من هم همین مشکل رو داشتم پاور us گرین با کیس فالکون گرفتم و ۲ تا قبلی ها رو هم انداختم دور الآن خیلی راضی ام. سری X کیس های گرین هم خوب به نظر میان.با سلام.
مدتیه دنبال یک کیسه خوب میگردم که سر و صداش کم باشه (یا اصلا سر و صدا نداشته باشه) چون کیس خودم بد جوری سر و صدا میکنه .
اگه میشه منو در این مورد راهنمایی کنید.
با تشکر.
درود.
لطفا منو در خرید vga card,m/b,cpu,ram راهنمایی کنید .(بودجه حدود 800 تومن)
دوستان نظرتون درباریه این م,دم چیه ؟؟؟
توی این رنج قیمت بهتر از اینم گزینه ای هست ؟ میخوام دارای برد بیشتری باشه.چون این 2 تا آنتن 3dB داره و تک آنتن ها یه 5.ممنون میشم راهنمایی کنید چه مدمی بگیرم.
از ISP داتک هم استفاده میکنم.قیمتش 100 تومن بود امروز پرسیدم.
TD-W8960N - Welcome to TP-LINK
سلام اقا فرشید
میشه قیمت دقیق دو پردازنده Intel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K و Intel Core i7 - 3.4GHz - 3570 K رو بگید؟
و همین طور قیمت مادربورد P8Z77V ؟صفحه قبل دیدم قیمت سه قطعه مادربورد p8z77 , Intel Core i7 - 3.4GHz - 3570 K, و یه RAM 8 GB رو 930 تومان زدی به خاطر همین قیمت اینها رو پرسیدم چون به نظر میاد یکم قیمتها بیشتر باشه ممنون که با حوصله به سوالات تمام کاربرها جواب میدید.
در ضمن ایا میشه دو پردازنده Intel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K وIntel Core i7 - 3.4GHz -2600 K از نظر کارایی و راندمان مقایسه کرد؟ایا پردازنده اولی نسبت پردازنده دوم راندمان بیشتر داره ؟اگه بله چند درصد هست ایا محسوس هست؟البته شاید مقایسه این دو پردازنده درست نباشه اما چون از دو نسل متفاوت هستن گفتم
CPU:Intel Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR XMS3 DDR3
M/B:ASUS P8H61-USB 3.0
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB
ببخشید برای این قطعاتی که گفتید (جز cpu چون میخوام Intel Core i5 - 3570 Kبگیرم)چه پاوری را پیشنهاد میکنید.
CPU:Intel Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR XMS3 DDR3
M/B:ASUS P8H61-USB 3.0
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB
ببخشید برای این قطعاتی که گفتید (جز cpu چون میخوام Intel Core i5 - 3570 Kبگیرم)چه پاوری را پیشنهاد میکنید.
شما همش 800 تومن داری، فقط 400 تومن می خوای بدی برای پردازنده؟؟! بقیه ی قطعات با اون مدل جور درنمیان عزیز. به بودجتون هم نمیخوره.
باشه پس من دستی به قطعات پیشنهادیتون نمیزنم شما برای این قطعات چه پاوری را پیشنهاد میکنید.(هر چقدر که باشه مهم نیست)
سی پی یو AMD A4-3400 Llano 2.7GHz Socket FM1 یه مادر بورد ارزون واسش معرفی کنید لطفا ؟ واسه کافی نت میخوام ، اگه مناسب نیست یه سی پی یو و مادربورد ارزون واسه سیستم کافی نت معرفی کنید ( کلاینت )
1 تومن فقط واسه مین ؟! این که قیمت مین بالاتر میره دلیل بر ساپورت بهتر نسبت به مدلای دیگه در آینده نیست !ببخشید با بودجه ی 1 میلیون تومن چه مادریردی میتونم بگیرک که چند سالی رو ساپورت کنه؟
اینا پیشنهاد میشه :با سلام.
اگر میشه منو در خرید کارت گرافیک،مادر بورد ،سی پی یو،رم و یک پاور که به این قطعات و کیس green x9 بخوره راهنمایی کنید.(بودجه یک تومن)
نام کاملش دقیقا همون EVGA GTX560 هستش یعنی این کارت :arrowd: (البته بدونه اون لیبل N1)ببخشید اگه میشه نام کامل کارت گرافیک را قرار دهید چون دارای نمونه های هم نام مشابه دیگری است!