مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بستگی به بودجه ی شما داره ، مین شما SATA 2 ساپورت هستش و به همین اندازه هم پهنای باند در اختیار SSD میذاره .
در کل میتونی intel 320SE 80GB یا کمتر ADATA S599 64GB رو در نظر بگیری.

مرسی از راهنماییتون.
از نظر سرعت با SATA 3 که زیاد فرقی نمیکنه ؟
از نظر بودجه بالاخره مجبورم که حداقل یه 60 گیگ بگیرم،چون برای هر چه سریعتر بوت شدن ویندوز میخوام بخرم.
برند ADATA یرو شنیدم خوبه ، آیا تو بازار ایران بهتر از بقیه است ؟
قیمت همین 64 گیگش چنده ؟
بازم ممنون :x

سلام
من میخوام یه هارد SSD با حافظه 60 گیگ بگیرم. روی مینبرد P5Q Pro خوب جواب میده ؟
شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ قیمت رو هم اگه بگید ممنون میشم.

مرسی از راهنماییتون.
از نظر سرعت با SATA 3 که زیاد فرقی نمیکنه ؟
از نظر بودجه بالاخره مجبورم که حداقل یه 60 گیگ بگیرم،چون برای هر چه سریعتر بوت شدن ویندوز میخوام بخرم.
برند ADATA یرو شنیدم خوبه ، آیا تو بازار ایران بهتر از بقیه است ؟
قیمت همین 64 گیگش چنده ؟
بازم ممنون :x

اتفاقا خیلی فرق می کنه، سرعت SATA II به 270 مگابایت در ثانیه محدود هست در صورتی که برای SATA III میشه تا 550 مگابایت بر ثانیه از SSD سرعت گرفت، با این حال در حالت SATA II باز هم از هارد معمولی بسیار سریعتر کار می کنه

من مدل OCZ VERTEX 3 60GB SATA III رو پیشنهاد می دم که 270 تومن هست.

باسلام
رامین جان شما گفتید با رم DDR 2 4Gb 400 Hz و پاور 1000 asus
نهایت گرافیکی که بتونم بندازم GTX 460
الان من به پستم 8 گیگ رم Kingstone 800 خورده
دوتا سوال
این رم ها رو (دست دومه ) چند بخرم صرف داره برام یعنی قیمت حدودیش چنده؟
با این رم میتونم گرافیک بهتری بندازم و حداکثر چه گرافیکی ؟
راستی این رم تاثیرش رو راندمان زیاده یا خیلی چشمگیر نیست ؟
بعد شماگفتی قیمت این کارت بین205تا 215 است
فکر کنم این قیمت یکم پایین باشه
اگه جاییرو که با این قیمت میده معرفی کنین ممنون میشم

آخرین ویرایش:
آقا فرشید میشه یه سیستم مخصوص بازی تا رنج800 معرفی کنی (فقط کیس )

بعد این که این رفیقم روی گرافیکش حساسه میگه حتما hdmiداشته باشه .اگه میشه قیمتا رو هم بگید دستتون درد نکنه

باسلام
رامین جان شما گفتید با رم DDR 2 4Gb 400 Hz و پاور 1000 asus
نهایت گرافیکی که بتونم بندازم GTX 460
الان من به پستم 8 گیگ رم Kingstone 800 خورده
دوتا سوال
این رم ها رو (دست دومه ) چند بخرم صرف داره برام یعنی قیمت حدودیش چنده؟
با این رم میتونم گرافیک بهتری بندازم و حداکثر چه گرافیکی ؟
راستی این رم تاثیرش رو راندمان زیاده یا خیلی چشمگیر نیست ؟
بعد شماگفتی قیمت این کارت بین205تا 215 است
فکر کنم این قیمت یکم پایین باشه
اگه جاییرو که با این قیمت میده معرفی کنین ممنون میشم
اینکه جواب میده یا نه بیشتر CPU مشخص میکنه تا قطعات دیگه ، در مورد پاور من دقت نکرده بودم تا اونجایی که من خاطرم هست ASUS پاور نمیزنه و احتمالا پاور شما از این مدلای متفرقه س و باز احتمالا باید تعویض شه !
درسته GTX460 768MB البته 1GB هم میتونید بندازید ممکنه یه مقدار افت کارایی داشته باشه ولی محسوس نیست.
شما 4GB رم داری و این مقدار برای بازی کافیه بیشتر شدنش تاثیر محسوسی تو اجرای بازیها نداره.
درسته GTX460 768MB با برد Gainward حدودا 220 تومن در میاد البته دیروز که آمار گرفتم نبود !

سلام!
خواستم سوالی در مورد کارت گرافیک و سی پی یو و رم بپرسم:1-رم تا چه حدی در اجرای بازی ها تاثیر داره؟اگه داره چه پیشنهاد میکنید؟
2-اگر بخوام بازی مثل مکس پین 3 رو با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنم چه سی پی یو و کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید؟بودجش هم تا یک میلیون و پونصد باشه.
3-برای اجرای بازی های شبیه ساز مثلا با برنامه ی دلفین بهترین سی پی یو چی هست که بهترین فریم رو داشته باشه؟

اینکه جواب میده یا نه بیشتر CPU مشخص میکنه تا قطعات دیگه ، در مورد پاور من دقت نکرده بودم تا اونجایی که من خاطرم هست ASUS پاور نمیزنه و احتمالا پاور شما از این مدلای متفرقه س و باز احتمالا باید تعویض شه !
درسته GTX460 768MB البته 1GB هم میتونید بندازید ممکنه یه مقدار افت کارایی داشته باشه ولی محسوس نیست.
شما 4GB رم داری و این مقدار برای بازی کافیه بیشتر شدنش تاثیر محسوسی تو اجرای بازیها نداره.
درسته GTX460 768MB با برد Gainward حدودا 220 تومن در میاد البته دیروز که آمار گرفتم نبود !

متوجه نشدم
الان بازی هایی مثل مکس پین که رم 16 می خوان چی (برای حداکثر )
مطمئنا بازی هایی مثل GTA و watchdogs و...
رم بالایی می خوان
منظورتون اینه که یه بازی هر چه قدر هم سنگین باشه نیاز به رم بالا نداره یعنی 4 تا بسه
گفتم رم 8 بندازم تا بازده بازی ها بهتر شه
اگه حرفتون همینی بود که تو پست قبلی گفتین که واسه منم بهتر میشه
تو این اوضاع مالیه خراب
( قیمتی هم واسه اون رم ها ندارین ؟ )
پاور رو هم دوباره چک کردم
ASUS BIGFAN 1000 w
همین رو رو جعبه و خود پاور نوشته بود
با تشکر

سلام!
خواستم سوالی در مورد کارت گرافیک و سی پی یو و رم بپرسم:1-رم تا چه حدی در اجرای بازی ها تاثیر داره؟اگه داره چه پیشنهاد میکنید؟
2-اگر بخوام بازی مثل مکس پین 3 رو با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنم چه سی پی یو و کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید؟بودجش هم تا یک میلیون و پونصد باشه.
3-برای اجرای بازی های شبیه ساز مثلا با برنامه ی دلفین بهترین سی پی یو چی هست که بهترین فریم رو داشته باشه؟
برای بازیها و کلا نرمافزارها رم یه سقف مشخصی داره بطور مثال تو بازی ، سنگینترین بازی رو در نظر میگیرن که مثلا 3GB رم میخواد حالا شما این مقدار رو در اختیار داشته باشی سنگینترین بازی و یا زیر مجموعه هاش از نظر رم هیچ مشکلی نخواهد داشت حالا این مقدار نسبت به سقف مورد نیاز بیشتر بشه هیچ اتفاق خاصی از نظر کارایی نمیفته ، رم به تنهایی تاثیری تو افزایش فریم نداره ولی اگه قطعات دیگه ی سیستم (CPU , VGA , POWER و...) تامین باشه ولی رم از حداقل میزان لازم کمتر باشه شما با لود های طولانی ، قفل شدن سیستم به یکباره و... مواجه میشی !
CPU برای چه پلتفرم و سوکتی ؟ مدل و خروجی POWER فعلی ت چیه ؟
متوجه نشدم
الان بازی هایی مثل مکس پین که رم 16 می خوان چی (برای حداکثر )
مطمئنا بازی هایی مثل GTA و watchdogs و...
رم بالایی می خوان
منظورتون اینه که یه بازی هر چه قدر هم سنگین باشه نیاز به رم بالا نداره یعنی 4 تا بسه
گفتم رم 8 بندازم تا بازده بازی ها بهتر شه
اگه حرفتون همینی بود که تو پست قبلی گفتین که واسه منم بهتر میشه
تو این اوضاع مالیه خراب
( قیمتی هم واسه اون رم ها ندارین ؟ )
پاور رو هم دوباره چک کردم
ASUS BIGFAN 1000 w
همین رو رو جعبه و خود پاور نوشته بود
با تشکر
اون 16GB اینطور که مشخصه بیشتر جنبه ی بازار گرمی داره تا واقعیت وگرنه در بالاترین حالت تا مرز 3.5GB هم نمیرسه !
درسته بهتر بخوام بگم در حال حاضر 4GB رم واسه اکثر بازیها کافیه.
در مورد این افزایش رم تو همین پست توضیح دادم.
این 8GB به چه صورته 2X4GB یا 4X2GB ؟ هیت سینک داره ؟ از چه سری هستش ؟
من Elegance BIGFAN 1000 w شنیدم ولی ASUS نه ، مثکه تا 3 یا 4 سال پیش چند مدل پاور عرضه کرده (البته یه وقفه بین سال های 2004 تا 2009 داشته یعنی تو این فاصله از بازار PSU خارج شده) ولی بعد از اون تا الان دوباره از بازار PSU خارج شده ، اگه بتونی یه شات از مشخصات رو پاور بذاری بهتر میشه نظر داد.
خواهش

آخرین ویرایش:
آقا فرشید میشه یه سیستم مخصوص بازی تا رنج800 معرفی کنی (فقط کیس )

بعد این که این رفیقم روی گرافیکش حساسه میگه حتما hdmiداشته باشه .اگه میشه قیمتا رو هم بگید دستتون درد نکنه

با 800 تومن نمیشه سیستم بدردبخور برای بازی جمع کرد، نمی دونم چرا هنوز دارید با معیارهای سال پیش بودجه تعیین می کنید، اصلا واحد پول تومن رو بیخیال بشید لطفا!!

برای سیستم بازی 1200 تا 1500 میشه سیستم متوسط به بالا بست ، من این رو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 550Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

این میشه 1050 و دیگه کمتر از این هم پول دور ریختن هست،

با 800 تومن نمیشه سیستم بدردبخور برای بازی جمع کرد، نمی دونم چرا هنوز دارید با معیارهای سال پیش بودجه تعیین می کنید، اصلا واحد پول تومن رو بیخیال بشید لطفا!!

برای سیستم بازی 1200 تا 1500 میشه سیستم متوسط به بالا بست ، من این رو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core I3 2100
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 550Ti 1GB DDR5
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

این میشه 1050 و دیگه کمتر از این هم پول دور ریختن هست،

دستت درد نکنه من خودمم نظر همینه ولی خب بودجش فک نکنم بیشتر از این برسه اونم با این وضع بازار که هر روز گرون تر از دیروزه

خودم سه شنبه رفتم هارد خریدم(حالا بماند که زد دوتا هارد دیگم رو مرخص کرد و با بدبختی یکیشون رو تونستم تعمیر بدم) 150 خریدم الان رفتم یکی دیگه بخرم 170 میگفت

با توضیحاتتون از خرید رم منصرف شدم.
روی پاورم نوشه
asus DTS 1000w
output volt : +3.3 v +5 v +12v +12 -12 5v 5vs/b
full load : 32A 36 14 14 0.8 0.5 2
light volt current : 0A 1 0 0 0 0 0
ripple volt : 50mvpp 80 120 120 120 150 80
acinput : 115/330 VAc 8A/4A 50/60 HZ

دوستان CPU چي خوبه؟؟
رم چهار گيگ زيادي نيست؟؟؟ ٣ گيگ بهتر نيست بگيرم؟؟
دوست عزیز الان 3 یا 4 روزه شما واسه هر قطعه پست میدی آخرشم مشخص نیست دقیقا چیکار میخوای بکنی اینجوری نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم نه شما به نتیجه میرسی !
لطف کن تو 1 پست قطعاتی که نیاز داری+بودجه ت رو بگو بقیه ش با ما.
با توضیحاتتون از خرید رم منصرف شدم.
روی پاورم نوشه
asus DTS 1000w
output volt : +3.3 v +5 v +12v +12 -12 5v 5vs/b
full load : 32A 36 14 14 0.8 0.5 2
light volt current : 0A 1 0 0 0 0 0
ripple volt : 50mvpp 80 120 120 120 150 80
acinput : 115/330 VAc 8A/4A 50/60 HZ
نه منظورم این بود یه شات از روی پاور بگیری تا به اصل یا فرع بودنش برسیم ، متاسفانه من با این مشخصات چیزی تو نت پیدا نکردم !
در کل اگه پاور 1000w و Real باشه (که بعید میدونم) مشکلی با کارت جدید نخواهی داشت و اگر هم Real نباشه خیلی زود واسه کارت مشکل ایجاد میکنه !

آخرین ویرایش:
سلام خدمت عزیزان اهل فن ...

یه سیستم میخواستم برای کار اداری که فتوشاپ و اتوکد رو راحت اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه ....

در مورد هزینه , خب هر چی کمتر باشه , بهتره ... از قیمت های بازار اطلاعاتی ندارم . مثلا میشه با 700 تومن یه سیستم با مانیتور واسه کار فتوشاپ جمع کرد یا نه ؟! کار فتوشاپ که قراره باهاش انجام بشه , اصلا حرفه ای نیست ... در حد طراحی چند تا بروشور و کارهای جزئی .

بحث هزینه خیلی برای من مهمه ... اگه بیشترم شد خب بازم نظر کارشناسی فرشید جان و رامین جان هست ولی خب از نظر مالی نمیتونم خیلی زیاد هزینه بکنم ... همینکه کاری که میخوام رو در حد خوب انجام بده کافیه ...

ممنون از شما ...

سلام خدمت عزیزان اهل فن ...

یه سیستم میخواستم برای کار اداری که فتوشاپ و اتوکد رو راحت اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه ....

در مورد هزینه , خب هر چی کمتر باشه , بهتره ... از قیمت های بازار اطلاعاتی ندارم . مثلا میشه با 700 تومن یه سیستم با مانیتور واسه کار فتوشاپ جمع کرد یا نه ؟! کار فتوشاپ که قراره باهاش انجام بشه , اصلا حرفه ای نیست ... در حد طراحی چند تا بروشور و کارهای جزئی .

بحث هزینه خیلی برای من مهمه ... اگه بیشترم شد خب بازم نظر کارشناسی فرشید جان و رامین جان هست ولی خب از نظر مالی نمیتونم خیلی زیاد هزینه بکنم ... همینکه کاری که میخوام رو در حد خوب انجام بده کافیه ...

ممنون از شما ...

من اینو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core I5 2100
M/B:ASUS P8H67-LE
VGA:GEFORCE GTX 440 1GB DDR5
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN Hunter
MONITOR:SAMSUNG B2055

این کمترین ترکیبی هست که برای کار شما مناسبه، با مانیتور جمعا حدود 1200 تومن درمیاد، اون 700 تومنی که شما می گی به درد یه سیستم خیلی پایین و مخصوص کار اداری میخوره فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or