میتونی استفاده کتی ولی پیکربندی چند کاناله نداره یعنی افت کارایی خواهد داشت !لینک ها پاک شد . من خودم رم corsair vengrance 12gb ddr3 1600 دارم یعنی 3 تا 4gb می تونم از این ها نتیجه خوبی بگیرم .؟
میتونی استفاده کتی ولی پیکربندی چند کاناله نداره یعنی افت کارایی خواهد داشت !لینک ها پاک شد . من خودم رم corsair vengrance 12gb ddr3 1600 دارم یعنی 3 تا 4gb می تونم از این ها نتیجه خوبی بگیرم .؟
با 450 تومان برای main-cpu-vga
حتما amd چیزی پیشنهاد دارید؟
مانور بیشتر روی cpu هست بعدش vga
---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------
قیمت 955 x4 black
و MSI 770C45 هم لطف کنید
لطف کنید یه اسپیکر و کیبرد و موس خوب معرفی کنید واسه هر کدوم هم حداکثر 150 هزار تومان میخوام هزینه کنم
گرافیکش کو؟
گرافیک انبرد نمیخوام
سلام من میخوام یه کافی نت بزنم ( 8 تا سیستم + پرینتر سیاه سفید + فکس + اسکنر ) میخوام شما چی پیشنهاد میکنید ؟ با کمترین هزینه ! اگه میشه با اسم مدل و قیمت جدا برای هر قطعه .
یه گرافیک هم تا 220 تر جیحا nVIDIA چی پیشنهاد میکنین ؟ ( واسه گیم )
760 ! مرد خیلی زیاده ! پاور 435 ؟! DVD-RW هم نمیخواد . کیس هم یه کیس معمولیه معمولی . میشه یه رنج بهتر بدین ، فکر کنم AMD مناسب تر باشه.
Gainward GTX 460 768MB چنده ؟ GDDR5 یا 3 ؟
با سلام
شرمنده که تو این تاپیک پرسیدم o:-)
من میخواستم بیام تهران یک چند قطعه کامپیوتر بخرم خواستم بدونم این بورس فروش قطعه کامپیوتر تو تهران کجاست (البته جایی که گرون فروش نباشن و تنوع محصولات زیاد باشه)
ممنون
لطفاً راجب این سیستم که میخوام از خارج تهیه کنم نظر بدهید که انتخاب خوبی هست یا خیر جای تغییر دارد:
CPU: Core i7-3770K
RAM: Corsair Vengeance 8GB (2*4GB) CMZ8GX3M2A1600C9B
رم همیشه OCZ میگرفتم... الآن از Corsair بهتر تو بازار جهانی چیزی هست؟ 2تا 4GB یا 4 تا 2GB بهتر جواب میده روی این سیستم؟ این همقیمت XMS3 هست.
Motherboard: ASUS P8Z77-V PRO or P8Z77-V
(نمیدونم این 12 Phase و 16 Phase چیه که به خاطرش 25 دلار بیشتر بدم؟!)
(هر وقت بیاد) VGA: ASUS GTX670-DC2T-2GD5
(خریدم) Power: GREEN GP885B
SSD: OCZ Vertex 3 Max IOPS SATA III 2.5" SSD 120GB
SSD های OCZ با کیفیت تره یا Corsair یا مارک دیگه؟
Monitor: Dell UltraSharp U2312HM
1x DVI-D with HDCP / 1x DisplayPort / 1x VGA
با این پورت های مانیتور و مادربورد بهترین حالت چیه مانیتور رو به VGA و مادربورد وصل کنم که گرافیک CPU و گرافیک اصلی خودش در مواقع بازی و عادی سوییچ کنه که مصرف بیاد پایین و بهترین کیفیت رو هم در حالت گرافیک CPU و گرافیک اصلی داشته باشم.
سپاسگزارم.
برای سیستم بازی انتخابت بی نقصه
برای رم دقیقا همون مدل CORSAIR که گفتی، اگرم 16 گیگ بکنی بد نیست
برای مادربرد فازهای بیشتر برای اورکلاکینگ بالاتر و پایدارتر هست
گرافیک که بهترین هست، DCU II TOP رو بگیر
برای SSD هم VERTEX 3MAXIOPS که اینجا 490 تومن فروش میره انتخاب اول هست
برای سیستم بازی همیشه گرافیک اصلی ملاک و اولویت هست، سوییچ کردن یا صرفه جویی در مصرف اولویت نداره.
آقا فرشید یه دنیا ممنون. مرسی از تأیید سیستمی که بستم. همه چی ok هست. فقط مورد آخر رو نگرفتم منظورتون چیه. اول یه سؤال این مادربورد خودش گرافیک آنبرد هم داره؟ (به جز گرافیک cpu ivy bridge). اشکالی پیش میاد مثلاً در زمان وب گردی و کارهایی که Intel HD Graphics 4000 کفایت میکنه از این گرافیک استفاده بشه و گرافیک اصلی NVIDIA بی کار باشه که هم مصرف کمتر بشه هم کارت گرافیک گرون قیمت استراحت کنه؟ :d آخه سیستمم زیاد روشنه فقط هم برای بازی نمیخوام. آقا فرشید حالا لطف کن یه جوری اینو برام ردیف کن. :d اگه VGA اصلی رو با DisplayPort وصل کنم به مانیتور و مادربورد هم با DVI-D وصل کنم مگه اون چیزی که میخوام نمیشه؟ حالا اتومات هم عوض نشد، نشد. حاضرم وقتی میخوام بازی کنم اگه نرم افزاری چیزی داره دستی گرافیک رو عوض کنم ولی در مواقع بیکاری بره رو گرافیک ضعیف سی پی یو اینتل. بازم با شناختی که از شما دارم میدونم بی دلیل با چیزی مخالفت نمیکنید. شایدم منظورتون رو درست متوجه نشدم.
یه دنیا تشکر.
من آخر نفهمیدم سیستم رو بستی یا می خوای ببندی
گرافیک آنبرد هم توی نسل های جدید فقط همون گرافیک داخل پردازنده هست
در مورد بقیه ی مطالب هم شما داری سناریوی هدف رو تعریف می کنی، اما من از نظر کاربردی گفتم که با گرافیک پردازنده کاری نداشته باش، چون کارتای نسل جدید هم خودشون مصرفشون در حالت بیکار خیلی کمتر شده و سوییچ کردن بین کارتها هم بعضی موارد برای بازیها مشکل ساز هست چون نرم افزارش بی عیب نیست، نتایج بررسیها نشون داده ،جزییاتش هم خارج از بحث تاپیکه،