

با 1,200T براي game چه خريداري كنم...

ليست هم تهيه كردم كه نظرات را ببينم, قرار ميدم.....سپاس.

---------- نوشته در 09:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 AM ارسال شده بود ----------

راسي Monitor 24 LED SAMSUNG دارم...

سلام یه کیس تا 500 ای 600 تومن میخوام ببندم . سی پیو و گرافی ک بالا باشه . بشه باهاش بازی کرد . ممنون بدون کیب.ر و مئس و مانیتور و اسپیکر . مر30

دوست عزیز،با 500 تومن یه گرافیک و پردازندش رو هم نمیشه خرید، چه برسه به یه کیس کامل، تازه می خوای بالا هم باشه؟؟

dear gamers,

با 1,200T براي game چه خريداري كنم...

ليست هم تهيه كردم كه نظرات را ببينم, قرار ميدم.....سپاس.

---------- نوشته در 09:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 AM ارسال شده بود ----------

راسي Monitor 24 LED SAMSUNG دارم...

واسه مانیتوری که شما داری این بودجه کمه، باید 200 تا 250 تومن افزایشش بدی.

CPU:INTEL Core I5 2310
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67-M
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

این حدود 1450 تومن درمیاد

دوست عزیز،با 500 تومن یه گرافیک و پردازندش رو هم نمیشه خرید، چه برسه به یه کیس کامل، تازه می خوای بالا هم باشه؟؟

واسه مانیتوری که شما داری این بودجه کمه، باید 200 تا 250 تومن افزایشش بدی.

CPU:INTEL Core I5 2310
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67-M
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

این حدود 1450 تومن درمیاد

550Ti 2GB چطور
و
Ram تا 8GB