mr-kourosh
کاربر سایت
سیستم شما دیگه جای ارتقاء نداره ، بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا ببینیم چیکار میشه کرد.
300هزار تومن می خوام هزینه کنم برای خرید cpu
سیستم شما دیگه جای ارتقاء نداره ، بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا ببینیم چیکار میشه کرد.
من چه برندی تعیین کردم ؟
چون گفتم گرافیک Nvidea یا سی پی یو Intel میشه برند تعیین کردن ؟ عجب.
من الآن داشتم قطعات رو سفارش میدادم بعد گفتم بذار i7-3770 هم یه نگاه کنم دیدم چندتا آپشن بیشتر از i7-3770K داره؟! چطوریه؟ چیز مهمی نیستن اونا؟
لینک مقایسه:
Compare Intel� Products
لوازم این پلاتفرم دیگه تولید نمیشه چون از رده خارج هست، مادربردای موجود توی بازار برای این سوکت هم گرون هستندو تنوعشون هم کم شده
ASUS P6X58D-E/Pro توی بازار هنوز موجودن که می تونی یکیشون رو بخری، دلیلی هم نداره که گرونترینش رو بخری چون دورش تموم شده. قیمتشون هم به ترتیب 200 و 260 تومن هست.
تو پست قبلی گفتم سیستم فعلی شما دیگه ارزش ارتقاء نداره. (این سری خیلی وقته که منقرض شده)300هزار تومن می خوام هزینه کنم برای خرید cpu
اقا من 4 تومن بودجه دارم ولى ميترسم بد بکشه پايين قيمت قطعات. نظر شما چيه؟ الان بگيرم؟ با اين اوضاع که گفتيد از رده خارج هست.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خوب کارت گرافیک رو چی انتخاب کنم ؟؟
قیمت قطعات هم اگه میشه کنارش بنویسید
ببخشید با 300 تومان بهترین هدفونی که میشه خرید چیه؟کیفیتش فوق العاده باشه.مخصوص موزیک.بعدش بازی. اسپیکرم z 5500 هستش.
و دیگه اینکه با 130 اینا بهترین موسی که میتونم بخرم چیه؟ مخصوص گیم.
لیستی از قیمتای موس razer ندارین؟
سلام
فرشید خان ببخشید قصد خرید یک کیس رو دارم . تا 900-950 . تقریبآ واسه گیم !! البته بیخیال AA و رزولیشن و ...![]()
میشه لطف کنید CPU.VGA.Ram و مادربرد و پاور و هارد و خود کیس رو یه پیشنهادی بدید
2 دفعه مزاحم شدیم کیس های پیشنهادیتون خوب بود گفتم بازم از شما بپرسم
خیلی آقایی
موفق و موید باشید