دوست عزیز الان 3 یا 4 روزه شما واسه هر قطعه پست میدی آخرشم مشخص نیست دقیقا چیکار میخوای بکنی اینجوری نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم نه شما به نتیجه میرسی !دوستان CPU چي خوبه؟؟
رم چهار گيگ زيادي نيست؟؟؟ ٣ گيگ بهتر نيست بگيرم؟؟
نه منظورم این بود یه شات از روی پاور بگیری تا به اصل یا فرع بودنش برسیم ، متاسفانه من با این مشخصات چیزی تو نت پیدا نکردم !با توضیحاتتون از خرید رم منصرف شدم.
روی پاورم نوشه
asus DTS 1000w
output volt : +3.3 v +5 v +12v +12 -12 5v 5vs/b
full load : 32A 36 14 14 0.8 0.5 2
light volt current : 0A 1 0 0 0 0 0
ripple volt : 50mvpp 80 120 120 120 150 80
acinput : 115/330 VAc 8A/4A 50/60 HZ
سلام خدمت عزیزان اهل فن ...
یه سیستم میخواستم برای کار اداری که فتوشاپ و اتوکد رو راحت اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه ....
در مورد هزینه , خب هر چی کمتر باشه , بهتره ... از قیمت های بازار اطلاعاتی ندارم . مثلا میشه با 700 تومن یه سیستم با مانیتور واسه کار فتوشاپ جمع کرد یا نه ؟! کار فتوشاپ که قراره باهاش انجام بشه , اصلا حرفه ای نیست ... در حد طراحی چند تا بروشور و کارهای جزئی .
بحث هزینه خیلی برای من مهمه ... اگه بیشترم شد خب بازم نظر کارشناسی فرشید جان و رامین جان هست ولی خب از نظر مالی نمیتونم خیلی زیاد هزینه بکنم ... همینکه کاری که میخوام رو در حد خوب انجام بده کافیه ...
ممنون از شما ...
میتونه اینارو در نظر بگیره :دوستان یکی از بچه های آشناهامون میخواد یه کامپیوتر بخره ؛ همه چی با هم . 1 میلیون . یه چیز خوب و درست معرفی کنینبرای همه جور استفاده ای در سطح خودش میخواد . فقط یه خرده خوب راهنمایی کنین چون به من رو زدن سطح مالیشونم خوب نیست اصلا باید براشون بهترین انتخاب رو بکنم .
ممنون .
GREEN Infinity پیشنهاد میشه حدودا 155 156 تومن در میاد البته GREEN X9 هم هست (یه مقدار بالاتر در حد 220) ولی سایزش بزرگتره و ممکنه مشکل ایجاد کنه !درود. اینجانب قصد خرید کیس کردم(فقط کیس خالی) تا 200 تومان چه مدلی پیشنهاد میکنید که داخل کیس معلوم باشه وفنهای led دار داشته باشه؟
يه سيستم با ٢٣٠٠ معرفي كنين case + monitor
660gtx كي مياد و حدودا قيمت ؟؟؟
قيمت سري ٦ انويديا افت قيمت ميكنه ؟
منتظر بمونم؟
اصلا عجله اي ندارم
ميشه قيمت هاي تك تك رو بنويسين؟
570 gtx twin frozen بهتر نيست ؟ قيمتش؟
دوستان یه سیستم تا سقف 1 تومن بدون هارد , درایو و مانیتور می خوام برام بنویسید که بشه باهاش بازی هایی مث b*3 , crysis 2 و بازی هایی از این دست رو با تنظیمات ultra به صورت 720p با فریم حداقل 30 بازی کرد
وقتي مي كم اصلا عجله اي ندارم منظورم اين نيست كه نمي خوام بخرم منظورم اينه كه لازم باشه مي تونم صبر كنم.