مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با توضیحاتتون از خرید رم منصرف شدم.
روی پاورم نوشه
asus DTS 1000w
output volt : +3.3 v +5 v +12v +12 -12 5v 5vs/b
full load : 32A 36 14 14 0.8 0.5 2
light volt current : 0A 1 0 0 0 0 0
ripple volt : 50mvpp 80 120 120 120 150 80
acinput : 115/330 VAc 8A/4A 50/60 HZ

دوستان CPU چي خوبه؟؟
رم چهار گيگ زيادي نيست؟؟؟ ٣ گيگ بهتر نيست بگيرم؟؟
دوست عزیز الان 3 یا 4 روزه شما واسه هر قطعه پست میدی آخرشم مشخص نیست دقیقا چیکار میخوای بکنی اینجوری نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم نه شما به نتیجه میرسی !
لطف کن تو 1 پست قطعاتی که نیاز داری+بودجه ت رو بگو بقیه ش با ما.
با توضیحاتتون از خرید رم منصرف شدم.
روی پاورم نوشه
asus DTS 1000w
output volt : +3.3 v +5 v +12v +12 -12 5v 5vs/b
full load : 32A 36 14 14 0.8 0.5 2
light volt current : 0A 1 0 0 0 0 0
ripple volt : 50mvpp 80 120 120 120 150 80
acinput : 115/330 VAc 8A/4A 50/60 HZ
نه منظورم این بود یه شات از روی پاور بگیری تا به اصل یا فرع بودنش برسیم ، متاسفانه من با این مشخصات چیزی تو نت پیدا نکردم !
در کل اگه پاور 1000w و Real باشه (که بعید میدونم) مشکلی با کارت جدید نخواهی داشت و اگر هم Real نباشه خیلی زود واسه کارت مشکل ایجاد میکنه !

آخرین ویرایش:
سلام خدمت عزیزان اهل فن ...

یه سیستم میخواستم برای کار اداری که فتوشاپ و اتوکد رو راحت اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه ....

در مورد هزینه , خب هر چی کمتر باشه , بهتره ... از قیمت های بازار اطلاعاتی ندارم . مثلا میشه با 700 تومن یه سیستم با مانیتور واسه کار فتوشاپ جمع کرد یا نه ؟! کار فتوشاپ که قراره باهاش انجام بشه , اصلا حرفه ای نیست ... در حد طراحی چند تا بروشور و کارهای جزئی .

بحث هزینه خیلی برای من مهمه ... اگه بیشترم شد خب بازم نظر کارشناسی فرشید جان و رامین جان هست ولی خب از نظر مالی نمیتونم خیلی زیاد هزینه بکنم ... همینکه کاری که میخوام رو در حد خوب انجام بده کافیه ...

ممنون از شما ...

سلام خدمت عزیزان اهل فن ...

یه سیستم میخواستم برای کار اداری که فتوشاپ و اتوکد رو راحت اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه ....

در مورد هزینه , خب هر چی کمتر باشه , بهتره ... از قیمت های بازار اطلاعاتی ندارم . مثلا میشه با 700 تومن یه سیستم با مانیتور واسه کار فتوشاپ جمع کرد یا نه ؟! کار فتوشاپ که قراره باهاش انجام بشه , اصلا حرفه ای نیست ... در حد طراحی چند تا بروشور و کارهای جزئی .

بحث هزینه خیلی برای من مهمه ... اگه بیشترم شد خب بازم نظر کارشناسی فرشید جان و رامین جان هست ولی خب از نظر مالی نمیتونم خیلی زیاد هزینه بکنم ... همینکه کاری که میخوام رو در حد خوب انجام بده کافیه ...

ممنون از شما ...

من اینو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core I5 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67-LE
VGA:GEFORCE GTX 440 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN Hunter
MONITOR:SAMSUNG B2055

این کمترین ترکیبی هست که برای کار شما مناسبه، با مانیتور جمعا حدود 1200 تومن درمیاد، اون 700 تومنی که شما می گی به درد یه سیستم خیلی پایین و مخصوص کار اداری میخوره فقط.

دوستان یکی از بچه های آشناهامون میخواد یه کامپیوتر بخره ؛ همه چی با هم . 1 میلیون . یه چیز خوب و درست معرفی کنین :) برای همه جور استفاده ای در سطح خودش میخواد . فقط یه خرده خوب راهنمایی کنین چون به من رو زدن سطح مالیشونم خوب نیست اصلا باید براشون بهترین انتخاب رو بکنم . :) ممنون .

دوستان یکی از بچه های آشناهامون میخواد یه کامپیوتر بخره ؛ همه چی با هم . 1 میلیون . یه چیز خوب و درست معرفی کنین :) برای همه جور استفاده ای در سطح خودش میخواد . فقط یه خرده خوب راهنمایی کنین چون به من رو زدن سطح مالیشونم خوب نیست اصلا باید براشون بهترین انتخاب رو بکنم . :) ممنون .
میتونه اینارو در نظر بگیره :

CPU : intel i3 2100
RAM : adata 4gb 2x2gb ddr3 1333
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green orbit
MONITOR : lg e1960s
MOUSE : n/a
KEYBOARD : a4tech 7200n wireless mouse & keyboard
SPEAKER : logitech s220

حدودا 1.050 در میاد ، البته این سیستم بدون کارت گرافیک هستش چون کارت رو بخوایم وارد لیست کنیم باید CPU رو مدل یا شاید مدلای پایینتری در نظر بگیریم که من توصیه نمیکنم (کارت هم بخوایم در نظر بگیریم اتفاق خاصی نمیفته چون تو رنج پیشنهادی واسه بازی نیست و فقط یه هزینه ی اضافیه) بهتره بعدا جمع کنه واسه یه کارت جدید اگه دنبال بازی هستش !
درود. اینجانب قصد خرید کیس کردم(فقط کیس خالی) تا 200 تومان چه مدلی پیشنهاد میکنید که داخل کیس معلوم باشه وفنهای led دار داشته باشه؟
GREEN Infinity پیشنهاد میشه حدودا 155 156 تومن در میاد البته GREEN X9 هم هست (یه مقدار بالاتر در حد 220) ولی سایزش بزرگتره و ممکنه مشکل ایجاد کنه !

آخرین ویرایش:
يه سيستم با ٢٣٠٠ معرفي كنين case + monitor
660gtx كي مياد و حدودا قيمت ؟؟؟

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z68V
VGA:MSI Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
MONITOR:SAMSUNG BX2280

اینا حدود 2400 تومن میشن.

هنوز کارت GTX 660 معرفی نشده، شما چجوری می پرسی کی میاد؟؟!

قيمت سري ٦ انويديا افت قيمت ميكنه ؟
منتظر بمونم؟
اصلا عجله اي ندارم
ميشه قيمت هاي تك تك رو بنويسين؟
570 gtx twin frozen بهتر نيست ؟ قيمتش؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سیستم تا سقف 1 تومن بدون هارد , درایو و مانیتور می خوام برام بنویسید که بشه باهاش بازی هایی مث b*3 , crysis 2 و بازی هایی از این دست رو با تنظیمات ultra به صورت 720p با فریم حداقل 30 بازی کرد

قيمت سري ٦ انويديا افت قيمت ميكنه ؟
منتظر بمونم؟
اصلا عجله اي ندارم
ميشه قيمت هاي تك تك رو بنويسين؟
570 gtx twin frozen بهتر نيست ؟ قيمتش؟

اگر "اصلا عجله ای نداشتی" پس برای چی درخواست لیست کردی دوست عزیز؟؟!

هر وقت تصمیمت قطعی شد بیا لیست بگیر، توی بازار آشفته ای که قیمتها مدام تغییر می کنه نمیشه هر روز لیست داد و هر روز هم قیمت رو بروز کرد.
سری 600 هم هنوز نایابه و قیمتهاش خیلی بالاتر از قیمت پایه، پس به این زودیها فکر خرید اون کارتا نباشید

دوستان یه سیستم تا سقف 1 تومن بدون هارد , درایو و مانیتور می خوام برام بنویسید که بشه باهاش بازی هایی مث b*3 , crysis 2 و بازی هایی از این دست رو با تنظیمات ultra به صورت 720p با فریم حداقل 30 بازی کرد

توی PC گزینه ای به نام رزولوشن 720P نداریم، اون مختص کنسول و TV هست،فقط به رزولوشن پایینتر از HD برای مانیتورهای 19 تا 20 اینچ و رزولوشن HD برای مانیتور 22 اینچ و بالاتر تقسیم میشن، با 1 تومن هم نمیشه سیستمی که شما مدنظر دارید رو جمع کرد

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 1250 تومن میشن و کمترین پیشنهاد مناسب برای بازی محسوب میشن.

سلام 1 ماهه که مانیتور 19" سامسونگ sa300 گرفتم و میدونم که اشتباه کردم optimize res 1366*768 هست که res خوبی نیس.2 تا سوال دارم: اینکه نوی این مانیتور چنده و من چند ردش کنم خوبه؟ و اینکه 2 تا مدل 22" سامسونگ HD که قیمت مناسب و کیفیت خوبی داشته باشه با ذکر قیمت بهم معرفی کنید لطفا".

:|
وقتي مي كم اصلا عجله اي ندارم منظورم اين نيست كه نمي خوام بخرم منظورم اينه كه لازم باشه مي تونم صبر كنم.

دوست گرامی، صبر کردن در صورتی منطقی هست که منتظر ورود سخت افزارهای جدید یا نسل جدیدی باشیم که به طبع اون قیمتها هم افت پیدا کنه، آیا در این 6 ماه گذشته در ایران بجز نوسان شدید نرخ ارز و افزایش قیمتها شاهد رخداد دیگه ای بودیم؟ آیا پیشرفتی در اوضاع مملکت ایجاد شده که ازش پول ملی بالا بره و ورود و عرضه ی قطعات رایانه ای سهلتر و پر رونق تر بشه؟؟؟!!! ، مسلم هست که خیر، و هیچ بهبودی هم در میان مدت پیش بینی نمیشه

CPU:INTEL Core I5 3570K 420T
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600 125T
M/B:ASUS P8Z68V 430T
VGA:MSI Geforce GTX 570 DDR5 650T
HDD:Seagate 7200.12 1 TB 165T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 31T
POWER:685W GREEN 140T
CASE:GREEN INFINITY 155T
MONITOR:SAMSUNG BX2280 280T

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن